مقالات دیجیتال مارکتینگ

از این ۱۰ قوانین سئو نباید غافل باشیم!

هدف از بهینه‌سازی سایت برای موتورهای جستجو یا همان SEO، کسب رتبه بالا در صفحه نتایج جستجوی گوگل است. زمانی که سایت شما در رتبه‌های بالا قرار می‌گیرد، کاربران با جستجوی کلمات کلیدی مرتبط، وارد سایت شما خواهند شد. با اینکه الگو و تکنیک تضمین شده‌ای برای قرار گرفتن در رتبه‌های بالا وجود ندارد، اما یک سری روش و اصول است که می‌توانند شانس شمار را برای کسب رتبه بهتر افزایش دهند. در این نوشته قصد داریم 10 تا از مهمترین قوانین سئو را با شما عزیزان به اشتراک بگذاریم تا در کنار افزایش ترافیک سایت، مشتریان زیادی را جذب کنید.

فهرست مطالب این نوشته

۱۰ قانون سئو که به افزایش رتبه سایت کمک می‌کنند

قوانین سئو چیست و چرا اهمیت دارد؟ قوانین سئو که در ادامه گفته می‌شود، جزو روش‌های آزموده شده هستند که انجام آن‌ها باعث افزایش ترافیک ارگانیک (رایگان) از موتورهای جستجو می‌شود.

١. مطمئن شوید گوگل و ربات‌های آن توانایی ایندکس صفحات سایت را دارند

گوگل برای رتبه‌بندی صفحات سایت در صفحه نتایج جستجو (SERPs) نیاز دارد صفحات شما را کراول و ایندکس (ذخیره) کند؛ به همین دلیل، باید مطمئن شوید که مشکلی از این بابت وجود ندارد. یکی از بهترین راه‌ها برای تشخیص این مساله، استفاده از ابزار گوگل سرچ کنسول است. برای استفاده از این ابزار باید سایت خود را در آن ثبت نمایید.

آموزش تخصص سئو از صفر + گواهینامه تخصصی

 

بعد از ثبت سایت، اگر در قسمت Indexing بر روی Pages کلیک کنید، صفحات ایندکس شده و ایندکس نشده را مشاهده خواهید کرد.

ایندکس صفحات سایت

صفحه را به پایین اسکرول کنید تا بخشی با عنوان «Why pages aren’t indexed» را پیدا کنید. با کلیک کردن بر روی هر یک از دلایلی که لیست شده، می‌توانید علت ایندکس نشدن صفحات را مشاهده نمایید.

برای مثال، «Not found (404)» صفحاتی را نشان می‌دهد که در سایت وجود ندارند و به همین دلیل ایندکس نشده‌اند. با کلیک کردن بر روی هر کدام از این موارد، صفحه جدیدی باز می‌شود و آدرس صفحات ایندکس نشده را نشان می‌دهد. بعد از تحلیل و بررسی این صفحات، باید آن‌ها را رفع نمایید تا دوباره ایندکس شوند.

برای بررسی دقیق مشکلات مربوط به ایندکس، می‌توانید از ابزار Site Audit سایت SEMRush استفاده کنید. برای این کار، ابتدا آدرس سایت را در کادر مربوطه وارد کرده و سپس بر روی دکمه Start Audit کلیک نمایید.

آموزش سئو

سپس به تب issues رفته و بعد از انتخاب لیست Category، بر روی Crawlability کلیک کنید. اکنون به لیستی از مشکلات مربوط به خزیدن سایت دسترسی دارید. در صورتی که هم که گزینه indexability را انتخاب کنید، به مشکلات مربوط به ایندکس سایت دسترسی خواهید داشت. هر کدام از این موارد را بررسی کرده و نسبت به حل آن‌ها اقدام نمایید.

