جواب دادن به سوال for fun
سلام خسته نباشید میخواستم بدونم وقتی سوال میکنیم مثلا : ?What does she for fun ایا در جواب باید گفت مثلا She for fun Watch movies نیاز به s نداره برای این که does اومده و دختر هم هست؟ ممنون میشم توضیح بدید
1 پاسخ
0 امتیاز
راحله نوروزی
13:35 1400/12/04
تلفظ لغت Often
سلام.ممنون بابت زحماتی که میکشید. لغت Oftenرو توی لانگ من تلفظای بریتیش و امریکنش رو چک کردم ولی هردوی اونا t وسط لغت تلفظ نمیشد درحالیکه استاد خدابخش و فیلمی که به زبان انگلیسی در محتوا بود t وسط لغت رو تلفظ میکردن.الآن تلفظ میتونه بشه یاخیر؟
1 پاسخ
0 امتیاز
alisamadimoghadam
23:34 1400/04/23
در مورد اصطلاح you take for granted
سلام استاد خسته نباشید. من هم با معنی اصطلاح that you take for granted مشکل دارم. به خصوص توی اون جملاتی که این خانوم استفاده میکنن. اصلا انگار اون جملشون خیلی بی قاعده و بدون ساختار هست. it's hard to name a lot... all the things you can do when you don't ... that you take for granted من یرداشتم این هست که بین حرف زدن داره مدام جمله رو عوض میکنه و دنبال وازه مناسب تری هست برای بیان …
2 پاسخ
0 امتیاز
nazanin.shajoonnezhad
20:45 1399/06/27
مفهوم
سلام استاد وقتتون بخیر. منظور این چند جمله که عینا در ویدئوهای یونیت شش بیان شدن رو بگین ممنون. That you take for granted. I am up to fine miles.I jog I run as much as I can every day.
1 پاسخ
0 امتیاز
فائزه نجفی
01:11 1399/02/27
Meaning of "They vary
Dear Mr. Khodabakhsh, I hope you are doing great. Regarding chapter practice, I have a question. In question no. 3, for hours for flight attendant employee is mentioned: "Hours: They vary". Could you please tell me what its meaning is? Thank you in advance. Vahid
2 پاسخ
0 امتیاز
vahid.rsd67
16:40 1399/02/21
ترجمه کلمات
سلام استاد معنی casheir چی هست؟
2 پاسخ
0 امتیاز
فائزه نجفی
13:58 1399/02/18
استفاده از can در جمله
Hi, dear When you use 'Can' in third person, Why don't use verb with 's' or 'es' in sentence? Thanks.
1 پاسخ
0 امتیاز
امیر خادم پیر
01:35 1398/04/04
علت تاخیر زیرنویس با صوت فیلم ها
سلام به غیر از فیلم های بخش FC باقی فیلم ها زیر نویس از صوت فیلم ها عقب تر است و کمی اذیت میکنه آیا این مورد از روی عمد و جهت آموزش به این صورت قرار گرفته؟
1 پاسخ
0 امتیاز
مصطفی فلاح مراد
12:50 1398/03/05

برای طرح سوال در تالار گفتگو باید در دوره ثبت نام کرده و ایمیل خود را در قسمت ویرایش پروفایل وارد کنید.