تغییر fixed duration در زمان کنترل و اجرا
سلام خسته نباشید هنگام وارد کردن تاریخ شروع واقعی پنجره ای باز میشه که : the resource is assigned outside the original dates اما تاریخ دسترسی منابع اوکی هستش بعد از اوکی کردن ارور با اینکه fixed duration هستن فعالیت ها اما تسکی که این ارور روش میاد رو زمانش رو تغییر میده ممنون میشم راهنمایی کنید
5 پاسخ
0 امتیاز
MEISAM.GHASEMI
15:33 1402/08/29
افزایش مدت زمان فعالیت
با سلام؛ استاد در خصوص این موضوع که گفتید فعالیت o یک روز با تاخیر شروع شده ولیکن مدت زمان آن 4 روز بیشتر طول کشیده است، منظورتون از بیشتر طول کشیدن فعالیت اینکه که ما بایستی duration رو افزایش بدیم یا تاریخ finish یک فعالیت رو ؟ اگر بایستی duration رو تغییر بدیم ، لاجرم نرم افزار مدت duration پروژه را اعشاری می کند... اگر هم بایستی تاریخ finish رو تغییر بدیم که عملاً انگار شناوری به فعالیت دادیم …
1 پاسخ
0 امتیاز
R.Jafari
09:14 1402/07/10
درصد پیشرفت/نمودار S-Curve موزی/ تقسیم 10 میلیون واحد پولی
با عرض سلام و احترام 1. بعد از اعمال بیس لاین، در بخش ماه اول و اعمال درصد پیشرفت ها طبق تمرین، بعد از اعمال آپدیت در بخش Complete%، درصد پیشرفت ها تغییر می کنند. مثلا به جای 86درصد پیشرفت وارده، عدد آن تغییر خواهد کرد. علت چیست؟ 2. برای رسم نمودار موزی درصد پیشرفت، بعد از تغییر قیدها به As Late As Possible بعد از هر بار آپدیت، خطای خروج از محدوده منابع نشان داده می شود. راهکار حل …
1 پاسخ
0 امتیاز
MhosseinKey
16:09 1402/04/31
هزینه راه اندازی فاز مهندسی
با سلام مجدد "هزینه ای برای راه اندازی فاز مهندسی به قیمت 10 میلیون واحد پولی وجود دارد که به نسبت مساوی بین فعالیتهای این فاز تقسیم می شود" را کجا و چطوری تعریف کنم؟
3 پاسخ
0 امتیاز
کیانوش گلچین راد
07:12 1402/08/21
ویدئو تکمیلیسلام استاد
سلام استاد وقت بخیر فرموده بودید هر چند ماه یکبار یک ویدئو تکمیلی ارائه میدید بر اساس پرسش ها ولی ویدئو جدیدی وجود نداره
1 پاسخ
0 امتیاز
زهرا آجرکارحسن آبادی
12:26 1402/02/23
Resource
سلام خسته نباشید هنگام وارد کردن تاریخ شروع واقعی پنجره ای باز میشه که : the resource is assigned outside the original dates اما تاریخ دسترسی منابع اوکی هستش بعد از اوکی کردن ارور با اینکه fixed duration هستن فعالیت ها اما تسکی که این ارور روش میاد رو زمانش رو تغییر میده ممنون میشم راهنمایی کنید .
16 پاسخ
0 امتیاز
ArMaN_ABD
07:40 1402/08/20
فاز و دیسپلین
ببخشید من سوالم رو جای اشتباهی پرسیده بودم با سلام و خسته نباشید لطفا در مورد این دو ستون یه توضیح بدین برای من خیلی واضح نیست باید چیکار کنمشون مرسی
1 پاسخ
0 امتیاز
malekshahi
17:18 1402/01/21
اطلاعات سلام استاد وقتتون بخیر
سلام استاد وقتتون بخیر میخواستم بدونم این اطلاعاتی که شما در اختیار ما گذاشتید برای برنامه ریزی پروژه ما باید از چه کسی در پروژه واقعی دریافت کنیم؟؟ از کدوم بخش؟؟
1 پاسخ
0 امتیاز
زهرا آجرکارحسن آبادی
11:21 1401/11/19

برای طرح سوال در تالار گفتگو باید در دوره ثبت نام کرده و ایمیل خود را در قسمت ویرایش پروفایل وارد کنید.