فصل اول - مقدمات
 
9 سوال
    
13:17 1399/06/23
فصل دوم - تنظیمات کلاک
 
3 سوال
    
18:39 1399/07/05
فصل سوم - راه اندازی LCD و کیپد
 
27 سوال
    
15:35 1399/07/01
فصل چهارم - حالات خواب
 
2 سوال
    
17:11 1399/06/23
فصل پنجم - وقفه‌ها
 
9 سوال
    
13:09 1399/06/23
فصل ششم - تایمر، کانتر و PWMها
 
7 سوال
    
13:11 1399/06/23
فصل هفتم - تایمر نگهبان
 
0 سوال
    
18:00 1397/12/27
فصل هشتم - تبادل USART
 
8 سوال
    
17:39 1399/07/12
فصل نهم - SPI
 
2 سوال
    
13:15 1399/06/23
فصل دهم - I2C
 
21 سوال
    
09:50 1399/09/08
سوالات اخیر
نحوه راه اندازی

استاد من میخوام یه ماژول BMP180 ماژول فشار سنج هست به میکرو وصل کنم این ماژول از رابط I2C برای اتصال اسفاده میکند من چه جوری میتونم داده های ارسالی این ماژول روی یک متغیر بریزم و توسط ال سی دی نمایش بدم؟؟؟؟

1 پاسخ
0 امتیاز
siavash_tj
09:50 1399/09/08
پروژه پایانی

سلام 

برای شبیه سازی پروژه اخر در پروتئوس راهنمایی کنید لطفا ! 

1 پاسخ
0 امتیاز
darkwatch
09:43 1399/09/08
کلاک میکرو

سلام،وقت بخیر.

داخل ویدیو گفته شده برای استفاده از کریستال خارجی ckselباید 1111 باشه، ولی در ادامه که برای توضیح خازن ها در کریستال خارجی گفته شده که ckselباید 101 یا 111 یا110 باشه که اینها متفاوت هستند با 1111، من متوجه نشدم که اخر برای کریستال خارجی ckselباید 1111 باشه یا با توجه به فرکانس مورد نظر یکی از سه مقدار 101 یا111یا110باشه ؟ لطفا توضیح بفرمایید با تشکر

0 پاسخ
0 امتیاز
N_M
17:44 1399/07/05
کابل اتصال ttl

سلام

کابل usb to ttl خریدم ولی با ویندوز 10 ناسازگاره و ترمینال port مورد نظر رو نمیشناسه لطفا کمک کنید 

مدل کابل :PL2303HX مه در سایت دانشجو کیت هم موجوده 

2 پاسخ
0 امتیاز
darkwatch
17:39 1399/07/12
سوالات فصل آخر

استاد برای درک بهتر لطفا به این سوالات من جواب بدید ممنون میشم.

·       استاد مفهوم فلگ وقفه چیه؟ یعنی اگر این بیت 1 بشه، وقفه اون پروتکل ارتباطی فعال می شه درسته؟

·       استاد ببخشید مفهوم اند کردن در TWSR & 0xF8 یعنی چی؟ الان 0Xf8 چه مقداری هست که مقدار باینریش شده 11111000؟ تو ویدیو چهارم زمان 16:05.

·       استاد معادل دستور فعال کردن PULL UP چی می شه تو کد نویسی سی؟

·       استاد این دستور               if (TWSR & 0xF8) == 0x28 )            ببنید. شما اومدید TWSR با عملگر اند به مقدار روبرو رسوندید = 11111000 بعد توقع داریم این برابر مقدار 0x28  که هست 00101000 بشه؟ یعنی چی این؟

·       استاد تو دستور    if ((TWSR&0xF8) == 0x60) که ما چک می کنیم که SLAVER در مود گرفتن قرار گرفته یا نه چرا دارید IF می زارید. ما باید Slave را در مود گیرنده قرار بدیم نه اینکه چک کنیم أیا مساوی مود گیرنده قرار گرفته یا نه. مگه خود Slave خودش تعیین می کنه که slave تو مود گیرنده قرار بگیره یا فرستنده؟

·       استاد پین های آدرس یعنی چی که به زمین متصل کردید (ویدیو هشتم از تراشه ایپرام)؟ کاربردشون چیه؟

·       استاد شما تو ویدیو هشتم اومدید پین های i2c تراشه به پین های a6-a7 زدید. چرا به پین های i2c میکرو متصل نکردید؟ این پین های آ که پین های i2c نیستند.

·       استاد داخل دستور i2c_write() داخل پرانتزش چه نوع داده هایی می تونیم بنویسیم؟ int, char, string ؟؟ بگید.

·       استاد دستوراتی که برای نوشتن آدرس در I2C نوشتید و مثلا اونجا شیفتش دادید میشه یکبار دیگه توضیح بدید مثلا با یک مثال؟

0 پاسخ
0 امتیاز
Margo
12:25 1399/06/28