پروژه

سلام استاد خسته نباشید

شبکه Net-C هنگامی که vlan 303 رو ایجاد میکنم در صورتی که همه پورت ها access باشند تا interface روتر مربوطه راحت ping میگیرم اما وقتی که روی سوئیچ لایه 3 ، vtp رو به صورت سرور و در دو سوئیچ دیگر به صورت کلاینت یا ترنس پرنت اجرا میکنم فقط میتوانم ping مربوط به 2تا pc را بگیرم و ارتباط با interface روتر قطع میشه ، چرا؟؟ مشکلم چیه ؟؟

inter vlan هم در سوئیچ لایه 3 ایجاد کردم و بهش ip دادم و ip route و ip routing هم در سوئیچ لایه استفاده کردم ولی نتونستم ارتباط را برقرار کنم

ممنون میشم راهنماییم کنید

Moein-Sh
فارغ‌التحصیل دوره
1
22:18 1400/05/24
مرتب سازی بر اساس: زمان ارسال امتیاز

با سلام

وقت به خیر

پینگ ip سوئیچ لایه رو هم دارید یا خیر؟گیت وی رو در pc همان  Ip vlan 303 در سوئیچ لایه3 قرار دهید.

محسن نعمت زاده
استاد دوره
1
13:48 1400/05/31

سلام وقت بخیر 

من هم این مشکل رو دارم

پینگ سویچ لایه ۳ رو دارم و gw pc رو int vlan 303 تنطیم کردم ولی پینگ روتر gwc رو ندارم رو request timeout  میده

مشکل کار از کجا میتونه باشه؟

ایا بر روی روتر هم باید subint تعریف کرد؟؟

amin
فارغ‌التحصیل دوره
0
22:40 1401/04/12

با سلام و وقت به خیر

-----------------------------------

برای ارتباط لایه3 بین سوئیچ و روتر باید در سوئیچ Interface vlan و در روتر dot,1q تعریف نموده و در اینترفیس مربوطه IP قرار داد.

در اینصورت ارتباط لایه 3 برقرار  تمام ipها در این رنج قادرند یکدیگر را ببینند.

در حالت VTP سوئیچl3 را در حالت server قرار دهید. سوئیچ 2960 را در حالت کلاینت قرار دهید. domain و version  را ست نمائید.

با حذف و اضافه کردن vlan تغییرات را در 2960 روئیت کنید. بدون مشکل پینگ روتر و سوئیچ لایه 3 را در شبکه خواهید داشت.

ممنون

محسن نعمت زاده
استاد دوره
1
14:29 1401/04/22

برای طرح سوال در تالار گفتگو باید در دوره ثبت نام کرده و ایمیل خود را در قسمت ویرایش پروفایل وارد کنید.