برنامه نویسی و ITبرنامه‌نویسی موبایلجاوا

آشنایی با بازار کار جاوا و درآمد یک برنامه‌نویس جاوا

امروزه با بررسی نیاز افراد به این زبان، بازار کار جاوا وضعیت مناسبی دارد. در بسیاری از آگهی‌های استخدامی در زمینه برنامه نویسی، ردپایی از جاوا به صورت مستقیم و غیرمستقیم یافت می‌شود که برای کار با آن‌ها نیاز است برنامه‌ نویس به خوبی زبان برنامه نویسی جاوا را درک کرده باشد.

آشنایی مختصر با زبان برنامه‌نویسی جاوا:

زبان برنامه نویسی جاوا توسط جیمز گاسلینگ در دهه‌ی 90 میلادی و در راستای ساده‌تر کردن برنامه‌نویسی منتشر شد. این زبان بعدا از سوی شرکت اوراکل خریداری شد.

هدف اصلی از ایجاد این زبان این بود که بتوان از آن برای هر نوع دستگاهی استفاده کرد، چیزی که امروز به نام اینترنت اشیا شناخته می‌شود.
مزیت‌های جاوا و نوآوری‌های جدید آن باعث شد به سرعت تبدیل به یک زبان برنامه نویسی محبوب در جهان شود و به طبع آن بسیاری از افراد به این حوزه جذب شدند.

بسیاری از شرکت‌ها و سایت‌ها به افراد متخصص در زمینه‌ی جاوا و کتابخانه‌های آن نیاز دارند. حال بیایید مشاغلی که در بازار کار جاوا وجود دارند و به کمک آن‌ها می‌توان کسب درآمد کرد را بررسی کنیم:

 

بازار کار جاوا

 

انواع مشاغل و روش‌ های کسب درآمد از جاوا:

از آن جایی که زبان جاوا یکی از محبوب‌ترین زبان‌های برنامه نویسی در دنیا است یادگیری آن برای کسی که می‌‌خواهد در زمینه برنامه نویسی فعالیت کند و درآمد داشته باشد گزینه‌ی بسیار مناسبی است. یادگیری زبان‌های برنامه نویسی به دلیل درک مشابهی که در بین آن‌ها مشترک است در صورتی که شما یک زبان مانند جاوا را بلد باشید یادگیری زبان‌های دیگر مانند C و پایتون ساده‌تر می‌شود.
زبان های برنامه نویسی جاوا، PHP و برنامه نویسی برای اندروید از کاربردی‌ترین زبان‌های برنامه نویسی در ایران هستند که با کسب تخصص و مهارت در آن‌ها می‌توانید درآمد خوبی داشته باشید. در این نوشته ما به بازار کار جاوا و مشاغلی که برای این زبان برنامه نویسی وجود دارد خواهیم پرداخت:

استخدام در شرکت های برنامه نویسی:

می‌توانید آگهی‌های استخدامی را بررسی کنید و با توجه به مهارت و تسلطتان بر زبان جاوا و نیاز شرکت‌ها در یک شرکت به عنوان برنامه نویس استخدام شوید. البته ممکن است در ابتدا درآمد بسیار بالایی نداشته باشید ولی می‌توانید از این فرصت استفاده کنید و تجربیات ارزشمندی کسب کنید و مهارت خود را افزایش دهید. همچنین اگر در زمینه‌ی برنامه نویسی مبتدی هستید این موقعیت می‌تواند فرصت مناسبی باشد تا به عنوان کارآموز دانش و نسلط خود را ارتقا دهید.

بسیاری از برنامه نویسان با وجود اینکه می‌توانند ددر زمینه‌های دیگر جاوا درآمد بهتری داشته باشند ولی به دلیل امنیت شغلی، تمایل دارند در شرکت‌ها استخدام شده و کار کنند.

پیشنهاد مطالعه: آموزش مفهوم Final در جاوا + مثال عملی

فریلنسری در زمینه‌ی برنامه‌ نویسی جاوا:

در زمینه‌ی برنامه نویسی به جز استخدام شدن در یک شرکت می‌توانید کارهای پروژ‌ه‌ای قبول کنید. به عنوان مثال برای یک شرکت یک برنامه طراحی کنید و یا کارهای سایت آن شرکت را بپذیرید و در پایان پرو‌ژه حقوق دریافت کنید. در این حالت می‌توانید درآمدی چند برابر درآمد یک برنامه نویس استخدامی داشته باشید. مزیت دیگر این کار این است که تمام درآمد حاصل از هر پروژه برای خودتان است.
برای فعالیت در این زمینه می‌توانید آگهی‌های فریلنسری را بررسی کنید. در صورتی که در برنامه نویسی جاوا خیلی حرفه-ای نیستید می‌توانید پروژه‌های سبک مانند پروژه‌های دانشجویی را انجام دهید تا هم کسب تجربه کنید و هم درآمد داشته باشید. این پروژه‌ها زمان کمتری نیاز دارند و طبیعتا درآمد حاصل از این پروژه‌ها کمتر از درآمد پروژه‌های بزرگ‌تر است.

