مرحله مربوط به دانلود library
سلام و وقت بخیر من مرحبه ای که کتابخونه رو دانلود میکنم اوکیه و با این عبارت library(foregin) روند کد زدنشون شروع میکنم اما وقتی میخوام فایل داده هایی که توی اس پی اس اس دارم و دقیقا با فرمت sav هست وارد کنم به مشکل میخورم و اررور اینه: error: unexpected symbol in df <- read.spss("c: //users/asus/documents/thesis-data",to data.frame= TRUE) لطفا راهنماییم کنید ایرادش کجاست
3 پاسخ
0 امتیاز
ریحانه باقریان شامیر
13:23 1402/04/17
کد وارد کردن در R
با سلامیه وقتایی وسط کار و وارد کردن کد در R داخل قسمت کنسول و کنار کد ها (وقتی که ران رو میزنم) یه علامت + میاد که دقیقا عین کد وارد شده در بالا رو برام مینویسه میخواستم بدونم چطوری باید حالت + رو دوباره به حالت < برگردونم که کد هام ثبت شن و اینکه برای چی اینجوری میشه
1 پاسخ
0 امتیاز
ایلیا صادقیان
19:47 1402/01/14
بررسی مقادیر گم شده در R
باسلام لطفا توضیحات بیشتری درباره انتخاب عدد M=5 بفرمایید.اصلا مبنا و اصول چه بود؟در نهایت وقتی summery گرفته شد تمام داده های گمشده از بین رفت.دقیقا چه چیزی جایگزین شد؟عملکرد این توابع به چه شکلی بود؟منظور از متغیر برآورد شده چی بود؟یعنی خود نرم افزار براساس سایر پاسخ ها عددهایی رو جایگزین کرد؟بعد ما فرض رو بر این بذاریم که عددها با 5 بار برآورد درست نشد،روش های دیگری که ابتدا گفتید باید استفاده بشوند چه روش هایی هستند؟
1 پاسخ
0 امتیاز
مهسا محتشم
18:01 1402/01/05
سلام. در قسمت وارد کردن دیتاها پیام میده re encode from etf-8
سلام. در قسمت وارد کردن دیتاها پیام میده re encode from etf-8
1 پاسخ
0 امتیاز
لیلا حقانی
11:50 1401/04/13
در بخش برآورد داده های گمشده (Missing) ، خطای عدم نصب کتابخانه mice
با سلام، در بخش برآورد داده های گمشده (Missing) ، خطای عدم نصب کتابخانه mice را می دهد چه کار کنم؟؟ متن خطا ( بعد از اینکه چند قسمت از نصب میره جلو یکدفعه وامیسته و خطای زیر رو میده ) Warning in install.packages : cannot create dir 'C:\Users\fmehd\Documents\R\win-library\4.1\file3828269e372c', reason 'No such file or directory'Error in install.packages : unable to create temporary directory ‘C:\Users\fmehd\Documents\R\win-library\4.1\file3828269e372c’
4 پاسخ
-1 امتیاز
farmeh
14:55 1400/10/14
فرق متغیرها
با تشکر از تدریس خوبتون در قسمت تعریف نوع متغیرها من تفاوت متغیر عددی و ترتیبی رو متوجه نشدم چرا برای سوالات گزینه ای مثل میزان تحصیلات که حالت طیفی هست ترتیبی انتخاب کردیم و لی سوالات پرسشنامه رو که اون هم حالت طیفی بود عددی رو انتخاب کردیم
2 پاسخ
0 امتیاز
مرضیه علیزاده
14:03 1400/09/11
spss
من وقتی فایل spss را باز میکنم اعدادم به شکل اعشاری ظاهر میشه یعنی مثلا 44.00 میشه بگید چیکار کنم درست شه
1 پاسخ
0 امتیاز
فاطمه محمدی
22:17 1400/06/20
خطا
سلام من وقتی میخوام فایل رو فراخوانی کنم همش این خطا میاد. میشه کمک کنید > df<-read.spss("C://Users/lenovo/Desktop/docs/Data_SPSSS.sav",to.data.frame = TRUE)Error in read.spss("C://Users/lenovo/Desktop/docs/Data_SPSSS.sav", to.data.frame = TRUE) : unable to open file: 'No such file or directory'
1 پاسخ
0 امتیاز
فاطمه محمدی
12:43 1400/06/20
پنجره های R
استاد درحین تدریس 4 پنجره در R دارند ( یک برای نوشتن کد، یکی برای دیدن مقدار متغیر ها، یکی برای دیدن نتیجه پس از Run کردن و یک پنجره دیگر) اما من وقتی برنامه را باز میکنم پنجره ها به یک شکل دیگر است. ممنون میشم راهنمایی کنید که تنظیمات رو چجوری بچینم.
3 پاسخ
0 امتیاز
سمانه برجی
11:36 1402/07/19
تفاوت = و -->
سلام در قسمت بردارها اوایل وقتی میخواستید مقداری را به متغیری بدهید، از --> استفاده کردید اما در انتها برای تخصیص مقدار به متغیر از = استفاده کردید 1-چرا؟ 2-تفاوت چیست؟
1 پاسخ
0 امتیاز
سمانه برجی
12:21 1400/06/20
نحوه برگشت به قبل از دستور اجرا شده
سلام و احترام وقتی یک دستور را اجرامیکنیم، مثلا سطری از متغیر حذف میکنیم. حالا اگر بخواهیم برگردیم عقب (یعنی سطر پاک شده را به متغیر برگردانیم)، راه کار چیست؟ بنده از منوی Edit و گزینه undo استفاده کردم اما نتیجه نگرفتم. مشه راهنمایی بفرمایید. با تشکر
2 پاسخ
0 امتیاز
علی محمدحسنی
18:15 1400/04/18
اصلاح داده ها در R
با سلام ،در رابطه با حذف سطر 118 (که شامل مقدار 888 برای ستون 17بود)؛چرا با حذف یک سطر تعداد سطر ها از 384به 381 کاهش یافت؟
2 پاسخ
0 امتیاز
فاطمه نيك پور
14:13 1400/01/04

برای طرح سوال در تالار گفتگو باید در دوره ثبت نام کرده و ایمیل خود را در قسمت ویرایش پروفایل وارد کنید.