مهندسینرم افزارهای مهندسی

نرم افزار کتیا برای اندروید

کتیا (catia) یک نرم افزار همه کاره برای طراحی به کمک رایانه است. این نرم افزار همه ابزارهای مورد نیاز برای طراحی با کامپیوتر، تولید، مدل‌سازی سه بعدی، تحلیل و مدیریت چرخه عمر محصول را برای کاربران فراهم می‌کند. شرکت‌های بزرگ هواپیمایی، خودروسازی و کشتی‌سازی نیز از کتیا برای طراحی‌ها استفاده می‌کنند؛ به همین دلیل افرادی که در حوزه طراحی صنعتی مشغول فعالیت هستند، باید با این نرم افزار آشنایی کاملی داشته باشند. بهتر است بدانید کتیا علاوه بر دسکتاپ برای سیستم عامل اندروید نیز در دسترس است.

با نصب نرم افزار کتیا برای اندروید یک نسخه از این اپلیکیشن را بر روی تلفن همراه خود خواهید داشت. در ادامه نرم افزارهایی را معرفی خواهیم کرد که با کمک آن‌ها می‌توانید مباحث مختلف کتیا را در اندروید یاد بگیرید. در صورتی که نمی‌دانید نرم افزار کتیا چیست و چه کاربردی دارد، توصیه می‌کنیم ابتدا مقاله «برنامه کتیا چیست؟ معرفی کامل Catia» را مطالعه کنید.

معرفی نرم افزار کتیا برای اندروید

برای اجرای فایل‌های کتیا در اندروید، اپلیکیشن‌های مختلفی وجود دارد که معروف‌ترین آن‌ها در ادمه این بخش آمده‌اند.

آموزش کامل کتیای مقدماتی

 

هر اپلیکیشنی که معرفی شده است امکان دارد مزایا و معایب خود را داشته باشد. بهتر است آن ها را امتحان کرده و بهترین را از بین آن‌ها انتخاب کنید.

1. CATIA LEARN؛ اپلیکیشن آموزش کتیا

اگر به دنبال نرم افزار کتیا برای اندروید می‌گردید، Catia 6.2 یکی از بهترین گزینه‌ها به شمار می‌رود. این اپلیکیشن جنبه آموزشی دارد و به صورت تخصصی بخش‌های مختلف Catia را آموزش می‌دهد. آموزش‌های این نرم افزار اکثرا به صورت ویدیویی هستند و باید به اینترنت متصل باشید. این اپلیکیشن به صورت رایگان در گوگل پلی منتشر شده است و برای استفاده از آن لازم نیست هزینه‌ای پرداخت کنید.

2. نمایش فایل های کتیا در اندروید با نرم افزار Geometric Glovius

امروزه نرم افزارهای مختلفی در حوزه طراحی صنعتی و مدل‌سازی‌های سه بعدی وجود دارد. برای نمایش فایل‌های این نرم افزارها، به‌خصوص کتیا باید اپلیکیشن مخصوص به آن را نصب کنید؛ اما اگر می‌خواهید بدون نصب چند نرم افزار، فرمت‌های رایج را باز کنید، Geometric Glovius یکی از بهترین گزینه‌ها به شمار می‌رود. این اپلیکیشن فرمت‌های مختلفی همچون، CATIA, NX, STEP, Creo و Inventor را نمایش می‌دهد.

پیشنهاد مطالعه: بهترین کتاب آموزش کتیا برای شروع کار

3. نرم افزار edrawing

اگر به دنبال باز کردن فایل‌های نرم افزار کتیا برای اندروید هستید، یکی از بهترین نرم افزارها در این زمینه edrawing است. این نرم افزار فرمت‌های رایج فایل‌های سه بعدی از جمله dxf. Dwf, hpgl, plt و sldprt را بر روی موبایل یا تبلت اجرا می‌کند.

3. نرم افزار edrawing

با دانلود نرم افزار edrawing برای اندروید امکانات زیادی را به دست می‌آورید که از جمله آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • نمایش نقشه‌های انفجاری
  • نمایش قطعه در نمای استاندارد
  • پشتیبانی از فایل‌های دو بعدی و سه بعدی

پیشنهاد مطالعه: آموزش نصب کتیا در کامپیوتر

بهترین ورژن کتیا کدام یک است؟

V6 جدیدترین نسخه از نرم افزار کتیا است که آخرین ورژن آن در سال 2013 منتشر شد؛ اما با این وجود نسخه 5 بیشتر از سایر نسخه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. اصلی‌ترین تفاوت بین نسخه‌های 5 و 6 نرم افزار کتیا برای اندروید، نحوه مدیریت داده‌ها است. در حالت کلی هر دو این نسخه‌ها کاربرد زیادی دارند و باید با توجه به نوع فعالیت خود یکی از آن‌ها انتخاب کنید.

جمع‌بندی

اگر به دنبال نرم افزار طراحی صنعتی اندروید کتیا هستید، باید بگوییم که شرکت سازنده هیچ نسخه‌ای برای سیستم عامل اندروید منتشر نکرده است؛ اما با کمک نرم افزارهایی که در بالا معرفی کردیم، علاوه بر یادگیری این نرم افزار، می‌توانید فایل‌های کتیا را اجرا کنید. با این حساب در صورتی که قصد طراحی صنعتی را دارید باید نسبت به خرید نرم افزار کتیا نسخه دسکتاپ اقدام نمایید. با نصب نرم افزار اورجینال کتیا به امکانات مختلف آن دسترسی خواهید داشت و می‌توانید طراحی‌های دوبعدی و سه بعدی را انجام دهید.

مرجع کامل آموزش کتیا + اعطای گواهینامه دوره

 

از آنجایی که کتیا پیچیدگی‌های زیادی دارد، برای یادگیری آن باید از منابع آموزشی مختلف استفاده کنید. بهتر است بدانید برای نرم افزار کتیا آموزش‌های مختلفی وجود دارد که یکی از بهترین آن‌ها شرکت در دوره‌های آموزش آنلاین است. در این راستا توصیه می‌کنیم در دوره‌های آموزش کتیا مکتب خونه شرکت کنید. این دوره‌ها به شما این امکان را می‌دهند تا مباحث مختلف کتیا از مبتدی تا پیشرفته را یاد بگیرید. یکی از ویژگی‌های مهم دوره‌های مکتب خونه، پروژه محور بودن آن‌ها است؛ بنابراین بعد از اتمام دوره و دریافت مدرک می‌توانید وارد بازار کار شده و به کسب درآمد بپردازید.

کامل بهرامی

کامل بهرامی دانش‌آموخته کارشناسی ارشد رشته مهندسی کامپیوتر گرایش نرم‌افزار از دانشگاه ارومیه است. به حوزه کامپیوتر، برنامه‌نویسی و هوش مصنوعی علاقه‌مند‌ است و هم اکنون به عنوان عضو تیم سئو و مدیر تیم نویسنده‌های مکتب خونه در این مجموعه فعالیت می‌کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا