مقالات دیجیتال مارکتینگ

چگونه یک مقاله خوب بنویسیم و مقاله نویس خوبی شویم؟

نحوه ی نوشتن مقاله خوب

راه‌های بسیار زیادی وجود دارد که از آنها برای نوشتن مقاله خوب استفاده کنید. مقاله در واقع زمانی بسیار خوب خواهد شد که شما پس از تحقیقات میدانی و جمع‌آوری مطالب مناسب و دیگر فعالیت‌ها، شروع به پردازش و بررسی نماید و در آخر نتیجه‌گیری کنید.

در کار تحقیقی که کتابخانه محور انجام می‌شود، فرد با کتاب‌ها مجلات و مقالات سر و کار دارد. وی در هرصورت به‌طور منظم منابع و مقدمات را جمع‌آوری می‌کند. اگر به‌طور منظم، مسیر خاصی نداشته باشد بین انبوهی از مطالب گم می‌شود و تحلیل درستی نمی‌تواند شکل بدهد.

ما به شما در این محتوا کمک می‌کنیم که مقاله خوب خود را درج کنید و با اصول نوشتن مقاله از مبتدی تا مقاله ی ISI، آشنا خواهیم شد.

 

نحوه ی نوشتن مقاله ی خوب

مقاله خوب زیاد بخونید

اگر می‌خواهید موفق شوید مسیر افراد موفق را بشناسید. برای اینکه مقاله‌نویس خوبی شوید باید حتما مقاله‌های خوب دیگران را مطالعه نمایید. چند مقاله در موضوعات آسان را دانلود کنید و شروع به مطالعه نمایید.

یک پژوهش را پیگیری نمایید

شما یک مقاله خوب را در نظر بگیرید و دقیقا همان را تکرار نمایید. این موضوع یک امر طبیعی می‌باشد و برای رسیدن به شیوه ی خود شما الزامی است. ابزار و پرسش‌نامه‌های طرح شده را امتحان کنید و دیدگاه خود را یادداشت نمایید.

همایش را حتما دنبال کنید

همایش‌های مقاله‌نویسی را دنبال کنید و ایدئولوژی خودتان را برای نوشتن مقاله‌ی مورد نظر خود پیدا کنید. بیشتر دانشجوها برای شروع مقاله نویسی به همایش‌ها روی می‌آورند.

 

ویدیو پییشنهادی : آموزش سئو سایت
آموزش سئو سایت

هر روز یک مقاله بنویسید

نوشتن مقاله یکی از مهم‌ترین مواردی است که به شما کمک می‌کند که مقاله نویسی خوبی شوید، هرچند اگر مقاله بدی را بنویسید در هر صورت شروع به نوشتن کرده‌اید.

از دیگران کمک بگیرید

برای اینکه بتوانید در مقاله‌نویسی پیشرفت نمایید، باید از نظرات دیگران در مورد مقاله‌ی خود باخبر شوید. از دیگران بخواهید که در مورد اشکالات مقاله‌ی شما صحبت کنند. مطالعه‌ی مطلب  خالی از لطف نیس

چارچوب مقاله‌ی خود را مشخص کنید

در ابتدا با ساختارهای مقاله‌ی استاندارد آشنا شوید و یک ساختار مناسب برای خودتان پیدا کنید. فعلا با جزییات سرکار نداشته باشید و به دنبال یک مقاله علمی نباشد. مقاله‌های علمی دارای جزییات و مختصات بسیار زیادی هستند که باید با آنها در ادامه آشنا شوید.

 

چارچوب مقاله ی خود را مشخص کنید

کمال طلب نباشید

برای نوشتن مقاله‌ی خوب تنها قدرت قلم شما کافی نیست و باید حتما از ابزار آماری برای نوشتن مقاله‌ی خود استفاده کنید. یک مقاله خوب دارای چندین اسم متفاوت می‌باشد و دلیل آن هم کمک گرفتن از متخصصان و محققان برای ارائه یک مقاله کامل و خوب است.

کارگاه‌های مقاله‌نویسی خوب است اما به شرطی که در ابتدا اصول مقاله‌نویسی را یاد بگیرید، بعد شروع به شرکت در این کارگاه‌ها نمایید. بیشتر افرادی که به کارگاه‌ها می روند معمولا اطلاعاتی در مورد مقاله نویسی ندارند.

 

ویدیو پیشنهادی : آموزش بازاریابی دیجیتال
آموزش بازاریابی دیجیتال

 

قبل از نوشتن مقاله به این سوالات فکر کنید

  • آیا موضوع مورد نظر تخصصی است یا عمومی؟
  • آیا می‌خواهید صرفا مقاله‌ای بنویسید یا کسی را قانع کنید؟
  • چیزی در این مقاله شما را به موضوع علاقه‌مند کرده است ؟

انتخاب موضوع مناسب

شما باید موضوعی را انتخاب کنید که مورد علاقه شما باشد و معلومات جزیی در مورد موضوع مقاله خود داشته باشید. موضوعی که شما به عنوان مقاله ارائه می‌دهید نباید دارای ابهام باشد، بلکه باید به‌گونه‌ای باشد که ابهامات دیگران را برطرف نماید.

ممکن است کتاب‌ها و مقالات زیادی برای بیان عنوان وجود داشته باشد ولی شما باید به‌گونه محتوا را بیان کنید که به زبان شیواتر با ویژگی‌های خاص‌تر بیان شود. شما باید شیوه بیان محتوای خود را مناسب‌تر از دیگر مقاله‌ها انتخاب نمایید.

برای الگو‌گیری در نوشتن مقاله می‌توانید به منابع مختلفی دسترسی پیدا کنید. برای مثال اگر رشته‌ی حقوقی داشته باشید می‌توانید از رای‌های دادگاه استفاده کنید. آرای دادگاه‌ها و مقالات اینترنتی می‌توانند در رفع ابهامات به شما کمک زیادی کنند. در حالی که کتاب‌ها به شما تنها کلیات و مباحث سرفصلی را توضیح می‌دهند و در مطالب ریز نمی‌شوند.

 

انتخاب موضوع مناسب

تهیه ساختار کلی مقاله

شما باید بتوانید مطالبی که ارائه می‌دهید را منظم کنید که وقتی را تلف نکند. نظم در ارائه ی مطالب، زیبایی مقاله‌ی شما را بالا می برد. برای تهیه پلان برای ارائه می‌توانید از کتاب‌ها استفاده کنید. اگر دو یا چند کتاب را مطالعه کنید چهارچوب اصلی را متوجه خواهید شد.

ساختار تنها اسکلت اصلی مقاله‌ی شماست و ممکن است در طول مقاله تغییراتی نیز شکل بگیرد. بهترین پلان‌ها، الگوهای فرانسوی است که به این شکل هستند که تنه درخت دو شاخه دارد و هر شاخه دو شاخه ی دیگر. این شیوه دید کلی را ارئه می دهد ولی بعضی مزایا را قربانی شکل‌گرایی خود می کند.

این موضوع در حالی است که بیشتر مقاله‌های مطالب گنگی را در اختیار مخاطب قرار می دهند که در آخر نتیجه ای هم حاصل نمی شود. نمونه دیگر اجرای مو به موی آمریکایی است که با شماره گذاری برروی عناوین شکل میگیرد متل ۱-۱ و ۱-۲ و…

پس از اینکه عناوین را مطالعه کردید، لیست عنوانی خود را چارت‌بندی نمایید و لیست عنواین اصلی خود را حتما لیست کنید. عناوین فرعی شما می‌تواند سوژه خوبی برای تولید مطالب بعدی باشد.

رسم نمودار و ساختار اولیه

برای اینکه مقاله‌ی خوبی بنویسید باید حتما افکار خود را منظم کنید. با بیرون کشیدن نظرات و ایده‌ها و نوشتن آنها بر روی برگه می‌توانید به راحتی برای خود شفاف‌سازی کنید. ساختاری از نوشته‌های شما پایه و اساس اصلی مقاله شما را شکل خواهد داد. بد نیست از نموداری برای اینکار استفاده نمایید.

برای شروع عنوان را در ابتدا بنویسید و پنج الی چهار خط در مورد هدف اصلی نوشتن مقاله درج نمایید. سپس همین‌کار را برای ایده‌های مرتبط با همین ایده، انجام دهید. سپس در اطراف مقاله خطوطی را رسم کنید و بنویسید که در مورد ایده‌ی خود چه فکری می‌کنید.

 

رسم نمودار و ساختار اولیه

 

اگر با نوشتن طرح کلی راحت‌تر هستید، ابتدا عنوان اصلی را ذکر کنید سپس زیر عنوان ایده‌های خود را یادداشت کنید. برای هر ایده با کمی فاصله نظر و تفکر خود را بنویسید. تفاوت‌ها و ارتباط ایده‌های خود را باهم بیابید و در مورد آنها بیشتر صحبت کنید.

جمع آوری و تهیه رفرنس

پس از اینکه کتاب‌ها و مقالات مناسبی را مطالعه کردید، یک لیست از مطالب مهم و نکات کلیدی آماده کنید. در کنار آن لیست تمام کتاب‌ها و منابعی که این نکات و مطالب را نکته بردارید به صورت جداگانه یادداشت کنید. در صورت نیاز به هر مطلب، ارجاع به رفرنس بدهید.

نکته بعدی این است که هرگز به نقل دیگران اکتفا نکنید و حتما منبع مادر را مطالعه کنید. شخصی که برای شما از منبعی صحبت می کند، ممکن است برداشت اشتباهی داشته باشد و یا سلیقه‌ای با اصل موضوع برخورد کرده باشد.

نوت برداری کردن

هیچگاه نوت‌برداری‌های کوچک پیشنهاد نمی‌شود. برای هر مطلب زیر عنوانی در نظر بگیرید و هرکدام رو در برگه‌ای دیگر به طور کامل با جزییات توضیح بدهید.

 

نوت برداری کردن

فهرست بندی

ابتدای مقاله باید حتما فهرست بندی ها را درج کنید به طوری که با به صورت الفبایی دانشنامه‌های در نظر گرفته شود. کتاب‌هایی که زبان گوناگون دارند باید حتما جدا‌گانه عنوان شوند. پس از آن باید حتما کتاب‌ها ذکر شوند و پس از آن پایان‌نامه‌ها و مقالات ذکر شوند.

نوشتن مقدمه

مقدمه یکی از مهم ترین بخش های مقاله محسوب می شود و باید در مورد نوشتن آن به گونه ای رفتار کنید که نظر خواننده را به خود جلب نمایید. مقاله را با همان موضوع جالبی را مطرح کرده اید، آغاز کنید. مقاله را از هر زاویه که دوست داشتید، شروع کنید و به گونه مقدمه را بنویسید که با شرح موضوع هماهنگی داشته باشد.

مقدمه دارای مبحث‌هایی است مربوط به نوشته اصلی است و تعریف‌هایی مانند تعاریف و شبه تاریخچه ها را در خود گنجانده باشد. در مقدمه باید موارد زیر رعایت شوند:

  • طرح موضوع اصلی
  • انگیزه برای نوشتن مقاله
  • سوالات مطرح شده در تحقیق
  • هدف از نوشتن تحقیق
  • بیان اندازه‌ی تحقیق
  • مانع‌های موجود در تحقق
  • توضیح پلان‌های مقاله

نوشتن مقدمه

نوشتن متن اصلی

هر ایده‌ای که بر روی کاغذ نوشته‌اید را بر روی یک متن جامع وارد کنید و یک بخش جداگانه برای هرکدام از نظرات خود اختصاص دهید. هر ایده را به عنوان یک ایده برای عنوان اصلی درنظر بگیرید و در مورد ان توضیح دهید. بهتر است برای هرکدام سه الی چهار خط در نظر بگیرید.

با پر و بال دادن به هر کدام از مطالب می‌توانید پاراگراف خود را تکمیل نمایید. هر پارگراف باید حتما با بدنه اصلی مقاله، ساختار یکسانی داشته باشد. هر فاصله باید با عنوان اصلی خود پر شود و ایده‌‎های کوچکتر را بهم مرتبط نماید.

پس از تهیه پلان‌ها و لیست رفرنس‌ها و نوت‌برداری‌های لازم، شروغ به نوشتن متن اصلی می‌کنیم. بدون مقدمه و نتیجه‌گیری شروغ به نوشتن متن کنید. مقدمه و نتیجه‌گیری باید قبل از نوشتن متن مقاله آماده شده باشد. در هر عنوانی که در نظر می‌گیرید، باید زیر عنوان‌هایی نیز قرار دهید. پس از آن بررسی کنید که :

  1. مطلب مناسبی با دیدگاه دانشمندان در نظر گرفته شده باشد.
  2. تحلیل و همچنین دیدگاه خود را ارائه دهید.
  3. مطالب ارائه شده در ذیل عنوان را جمع‌بندی نمایید.

متنی که می‌نوسید باید حتما دارای یک مسیر منطقی باشد و منظور اصلی را در مقاله مشخص کند به گونه‌ای که از هدف اصلی مقاله دور نباشد. در میانه‌ها باید حتما سخن اصلی با صراحت بیان شود. در بخش پایانی، مقاله به گونه‌ای باشد که شروع به جمع‌بندی مبحث نماید.

 

نوشتن متن اصلی

شرح موضوع

شرح‌هایی که برای یک موضوع در نظر گرفته می‌شوند معمولا میانه‌های مقاله از آنها استفاده می‌شود. هدف استفاده از شرح موضوع، بیان کردن هدف اصلی مقاله و پشتیبانی از عنوان اصلی مقاله می‌باشد. شرح موضوع را می‌توان ادعای مقاله نیز در نظر گرفت.

قسمت‌های مختلف شرح موضوع:

  • قسمت اول: تعریف موضوع مقاله
  • قسمت دوم: معرفی هدف اصلی مقاله

برای مثال اگر در مورد جان اف کندی می‌نویسید باید بیان کنید که چرا شما او را به عنوان رئیس جمهور خوبی برای آمریکا می‌دانید.

ارزش رفرنس‌ها

پیدا کردن رفرنس‌ها برای مقاله‌ای که می‌نویسید نه تنها باعث نمی‌شود که مقاله کم ارزش شود، بلکه این مطلب را می‌رساند که برای مقاله زحمت کافی کشیده شده است. کپی‌برداری از نوشته های دیگران به گونه ای سرقت معنوی می‌باشد، ولی لازم هم نیست هر ایده‌ای که می‌گیرید، به پاورقی‌های خود اضافه کنید.

از دیگران می توانید به این دو صورت نقل قول نمایید:

نقل قول مستقیم

اگر منبعی که قصد ارائه‌ی آن را دارید، موضوع مهمی است، باید حتما عین گفته را در مقاله‌ی خود درج نمایید و از علامت « » استفاده نمایید. در پاورقی نیز مرجع منبع را حتما ذکر کنید. هیچ‌گاه در هیچ زمینه‌ای در نقل قول‌ها افراط نکنید.

 

نقل قول مستقیم

نقل قول غیر مستقیم

نقل قولی که محققی بیان کرده است را به صورت برآیندی در نوشته‌ی خود استفاده کنید و حتما به رفرنس ارجاع دهید. ارجاعاتی که برای مطلب خود در نظر می‌گیرید باید حتما دارای نام خانوادگی محقق، کتاب، ناشر، سال چاپ، مترجم و صفحه‌ی مورد نظر باشد.

در صورتی که تاریخ نامشخص بود از بی‌تا (بی تاریخ)، در صورتی که نامی از ناشر نبود بی‌نا (بی‌نام) و در صورتی که محل نشر منبع مشخص نبود از بی‌جا  (بی‌جا) استفاده می‌کنیم. باید ازحداقل ممکن باید برای ارجاعات اول و دوم در نظر گرفته شود. اگر دو منبع در یک صفحه داشتید یا از لفظ ” همان ص… ” استفاده کنید.

تمام این موارد را هم می‌توانید در آخر مقاله خود با تمام جزییات در مورد منبع نیز ذکر نمایید. همچنین باید بگوییم که زیر نویس‌ها کاربردهای بسیار زیادی دارند که توضیح کلمات و معادل واژه‌ها تنها بخشی از کاربرد آنهاست. تا اینجا نگاهی به مقاله ی  خواهیم داشت.

 

نتیجه گیری

جدا از اینکه شما در زیر هر عنوان باید نتیجه‌گیری داشته باشید، باید این نتیجه‌گیری کلی نیز در آخر مقاله‌ی خود داشته باشید. در نتیجه‌گیری نهایی باید حتما خلاصه و فشرده ی مطلب خود را جای دهید. دو مطلب مهمی که باید در نتیجه‌گیری نهایی رعایت شود:

  • ذکر خلاصه‌ها و دستاوردها
  • ارائه‌ی پیشنهاد و راهکار مرتبط با مقاله
  • بررسی نهایی و رفع اشکال

اینکه فک کنید مقاله‌ی شما با نوشتن نتیجه‌گیری به پایان رسیده است، فکر درستی نیست. مقاله‌ی شما باید حتما دارای اطلاعات و جزییات ریز خاصی باشد. در بازبینی باید حتما اندازه‌ی پاراگراف های مرتب شود و مهم‌ترین مطلب را باید در پاراگراف اول قرار دهید.

از مهم‌ترین موضوع هم باید در بدنه‌ی اصلی مقاله‌ خوب استفاده کنید. بقیه مطالب باید براساس الویت بین مقاله پخش شوند. باز تکرار می‌کنیم که باید حتما ترتیب پراگراف‌ها منطقی باشند.

 

نتیجه گیری

 

همه‌ی مقالاتی که نوشته می‌شود ساختار یکسانی ندارند. پس باید بدانید که محتوای یک مقاله خوب به چه منظور نوشته می‌شود و از کجا ایده می‌گیرد تا ساختار کلی دقیقی را برای مقاله خود در نظر بگیرید.

در آخر یک بازخوانی کلی بر روی مقاله داشته باشید و مطمئن شوید که هیچ نقطه‌ی کور و یا نامفهوم در مقاله وجود ندارد. به اشتباهات املایی نیز توجه داشته باشید، چون این اشتباهات ارزش مقاله‌ی شما را پایین خواهد آورد.

در ادامه خواهیم آموخت که چگونه مقاله ISI بنویسیم

مقالات ISI معمولا مقالاتی هستند که به عنوان مقالات علمی معروف هستند. درجه این مقالات نشان‌دهنده‌ی آینده‌ی علمی یک کشور است. مقالات ISI دارای درجه و رتبه بسیار بالایی هستند. این مقالات معمولا باید به زبان انگلیسی نوشته شوند و حتما مورد تایید بین المللی قرار بگیرند.

نوشتن مقاله ی ISI با مقاله‌های معمولی تفاوت‌های بسیار زیادی دارد، هرچند که باید در مورد مقاله‌های ISI، حتما اصول مقاله‌نویسی و نگارشی رعایت شوند.

قبل از اینکه شما را با این موضوع آشنا کنیم که نوشتن مقاله‌های ISI چگونه است؟ باید بگوییم که ISI در اصل مخفف Institute for Scientific Information است که به معنای موسسه اطلاعات علمی است. کار این موسسه، ارائه خدمات در زمینه چاپ و نشر آثار می‌باشد.

 

ویدیو پییشنهادی : نحوه ی ارسال مقاله ی ISI
نحوه ی ارسال مقاله ی ISI

 

دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکترا با لغت ISI آشنایی کامل را دارند. دانشجویان برای بالا‌بردن درجه علمی خود باید حتما مقاله علمی خود را به این موسسه ارسال نمایند تا مورد پذیرش قرار بگیرد. تمام کسانی که قصد دارند این مقاله را بنویسند، باید حتما تسلط کافی به نگارش زبان انگلیسی داشته باشند.

نحوه ی نوشتن مقاله ی ISI

هر مقاله‌ای که برای موسسه‌ی ISI ارسال می‌شود باید دارای مشخصات خاصی باشد که در ادامه شما را با این خصوصیات آشنا می کنیم.

عنوان مقاله ی ISI

  1. عنوانی که برای مقاله در نظر می گیرد باید حتما شفاف و کلمات کلید مرتبط را دربربگیرد.
  2. عنوانی کمه در نظر می‌گیرد باید کمتر از ۲۰ کلمه باشد
  3. به‌وسیله‌ی عنوان باید بتوانید هدف اصلی مقاله را بیان کنید
  4. عنوان نباید اشتباه دستوری یا املایی داشته باشد
  5. عنوان مقاله باید دارای قسمت‌هایی مانند متغیرهای کاربردی، ارتباط بین متغیرها و جامعه‌ی هدف باشد
  6. باید پژوهش‌های تجربی و متغیرهای وابسته و مستقل در عنوان در نظر گرفته شود.

نحوه ی نوشتن مقاله ی ISI

خلاصه ی مقاله ISI

خلاصه‌ی یک مقاله خوب، یکی از مهم‌ترین بخش‌های مقاله‌ی ISI است که باید در آن تمنامی مراحل به طور خلاصه در اختیار خواننده قرار بگیرد. چکیده‌ی مقاله باید حتما واضح و شفاف‌سازی شده باشد.

خلاصه‌ی مقاله را معمولا در یک پاراگراف ۲۵۰ کلمه‌ای می‌نویسند و باید به صورتی باشد که عنوان و مراحل انجام کار و نتایج، ذکر شده باشد.

مرحله های مختلف نوشتن چکیده ی مقاله

  1. با متن مقاله و موضوع پژوهش آشنایی کامل داشته باشید
  2. مطالب اصلی را جداسازی کنید
  3. نکات اصلی باید یادداشت شوند
  4. حتما پیش‌نویس داشه باشید
  5. پیش‌نویس را بازخوانی کنید و حتما رفع اشکال نمایید
  6. چکیده نهایی را یادداشت نمایید

بخش های دیگر خلاصه ی مقاله ی ISI:

بیان مطلب: دو الی سه خط از چکیده را شامل می‌شود و همراه با مقدمه شروع می‌شود. در این بخش بیشتر باید سوالی و ابهامی رفتار کنید و از بیان اصطلاحات خاص خودداری کنید.

روش بررسی

در این بخش باید حتما ۲ تا ۳ خط در مورد موارد زیر بیان کنید:

  • نوع تحقیق
  • محل تحقیق
  • دوره تحقیق
  • جامعه تحقیق

روش انتخاب حجم نمونه

محقق باید با تکیه بر روش‌های تحقیقاتی خود، ایده و تفکر خود را ثابت نماید.

نتیجه ی تحقیق: در این قسمت باید حتما فرضیه‌های رد و یا تایید شوند. آنها را می‌توانید در ۳ الی ۴ خط خلاصه کنید.

 

روش انتخاب حجم نمونه

کلمات کلیدی

کلمات کلید بین ۳ تا ۵ کلمه باید باشند و باید با کام از هم جدا شوند. از کلمه کلیدی باید در عنوان خود استفاده کنید تا خواننده راحت‌تر بتواند به مقاله‌ی شما دسترسی پیدا کند.

مقدمه مقاله ISI

مقدمه‌ی مقاله باید مانند دیگر مقاله‌ها، طوری باید نوشته شود که خواننده را ترغیب نماید. ابتدا موضوع مقاله را از منابع معتبر معرفی نمایید. هرچه منبع معتبر باشد خواننده را بیشتر جذب می کند که ادامه ی مقاله را بخواند.

مقاله شما به گونه‌ای باشد که بتوانید آن را به پژوهش‌هایی که در گذشته انجام داده‌اید؛ ارجاع دهید. اگر مقاله ی شما قابلیت آن را نداشته باشد که به رفرنس‌ها ارجاع داده شود، از ارزش مقاله ی ISI شما کاسته خواهد شد. درج سال‌های پژوهشی نیز یکی از الزاماتی که باید در مقاله ی ISI نیز در نظر داشته باشید.

نکاتی که باید در مقاله ی ISI رعایت شوند

  • توضیح دادن مسئله‌ها
  • معرفی مشکلات و مسئله‌های مرتبط با عنوان
  • طرح‌کردن سوال‌ها و نظریه‌ها
  • در نظر گرفتن نکات منفی و توجه به نتایج مثبت اجرایی
  • بررسی تحقیقات و پژوهش‌های گذشته
  • در مقاله‌ی ISI از یک نفر به عنوان رفرنس نام ببرید

روش تحقق برای مقاله ی ISI

در این بخش تمام فعالیت‌های محقق بیان می‌شود و تمام منابع و رفرنس‌هایی که گرد‌آوری شده است، نام برده خواهد شد. برای چاپ مقاله ی ISI حتما باید یک متخصص مورد اعتماد صحبت کنید. همچنین مشورت با یک متخصص آمار برای نوشتن روش تحقیق الزامی می باشد.

برای مطالعات تحقیقات می‌توانید از مطالعات آزمایشگاهی استفاده کنید. دلیل آن هم این است که حجم کار علمی در آنها بالاست. در مقاله‌ی خود می‌توانید یک ستون برای مطالعات آزمایشگاهی در نظر بگیرید.

نتیجه های تحقیق

نتایج و پژوهش‌هایی که به صورت فردی و یا جمعی در مورد مقاله انجام شده است، باید به طور کامل و خوانا در مقاله‌ی ISI درج کنید. در بخش نتیجه، نویسنده نتیجه‌ی شخصی خود را با دیگر نویسنده‌ها مقایسه می‌کند.

 

روش تحقق برای مقاله ی ISI

 

برای اینکه اعتبار مقاله بالا رود باید از به‌روز‌ترین مطالب موجود و پژوهش‌ها برای بخش نتایج خود استفاده کنید. حتما محدودیت‌های موجود در پژوهش مقاله را ذکر نمایید و برای پژوهش‌های آینده پیشنهادات لازم را ارائه دهید.

تشکر

این موضوع کاملا اختیاری است و می‌توانید در مقاله‌ی خود از دوستان و استاید و متخصصانی که از آنها برای حمع آوری مقاله کمک گرفته‌اید، با چند جمله تقدیر و تشکر نمایید.

رفرنس های مربوط به مقاله

مانند دیگر مقالات باید حتما تمام منابع و رفرنس‌هایی که از انها برای نوشتن مقاله استفاده کرده‌اید، در آخر مقاله از آنها یاد کنید. این بخش یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین قسمت‌هایی است که باید در مقاله ی ISI به آن توجه شود.

منابعی که در پایان مقاله قصد دارید کاملا باید دقیق و بدون نقص باشند. هر ایراد و مشکلی در ارائه ی منبع‌ها سبب می‌شود که از اعتبار مقاله ISI کاشته شود. جدولی که اطلاعات کاملی از منابع و رفرنس‌ها در اختیار خواننده قرار می‌دهد باید کمتر از ۱۵ صفحه باشد.

تشخیص مقاله ISI

با مراجعه به مجلات تامسون که هر ساله توسط موسسه‌ی تامسون در اختیار دانشمندان قرار می‌گیرد، می‌توانید از نزدیک با نحوه‌ی نوشتن اصولی مقاله‌ی ISI آشنا شوید.

لیست‌های مقالات را می‌توانید در سایت‌های تامسون رویترز مشاهده نمایید. در این وبسایت‌ها می‌توانید پوشش‌های مختلف برای مقالات ISI را بشناسید.

سعید هابطی

چند سالی میشه که در زمینه سئو و دیجیتال مارکتینگ در حال فعالیت هستم. به موسیقی و فلسفه علاقه ی خاصی دارم و بیشتر زمان رو صرف مطالعه و نوازندگی می کنم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا