استارت آپمدیریت

چگونه کارآفرینی را شروع کنیم؟

هوش کارآفرینی چیست؟

رابرت کیوساکی نویسنده مشهور ژاپنی در مشهورترین کتاب خود در ارتباط با عوامل ثروتمند شدن بحث کرده است. هم چنین وی به موضوع هوش کارآفرینی پرداخته و توضیح می دهد که چه عواملی می تواند در ثروتمند شدن افراد تاثیر گذار باشد. شناخت فرصت ها مهم ترین موضوع در ارتباط با پولدار بودن است.

به عقیده این نویسنده ژاپنی افراد برای پول درآوردن بایستی، هوش کارآفرینی خود را تقویت کنند. افراد از 4 روش زیر می توانند پول به دست بیاورند:

  1. کارمند بودن که ساعت کاری افراد دست خودشان نیست و باید در تایم و ساعتی مشخص در محل کار حضور داشته باشند و در تایمی دیگر به منزل برگردند و در قبال فعالیتی که برای شرکت و اداره انجام می دهند حقوقی دریافت می کنند.
  2. خود اشتغالی یعنی این که کار و زمان شما منوط به خودتان است هر موقع که مایل باشید به سر کار می آیید و یا نمی آیید. ( این مشاغل شامل مغازه داری و راننده تاکسی است.)
  3. راه اندازی کسب و کار: یک ایده و نوآوری در ذهن خود دارید و با استفاده از این ایده کاری می کنید که کسب و کاری را به راه می اندازید. در واقع ایده برای شما پول می آورد و می توانید بعد از گذشت مدت زمانی چندین نفر را استخدام کنید تا کارها و ایده شما را بیشتر تبدیل به پول کنند. عوامل و نمونه های شکست در این کسب و کار بسیار زیاد است و بایستی کاملا با هوش کارآفرینی جلو رفت.
  4. سرمایه گذاری: راحت ترین روش پول درآوردن است برای کسانی که سرمایه هنگفتی در اختیار دارند. با خریدن سهام و سرمایه گذاری در هر زمینه ای می تواند چندین برابر مبلغ اولیه سود به دست بیاورید. شناخت فرصت ها در این اقدام از اهمیت زیادی برخوردار است. هم چنین هوش کارآفرینی می تواند در رابطه با این موضوع به کار شما بیاید تا پول به دست بیاورید و سرمایه گذاری کنید.

هوش کارآفرینی

چه کسانی باید کارآفرین شوند؟

اما تنها هوش کارآفرینی برای این موضوع کافی نیست. کارآفرینی اجتماعی باعث می شود که شما هر روز سر حال و شاداب به محل کارتان بیایید و از بودن در محیط کار احساس لذت و آرامش کنید. در واقع شما در بحث کارآفرینی تنها به فکر پول درآوردن نیستید و به اجبار به سرکار نمی روید. نکته ای که در شغل کارمندی به وضوح به چشم می خورد که اکثر کارمندان به اجبار به سر کار می روند.

اگر می خواهید ثروتمند شوید و رکود و شرایط اقتصادی به مرور زمان به شما فشار نیاورد بایستی روش 3 و 4 را برای خود برگزینید. هر چند برای قدم گذاشتن در روش 3 و 4 نیاز به تجربه دارید و بهتر است در ابتدا روش 1 و 2 را امتحان کرده باشید ولی به مرور زمان می توانید تغییر روش دهید و روش 3 را برای خود انتخاب کنید و بعد از گذشت زمان و به دست آوردن سرمایه زیاد روش 4 را برای دو برابر و یا سه برابر شدن سرمایه خود انتخاب کنید به این نکته هوش کارآفرینی گفته می شود که در حال حاضر بسیاری از ثروتمندان دنیا این روش را برمی گزینند.

افرادی می توانند به فکر کارآفرینی باشند که اولا هوش کارآفرینی آن ها بالاست. بعد از این نکته پر انرژی هستند و تا حالا به رویا و آرزوهای خود نرسیده اند. جوان بودن برای کارآفرینی شرط نیست چه بسا دیده ایم که افراد بالای 50 سال تازه به فکر راه انداختن یک کسب و کار در این زمینه هستند.

مشتاق موفقیت بودن نکته بعدی در راه اندازی کسب و کار است. نباید شکست خوردن شما را نا امید کند. بعد از هر بار شکست بایستی دوباره بلند شوید و کار خود را از سر بگیرید.

 

 

پییشای : راز و رمزهای استارت آپ های موفق

با کارآفرینی چگونه پولدار شویم؟

اگر دقت کرده باشید از اول این مقاله هوش کارآفرینی را زیاد به کار برده ایم. منظور از هوش کارآفرینی استعداد ذاتی نیست. شما برای کارآفرین شدن نه نیاز به پول دارید و نه پارتی. تنها راه کارآفرین شدن ایجاد یک سیستم پول ساز برای کسب و کار شماست.

بدون سیستم کاری به هیچ عنوان نمی توانید پولدار شوید. سیستمی که بتواند بال و پرهای شما را بزرگ کند و به مانند یک عقاب ارتفاع زیادی را پرواز کنید. اگر بال شما مثل مگس باشد بدون شک تا ارتفاع کمی پرواز خواهید کرد و با توجه به شرایط اقتصادی امروزه دیر یا زود شکست می خورید، به همین دلیل لازم است که عوامل و نمونه های شکست را پیدا کنید. هوش کارآفرینی در این زمینه به کمک شما می آید.

 

ویدیو پیشنهادی :آموزش کارآفرینی
آموزش کارآفرینی

  

در این رابطه می خواهم مثالی از شرکت مک دونالد بزنم. در واقع سیستم کسب و کار این شرکت بدین گونه است که حدود 20 الی 30 درصد از سود ماهیانه این شرکت در تبلیغات سرمایه گذاری می شود. در این شرکت، نیروهای زبده و متخصص در زمینه بازاریابی و فروش استخدام شده اند که با استفاده از این نیروها، شناخت فرصت ها در زمینه بازاریابی و فروش رقم می خورد. این نکته تنها مربوط به شرکت مک دونالد نمی شود و تمامی شرکت و برندهای مشهور دنیا، مبحث بازاریابی و تبلیغات شرکت خود را بسیار جدی گرفته اند.

در ارتباط با هوش کارآفرینی بایستی به این نکته توجه کنیم که سرمایه گذاری در زمینه معرفی و شناخت شرکت و برند ما به هیچ عنوان از دست دادن پول و سرمایه نیست چون که می توان با این کار و در مدت زمانی کوتاه چندین برابر بیشتر سود کرد و دوباره درصدی از این سود در امر تبلیغات و بازاریابی گذاشته شود. این نکته از اهمیت بسیار زیادی در امر کارآفرینی برخوردار است.

روش های تبلیغات در کارآفرینی

به نوعی تعریف کارآفرین، یعنی این که شخص تمامی فرصت ها و تهدیدات مربوط به کسب و کار خود را شناسایی کند. معرفی و شناخت نقاط ضعف و قوت سیستم کسب و کار از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.خب حالا بسیاری این سوال را از خود می پرسند که اگر این تنها روش ثروتمند شدن است پس چرا بسیاری از افراد جامعه هم چنان شغل کارمندی و مغازه داری را انتخاب می کنند. برای پاسخ دادن به این سوال می بایست که با مساله هوش کارآفرینی سر و کار داشته باشید. بسیاری از مردم آینده نگر نیستند. برای راه اندازی یک شغل و ایده گذاری نیاز است که چندین سال تلاش کنید وقت و انرژی و حتی سرمایه خود را در این راه بگذارید تا لذت ثروتمند شدن را تجربه کنید. این نکته تنها برای کسانی قابل درک است که بلند پرواز هستند و هوش کارآفرینی بالایی دارند دوست دارند آینده خود و اطرافیانشان را به بهترین شکل ممکن رقم بزنند.
زیاد دیده شدن و درست دیده شدن مهم ترین موضوع در برندسازی است. اگر کسب و کاری را شروع کرده اید به این فکر باشید که با حداقل سرمایه زیاد دیده شوید و نکته بعدی به بهترین نحو ممکن دیده شوید. بسیاری از افراد زمانی که کسب و کاری را راه اندازی می کنند، در این فکر هستند که محصول و یا خدماتی ارزنده و با کیفیت ارائه کنند و مشتری خود به دنبالشان می آید. در هوش کارآفرینی این اصطلاح اصلا تعریف نشده است و کسانی که با این ذهنیت، کارآفرینی خود را شروع می کنند بدانند که شکست می خورند.

مبحث کیفیت اهمیت زیادی دارد اما زمانی که مشتریان ما را شناسایی کرده باشند. شناخت فرصت ها، اولین گام در این زمینه است. هوش کارآفرینی یعنی این که ما بهترین روش های تبلیغات و بازاریابی را برای معرفی کسب و کار خود برگزینیم.

 

بهترین روش های تبلیغات برای کارآفرینی کدام است؟

هوش کارآفرینی به معنای ایجاد روش ها و ساختارهایی است تا بتواند کسب و کار ما را به بهترین شیوه ممکن معرفی کند. در حال حاضر انواع روش های بازاریابی و تبلیغات وجود دارد که ما این روش ها را به دو دسته بازاریابی سنتی و مدرن تقسیم بندی می کنیم.

منظور از بازاریابی سنتی همان روش های قدیمی است که بدون استفاده از تکنولوژی خاصی، شرکت و سازمان خود را به مشتریان معرفی می کند. اشکال کار در این مدل از بازاریابی هزینه بالا و بازدهی پایین آن است. فردی که هوش کارآفرینی داشته باشد به هیچ عنوان در ابتدای راه روش بازاریابی سنتی را برای کسب و کار خود برنمی گزیند. این روش ها شامل تبلیغات بیلبوردی در سطح شهر، تبلیغات  سمعی و بصری شامل تلویزیون و رادیو و تبلیغات روزنامه است. همان طور که عنوان کردیم عوامل و نمونه های شکست را می بایست شناسایی کرد. در ارتباط با تبلیغات سنتی ما نمی توانیم جامعه هدف و کسانی را که قصد خرید محصول و خدمات ما را دارند شناسایی کنیم از هر 1000 نفری که تبلیغات ما را می بینند شاید یک نفر قصد خرید این خدمات و محصولات را داشته باشد.

اما در بازاریابی مدرن، با هزینه ای بسیار پایین تر می توان مشتریان بسیار زیادی را برای خود به دست آورد. مزیت این روش در این است که خود مشتری به سراغ ما می آید و برگ برنده در دست ماست. هوش کارآفرینی این حکم را می دهد که در ابتدای راه این روش از بازاریابی را برای کسب و کار خود برگزینیم. بازاریابی مدرن شامل، سئو و بهینه سازی وب سایت، مدیریت شبکه های اجتماعی هم چون تلگرام، اینستاگرام، فیس بوک و غیره است.

کارآفرینی اجتماعی

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا