آشنایی با نحوه دیلیت اکانت لینکدین
هنگامی که صحبت از اطلاعات خصوصی افراد در بین شبکههای اجتماعی مختلف میشود، لینکدین را میتوان از جمله بهترین آنها در نظر گرفت. از آنجایی که نسبت به دیگر شبکههای اجتماعی شما در لینکدین اطلاعات شخصی، تحصیلی و کاری بسیار بیشتری از خودتان ارائه میکنید، انتظار دیگری نیز از لینکدین نمیرود و چه بسا شبکههای اجتماعی دیگر نیز باید لینکدین را سر لوحه کاری خود در حفاظت اطلاعات قرار دهند و از نشر اطلاعات خصوصی کاربرانشان جلوگیریهای لازم را به عمل آورند. لازم به ذکر است که با وجود قوانین سفت و سختی که در رابطه به حریم خصوصی افراد و اطلاعات آنها در لینکدین وجود دارد، باز هم لینکدین در مورد شما اطلاعات بالایی دارد.
اگر تصمیم بر این دارید که لینکدین دیگر به اطلاعات شما دسترسی نداشته باشد و بخواهید اکانت لینکدین خود را پاک کنید، جای نگرانی نیست. چرا که لینکدین جزء آن دسته از شبکههای اجتماعی است که میتوانید به طور دائمی اکانت خود را از آن پاک کنید. در ادامه با دیلیت اکانت لینکدین آشنا خواهیم شد.
البته دیلیت اکانت لینکدین اینگونه نیست که در همان لحظه که اکانت خود را حذف کردید به صورت دائمی پاک شود و لینکدین به مدت ۱۲ ماه اطلاعات شما را در حافظه خود نگهداری میکند تا در صورت پشیمانی شما از پاک کردن اکانت خود، بتوانید همانند قبل به فعالیت خود در این شبکه اجتماعی ادامه دهید.
اگر برای شما مقدور نباشد که ۱۲ ماه منتظر بمانید تا پاک کردن اکانت لینکدین شما به طور دائمی انجام شود، این امکان وجود دارد که با بخش ارتباط با مشتریان لینکدین ارتباط برقرار کنید و لینکدین را از اصرار خود برای پاک شدن هر چه سریعتر اطلاعاتتان مطلع سازید تا این فرآیند ۱۲ ماهه کوتاهتر شود و دیلیت اکانت لینکدین شما ظرف ۳۰ روز انجام شود.
مراحل دیلیت اکانت لینکدین
-
مرحله اول:
۱) در مرحله اول لازم است تا وارد اکانت لینکدین خود شوید از منو بالای صفحه، گزینه Settings & Privacy را انتخاب کنید.
-
مرحله دوم :
۲) پس از کلیک بر روی گزینه Settings & Privacy وارد بخش Account شوید و بر روی لینک Closing Your LinkedIn Account کلیک کنید.
-
مرحله سوم :
۳) پس از انجام مرحله ۲، صفحهای برای شما ظاهر میشود که دلیل جدایی شما را از شبکه اجتماعی لینکدین میپرسد. شما میتوانید از بین گزینههای موجود گزینهی مد نظرتان را انتخاب کنید و یا اگر دلیل جداییتان در بین گزینهها نبود، در کادر خالی پایین صفحه دلیل و یا دلایل جدایی خودتان از لینکدین را بنویسید و سپس گزینه Next را بزنید.
-
مرحله چهارم :
۴) در این مرحله لینکدین از شما سوالهایی میکند تا مطمئن شود که شما اکانت درستی را برای حذف کردن انتخاب کردهاید و اطلاعات اکانتی که قصد حذف کردن آن را دارید با اطلاعات شما تطابق دارد.
