بار pressure

با سلام،

در رابطه با تعریف بار به صورت pressure، ما سطحی را انتخاب کرده و مقداری را به آن اختصاص میدهیم که بنده گمان میکردم این مقدار، نیرو بر واحد سطح یا همان فشار است. برای مثال بنده در مدلسازی، مقدار 200 را وارد کرده ام و فکر میکردم بر کل سطح مورد نظرم، با توجه به واحدهایی که در نظر گرفته بودم، فشاری معادل 200 کیلوگرم بر متر اعمال میگردد.

اما در کتابی با این جمله روبرو شدم:«کاربر میتواند کل نیروی وارد بر سطح جسم را وارد نماید، خود نرم افزار بر اساس سطح جسم، فشار را محاسبه و اعمال مینماید.» و این جمله باعث ابهامی در ذهنم شد. 

در همان مثال که عرض کردم، من 200 را بر یک سطح به مساحت 25 متر مربع اعمال کرده ام. حال بر سطح مورد نظر فشار 200 کیلوگرم بر مترمربع است یا 8 کیلوگرم بر متر مربع؟

سوال دیگر آنکه در هنگامی که همچون ابهاماتی پیش می آید، آیا راهی هست که شخصا آن را چک کنیم؟

av_amini1997
0
11:50 1401/03/19
مرتب سازی بر اساس: زمان ارسال امتیاز

سلام.

موقع تعریف فشار، یه تنظیمی داره به اسم distribution که دو تا از حالتاش به ترتیب uniform و total force هست.

اگر uniform انتخاب کنید، عددی که وارد میکنید واحدش باید پاسکال (سیستم متری) یا مگاپاسکال (سیستم میلیمتری) باشه.

اگر total force انتخاب کنید، عددی که وارد میکنید واحدش باید نیوتن (هم سیستم متری و هم سیستم میلیمتری) باشه.

امیرحسین آقاسیدمیرزابزرگ
استاد دوره
0
12:27 1401/03/26

برای طرح سوال در تالار گفتگو باید در دوره ثبت نام کرده و ایمیل خود را در قسمت ویرایش پروفایل وارد کنید.