تفاوت It was finished با It finished در چیست؟
با درود و عرض ادب ببخشید تفاوت این دو در چیست؟ در معنا چه تفاوتی ایجاد میشه؟ کاربرد هر کدام در کجا و نحوه تشخیص چگونه است؟ با سپاس It was finished با It finished
1 پاسخ
1 امتیاز
دانیال نیکوفر
19:48 1401/06/09
Are we rolling?
با درود و عرض ادب یونیت 6 ، FC 6 در ثانیه 11 ، میگه Are we rolling? اینجا roll به معنی نقش بازی کردن هست؟ یا ؟
1 پاسخ
0 امتیاز
دانیال نیکوفر
15:17 1401/06/06
simple present and present continuous as future tense
با سلام و عرض ادب حال ساده و استمراری رو یاد گرفتم اما در مورد گرامر زیر مشکل خوردم.امکانش هست لطف کنید این گرامر رو مختصر توضیح بدید؟ طرز تشخیص که کجا حال ساده میشه و کجا استمراری رو نمیفهمم. مثلا اگر جمله جای خالی بزارن و بخواهیم حال ساده یا استمراری رو انتخاب کنیم به عنوان آینده، نمیدونم طرز تشخیص چطور میشه.simple present and present continuous as future tense گرامر یونت 6 ، ویدئو Commitment دقیقه 4:44 با احترام
1 پاسخ
0 امتیاز
دانیال نیکوفر
17:56 1401/06/07
سوال 9 کوئیز
سلام و عرض ادب عذر میخوام در سوال شماره 9 کوییز فصل 6 آیا از لحاظ گرامری Could you let her know و Please tell her با هم تفاوت دارند؟ منظور این که چرا نمیتوانند به جای یکدیگر استفاده شوند؟ ممنون
1 پاسخ
0 امتیاز
سیدعماد سادات مرتضوی
20:13 1401/03/04
Asking a favor 1
سلام. در قسمتی که مشخص کردم شما یه مثال زدید که متوجه نشدم. Would you mind if I opened the window? چرا فعل open به صورت simple past اومده؟ اصلا چرا شکل گذشته اش استفاده شده؟
1 پاسخ
0 امتیاز
بارمان ارواحی
11:49 1401/01/17
PRACTICE3
She has a yoga class tomorrow morning. سلام وقت بخیر. آیا در جمله بالا با توجه به انکه جدول زمانی دقیقی مطرح نیست نبایستی از زمان استمراری استفاده کرد؟
1 پاسخ
0 امتیاز
مجید سلامی
18:22 1400/11/11
ترجمه
با عرض سلام و ادب در فیلم تدریس درس، استاد محترم تفاوت بین "date" و "blind date" را فرموده اند. اما من متوجه نشدم. لطفا اگر ممکن است توضیح دهید تفاوت بین این دو کلمه چیست؟ با تشکر
1 پاسخ
0 امتیاز
زهرا متین قهفرخی
16:30 1400/09/10
دستور زبان
با سلام و وقت بخیر در listening practice 2 یک عبارت به صورت is canceled به کار رفته می خواستم بدونم این چه نوع دستوری است که فعل to be با حالت گذشته به کار می رود. تشکر
1 پاسخ
0 امتیاز
آرتا روحی
23:27 1400/05/25
with
با سلام استاد ساختار help + somebody + with + something کی استفاده میشه ؟
3 پاسخ
1 امتیاز
سامان پورغفاری
17:30 1400/04/09
I am invited vs I was invied
با عرض سلام و ادب اگر بخواهیم به طرف مقابل بگوییم من به یک مهمانی دعوت شده ام (شدم) به نظر من به دو طریق می توان گفت اما نمیدانم تفاوت دقیقشان در چیست؟ I was invited to a party I am invited to a party لطفا راهنمایی بفرمایید
1 پاسخ
0 امتیاز
فرهاد علیزاده
15:00 1400/02/30
Simple Present Vs Present Continuous
با عرض سلام و احترام تفاوت کاربرد simple present و present continuous برای future چیه؟ مثلا  The train is leaving at 9 tonight و The train leaves at 9 tonight هر دو صحیح هستند و یک معنی میدن؟!
1 پاسخ
0 امتیاز
MohammadJavad
13:16 1399/01/15

برای طرح سوال در تالار گفتگو باید در دوره ثبت نام کرده و ایمیل خود را در قسمت ویرایش پروفایل وارد کنید.