آموزش برنامه نویسی جاوا:

همان طور که گفتیم امروزه بازار کار جاوا رونق خوبی دارد که باعث شده افراد بسیاری به این حوزه جذب شوند و بخواهند با یادگیری این زبان پرکاربرد درآمد کسب کنند. به همین دلیل در صورتی که تسلط و مهارت بالایی در زمینه‌ی زبان برنامه نویسی جاوا داشته باشید می‌توانید با آموزش این مهارت به علاقه‌مندان درآمد خوبی به دست آورید.

 

بازار کار جاوا

 

برای آموزش برنامه نویسی جاوا چند روش وجود دارد که می‌توانید انجام دهید:

  • تدریس خصوصی: تدریس به صورت خصوصی این مزیت را دارد که برنامه‌ریزی برای زمان و هماهنگی با افراد به صورت آزادانه‌تر و ساده‌تر است و درآمد حاصله نیز تماما برای خودتان است.
  • تدریس در آموزشگاه‌ها : تدریس به صورت حضوری و در آموزشگاه‌ها یکی دیگر از روش‌های آموزشی است که می‌تواند باعث کسب تجربیات زیادی شود.
  • تولید فیلم و ویدیوهای آموزشی : می‌توانید با تولید محتوا به صورت ویدیویی برای سایت‌های آموزشی کسب درآمد کنید.
  • ایجاد یک وب‌سایت آموزشی : در صورت امکان می‌توانید با ایجاد یک سایت آموزشی، تولید محتوا و آموزش انجام دهید. حتی در آینده می‌توانید کار خود را گسترش دهید و با استخدام مدرس در زمینه‌های دیگر نیز فعالیت کنید.
  • ایجاد پیج آموزشی در شبکه‌های مجازی : روش دیگری که می‌توانید برای آموزش از آن استفاده کنید ایجاد یک پیج آموزشی و تولید محتوای رایگان برای علاقه‌مندان است. با این کار هم آموزش می‌دهید و هم می‌توانید دوره‌های تخصصی خود را تبلیغ کنید تا افرادی که می‌خواهند به صورت حرفه‌ای آموزش ببینند بتوانند از خدمات شما استفاده کنند.

فعالیت در فضای مجازی و تولید محتوا:

در این مسیر می‌توانید علاوه بر آموزش، در زمینه‌های دیگر مرتبط با برنامه نویسی نیز تولید محتوا انجام دهید و تجربیات و دانش خود را در اختیار دیگران قرار دهید. این کار علاوه بر درآمدی که به صورت مستقیم می‌تواند برای شما داشته باشد به تدریج باعث معرفی شما به کسانی که در این زمینه نیاز به افراد متخصص دارند می‌شود و موقعیت‌های شغلی زیادی را برای شما فراهم می‌کند.

تجربه‌های خود در برنامه نویسی، خطاهای رایج مبتدیان در برنامه نویسی، ایده‌های تولید برنامه، نکته‌های شغلی برای برنامه نویسان و …. در مورد تمام این موارد می‌توانید تولید محتوا انجام دهید تا افراد علاقه‌مند شما را بشناسند و به تبع آن بتوانید درآمدخوبی کسب کنید.

همچنین می‌توانید با افراد دیگری که مانند شما تولید محتوا انجام می‌دهند همکاری کنید و به صورت متقابل از این فرصت بهره ببرید.

حقوق و درآمد یک برنامه نویس جاوا چقدر است؟

به صورت کلی برنامه نویسی از پردرآمدترین مشاغل دنیا محسوب می‌شود. در سال 2018 میلادی در جهان برنامه نویسان به صورت متوسط 62000 دلار و در سال 2021 در آمریکا 110000 دلار درآمد داشته‌اند. ( این آمار بر اساس سامانه‌ی PayScale است. )
در جدول زیر می‌توانید درآمد یک برنامه نویس در آمریکا را بر اساس زبان برنامه نویسی مشاهده کنید:

 

درآمد برنامه نویس جاوا

 

همان طور که می‌بینید یک برنامه نویس جاوا درآمد بیشتری نسبت به برنامه نویسان زبان‌های دیگر دارد و علت آن پرکاربردتر بودن زبان برنامه نویسی جاوا است. به صورت حدودی یک برنامه نویس ارشد جاوا در ایران می‌تواند ماهانه حداقل 10 میلیون تومان داشته باشد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا