زبان خارجی

بهترین کشور های انگلیسی زبان برای مهاجرت

مهاجرت به کشور های انگلیسی زبان

اگر به زبان انگلیسی مسلط هستید و قصد مهاجرت دارید انتخاب‌های زیادی پیش روی شما خواهد بود. کشور های انگلیسی زبان زیادی وجود دارند که زبان انگلیسی در آن‌ها به عنوان زبان اول و رسمی شناخته می‌شود. کشورهای معتددی نیز وجود دارند که در آن‌ها انگلیسی به عنوان زبان دوم و یا زبانی رایج حضور دارد.

در این لیست شش کشور انگلیسی زبان دنیا (که قسمتی از Anglosphere هستند.) را برای مهاجرت از ایران معرفی کرده و به نقاط عطف آن‌ها و شیوه‌ی مهاجرت به آن‌ها را از طریق ایران بررسی می‌کنیم:

ویدئو پیشنهادی: آموزش فوت و فن های اپلای

بریتانیا (United Kingdom)

بریتانیای کبیر و ایرلند شمالی (United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland) که به طور عامیانه با نام بریتانیا شناخته می‌شود متشکل از چهار کشور کوچک‌تر انگلستان، اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی است. حدود ۵۹ میلیون نفر بالغ بر ۹۸% جمعیت این کشور به زبان انگلیسی سخن می‌گویند.

بریتانیا به دلیل تاریخچه‌ی مهمی که در نقاط مختلف جهان دارد دلیل رشد زبان انگلیسی در کشور های  متعدد است و به عنوان مهد زبان انگلیسی شناخته می‌شود. اما اهمیت آن از لحاظ مهاجرت ویژگی‌های مثبت آن در رفاه کلی و سبک زندگی است. بریتانیا از لحاظ سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی قدرت زیادی دارد و یکی از عضوهای دائم و دارای حق وتو در سازمان ملل محسوب می‌شود.

کشور های انگلیسی زبان

بریتانیا از لحاظ مهاجرتی برای ایرانیان مقصدی چالش برانگیز است، چرا که به دلیل مشکلات سیاسی ایران با کشورهای  غربی روابط این دو کشور دچار مشکل شده است. ولی هنوز بریتانیا دارای یک سفارت‌خانه در تهران است و برای دریافت ویزا برای مهاجرت و یا اقامت مصاحبه و ارزیابی انجام می‌دهد. بریتانیا از بهترین کشور های انگلیسی زبان دنیا برای مهاجرت است.

ویدیوهای پییشنهادی : آزمون آیلتس 
اسپیکینگ

ایالات متحده‌ی آمریکا (United States of America)

کشور آمریکا که پرجمعیت‌ترین کشور انگلیسی زبان دنیا است. یکی از مستعمره‌های سابق بریتانیا بوده که بعد از انقلاب آمریکا از آن جدا شده است. این کشور بزرگترین مهره‌ی اقتصادی دنیا به شمار رفته و دارای مهم‌ترین واحد پولی دنیا (دلار آمریکا) است.

مهاجرت به آمریکا از ایران به دلیل تنش‌های به وجود آمده بین این دو کشور مسئله‌ای پیچیده و دشوار است به طوری که نه ایران و نه آمریکا در کشورهای یکدیگر سفارت‌خانه و یا کنسولگری‌ای ندارند.

برای مهاجرت به آمریکا روش‌های مختلفی وجود دارد که به نسبت ممکن‌ترین آن‌ها مهاجرت تحصیلی است. پذیرش گرفتن از دانشگاه‌های آمریکایی نیازمند نمره‌های عالی و مدارک معتبر است. در صورت موفقیت به کسب پذیرش و مهاجرت به آمریکا به شما گرین کارت تعلق خواهد گرفت که با محدودیت‌هایی مشخص به شما توان کار کردن، زندگی و جا به جایی درون مرزهای آمریکا را خواهد داد.

کانادا (Canada)

بهترین و ممکن‌ترین مقصد برای مهاجرت به کشور های انگلیسی زبان برای ایرانیان کشور کانادا است. کانادا در مرز شمالی آمریکا قرار دارد. این کشور بسیار مهاجرپذیر بوده و یکی از بالاترین استانداردها و کیفیت زندگی را دارد. این کشور به دو دلیل مهم برای ایرانیان به مقصدی خوب برای مهاجرت تبدیل شده است:

  • اول: تمامی افرادی که درون خاک کانادا به دنیا بیایند به طور مستقیم تابعیت کانادا را خواهند گرفت. (حتی اگر فرد متولد شده والدینی غیر کانادایی داشته باشد.)
  • دوم: پس از فقط سه سال کار کردن در این کشور، افراد توانایی اقدام برای دریافت اقامت را دارند.

بهترین شیوه برای مهاجرت ایرانیان به این کشور مهاجرت از طریق کار و تحصیل است. اگر شخصی بخواهد برای ادامه‌ی تحصیل به این کشور انتقالی بگیرد می‌تواند از دانشگاه‌های متعدد کانادایی که برخی از بهترین دانشگاه‌های دنیا است پذیرش بگیرد. همچنین در صورتی که فرد مهارت ارزشمندی (مانند تخصص در مهندسی، پزشکی و…) داشته باشد، می‌تواند به عنوان یک Skilled worker از طریق موقعیت شغلی مهاجرت کند.

ویدیوهای پییشنهادی : آزمون تافل
تافل

استرالیا (Australia)

استرالیا همانند کانادا از لحاظ اقتصادی و استاندارد زندگی جزئی از بهترین کشورهای  دنیا محسوب می‌شود. برخلاف کانادا مهاجرت به آن سخت‌تر است. استرالیا به دلیل شرایط جغرافیایی از مناطق قابل سکونت کمی برخوردار است. به دلیل اینکه بیشتر جامعه‌ی آن تحصیل کرده و شاغل هستند برای مهاجرت به آن جا باید از ویژگی‌های زیادی برخوردار باشید.

کشور های انگلیسی زبان

شیوه‌ی بررسی این ویژگی‌ها توسط دولت استرالیا از طریق یک سیستم امتیازی است. شما در یک فرم فیزیکی و یا از طریق اینترنت توانایی‌ها و مهارت‌های خود که شامل میزان تحصیلات، سن، وضعیت سلامت، سابقه‌ی کاری و… است را وارد می‌کنید و بر اساس آن به شما یک امتیاز تعلق می‌گیرد. اگر این امتیاز از حد نصاب بالاتر رود شما توانایی درخواست اقامت را خواهید داشت.

استرالیا به دلیل استانداردها و کیفیت بالای سطح زندگی در آن، کشوری گران برای زندگی کردن است، به طوری که هزینه‌ی تحصیل در آن به طور میانگین دو برابر کانادا و هزینه‌ی زندگی در آن نیز از کانادا به طور قابل توجه‌ای بالاتر است. به طور کل استرالیا مقصدی جذاب ولی دشوار برای مهاجرت از ایران به کشور های انگلیسی زبان است.

نیوزلند (New Zealand)

نیوزیلند همسایه‌ی کوچک‌تر استرالیا و همانند استرالیا یکی از مستعمره‌های سابق انگلستان است. این کشور همانند استرالیا از کیفیت سطح زندگی بالا و اقتصادی با ثبات بهره می‌برد. از لحاظ جغرافیایی آب و هوایی مطلوب و پدیده‌های طبیعی دست نخورده‌ای دارد.

نیوزیلند همانند همسایه‌اش سیستمی امتیازی برای انتخاب مهاجران دارد که به سطح تحصیلات، سوابق کاری، سن، سطح یادگیری زبان انگلیسی، سلامت و… اهمیت می‌دهد. در صورت عبور از حد نصاب امتیاز این سیستم، می‌توانید برای کسب اقامت نیوزلند اقدام کنید و در نهایت تبدیل به شهروند این کشور شوید.

ویدیوهای پییشنهادی : آزمون GRE 
جی آر ای

در صورت کسب اقامت شما پاسپورت این کشور را دریافت خواهید کرد که یکی از قدرتمندترین و بهترین پاسپورت‌های بین المللی است. در صورت داشتن پاسپورت نیوزلند شما یا بدون نیاز به دریافت ویزا و یا با دریافت ویزای فوری می‌توانید به بیش از ۱۸۰ کشور مختلف سفر کنید.

ایرلند (Ireland)

ایرلند تنها کشور همسایه‌ی بریتانیا در اروپا است که با آن مرزی زمینی دارد. به دلیل اتفاقات اخیر در سیاست خارجی بریتانیا به زودی تنها کشور انگلیسی زبان دنیا در اتحادیه‌ی اروپا خواهد بود. گرچه ایرلند از لحاظ اقتصادی و کیفیت سطح زندگی همانند بریتانیا و کشورهای دیگر این لیست نیست، هنوز کشوری خوب و دارای ثبات برای زندگی است. همچنین به دلیل حضور این کشور در اتحادیه‌ی اروپا در صورت مهاجرت و تبدیل شدن به شهروند ایرلندی شما از ویژگی‌هایی که حضور در اتحادیه‌ی اروپا دارد بهره‌مند خواهید شد.

کشور های انگلیسی زبان

به طوری که کسب اقامت، مهاجرت مجدد و یا مسافرت عادی به هر کدام از عضوهای این اتحادیه مانند فرانسه، آلمان، اسپانیا، ایتالیا و… با پاسپورت ایرلندی بسیار آسان است. به طور کلی این شش کشور همه مقصدهای مناسبی برای مهاجرت به کشور های انگلیسی زبان هستند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا