عدم اجر آر استودیو
سلام من طبق فیلم ابتدا آر و سپس آر استودیو رو نصب کردم. (ویندوز 10 و 64 بیت) منتها هر 2 برنامه رو در درایو D دانلود و نصب کردم. وقتی خواستم دوباره طبق اول آر استودیو رو باز کنم ارور داد که باید قبلش آر رو نصب کنی که من نصب کرده بودم. و وقتی آر رو باز کردم با پیامی رو به رو شدم که نمیدونستم باید چکارش میکردم. عکس هردو رو براتون میفرستم. ممنون میشم بگید باید …
1 پاسخ
0 امتیاز
FatemeTalebi
21:45 1401/07/15
نبود قسمت library ها در نسخه قدیمی تر
با سلام. من نسخه قدیمی تر آر استودیو رو روی ویندوز 7 32 بیتی نصب کردم و اجرا هم شد. اما به جای چهار بخش، سه بخش هست داخل برنامه و قسمت library ها رو نداره گویا. این قسمت دیگه اضافه نمیشه؟ و اگر نشه خیلی مشکل ایجاد میکنه واسم؟ متاسفانه سیستمم کمی قدیمی هست و اگر ویندوز 10 64 بیتی رو نصب کنم ممکنه کند بشه.
1 پاسخ
0 امتیاز
دینا امینی
09:59 1400/12/04
نصب rstudio
سلام. ویندوز من 7 و 64 بیتی هست. همون طور که گفته بودید rstudio رو دانلود و نصب کردم. اما اجرا نمیشه و این خطا رو خطا میده The program can’t start because api-ms-win-crt-convert-l1-1-0 DLL is missing from your computer تمام نسخه های ++Visual Studio c رو هم نصب کردم ولی باز اجرا نمیشه
1 پاسخ
0 امتیاز
ahp78
11:22 1400/09/08
نصب نرم افزار R studio
با سلام.این نسخه از نرم افزار r studio را که لینک دانلودش رو قرار دادین را نصب کردم ولی متاسفانه در ویندوز 7 32bit باز نمیشه.باید چیکار کنم؟ سایت هم برای من باز نمیشه که نسخه 32bit را دانلود کنم.ممنون میشم لینکش رو بذارین
3 پاسخ
0 امتیاز
زهرا نریمان
21:00 1400/02/11
نصب نرم افزار r
با سلام، برای وارد شدن به سایت rstudio.comباید حتما به VPN کانکت باشیم؟ چون من اصلا نمیتونم وارد این سایت بشم
3 پاسخ
0 امتیاز
فاطمه نيك پور
19:29 1399/11/22

برای طرح سوال در تالار گفتگو باید در دوره ثبت نام کرده و ایمیل خود را در قسمت ویرایش پروفایل وارد کنید.