Speaking and Writing (Final)
سلام و وقت بخیر با اینکه چندین بار محتوا پروژه نهایی سطح Intermediate رو مطالعه کردم ولی دقیقا متوجه نشدم در بخش دوم Speaking and writing باید چگونه عمل کنم. لطفا یک راهنمایی بکنید. با تشکر
1 پاسخ
0 امتیاز
زهرا برنجی
13:13 1401/03/04
اسپیکینگ پروژه نهایی
عرض سلام و احترام برای پروژه نهایی توضیحات اینطور داده شده که ابتدا رایتینگ را بنویسیم و بعد گفته شده try to say the exact text by heart. منظور این است که برای خواندن متن میتوانیم به متن هم نگاه کنیم یا اینکه سعی کنیم کاملا از حفظ بخوانیم و صدایمان را ریکورد کنیم؟ و اینکه ممکن است جملات یک مقداری پس و پیش بشوند. این را برای یادگیری بهتر خودم از خدمتتان میپرسم.
1 پاسخ
0 امتیاز
مریم علیزاده فنائلو
13:25 1400/10/04
پروژه نهایی
با سلام و خسته نباشید در پروژه نهایی درواقع ما باید ۳تا اسپیکینگ بفرستیم با موضوعات(اگر همه زیستگاه های طبیعی را از بین ببریم چه اتفاقی میوفته که با جملات شرطی هست و بزرگترین مشکلات زیست محیطی و محافظت از محیط زیست و داستان درخت که با پسیو هست)همه ی این ها باید در ۱تا۲ دقیقه ویس باشه؟ بعد دوتا رایتینگ با همون موضوع بزرگترین مشکلات زیست محیطی و محافظت از محیط زیست و داستان درخت که با پسیو هست …
1 پاسخ
0 امتیاز
الهه فرخی خواجکینی
14:57 1400/06/27
جان بخشی به اشیا
برای پروژه‌ی فاینال برای داستان درختی که خشک شده، اگه بخوایم از جان‌بخشی استفاده کنیم میتونیم ضمیر he یا she رو به کار ببریم؟
4 پاسخ
0 امتیاز
azindokht_babapour
16:54 1399/09/25
پروژه نهایی
عرض سلام و احترام در قسمت پروژه نهایی باید یک اسپیکینگ (با موضوع تخریب زیستگاه های طبیعی) و دو رایتینگ (اولی با موضوع مشکل محیط زیستی و دومی با موضوع درختی که در جنگل کاشته شده بود) ارائه نماییم. درست است؟؟
1 پاسخ
0 امتیاز
h.rahmanizadeh
14:33 1399/02/18

برای طرح سوال در تالار گفتگو باید در دوره ثبت نام کرده و ایمیل خود را در قسمت ویرایش پروفایل وارد کنید.