was , were
سلام وقت بخیر شما فرمودین که هر وقت فاعل ما We/you/they باشه از were استفاده میکنیم. چرا در عبارت زیر فاعل you هست ولی ما از was استفاده کردیم؟ .Was your weekend interesting? Yes, my weekend was interesting با توجه به فاعل اینجا نباید با were سوال پرسیده میشد؟
1 پاسخ
0 امتیاز
لیلا ممدوحی
08:59 1402/06/01
was were
سلام وقت بخیر چرا در هنگام سوال کردن از یک نفر were استفاده میکنید ولی هنگام پاسخ دادن با was جواب میدیم؟ مثل: where were you? i was on a trip مگه were برای چند نفر نیست؟
1 پاسخ
0 امتیاز
احسان افتخاری
21:01 1400/10/29
از بالا فیلم پنجمی
سلام آقای خدابخش خسته نباشید من داخل این درس ،از بالا پنجمین قسمت تا وسطای فیلم هیچیو نفهمیدم 😐😂 از بقیه ی فیلمو فهمیدم ،چون اونارو قبلا خودم خونده بودم. اما اون نصفه ی اولو هیچیشو نفهمیدم. البته فکر کنم تا وسطای فیلم‌اونا رو قبلا خونده بودیم فقط حالا با قانون خوندیمشون. اما من حس کردم خیلی سختش کردین، واسه همین هرچی از قبل هم یادم بود اونا رو هم یادم رفت😂ینی مخم کامل هنگ کرد😂به طرزی که هرچی جلوتر …
1 پاسخ
0 امتیاز
A87
11:36 1400/09/02
سوال از فاعل
سلام استاد وقت شما بخیر ببخشید شما فرمودین اگر بخوایم فاعل جمله ی they go to work سوالی کنیم می گیم who goes to work. حال من سوالی که دارم اینه اگه شخص سوال کننده بدونه که فاعل جمع باز هم باید این شکلی سوال بپرسه؟ با تشکر
1 پاسخ
0 امتیاز
شهاب
23:57 1400/01/01
پاسخ کامل به سوالها
استاد عزیز ضمن تشکر از پاسخگویی شما یه انتقادی دارم در مورد سوالهایی که از ما پاسخ کامل میخواد اینجور مواقع ممکنه من پاسخی بنویسم که خیلی کامل تر یا کمی خلاصه تر از جوابی باشه که به صورت پیش فرض در جوابها تعریف شده و این باعث میشه هم نمره نگیرم و هم در روند یاگیریم دائم تردید داشته باشم که ایا درست مطلب رو‌غهمیدم یانه !!مثل سوال آخر کوییز ۱۱
1 پاسخ
0 امتیاز
Mary7176
15:00 1399/03/20
ضمایر مفعولی
باسلام یه. سوال کلی دارم . در این دوره در مورد ضمایر مفعولی مثل him یا مثلا them اصلا تدریس نشده اما در سوالات لحاظ شده مثل سوال آخر کوییز که ما مجبوریم در جواب به کار ببریم و البته خیلی جاهای دیگه هم هست که الان حضور ذهن ندارم لطفا این ضمایر رو هم تدریس کنید. با تشکر
1 پاسخ
0 امتیاز
Mary7176
14:59 1399/03/20
About Quiz 11
Hi dear I think some of my answer in question 12 are correct. Pleas reconsider them or at least tell me why They are wrong. thank you  Best regards 
3 پاسخ
0 امتیاز
بابك دالوند
11:36 1398/02/15
About using pronoun
Hi dear In "practice and learn more" I just didn't use a pronoun. Do you really think my answers are wrong? thanks a lot 
1 پاسخ
0 امتیاز
بابك دالوند
14:47 1398/02/02
Mistake
Hi dear In 7:37 actually its five questions " How was your vacation, Kate" I think you missed the first one. bye
1 پاسخ
0 امتیاز
بابك دالوند
16:07 1398/01/24
Spoiler alert
Hi dear Again me. You already gave the answer of "practice" in "Reacting to news". God bless all of you 
1 پاسخ
0 امتیاز
بابك دالوند
12:46 1398/01/22
About reacting to news
Hi dear In time 5:20 I write the answer as follow  Where was you? I was on a trip. Was you at the theater on Friday? No, I wasn't at the theater on Friday. Was you at home on Sunday afternoon? Yes, I was at home on Sunday afternoon. Were your parents in Tahiti?  I want to know why exactly my answer isn't correct? We have to ask questions based on the answer am I right? I thought because the answer has "I" then  …
3 پاسخ
0 امتیاز
بابك دالوند
14:49 1398/02/02
سلام
چرا در جمله زیر اومده؟؟   was was your weekend good??  
1 پاسخ
0 امتیاز
babaei562
14:05 1397/11/09
استفاده از doesn't به جای didn't
با درود چرا در کلیپ شماره 11-2 در ثانیه 18 ، از doesn't استفاده کرده؟ مگر جمله در مورد گذشته نیست؟ پس از didn't چرا استفاده نکنیم؟  
1 پاسخ
0 امتیاز
دانیال نیکوفر
19:25 1397/11/03

برای طرح سوال در تالار گفتگو باید در دوره ثبت نام کرده و ایمیل خود را در قسمت ویرایش پروفایل وارد کنید.