-
مرحله پنجم :
۵) در پنجمین گام از نحوه دیلیت اکانت لینکدین، لینکدین دوباره صفحهای را به شما نشان میدهد تا از تصمیم شما برای حذف اکانت لینکدین خود مطمئن شود و همچنین به شما فرصت تصمیمگیری دوباره بدهد و اگر احیانا نظر شما تغییر کرد بتوانید اکانت لینکدین خود را حفظ کنید.
در صورتی که بر روی گزینه Close Account کلیک کنید، دیلیت اکانت لینکدین شما ظرف ۲۴ ساعت انجام شده و پس از ۲۴ ساعت دیگر اکانت لینکدین شما برای دیگران قابل مشاهده نخواهد بود. البته همان طور که گفته شد اطلاعاتتان به مدت ۱۲ ماه در دیتابیس لینکدین باقی خواهد ماند و پس از آن به طور کامل و دائمی اطلاعاتتان از لینکدین حذف خواهد شد.
-
مرحله ششم :
۶) در مرحله آخر صفحهای را مشاهده خواهید کرد که به شما اطلاع میدهد که دیلیت اکانت لینکدین شما با موفقیت انجام شده است و مرورگرتان از اکانت لینکدین شخصی شما خارج خواهد شد. پس از ۲۴ ساعت شما این امکان را خواهید داشت تا با استفاده از ایمیلی که برای اکانت حذف شده خود استفاده کرده بودید، اکانت جدیدی بسازید.
خوشبختانه پاک کردن اکانت لینکدین نسبت به حذف اکانت در شبکههای اجتماعی دیگر مثل فیسبوک، توئیتر و اینستاگرام پیشرفت بسیار زیادی داشته است. بر فرض مثال چیزی تحت عنوان دیلیت اکانت فیسبوک وجود ندارد و کاربران این شبکه اجتماعی تنها میتوانند تا اکانت خود را غیرفعال کنند و حتی اگر پس از سالها یوزرنیم و پسوورد خود را وارد کنند، دوباره وارد اکانتشان خواهند شد.
جمع بندی:
پیشنهاد میشود تا برای جلوگیری از رخ دادن چنین شرایطی، پیش از ورود به یک شبکه اجتماعی شرایط حاکم بر آن شبکه را سنجیده باشید و در صورت نیاز به آن شبکه ورود کنید. چرا که حتی در همین شبکه اجتماعی لینکدین که در بین شبکههای مختلف از جهت حفاظت اطلاعات کاربرانش سرآمد است نیز حتی پس از حذف اکانت، ردپای مجازی شخصی که اکانتش را پاک کرده در لینکدین باقی میماند.
بر فرض مثال لایکها و کامنتهای شما از بین نخواهند رفت و حتی پس از حذف و پاک کردن اکانت لینکدین شما نیز قابل مشاهده خواهند بود. بحث ردپای مجازی و معضلات آن چیزی است که گریبان خیلی از افراد را گرفته و خواهد گرفت. مثلا ممکن است که شما چندین سال قبل در شبکه اجتماعی توئیتر، توئیتی کرده باشید که به آن افتخار نمیکنید و حتی همان موقع نیز پس از مدت کوتاهی توئیت خود را پاک کرده باشید.
اما همان توئیت ممکن است بعدها علیه شما استفاده شود. یا ممکن است تا در همین شبکه اجتماعی لینکدین اطلاعاتی نادرست را در پروفایل خودتان وارد کرده باشید. مثلا تخصصی را در مجموعه تخصصهایتان آورده باشید که در واقعیت هیچ سر رشتهای در رابطه با آن تخصص نداشته باشید.
این کار باعث میشود تا قضاوتهای نادرستی در رابطه با شما شکل بگیرد و همین قضاوتهای نادرست برای شما مشکلاتی را ایجاد کنند. پس دقت داشته باشید که حتی با غیرفعال سازی و حذف اکانت خود در شبکههای اجتماعی نیز به طور کامل نمیتوانید ردپای خود را در این شبکهها به طور کامل از بین ببرید.