من سه پروژه اول رو انجام دادم و یک سوال اساسی برام پیش اومد که این ابعاد و ارقامی که برای ترسیم استفاده کردم واحدشون چیه توی سالیدورکس در همون شروع کار و در نوار وضعیت تمامی استانداردها و واحدها مشخص و به راحتی قابل تغییره ولی در اتوکد من متوجه نشدم واحد نقشه و ابعادم متره یا اینچ یا میلی متر فقط یه جا اشاره کردید که واحد بلوک در DRAWING UTILITIES و UNITS قابل تغییره و جایی ندیدم واحد ترسیم ها رو بگید
سلام.
بله درست میفرمائید. در اتوکد شاید به اندازه ی نرم افزارهای دیگه و به روش اونها با واحدها برخورد نمیشه و مسئله مهم اینه که تا جاییکه ما به واحد نیاز نداشته باشیم، این مورد اهمیتی برامون نخواهد داشت.
به طور مثال در پروژه اول صرفا اندازه ها برامون اهمیت داره و نه واحد ها. اما زمانیکه بخوایم مثلا از موضوعات ترسیم شده یک نقشه دوبعدی برای چاپ تهیه کنیم، میتونیم در نقشه تهیه شده و در توضیحات نقشه ذکر کنیم که ابعاد بیان شده مثلا به سانتی متر هستن. علاوه بر این در بخش اندازه گذاری هم ما میتونیم به اندازه ها پسوند cm اضافه کنیم تا این مورد تاکید بشه.
یکی دیگه از مواردی که ابعاد موضوعات ترسیم شده اهمیت پیدا میکنن زمانی هست که ما قصد داریم از اتوکد برای یه نرم افزار دیگه خروجی بگیریم و اصطلاحا export/import بکنیم. توی اکثرا موارد (حداقل نرم افزارهای مقصدی که من کار کردم)، انتخاب واحد در اتوکد در نتیجه ی وارد شده در نرم افزار مقصد تاثیرگذار هست (هم برای موضوعات دوبعدی و هم سه بعدی). پس این مورد هم میتونه در انتخاب کردن واحد موثر باشه.
علاوه بر این دو مورد در زمان کار کردن با بلاک ها هم انتخاب واحد اهمیت پیدا میکنه که قبلا توضیح داده شده بود.
موفق باشید.