کاربرد علامت & به جای تابع and
سلام استاد وقتتون به خیر میشه در تابع if به جای تابع and از علامت & استفاده کرد؟
1 پاسخ
0 امتیاز
محمدجواد نقدي زارج
03:46 1402/06/06
نوشتن
سلام سوال من یه ذره عجیبه حتی برای خودم. نمیدونم چجوری مطرح کنم موقعی که صفحه جدید باز میکنم ، موقع وارد کردن داده ها. وقتی زبان input فارسی هست، اول یه letter رو به انگلسی وارد میکنه بعد بقیه رو به فارسی می نویسه. نمیدونم چرا. سیستم عامل mac هست
1 پاسخ
0 امتیاز
سارا فغانی
15:26 1402/03/21
تفاوت تاریخ انجام پروژه و فایل پاسخ
سلام جناب دکتر خسته نباشید. برای محاسبه ستون تعیین وضعیت، آیا تاریخ امروز را باید ملاک قرار داد یا همان تاریخ 2020 که در فایل شما لحاظ شده است؟ چون اگر تاریخ امروز لحاظ شود نتایج متفاوت خواهد بود. در ضمن مبنای محاسبه فصل، تاریخ میلادیست یا تاریخ شمسی؟ چون در تاریخ میلادی فصل از وسط ماه تغییر می کند. ممنون بابت تدریس خوب و با کیفیتی که در طول دوره انجام دادید.
3 پاسخ
0 امتیاز
آرمن شاهمیریان
13:59 1401/04/29
پروژه پایانی
با سلام خدمت دکترشکوهیارعزیزممنون بابت دوره بسیارعالیتون. لطفا درخصوص پروژه پایانی (نحوه تکمیل ستونهای مورد نیاز راهنمایی کنید) ممنون...
1 پاسخ
0 امتیاز
arian
14:08 1401/04/04
پروژه پایانی
عرض سلام و احترام،بنده برای محل کار نیازی به دو فصل آخر ندارم و میخواستم بدونم در آزمون پایانی از این دو فصل هم پرسشی طرح شده یا خیر؟
1 پاسخ
0 امتیاز
سهیل پورحسن بارکوسرائی
19:49 1401/01/22
نحوه نوشتن عدد به جای آدرس سلول
سلام، شما نوشتید به جای قرار دادن آدرس سلول، مقدار عددی یا متنی سلول رو بزارید. چطور باید اینکار رو کرد؟
1 پاسخ
0 امتیاز
Sajjad
14:07 1400/05/28
سوالات فصل اول
سلام.استادوقت بخیر.درمورد سوالات ۲و۳من ننوشتم اصفهان یا آقای محمدی ولی بجای اونهن سلول رو نوشتم باز همون جواب رو میده
1 پاسخ
0 امتیاز
hossein.sh.ivc@gmail.com
13:56 1400/05/28
خارج شدن کل فایل اکسل از برنامه بعد از عمل power pivot
سلام استاد لطفا راهنمایی کنید بنده وقتی میخوام power pivot فایلم بسته میشه و میپره و وقتی دوباره باز میکنم یک اخطار میدهد و اون power که لینک کردم از بین رفته است چیکار کنم به مشکل خوردم برای پروژه پایانی و من منتظرتونم
1 پاسخ
0 امتیاز
ALITAMADONI
17:14 1400/04/20
اعداد اعشاری
سلام. وقت بهخیر چرا اعداد اعشاری که نوشته میشود درهر سلولی را گرد میکند و اعشار در سلول نمینویسد؟؟
1 پاسخ
0 امتیاز
مهدی صدوقی پور
19:27 1400/03/03
نحوه نوشتن جواب
من جواب هام دقیقا درسته ولی چیزی که شما نشون میدید چیز دیگری هست
1 پاسخ
0 امتیاز
amir1968
10:27 1399/07/05
سیاست تقسیم‌بندی نمرات دوره
با سلام و عرض خسته نباشید ضمن تشکر از دوره آموزشی پر کاربرد شما،به نظر می‌رسد تخصیص 48 نمره به کوییز(امتحان‌های کوتاه) در مقایسه با 52 نمره پروژه پایانی در کنار حدنصاب 80 نمره این دوره فرصت جبران را برای شرکت‌کننده در این دوره را به شکل معناداری از میان می‌برد. با توجه به ماهیت این دوره، طراحی سوالات کوییز (امتحان کوتاه) با مشکلاتی می‌تواند همراه باشد. به نظر شخصی بنده اگر مطابق سایر دوره‌های آموزشی مکتب‌خانه بارم پروژه افزایش …
2 پاسخ
0 امتیاز
علی میرفندرسگی
08:50 1399/05/26

برای طرح سوال در تالار گفتگو باید در دوره ثبت نام کرده و ایمیل خود را در قسمت ویرایش پروفایل وارد کنید.