٢. قوانین سئو؛ انتخاب کلمه کلیدی مناسب و تعیین هدف آن

هر صفحه از سایت شما باید بر روی یک کلمه کلیدی تمرکز کند تا احتمال نمایش آن صفحه در نتایج گوگل افزایش پیدا کند. کلمه کلیدی مناسب برای صفحات سایت ویژگی‌های مختلفی باید داشته باشد که اصلی‌ترین آن‌ها عبارتند از:

آموزش جامع تحقیق کلمات کلیدی در سئو

 

  • حجم جستجوی نسبتا بالا (یعنی تعداد زیادی از افراد، هر ماه این کلمه را در گوگل جستجو می‌کنند.)
  • سختی کمتر برای کسب رتبه در مدت زمان کوتاه
  • مرتبط بودن با محصولات، خدمات یا برند

برای پیدا کردن کلمات کلیدی مناسب می‌توانید از ابزار Keyword Magic Tool سمراش استفاده کنید. برای شروع، یک عبارت مربوط به کسب و کار خود را در کادر وارد کرده و بر روی جستجو کلیک نمایید.

تخاب کلمه کلیدی مناسب و تعیین هدف آن

این ابزار لیست کاملی از کلمات کلیدی مرتبط و اطلاعات مهم درباره هر کدام از آن‌ها را در اختیار شما قرار می‌دهد. از جمله این اطلاعات می‌توان به حجم جستجوی ماهانه، میزان سختی و هدف جستجو (Search intent) اشاره کرد.

انتخاب کلمه کلیدی

برای انتخاب کلمه کلیدی اصلی در لیست، میزان جستجو حداقل باید 100 و سختی کلمه زیر 49 درصد باشد. در کنار این مساله، باید هدف جستجوی کاربر را نیز در نظر داشته باشید. برای مثال، اگر برای صفحه فروش محصولات یا خدمات به دنبال کلمه کلیدی اصلی هستید، باید هدف جستجوی کلمه کلیدی، فروش باشد. بعد از انتخاب کلمات کلیدی مورد نظر، با کلیک کردن بر روی Add Keyword to list، می‌توانید یک فهرست سفارشی برای خود ایجاد کرده و برای ساخت خوشه کلمات کلیدی از آن‌ها استفاده نمایید.

آموزش تحقیق کلمات کلیدی

٣. سازماندهی کردن ساختار سایت

یکی دیگر از قوانین سئو، اصول مربوط به ساختار سایت (Site structure) است که به چینش و ارتباط صفحات با یکدیگر اشاره می‌کند. زمانی که سایت ساختاری منسجم و قابل درک داشته باشد، کاربران و موتورهای جستجو به راحتی آن را درک می‌کنند. همچنین یک ساختار مناسب، جلوی ایجاد محتواهای تکراری را می‌گیرد. وجود محتوای تکراری به سئو سایت ضربه می‌زند؛ چرا که گوگل تشخیص نمی‌دهد کدام محتوا را در صفحه نتایج نمایش دهد.

آموزش صفر تا صد سرچ کنسول گوگل

 

اولین قدم برای ایجاد ساختار سایت مناسب، گروه‌بندی محتواهای سایت بر اساس موضوعات است. روش‌های مختلفی برای گروه‌بندی محتواها وجود دارد که یکی از بهترین آن‌ها، ساختار مسطح (flat architecture) است که در آن، کاربران با کمتر از 4 کلیک به محتواهای سایت دسترسی پیدا می‌کنند.

در این طراحی، صفحه اصلی به صفحات دسته‌بندی لینک می‌دهد، صفحات دسته‌بندی به زیردسته‌ها یا صفحاتی که در همان دسته قرار دارند، لینک می‌دهد. معماری مسطح دارای 4 سطح است؛ در حالی که معماری عمیق بیش از 7 سطح دارد. در تصویر زیر می‌توانید تفاوت این دو معماری برای ساختار را مشاهده کنید.

سازماندهی کردن ساختار سایت

نکته مهم: برای اینکه بدانید کدام صفحات سایت عمق بیشتری دارند، آدرس سایت را در ابزار Site Audit سمراش وارد نمایید. سپس به تب Issues رفته و در آنجا عبارت Crawl depth را جستجو کنید تا صفحاتی که برای دسترسی به آن‌ها نیاز به کلیک بیشتری است، نمایش داده شوند.

ساختار سایت

در کنار ساختار سایت، از URLهای مفهومی برای صفحات استفاده کنید تا هم کاربران و هم خزنده‌های گوگل به راحتی آن را درک کنند. برای این کار می‌توانید از کلمه کلیدی و حروف انگلیسی استفاده کنید.

آموزش سازماندهی کردن ساختار سایت

۴. قوانین سئو؛ محتوای مفید و کاربرپسند تولید کنید

راهنمایی‌های گوگل در زمینه سئو تاکید می‌کنند که محتوا باید برای کاربران ارزش ایجاد کند؛ به همین دلیل محتوایی که در سایت قرار می‌دهید باید برای کاربران مفید باشد و اطلاعات جامعی را در اختیار آن‌ها قرار دهد. زمانی که تولید محتوا را با توجه به نیاز مخاطبان انجام می‌دهید، نه تنها سئو سایت بهبود پیدا می‌کند، بلکه کاربران با محتوا درگیر می‌شوند و مدت زمان زیادی در سایت می‌مانند.

زمانی که با ابزار Keyword Magic Tool کلمات کلیدی را پیدا می‌کردید، احتمالا ایده‌های زیادی را برای تولید محتوا جمع‌آوری کرده‌اید؛ اما ابزار دیگری در سمراش به اسم Topic Research وجود دارد که با کمک آن می‌توانید ایده‌های بیشتری را به دست آورید. برای استفاده از این ابزار کافی است موضوع مورد نظر را در کادر وارد کرده و دکمه Get content ideas را انتخاب نمایید.

محتوای مفید و کاربرپسند

این ابزار کارت‌هایی را نمایش می‌دهد که در هر کدام از آن‌ها موضوعات مرتبط با عباراتی که جستجو کرده‌اید، وجود دارد. کارت‌هایی که در آن‌ها آرم آتش نشان داده می‌شود، موضوعات پرطرفدار هستند.

تولید محتوای مفید و کاربرپسند با کلیک کردن بر روی هر یک از کارت‌ها، نمونه‌ای از سرفصل‌هایی که برای تولید محتوا می‌توانید استفاده کنید، نمایش داده می‌شود. همچنین به سوالات متداول در آن حوزه هم دسترسی خواهید داشت.

بعد از اینکه با کمک این ابزار یا سایر ابزارها، موضوعات مناسب را پیدا کردید، نوبت به تولید محتوا می‌رسد. محتوایی که تولید می‌کند باید شامل موارد زیر باشد.

  • راه‌حل‌های کاربردی برای رفع مشکلات کاربران
  • ارائه اطلاعات جدید و منحصر به فرد به کاربران (اطلاعاتی که برای کاربران ارزش ایجاد می‌کنند.)
  • تجربیاتی که در حوزه تخصصی به دست آورده‌اید.

علاوه بر موارد بالا، متن شما باید ساده و روان باشد تا کاربران به راحتی آن را درک کنند. رعایت اصول نگارش مثل پاراگراف‌بندی درست، استفاده از علائم نگارشی و استفاده از جملات کوتاه باعث می‌شوند متن به راحتی خوانده شود.

پیشنهاد مطالعه: بهترین روش های سئو برای افزایش ترافیک چند برابری

۵. به کاربران و موتورهای جستجو کمک کنید تا محتوای شما را درک کنند

برای اینکه موتورهای جستجو و کاربران، محتوای سایت را به خوبی درک کنند، در قوانین سئو، سه کار مهم وجود دارد که باید انجام دهید.

  • از عناوین واضح و متناسب با محتوا استفاده کنید.
  • تگ‌های عنوان و توضیحات متا را بهینه کنید
  • از داده‌های ساختار یافته (schema markup) استفاده کنید.

استفاده از تیترهای واضح و مناسب با موضوع محتوا

در قدم اول باید ساختار تیترهای سایت (H2, H3, H4 و سایر موارد) را مشخص نمایید تا محتوا به بخش‌های قابل درک تقسیم شود. این مساله باعث می‌شود تا کاربران فهم مناسبی از محتوا داشته باشند. تیترها باید ترتیب منطقی داشته باشند و از موارد با اهمیت بالا به صورت سلسله‌ مراتبی تنظیم شوند. به این صورت که:

  • H1: برای عنوان اصلی صفحه
  • H2: عنوان‌های مهم و کلیدی متن
  • H3: زیرمجموعه‌ها

استفاده از تیترهای واضح و مناسب با موضوع محتوابهینه‌سازی تگ‌های عنوان و توضیحات متا (Title Tags and Meta Descriptions)

در مرحله بعد باید اطمینان حاصل کنید که در محتوا از تگ‌های عنوان مناسب و توضیحات متا منحصر به فرد استفاده کرده‌اید. بهتر است در تگ عنوان و توضیحات از کلمه کلیدی اصلی هم استفاده کنید. این کار به کاربران کمک می‌کند تا قبل از کلیک بر روی لینک سایت در صفحه نتایج گوگل، محتوای آن را متوجه شوند.

بهینه‌سازی تگ‌های عنوان و توضیحات متا (Title Tags and Meta Descriptions) با مراجعه به بخش Site Audit و تب issues می‌توانید صفحاتی که تگ متا ندارند یا کپی هستند را مشخص نمایید. در تصویر زیر، 26 صفحه هیچ تگ متایی ندارند و در 10 صفحه، توضیحات متای کپی وجود دارد.

استفاده از داده‌های ساختار یافته

سومین نکته‌ای که در قوانین سئو برای درک بهتر محتوا توسط گوگل و کاربران وجود دارد، استفاده از داده‌های ساختار یافته یا همان Schema markup است. برای مثال، زمانی که از داده ساختار یافته دستور پخت غذا در سایت استفاده می‌کنید، گوگل متوجه می‌شود که صفحه شما در مورد یک دستور پخت است و اطلاعاتی مانند زمان پخت، مواد لازم، تعداد نظرات را ارائه می‌دهد. با انجام این کار، گوگل سایت شما را با اطلاعات بیشتری به کاربران نشان می‌دهد.

استفاده از داده‌های ساختار یافته

نشانه‌گذاری اسکیما را می‌توانید برای محصولات، دوره‌های آموزشی و سایر موارد انجام دهید. همه این اطلاعات در بخشی به نام Rich snippet نمایش داده می‌شود.

۶. تجربه کاربری خوبی را برای کاربران به وجود آورید

یکی دیگر از قوانین سئو، تجربه کاربری (UX) است که به تجربه کاربران در هنگام تعامل با سایت اشاره می‌کند. تجربه کاربری موارد متعددی را شامل می‌شود که از جمله آن‌ها می‌توان به طراحی صفحات، سرعت بارگذاری، ریسپانسیو بودن و ناوبری اشاره کرد. از آنجایی که هدف گوگل نمایش بهترین محتوا به کاربران است، سایت‌هایی که تجربه کاربری خوبی ارائه می‌کنند، امتیاز بیشتری را در رتبه‌بندی به دست می‌آورند. در ادامه عوامل مربوط به تجربه کاربری را به طور جداگانه بررسی خواهیم کرد.

پیشنهاد مطالعه: راهنمای جامع سئو سایت فروشگاهی برای افراد مبتدی

سرعت سایت

Page Speed مدت زمانی است که سایت شما به طور کامل بارگذاری می‌شود و کاربر می‌تواند با آن تعامل داشته باشد. هر چقدر این زمان کم باشد، کاربران تجربه خوبی به دست می‌آورند. بر اساس معیاری که Core Web Vitals برای سرعت سایت ارائه کرده است، بارگذاری بزرگترین عنصر صفحه (عکس یا متن) باید کمتر از 2.5 ثانیه طول بکشد.

سرعت سایت

برای بررسی سرعت سایت می‌توانید از ابزارهای مختلفی مثل PageSpeed Insights یا Site Audit سمراش استفاده کنید. در این ابزار و در تب overview باید بر روی view details کلیک کنید.

در صفحه‌ای که باز می‌شود اطلاعات کاملی در مورد سرعت بارگذاری و سایر موارد آورده شده است.

اهمیت سرعت سایت در سئو

راهکارهای مختلفی برای بهبود سرعت سایت وجود دارد که مهمترین آن‌ها عبارتند از:

  • کاهش حجم فایل‌های JS، CSS و HTML: با حذف فضاهای خالی، حذف کامنت‌ها، اسکریپت‌های تکراری و کدهای غیرضروری، می‌توانید حجم این فایل‌ها را کاهش دهید.
  • کاهش حجم تصاویر: ابزارهایی مثل TinyPNG و ImageOptim با فشرده کردن تصاویر، حجم آن‌ها را به مقدار قابل توجهی کاهش می‌دهند.
  • استفاده از بارگذاری تنبل یا Lazy Load: این روش، بارگذاری منابع غیرضروری را به تعویق می‌اندازد تا اطلاعات مهم سایت در مدت زمان کوتاهی لود شوند.

بررسی قوانین سئو؛ نمایش صحیح سایت در موبایل

در حال حاضر بسیاری از کاربران از موبایل، برای جستجو در گوگل استفاده می‌کنند؛ به همین دلیل هر چقدر سایت شما در دستگاه‌های موبایل به راحتی قابل دسترس باشد و تجربه خوبی برای کاربران به وجود آورد، امتیاز بیشتری از طرف گوگل کسب خواهید کرد. برای این کار باید سایت خود را ریسپانسیو کنید تا در همه دیوایس‌ها به خوبی نمایش داد شود.

مایش صحیح سایت در موبایل

در ابزار Site Audit سمراش اگر در بخش issues، کلمه mobile را جستجو کنید، مشکلات مربوط به نحوه نمایش سایت در موبایل را مشاهده خواهید کرد. گوگل سرچ کنسول نیز مشکلات مربوطه را به کاربران گزارش می‌دهد.

٧. بهینه‌سازی تصاویر و ویدیوهای سایت

یکی دیگر از قوانین سئو که برای کسب رتبه‌های بالا در گوگل باید رعایت کنید، بهینه‌سازی ویدیوها و تصاویر سایت است. منظور از بهینه‌سازی عکس و ویدیو، داشتن کیفیت بالا، حجم کم، داشتن توضیحات و متناسب بودن به موضوع محتوا است. بهتر است بدانید، تصاویر در نتایج جستجوی موبایل، 12.5 برابر بیشتر از نتایج دسکتاپ ظاهر می‌شوند؛ این عدد برای ویدیوها نیز حدود 3 برابر است.

پیشنهاد مطالعه: قیمت سئو سایت و فاکتورهای دخیل در آن

بهینه‌سازی تصاویر

یکی از مهمترین موارد در سئو تصاویر، قرار دادن متن جایگزین (alt text) است؛ این کار به گوگل کمک می‌کند تا تصاویر را بهتر درک کند و دسترسی افراد نابینا و کم بینا به سایت شما بهبود یابد. در حالت کلی، بهتر است تعداد کاراکترهای متن جایگزین به 125 کاراکتر محدود شود و کلمات کلیدی اصلی و مرتبط را در آن‌ها به کار ببرید.

در کنار متن جایگزین، باید حجم تصاویر را نیز کاهش دهید تا در مدت کوتاهی بارگذاری شوند. با کمک ابزارهای فتوشاپ، TinyPNG و Canva می‌توانید به سادگی حجم و اندازه تصاویر را کاهش دهید.

برای پیدا کردن مشکلات مربوط به تصاویر، به تب issues ابزار Site Audit سمراش رفته و در آن جا بر روی Warning کلیک کنید. سپس با انتخاب don’t have alt attributes می‌توانید تصاویری که متن جایگزین ندارند را مشاهده نمایید.

بهینه‌سازی تصاویر

بهینه‌سازی ویدیوهای سایت

در ادامه بررسی قوانین سئو، قصد داریم نکاتی را در رابطه با سئو ویدیو به اشتراک بگذاریم تا بهترین بازدهی را از ویدیوها داشته باشید. برای توصیف محتوای ویدیویی بهتر است از عناوین مرتبط (کمتر از 60 کاراکتر) که همراه با کلمه کلیدی اصلی است، استفاده کنید. توضیحات ویدیو باید به‌گونه‌ای نوشته شود که کاربران را برای کلیک ترغیب نماید.

بهینه‌سازی ویدیوهای سایت

قرار دادن زمان ویدیو و استفاده از کاور مناسب نیز کمک می‌کند تا کاربران بیشتری به دنبال تماشای ویدیوهای شما باشند. در ابزار سمراش اگر به بخش SERP features بروید، می‌توانید کلمات کلیدی مرتبط با ویدیوها را فیلتر کنید.

