The environmental problems of landfills are a difficult issue (difficult issues?) to fix.
با سلام مجدد. در درس جمله اول به کار برده شده. جمله دوم درست نیست؟ 1) The environmental problems of landfills are a difficult issue to fix. 2) The environmental problems of landfills are difficult issues to fix. با تشکر
1 پاسخ
0 امتیاز
شهاب ایران منش
15:23 1402/01/25
consider as ?
با سلام و خسته نباشید خدمت شما می خواستم بپرسم مگه consider نباید بدون preposition استفاده بشه؟ توی درس از considered as استفاد شده: In developing countries, sewage is dumped into rivers which are sometimes considered as fresh water resources. In developing countries, sewage is dumped into rivers which are sometimes considered fresh water resources. ممنون و متشکر
1 پاسخ
0 امتیاز
شهاب ایران منش
07:29 1402/01/28
دستور زبان
سلام وقتتون بخیر ممنون میشم تفاوت بین more much too much manyy , too many را بفرمایید چون در تمرینات بعضی جاها استفاده شد که من مشکل دارم. ممنون
1 پاسخ
0 امتیاز
آرتا روحی
08:01 1400/07/08
a lot of
سلام وقت بخیر گیج شدم کلا اگه من درست متوجه شده باشم a lot of و lots of کلا تو رایتینگ به کار برده نمیشن آخه تو خیلی متنا دیدم که این دو هستن تو خود مطالب دوره های قبلی هم بوده همچنین برداشت من این بوده که many و much تو جملات مثبت نوشتاری استفاده نمیشن درست برداشت کردم
1 پاسخ
0 امتیاز
سامان پورغفاری
18:39 1400/05/04
استفاده از more و much در جملات مثبت در رایتینگ
سلام و درود فکر می کنم درست متوجه نشدم استفاده از more , much در جملات مثبت در رایتینگ درست نیست ! و در اسپیکینگ هم بهتر است از lots of و a lot of استفاده بشه؟ در حالی که به نظرم استفاده از more و much رایجه!
1 پاسخ
0 امتیاز
عاطفه سادات تقوی
01:26 1400/03/21
مشکل در کاربرد don't یا aren't
سلام در جمله ای مثل You don't waste energy، من مشکلم اینه که نمیدانم چه وقت باید از don't استفاده کنم چه وقت از aren't. این مثال رو کلا بیان کردم، همین مورد در ضمائر دیگه یا اسامی خاص هم مشکل بنده است. ممنون
1 پاسخ
0 امتیاز
محمد طالبی
13:43 1399/02/27

برای طرح سوال در تالار گفتگو باید در دوره ثبت نام کرده و ایمیل خود را در قسمت ویرایش پروفایل وارد کنید.