با عرض سلام و خسته نباشید
ببخشید استاد من برنامه iTerm2 را در اینترنت پیدا نکردم تا دانلود کنم ، آیا برنامه ی جایگزین و معروف برای سیستم های ویندوز وجود دارد تا از آن استفاده کرد؟
سلام
اگر به انگلیسی سرچ کنید چند مورد اول مثل لینک زیر جایگزین هایی معرفی کرده اند :
خیلی ممنون
کدام یک از برنامه های جایگزین معرفی شده در این لینک برای این دوره مناسب تر و امکانات مورد نیاز آن را دارا می باشد؟
به خاطر محدودیت های ویندوز کلا یه کمی تفاوت وجود داره اما میتونید اسم هرکدومو داخل یوتیوب سرچ کنید و در حد 2 3 دقیقه امکانتشونو نگاه کنید و ببینید با کدوم راحت ترید. ولی خیلی تفاوت نداره. سعی کنید معروف ترینو انتخاب کنید که جواب سوالاتتون با کمترین سرچ پیدا شه
خیلی ممنون
با عرض سلام و خسته نباشید ، سیستم من ویندوز است و امکان نصب برنامه ی iTerm 2 برایم مقدور نیست به همین خاطر برنامه ی MobaXterm را به عنوان برنامه ی جایگزین به عنوان ترمینال نصب کردم ولی متاسفانه نحوه ی استفاده از آن برای اجرای دستورات جاوا اسکریپت را نمی دانم ، در اینترنت هم در این رابطه جست و جو کردم ولی نتیجه ای برایم نداشت ، متاسفانه امکان استفاده از یوتیوب برای مشاهده ی فیلم آموزشی را هم ندارم ، ممنون می شوم راهنمایی ام کنید چگونه از این برنامه استفاده کنم؟ آیا برنامه ی جایگزین با محیط کاربری آسان تر برای استفاده ی من وجود دارد؟
کلا بهترین راه برای یادگیری استفاده از داکیومن خود سایت است.
برای دسترسی به سایت یوتیوب هم اگر مشکل دارید از سایت شکن استفاده کنید. به صورت قانونی و رایگان نحوه دسترسی اموزش داده میشود.
خب در صورت استفاده از داکیومن سایت چگونه برخی از دستورات آموزش این دوره مانند نصب live server را انجام دهم؟
ببینید کلا اگه میخواین بعد از اتمام این دوره بتونید به صورت حرفه ای ادامه بدید حتما باید قدرت سرچتون تقویت کنید. کار سختی هم نیست کلیدواژه باید سرچ کنید فقط و لینک های خوبو بخونین و ببینین.
حالا اگر این موضوع تطبیق دادن خیلی سختتونه و محدودیت سیستم عامل دارید روی ویرچوال ماشین هم میشه لینوکس بریزید. نصبش خیلی اسونه و تو سایت های فارسی هم هست.( البته اگه نخواین سرچ کنید نمیشه)
اگه هم میخواین با همین موبو ادامه بدید 3 4 تا لینک به ترتیب بخونید.
mobaxterm in windows tutorial - Bing video
mobaxterm in windows tutorial - Search (bing.com)