٨. بررسی قوانین سئو؛ استفاده از لینک‌های داخلی و خارجی

لینک‌های داخلی، صفحات سایت را به یکدیگر متصل می‌کنند و وظیفه لینک‌های خارجی، اتصال سایت شما با سایت‌های دیگر است. در بحث سئو، باید هر دو این لینک‌ها را ایجاد کنید تا نتیجه بهتری را به دست آورید.

آموزش صفر تا صد سئوی خارجی

 

استفاده از لینک‌های داخلی به کاربران و موتورهای جستجو کمک می‌کند تا محتواهای سایت را پیدا کنند و PageRank در همه صفحات سایت توزیع شود؛ یعنی صفحاتی که اعتبار بیشتری دارند، بخشی از اعتبار خود را به صفحات کم اعتبار می‌دهند تا آن‌ها رتبه بهتری را به دست آورند.

استفاده از لینک‌های داخلی و خارجی

 

قوانین سئو؛ بهترین روش‌های لینک سازی داخلی

در ادامه، چند نکته مهم در رابطه با لینک سازی داخلی می‌آوریم تا اطلاعات بیشتری در این خصوص داشته باشید.

  • ارتباط موضوعی: یکی از مهمترین قانون‌های سئو در لینک‌سازی داخلی، مرتبط بودن صفحه مبدا و مقصد از لحاظ موضوع است. در صورتی که بین لینک‌ها از لحاظ معنایی ارتباطی نباشد، سئو سایت ضربه خواهد خورد.
  • استفاده از انکرتکست مناسب: برای لینک دادن از یک صفحه به صفحه دیگر از انکرتکست‌های مرتبط و مناسب استفاده کنید. موتورهای جستجو با کمک انکرتکست‌ها، موضوع صفحه مقصد را متوجه می‌شوند.
  • اجتناب از قرار دادن لینک‌های زیاد: استفاده بیش از حد از لینک داخلی، علاوه بر گیج کردن ربات‌های گوگل، توجه کاربران را از موضوع اصلی منحرف می‌کند.
  • لینک‌دهی از صفحات با اعتبار بالا به صفحات با اعتبار پایین: لینک‌سازی از صفحات معتبر به صفحات کم اعتبار باعث توزیع اعتبار در سایت می‌شود و همه بخش‌های سایت رشد می‌کنند.
  • قرار ندادن ویژگی rel=”nofollw”: زمانی که از این ویژگی در لینک‌ها استفاده می‌کنید، اعتبار یک صفحه به صفحه دیگر منتقل نمی‌شود.
  • حمایت از محتواهای جدید: زمانی که محتوای جدیدی در سایت منتشر کردید، با ساخت لینک از صفحات معتبر، از محتوای جدید حمایت کنید.

برای مشاهده وضعیت لینک‌سازی داخلی، در ابزار Site Audit سمراش به تب Overview رفته و سپس در قسمت Internal Linking بر روی view details کلیک نمایید.

در صفحه‌ای که باز می‌شود، اطلاعات کاملی در رابطه با عمق خزیدن، تعداد لینک‌های داخلی در هر صفحه و نحوه توزیع لینک‌ها وجود دارد. همچنین بخشی برای مشکلات لینک‌های داخلی نیز در نظر گرفته شده است.

بهترین روش‌ها برای لینک‌سازی خارجی

قرار دادن لینک‌های خارجی در سایت، در کنار ایجاد ارزش برای کاربران، باعث افزایش اعتبار در نزد گوگل می‌شود. در هنگام لینک دادن به منابع خارجی باید نکات مهمی را رعایت کنید که برخی از آن‌ها عبارتند از:

  • فقط به منابع معتبر و مرتبط با موضوع لینک دهید.
  • در صورتی که نمی‌خواهید صفحه مقصد را تایید کنید، از ویژگی rel=”nofollow” در لینک استفاده کنید.
  • از انکرتکست مناسب برای لینک‌دهی استفاده کنید تا کاربران و موتورهای جستجو متوجه هدف لینک شوند.

٩. تعداد بک لینک‌های سایت را افزایش دهید

بک لینک به لینک‌های گفته می‌شود که از سایت‌های دیگر به وب‌سایت شما داده می‌شوند. این لینک‌ها به گوگل نشان می‌دهند که وب‌سایت شما یک منبع معتبر و ارزشمند است. هر چقدر تعداد بک لینک‌ها از وب‌های معتبر و مرتبط بیشتر باشد، احتمال اینکه گوگل رتبه سایت شما را افزایش دهد، بیشتر می‌شود.

آموزش جامع کاربرد CHATGPT در سئوی سایت

 

تکنیک‌های مختلفی برای دریافت بک لینک وجود دارد که عبارتند از:

  • به صورت مداوم محتوای ارزشمند تولید کنید تا کاربران محتوای شما را به اشتراک بگذارند و سایر سایت‌ها به شما لینک دهند.
  • می‌توانید در سایت‌های مرتبط با حوزه کاری خود پست مهمان منتشر کنید.
  • اگر یک سایت اسم برند شما را آورده است اما بدون لینک، می‌توانید از صاحب سایت بخواهید به شما لینک دهد.
  • با کمک رپورتاژ آگهی هم می‌توانید لینک‌های باکیفیتی را برای سایت خود ایجاد نمایید.

برای اینکه بدانید چه سایت‌هایی به شما لینک داده‌اند و چه کیفیتی دارند، می‌توانید از ابزار Backlink Audit سمراش یا سایر ابزارهای سئو مثل Ahrefs یا MOZ استفاده کنید.

لینک سازی برای سایت

زمانی که سایت خود یا رقبا را در این بخش وارد می‌کنید، اطلاعات زیر را مشاهده خواهید کرد.

  • تعداد دامنه‌هایی که به شما لینک داده‌اند.
  • تعداد کل بک لینک‌هایی که به سایت شما اشاره می‌کنند.
  • امتیاز مربوط به اعتبار سایت که با آن می‌توانید اعتبار دامنه را ارزیابی کنید.

۱۰. آموزش قوانین سئو؛ محتوای خود را تبلیغ کنید

تبلیغ محتوا از طریق کانال‌های مختلف کمک می‌کند تا محتوا را به افراد بیشتری نشان دهید و در نتیجه ترافیک بیشتری را به سایت هدایت کنید.

آموزش جامع سئوی سایت‌های وردپرسی

 

استراتژی‌های مختلفی برای پروموت محتوا وجود دارد که برخی از آن‌ها عبارتند از:

  • استفاده از بازاریابی ایمیلی و ارسال خبرنامه‌ به کاربران
  • برگزاری کمپین‌های تبلیغاتی پولی
  • اشتراک گذاری محتوا در شبکه‌های اجتماعی مثل اینستاگرام، تلگرام و توییتر
  • استفاده از sms مارکتینگ

جمع‌بندی

سئو یک فرایند مستمر است و به طور مداوم باید آن را در سایت انجام دهید. در این نوشته سعی کردیم قوانین سئو را با شما به اشتراک بگذاریم تا یک دید کلی نسبت به کاری که باید انجام دهید، پیدا کنید. این قوانین تنها بخشی از اصول بهینه‌سازی سایت است و موارد دیگری هم وجود دارد.

مکتب خونه دوره‌های تخصصی آموزش سئو را با همکاری اساتید باتجربه، از سطح مقدماتی تا پیشرفته برگزار می‌کند. اگر دوست دارید دانش خود را در این زمینه افزایش دهید، شرکت در این دوره‌ها را پیشنهاد می‌کنیم. با یادگیری اصول سئو، نه تنها می‌توانید کسب و کار خودتان را رشد دهید، بلکه این امکان وجود دارد تا سایت سایر افراد را نیز سئو کرده و از این طریق درآمد داشته باشید.

کامل بهرامی

کامل بهرامی دانش‌آموخته کارشناسی ارشد رشته مهندسی کامپیوتر گرایش نرم‌افزار از دانشگاه ارومیه است. به حوزه کامپیوتر، برنامه‌نویسی و هوش مصنوعی علاقه‌مند‌ است و هم اکنون به عنوان عضو تیم سئو و مدیر تیم نویسنده‌های مکتب خونه در این مجموعه فعالیت می‌کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا