پروژه تمرینی
خسته نباشید استاد من وقتی میخوام acutal start مشخص بکنم برای پروژه به صورت خودکار زمان start پروژه هم تغییر میکنه یعنی وقتی میخوام acutal رو بزنم 02/06/2018 که با 1 روز تاخیر شروع بشه زمان استارت هم تغییر میکنه به 02/06/2018 درحالی که باید 01/06/2018 باشه راهنمایی میکنید لطفا
1 پاسخ
0 امتیاز
مهانیان
07:06 1402/09/18
پروژه تمرینی
سلام وقتتون بخیر خسته نباشیدتو پروژه تمرینی برای فعالیت E مثلا 2 تا پیش نیاز تعریف شده یعنی این 2 تا فعالیت باید تموم بشه تا فعالیت E شروع بشه؟
1 پاسخ
0 امتیاز
مهانیان
07:16 1402/09/04
اشکالات
باسلام 1)پس از تسطیع منابع هر موقع که از برنامه خارج میشم و باز وارد برنامه میشم آدمک های قرمز نمایش داده میشود. 2)در ستون هایی که خودمان به آن ها مقدار میدهیم مانند text وnumber بعد از نام گذاری در بخش field setting باز بعد از باز کردن مجدد برنامه این نام ها هم از بین میره و نمایش داده نمیشود مشکل از چیست؟ 3)شما در جواب بقیه دوستان در خصوص گزارش فعالیت هایی که با تاخیر شروع میشوند …
0 پاسخ
0 امتیاز
سجاد ضابط
12:15 1402/08/09
مایل استون در گزارش
سلام استاد در گزارش های که باید براساس شهر آن ها را ارائه دهیم من از بخش گروپ استفاده میکنم و میخوام بدونم راهی هست که مایل استون های ما (شروع وپایان) در بخش گروپ اصلا قرار نگیرن و خب در بخش گزارش به عنوان دسته‏ جدا و بدون نام وجود نداشته باشن تا گزارش ما هم شلوغ نشه هم مقادیر خالی تو جدول ها وجود نداشته باشند؟
1 پاسخ
0 امتیاز
سجاد ضابط
10:39 1402/08/13
master project
سلام آيا براي ايجاد يك فايل مستر كه حداق 10 sub پروژه كه تقويم و منابع مشابه نياز دارند و براي يك ساز مان ميباشد مراحل تعريف پروژه به شرح زير صحيح ميباشد؟ 1.ايجاد يك فايل كه تقويم اصلي و نماي resource sheet آن وارد شده باشد. 2. ايجاد 10 پروژه مستقل كه تقويم از فايل مرحله 1 فراخواني شده و منابع از resource pool مرحله 1 فراخواني شده. 3.ايجاد يك فايل مستر كه تقويم و منابع در آن تعريف …
5 پاسخ
0 امتیاز
شیما تبرک
09:09 1402/07/29
سوالات تكميلي
با سلام و احترام 1. علت وارد نشدن مقدار صفر در نماي task usage براي رديف actual work جدول و يا پذيرش مقدار 0.01 به جاي مقدار 0 براي منابعي كه از نوع work هستند؟ 2. براي كنترل سبد پروژه ها در زماني كه در يك مستر فايل sub projectها را قرار ميدهيم آيا نياز است در فايل مستر تقويم و منابع تعريف شده در mp global را فراخواني كنيم؟ 3.براي كنترل و تسطيح master project كه چندين sub project …
1 پاسخ
0 امتیاز
شیما تبرک
09:13 1402/07/29
تسطیح منابع
سلام وقتتون بخیر در پروژه تمرینی از تسطیح رو دستی انجام بدیم با حالت اتوماتیک تفاوت ایجاد میشه بنده که خودم به شخصه اول اومدم فعالیت jرو انجام دادم و زمان پروژه رو کاهش دادم و یه نکته دیگه اینکه که در پروژه تمرینی دیوریشن فعالیت j دو روز هستش ولی خود شما در فیلم ها اموزشی سه در نظر گرفتین که باعث میشه یه سری هزینه ها تفاوت داشته باشه همین که فعالیت j تقویم متفاوتی داره و اگه …
3 پاسخ
0 امتیاز
reza77gh
11:09 1402/04/25
اعشاری شدن زمان فعالیت
با سلام و عرض احترام بنده هرکار میکنم بعد از بروز رسانی یا حتی در بعضی مواقع در زمان تخصیص منابع ، مدت زمان فعالیت ها به شکل اعشار در میاد نمیدانم مشکل کجاست درحالیکه تمام مراحل را درست انجام میدم لطفا راهنمایی کنید ممنون
6 پاسخ
0 امتیاز
Howaida
08:22 1402/03/21
طراحی گزارشات
با عرض سلام خدمت استاد محترم در پروژه تمرین برای گزارش۳ که «فقط فعالیتهایی که فعالیتهای آن با تاخیر شروع شده را نمایش دهد» چطوری باید وارد کنم؟و اینکه گزارشات ۱و۲و۳ باید بصورت جدول باشند یا چارت؟
1 پاسخ
0 امتیاز
کیانوش گلچین راد
07:47 1402/02/16
متوقف شدن فعالیت b در هفته دوم و شروع مجدد
سلام وقت بخیر استاد در پروژه تمرینی هفته دوم گفته شده که فعالیت b متوقف و در تارخ دیگری دوباره شروع میشه میخاستم ببینم اینو چطور باید وارد کنیم؟ با تشکر
1 پاسخ
0 امتیاز
سیداحمدرضا حبیبی
07:33 1402/02/04
کنترل در هفته دوم پروژ] تمرینی
با سلام و خدا قوت. استاد بعد از کنترل هفته اول و reschedule کردن، تاریخ شروع فعالیتها تغییر کرده است. فعالیتهای وابسته به هم دچار تاخیر شده اند مثل فعالیتهای L , B که به فعالیت D وابسته اند. چطور ممکن است که این دو فعالیت طبق برنامه پیش رفته باشند (همانطور که در صورت تمرین آمده) در صورتی که فعالیت قبلی آنها که باید تمام میشده، نشده است؟ باید کنترل هفته دوم را بر اساس بیس لاین استارت انجام …
1 پاسخ
0 امتیاز
Gita.a
12:43 1402/01/26
فایل تمرین
سلام برای دانلود فایل تمرینی به مشکل میخورم
1 پاسخ
0 امتیاز
ArMaN_ABD
12:41 1402/01/26
دیوریشن فعالیت P
سلام استاد وقت بخیر؛ در تمرین 1 فعالیت P (با دیوریشن 4 و منابع Y - R -T) آیا دیوریشن مربوط به Base calender است یا تقویم منابع R و T ؟
1 پاسخ
0 امتیاز
Me_242
09:57 1401/12/13
ارزش
سلام استاد وقت بخیر در جدول تمرین 1 منظور از ستون ارزش همان priority در نرم افزار هست؟ اگر هست که در ورژن 2016 مقدار آن باید بین 0 تا 1000 باشد
1 پاسخ
0 امتیاز
Me_242
10:23 1401/12/10
فاز اجرا
سلام استاد من در فاز اجرا خیلی دچار مشکل میشم مثلا تاخیرهای که اعلام میشه نسبت به بیس لاین هست یا برنامه ای که بر اساس واقعیت ها تغییر میکنه؟؟ یا اینکه چرا بعضی از duration ها اعشاری میشن ؟؟
8 پاسخ
0 امتیاز
زهرا آجرکارحسن آبادی
08:00 1401/11/01
نحوه محاسبه پیشرفت
سلام استاد وقتی یک فعالیت توی بازه کنترلی شروع میشه ولی تمام نمیشه ما چه طور میتونیم درصد پیشرفت رو محاسبه کنیم و توی ستون مربوطه وارد کنیم که بشه وارد بازه کنترلی بعدی شد از طریق update فقط پیشرفت برنامه ای رو میده
1 پاسخ
0 امتیاز
زهرا آجرکارحسن آبادی
08:21 1401/09/24
هزینه ناسی از تاخیر شروع فعالیت
سلام استاد وقت بخیر هزینه ناشی از تاخیر شروع فعالیت باید با هزینه واقعی که تا الان انجام دادیم جمع بشه یا با هزینه های پیش بینی شده توسط نرم افزار؟؟
1 پاسخ
0 امتیاز
زهرا آجرکارحسن آبادی
15:44 1401/09/07
ارور پیش نیاز
سلام استاد وقت بخیر در پروژه تمرینی فعالیت d دو پیش نیاز داره فعالیت aوc ولی وقتی در قسمت پیش نیاز فعالیت a و وارد میکنم ارور میده که امکانش وجود نداره علت چیه؟ و اینکه در گان چارت کنار بار هر فعالیت منابع رو مینویسه چه طور حذفش کنم؟
1 پاسخ
0 امتیاز
زهرا آجرکارحسن آبادی
13:35 1401/09/05
تغییر تقویم فعالیت سلام استاد وقت بخیر
سلام استاد وقت بخیر برای هر فعالیت نرم افزار به طور پیش فرض یک تقویم ایجاد میکنه برای تغییر تقویم یک فعالیت باید تقویم همون فعالیت انتخاب بشه ولی وقتی من تقویم فعالیت مورد نظر رو انتخاب می‌کنم برای تغییر، بازه و روزهایی که به صورت استثنا قرار داده شدند تو تقویم اصلی پروژه تو تقویم فعالیت نیس طبیعیه یا مشکلی توی وارد کردن اطلاعات بوده؟؟
1 پاسخ
0 امتیاز
زهرا آجرکارحسن آبادی
13:33 1401/09/05
كنترل فاز اول اجرا
سلام استاد وقتتون بخير. ميشه راهنمايي كنيد هزينه ناشي از تاخير شروع پروژه و فعاليت a رو كجا بايد وارد كنيم؟ تو ستون actual cost اضافه ميشه؟!
1 پاسخ
0 امتیاز
فاطمه محسني
08:02 1401/08/07

برای طرح سوال در تالار گفتگو باید در دوره ثبت نام کرده و ایمیل خود را در قسمت ویرایش پروفایل وارد کنید.