تخصیص منابع به فعالیتها
سلام وقتتون بخیر دلیل این ارور چی هست؟میزنم اوکی مدا زمان فعالیت از 4 به 11 تغییر میکنه
1 پاسخ
0 امتیاز
Ahmadreza77
07:08 1402/09/18
تخصیص منابع
سلام هنگام تخصیص منابع duration فعالیت ها تغییر میکنه ؟ آیا باید از اول پروژه fix duration فعال کنیم یا نه؟ممنون میشم جوای بدهید
1 پاسخ
0 امتیاز
Ahmadreza77
07:00 1402/09/11
cost
سلاماستاد وقتی که نوع منبع را روی هزینه قرار میدهیم چرا نیمتوانیم برای آن مقدار هزینه شده را وارد کنیممثلا پیمانکار یا یک نقشه بردار ادمده سر پروژه ، نه متریال بوده نه کار ساعتی ، یه دستمزد مشخص بوده که میخایم توی بخش هزینه وارد کنیم ، ولی نمیشه مقدار مبلغشو وارد کرد ؟ چیکار باید کرد اینگونه فعالیت هارو؟
5 پاسخ
0 امتیاز
رضا ریاضتی
09:12 1402/07/10
level recource
سلام خسته نباشید ، زمانی که در level recource منبع x رو انتخاب میکنم ارور میده میزنه : project cannot resolve the overallocation of x on sun 8/16/15 تاریخ های پروژه من یک ماه از شما جلوتره
1 پاسخ
0 امتیاز
tarariahi
16:52 1402/06/28
work contour
سلام وقت بخیر، من تو تب task usage کانتورینگ رو flat زدم، اما ساعاتی که در طی روزها تخصیص داده شده یکسان نیستن ممکنه راهنمایی کنید که مشکل کجا میتونه باشه؟
1 پاسخ
0 امتیاز
نیلوفر کاظمیان
12:07 1402/05/21
جلسه تخصیص منابع
سلام وقت بخیر. من تا تخصیص منابع طبق اموزش پیش رفتم ولی اعداد اعشاری شد و چند دهم با چیزی که اخر جلسه بود متفاوت شد. توی سوال ها گفته بودند که fix duration کنیم ولی اگر این مورد انجام بشه دیگه مثلا موقع ای که منابع j نوشته میشه دیگه اعداد ما تغییر نمیکنن ولی توی فیلم زمان کل پروژه تغییر میکنه. ی جای دیگه هم در مورد effort driven گفته شده بود که اون گزینه هم اگر تغییر …
3 پاسخ
0 امتیاز
ابوالفضل فالیزکار
07:46 1402/02/16
سلام
ببخشید میخواستم بدونم چجوری میشه به منتور دسترسی پیدا کرد؟
3 پاسخ
0 امتیاز
malekshahi
03:38 1402/01/24
سلام استاد وقتتون بخیر من
سلام استاد وقتتون بخیر دیوریشن من بعد از تخصیص منبع اعشاری میشه ممنون میشم راهنمایی کنید
1 پاسخ
0 امتیاز
سعیده سادات رضوی
13:18 1401/11/24
منابع
درود استاد پروژه ای داریم که در آن برای تفکیک کار هر قسمت ، میبایست جداسازی صورت بگیرد. مثلا تامین متریال به عهده گروه دیگری ست، طراحی گروهی دیگر و .... در این صورت چه کاری باید انجام بدهیم؟ سپاس
3 پاسخ
0 امتیاز
امیرحسین زرگرزاده اصفهانی
12:57 1401/12/16
تسطیح اتوماتیک منبع در منابع t, r
سلام وقت بخیر برای تسطیح منبع در تخصص منبع مشاورین در فعالیت j ,p ارور دارم و با leveling هم مشکل حل نمیشه چه کار باید بکنم و این که فایل تمرین که من بارگیری کردم در حد چند مورد با فایل تمرین استاد اختلاف داره درسته؟
1 پاسخ
0 امتیاز
منيبا سرباز
07:26 1401/09/29
منابع
سلام استاد وقتتون بخیر، ۱- ببخشید برای منبع X تا تاریخ 4 July تعداد 6 واحد و پس از آن 8 واحد در دسترس می باشد در واقع از 5 july تا کی منظورتون که ۸ نفر کار می کنند؟ چون برایش تاریخ پایانی اعلام نکردید در ریسورس شیت max منبع x رو هشتصد درصد نمایش میدهد، میتوانم تاریخ پایان پروژه که نرم افزار برایم اعلام کرده است را وارد کنم تا ریسورس شیت max صفر شود ؟؟ ۲- نکته …
3 پاسخ
0 امتیاز
سام اجلال منشان
13:11 1401/09/27
تسطیح منابع اتوماتیک
با سلام.من وقتی تسطیح منابع اتوماتیک انجام میدم، مدت پروژه یک روز اضافه میشه.مشکل چی می‌تونه باشه؟
1 پاسخ
1 امتیاز
مجید ملک نیا
13:31 1401/09/05
تعریف تقویم
مشاوران فقط روزهای دوشنبه و پنج شنبه حضور دارند و فعالیت J به دلیل شرایط خاصی که دارد فقط روزهای شنبه و دوشنبه امکان کار دارد.در این قسمت چجوری می شه برای فعالیت نام برده تقویم اختصاصی درست کرد؟توی کدوم ویدئو بهش پرداخته شده؟با تشکر
1 پاسخ
0 امتیاز
توحید چاکری
13:30 1401/09/05
Task
سلام استاد وقتتون بخیر راجع به وارد کردن اطلاعات task ها و فازبندی به صورت پیوسته آموزشی داده نشده؟؟؟ چون بین مباحث بهشون اشاره شده اینکه چه طور فازبندی بشن و ایجاد سامری کنیم
1 پاسخ
0 امتیاز
زهرا آجرکارحسن آبادی
13:29 1401/09/05
Effort Driven
سلام استاد، وقتی که منابع کار ما برای یک فعالیت بیش از یک منبع باشه در حالت مدت زمان ثابت (Fix Duration) باید تیک (Effort Driven) برای تقسیم کار بین منابع انجام بشه، درسته؟ و اینکه این حالت همیشگی خواهد بود یا شامل استثناعات هم میشه؟
1 پاسخ
0 امتیاز
M.Mahdi_Nfp
14:11 1401/08/23
تصیح منابع
سلام , تصیح منابع طبق آموزش انجام میدم ذخیره هم میکنم اما با اجرا دوباره پروژه برمیگرده به حالت قبل و منابع همچنان قرمز و overallocat اند.
1 پاسخ
0 امتیاز
eng.nader23
14:12 1401/06/21

برای طرح سوال در تالار گفتگو باید در دوره ثبت نام کرده و ایمیل خود را در قسمت ویرایش پروفایل وارد کنید.