کامپایلر ویژوال استودیو

سلام من اولین تمرین رو که میخوام با ویژوال استودیو ران کنم ارور میده مجبورم میکنه از Scanf_s استفاده کنم آیا راه حلی داره؟

1 پاسخ
0 امتیاز
Mahmonek
18:38 1398/06/22
دستور scsnf
من تو برنامه از دستور scanf("%c", &character); استفاده کردم ولی وقتی داده ای جز کاراکتر هم به برنامه میدم بازهم برنامه اجرا میشه؛ مگه نبایدوقتی دستور به این شکل نوشته میشه فقط کاراکتر از خروجی بخونه؟؟؟
2 پاسخ
0 امتیاز
محمد طهماسبی
11:56 1398/06/05
ورودی int و خروجی float
سلام. وقت بخیر. یه تمرینی از تمرین هایی ک پی دی افش قرار داده شده سوال اینه که برنامه ای بنویسید که سه عدد صحیح را بگیرد و میانگین اعشاری آن ها را تحویل دهد. من وقتی مینویسم برنامه شو وقتی فرمت متغیر های ورودی رو int میذارم و فرمت خروجی که همون میانگین باشه رو float میانگینی که میگیره فقط بخش صحیح نتیجه رو نشون میده ولی زمانی که فرمت متغیر های ورودی رو هم float میذارم و عدد صحیح میدم به برنامه میانگینشونو درست و با اعشار بدست میاره. میخواستم ببینم مشکل چیه؟ چون که سوال گفته طوری بنویسید که فرمت عددهای ورودی عددا صحیح باشه.
2 پاسخ
0 امتیاز
آرش غران
23:40 1398/05/06
تمرین اول فصل سوم

سلام

تمرین اول از فصل سوم؛ شماره سوم

خروجی برنامه ارور میده چون بجای %d نوشته شده %i...... تمرین منو اشتباه زده.... درستش کنید لطفا

3 پاسخ
1 امتیاز
محسن
10:03 1398/04/18
آزمونی که گرفته شد

در سوال آخر از return استفاده نشد پس لزومش چیه ؟؟

و در سوال یکی مانده به آخر i% علامت چیست ؟؟

3 پاسخ
0 امتیاز
اشکان سپیانی
10:20 1398/04/08
فرمت فایل ارسالی
با سلام فرمت فایل ارسالی چه نوعی باید باشه
1 پاسخ
0 امتیاز
محمد سعیدی
12:43 1398/03/17
راهنمایی برای پروژه محیط و مساحت دایره

من برنامه رو ران میکنم ولی اعداد عجیب و غریب میاره!

0 پاسخ
0 امتیاز
سید طاها تولیتی
19:13 1398/02/12
i%؟

باشه؟ erorr  استفاده نمیکنیم؟ نباید جواب% c  داریم؟مگه برای کاراکتر ها ما از  %i سلام مگه در سوال 3 سوال های بخش کاراکتر ها ما نماد

1 پاسخ
0 امتیاز
مینا کنعانی
23:02 1397/12/28
منظور از عدد کد ؟!

سلام 

منظور از عدد کد تو سوال همون کد اسکی  هستش ؟

5 پاسخ
0 امتیاز
حمید زارعی پور
11:16 1398/01/12
نماد نمایشی i%

سلام 

تو قسمت سوال کوییزتون چرا بجای استفاده از نماد نمایشی %d برای تبدیل کاراکتر به کد اسکی   از %i استفاده شده و کامپیایلر هیچ خطایی نمی گیرد . کمی گیج شدم 

2 پاسخ
0 امتیاز
حمید زارعی پور
11:51 1397/09/21