مالی و سرمایه‌گذاری

آموزش تریدینگ ویو ارز دیجیتال به زبان ساده

تریدییگ ویو (Trading View) یک ابزار و پلتفرم بسیار خوب و کاربردی برای بررسی نمودارهای مختلف بازارهای مالی خارجی است. برای استفاده از این ابزار باید آموزش تریدینگ ویو ارز دیجیتال را دیده باشید و بدانید چگونه با آن کار کنید.

در این راستا، آموزش گام به گام تریدینگ ویو (هم توسط وب‌سایت و هم از طریق اپلیکیشن مخصوص موبایل) را برای‌تان آماده کردیم. هدف ما در این آموزش بررسی نکات ضروری تنظیم نمودارها و چارت‌ ترید ویو است. اگر می‌خواهید وارد عرصه سرمایه‌گذاری جهانی شوید، تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.

معرفیِ مختصر تریدینگ ویو

سوال اول در رابطه با موضوع بحث ما این است که تریدینگ ویو در دنیای ارز دیجیتال چیست و چه رسالتی بر عهده دارد؟ ورود به سایت تریدینگ ویو، برای افرادی که قصد دنبال کردن بازارهای مالی را دارند، بسیار مفید است. همه معامله‌گران و سرمایه‌گذاران در جهان در صورتی که اموزش تریدینگ ویو ارز دیجیتال را به خوبی یاد گرفته باشند می‌توانند از این سایت و اپلیکیشن آن استفاده کنند.

آموزش تحلیل تکنیکال و خرید و فروش ارزهای دیجیتال

 

این پلتفرم بسیار گسترده و کاربردی است، هم افراد مبتدی می‌توانند از آن استفاده کنند هم افراد حرفه‌ای؛ تفاوتی هم ندارد که هدف فرد فارکس و سهام باشد یا ارز دیجیتال یا طلا. مورد خاصی که در این پلتفرم وجود دارد، تأکید آن بر روی اشتراک‌گذاری اطلاعات است، به طوری ‌که اعضای آن می‌توانند ایده‌ها و تحلیل‌های خود را با دیگر افراد به اشتراک گذاشته و از هم یاد بگیرند.

مهم‌ترین بخش‌ های تریدینگ ویو به شرح زیر هستند:

قبل از آموزش تریدینگ ویو ارز دیجیتال باید بدانیم که چه بخشی‌های از آن مهم است. بخش‌های مهمِ آن عبارتند از:

  • محصولات: یکی از قسمت‌های بسیار مهم ابزارهایی است که نمایشگر قیمت هستند و براساس آن‌ها می‌توانید فرصت‌های معاملاتی را پیدا کنید.
  • انجمن‌ها: این انجمن‌ها محلی برای معامله با دیگر افراد یا حتی استفاده از تجربیات آن‌ها است.
  • بازار: در این بخش می‌توانید دارایی‌های مورد علاقه خود را با لیست‌ها و فیلترهای مختلف پیدا کرده و لیست خاص خود را بسازید.
  • اخبار: یکی از بخش‌های بسیار مهم سایت تریدینگ ویو ارز دیجیتال بخش اخبار آن است که از جدیدترین تغییرات مطلع می‌شوید.
  • کارگزاران: در این قسمت می‌توانید کارگزاران مختلف را بررسی کرده و بهترین آن‌ها را برای خود پیدا کنید.

مهم‌ترین بخش‌ های تریدینگ ویو

قدم اول ساخت اکانت

در قدم اول از آموزش تریدینگ ویو ارز دیجیتال، باید واردِ سایت تریدینگ ویو شوید و یک حساب کاربری بسازید. برای ورود به سایت اصلی تریدینگ ویو، اینجا را کلیک کنید. این حساب را می‌توانید از روی خود سایت ساخته و با ایمیل خود یا دیگر اکانت‌هایی که در فیس‌بوک و گوگل دارید وارد شوید. پس‌ از ثبت‌نام کردن و ساختن این حساب کاربری پروفایل خود را کامل کرده و اطلاعات تجاری را در آن وارد کنید. در نهایت، نوبت به استفاده از امکانات بیشتر و پیشرفته می‌رسد.

آموزش نحوه کار با نمودارهای تریدینگ بیو

مهم‌ترین کار در آموزش تریدینگ ویو ارز دیجیتال، شناخت نمودار است. نمودارهای تریدینگ ویو شامل پنج بخش اصلی نمودار مرکزی، منوی بالا، منوی سمت چپ و راست و پایین هستند. برای استفاده از هر بخش می‌توانید براساس دستورالعمل زیر اقدام کنید:

آموزش نحوه کار با نمودارهای تریدینگ بیو

نمودار بالا TradingView

در بخشِ بالایی این منو، مواردِ زیر را خواهید دید:

  • جستجوی نماد: برای جستجوی نماد سهام، ارز و شاخص، سمت بالا سمت چپ Search را انتخاب کنید
  • مقایسه نمودارها: برای مقایسه نمودارها از گزینه Compare استفاده کنید.
  • بازه زمانی: به هدف تعیین تایم فریم و بازه زمانی نمودار آن را در مقیاس‌های مختلف براساس ساعت و دقیقه وهر روز یا حتی طولانی‌تر تنظیم کنید. انتخاب این بازده باید متناسب با استراتژی و سبک معامله شما است.
  • انواع نمودارها: نمودارهای TradingView بسیار متنوع هستند و با سبک‌های مختلف تجزیه‌وتحلیل می‌شوند. برای این بخش روی نمودار موردنظر خود کلیک کرده تا بتوانید آن را به فرم نمودار خطی، میله‌ای، رنگی درآورید.
  • شاخص‌ها: با انتخاب شاخص مورد نظر می‌توانید تجزیه و تحلیل فنی خود را داشته باشید. برخی از شاخص‌های پر طرفدار عبارتند از Arnaud Legoux Moving Average، MA Cross و Triple EMA.
  • الگوها: برای مشاهده الگوهای از‌پیش‌ساخته در نمودار می‌توانید یک الگو را از منوی کشویی آن انتخاب کرده و آن را به‌طور خودکار در نمودار خود اعمال کنید.
  • هشدار: بخش هشدارها، امکان تنظیم و اطلاع از شرایط خاص (مثل تغییر قیمت) را دارد. این هشدار از طریق ایمیل، پیامک یا اعلان در اپلیکیشن، به شما اعلام می‌شود.
  • Replay: یکی از قسمت‌های دیگر قابلیت مرور حرکات اتفاق افتاده در بازارهای گذشته است که شما می‌توانید بر روی گزینه Replay یا بازپخش کلیک کرده تا تاریخ و عملکرد قیمتی بازار موردنظر خود را بررسی کنید.
  • Undo and Redo : اگر در حین کار با نمودار خود تغییری ایجاد کردید یا حتی مخفی شدن نوار ابزار در تریدیگ ویو را داشتید که ناخواسته بود، جای نگرانی نیست، چراکه می‌توانید از دکمه‌های Undo and Redo استفاده کنید.
  • Layout Selection (انتخاب طرح بندی): براساس نمودارهای خود می‌توانید چندین سهام را در یک صفحه بررسی کرده و آن‌ها را طرح‌بندی کنید. حتی در قسمت Layout Management می‌توانید طرح خود را کپی کرده و نام آن را نیز تغییر دهید.
  • Snapshot: اگر می‌خواهید نمودار خود را ذخیره یا آن را اشتراک‌گذاری کنید، می‌توانید روی گزینه Take a snapshot کلیک کرده تا آخرین وضعیت نمودار ثبت شود.
  • Publish : درنهایت با زدن گزینه اشتراک‌گذاری می‌توانید تحلیل خود را با انجمن به اشتراک بگذلرید. این دکمه در قسمت بالا سمت راست قرار دارد.

نمودار بالا TradingView

منوی سمت چپ TradingView

این منو نیز در زمینه‌های مختلف اختیاراتی را در درسترس شما می‌گذارد که در این بخش از آموزش تریدینگ ویو ارز دیجیتال به آن‌ها می‌پردازیم.

ساخت ربات معامله‌گر با زبان MQL4 و MQL5

 

  • Cursor Selection: برای انتخاب سبک مکان‌نمای موس خود می‌توانید از این قسمت استفاده کنید. برای حذف نیز تنها کافی‌ست مکان‌نما را به حالت پاک‌کن درآورید.
  • Trend Line Tools: برای تجزیه‌وتحلیل نمودارها، خطوط خود را باید به حالت‌های مختلف خطوط افقی، عمودی یا حتی رگرسیون تبدیل کنید.
  • Gann and Fibonacci: منوی سمت چپ دارای ابزارهای پیشرفته‌ای با نام Schiff Pitchfork و Gann Box است که از آن‌ها می‌توان برای بررسی نعییرات قیمت و حتی پیش‌بینی براساس مفاهیم ریاضی استفاده کرد.
  • Geometric Shapes: این گزینه برای انتخاب اشکال هندسی است که می‌توانید اشکالی نظیر مستطیل، بیضی و مثلث را به نمودارهای خود اضافه کنید.
  • Annotation Tools: برای نوشتن متن بر روی نمودارهای خود از این گزینه استفاده کنید که به شما امکان حاشیه‌نویسی می‌دهد.
  • Patterns: برای رسم الگوهای پیچیده این گزینه را بزنید.
  • Prediction and Measurement Tools: اگر می‌خواهید با کمک ابزارهای موجود در سایت ترنذینگ ویو ارز دیجیتال پیش‌بینی و ردیابی را داشته باشید، از این گزینه استفاده کنید.

منوی سمت چپ TradingView

گزینه‌های دیگر شامل نمادها، بزرگ‌نمایی، پنهان کردن نقش یا حذف شی هستند.

منوی پایین TradingView

در این بخش از آموزش تریدینگ ویو ارز دیجیتال با منویِ پایین آشنا خواهیم شد. گزینه‌های مختلفی در منو پایین وجود دارد که کار با پرکاربردترین آن‌ها را آموزش می‎دهیم:

  • Screener: این قسمت به شما کمک می‌کند تا بتوانید سهام فارکس و جفت ارزهای دیجیتال خود را براساس معیارهای خاصی که دارید فیلتر یا پیدا کنید. برای پیدا کردن آن روی Screener که در سمت راست منوی پایین قرار دارد کلیک کرده و بازار یا بازه زمانی دلخواهتان را تنظیم کنید.
  • Pine Editor: این قسمت دارای فیلترهای مختلفی مانند قیمت، حجم، شاخص‌های فنی یا شناسایی فرصت‌های سرمایه‌گذاری بالقوه است.
  • Strategy Tester: برای دریافت یک بک تست از تجزیه‌وتحلیل خود از این قسمت استفاده کنید. این گزینه به شما کمک می‌کند تا تشخیص دهید که استراتژی معاملاتی شما در طول تاریخ گذشته چه عملکردی داشت.
  • پنل معاملاتی: این پنل به شما کمک می‌کند تا حساب کاربری‌تان را به‌طور مستقیم به Trading View متصل کنید. برای انجام این امر کافی است از روی منوی پایین روی تب مربوطه در پایین کلیک کنید.

منوی سمت راست TradingView

منوی سمت راست نیز گزینه‌های مختلفی دارد، اما پرکاربردترین گزینه‌ها موارد زیر هستند:

منوی سمت راست TradingView

  • Watchlist and Details: در این قسمت می‌توانید مراقب سهام، جفت ارزهای فارکس یا ارزهای دیجیتال مورد علاقه خود مانند بیت کوین باشید. برای اضافه کردن روی هر مورد کلیک کرده و گزینه + را بزنید.
  • Hotlists: با این گزینه می‌توانید ارزهای دیجیتال پرطرفدار را کشف کرده و محبوب‌ترین آن‌ها را براساس ارزش بازار، حجم و درصد تغییر مشخص کنید.
  • تقویم: تقویم اقتصادی به هدف ارزیابی رویدادهای بازار است که به کمک آن می‌توانید زمان‌بندی انتشار داده‌های مهم را تنظیم کنید.
  • My Ideas: در این بخش تمام ایده‌ها تحلیل‌های تجاری منتشر شده توسط شما را به نمایش می‌گذارد و دسترسی به آن‌ها را برایتان راحت می‌کند.
  • چت عمومی: از این قسمت می‌توانید به اتاق چت عمومی بپیوندید تا با دیگر معامله‌گران به بررسی بازار و همفکری بپردازید.
  • چت خصوصی: اگر می‌خواهید به ‌طور خصوصی و یک‌به‌یک صحبت کنید، می‌توانید از گزینه Private Chat استفاده کنید.

آموزش کار با ترندیگ ویو در موبایل

برای آموزش تریدینگ ویو ارز دیجیتال با موبایل باید بدانید که آموزش کار با تریدینگ ویو اندروید و آی‌او‌اس مشابه هم هستند. مراحل زیر را پیش بروید:

آموزش ارز دیجیتال، بیت‌کوین، آلت‌کوین، NFTs، دیفای و متاورس

 

ابتدا باید برنامه آن را دانلود و نصب کنید. پس از سپری کردن مراحل نصب امکان دستیابی به قابلیت‌های بیشتر مانند ایجاد فهرست و پیگیری سهام برایتان فراهم می‌شود.

آموزش کار با ترندیگ ویو در موبایل

در قدم بعدی نوبت به تنظیم نمودارهای شما می‌رسد. ابتدا باید تایم فریم را تنظیم کنید که از 1 ثانیه تا 12 ماه می‌توان انتخاب کرد. اندیکاتورهای مختلف از قسمت تنظیمات قابل‌دسترسی هستند که می‌توانید از منو پایین گزینه chart را انتخاب کرده و با کلیک بر روی + اندیکاتورها را تعیین کنید.

شما می‌توانید نمودار یا همان چارت را از طریق … که در قسمت پایین صفحه و درست بالای منو است، مطابق با نیازهای تجاری و یا ایده‌هایی که دارید شخصی‌سازی کنید. همچنین امکان اضافه کردن شاخص‌های فنی مختلف روی نمودار بسیار راحت است.

Can you use TradingView charts on a mobile device? - Quora

درنهایت برای فعال ماندن در اپلیکیشن و آگاهی از اخبار جدید از قسمت اخبار و ایده‌های اپلیکیشن استفاده کنید. این بخش یک منبع بسیار ارزشمند با هدف به‌روزرسانی اطلاعات شما متناسب با جدیدترین تغییرات در بازار است.

جمع بندی

پلتفرم ترندینگ ویو یک پلتفرم بسیار کاربردی و پرطرفدار در بازارهای مالی است، به‌همین منظور آموزش تریدینگ ویو ارز دیجیتال را برای شما آماده کردیم. این پلتفرم از منوهای مختلفی تشکیل‌ شده که هر منو گزینه‌های متفاوتی را شامل می‌شود. با آگاهی نسبت‌به عملکرد هر گزینه به‌راحتی می‌توانید از سایت تریدینگ ویو ارز دیجیتال استفاده کرده و به تحلیل اندیکاتورهای تکنیکال و تغییرات بورس و ترید ویو بپردازید.

آموزش ارز دیجیتال در مکتب ‌خونه

اگر می‌خواهید به‌طور بسیار تخصصی و حرفه‌ای، در تریدینگ عمل کنید و بتوانید معاملاتی بسیار و حرفه‌ای در زمینه‌های مختلف انجام دهید، می‌توانید از آموزش‌ ارز دیجیتال در سایت مکتب‌خونه استفاده کنید. دوره‌های آموزشی مکتب خونه با قیمت مناسب، بهترین گزینه برای شما است.

مرجع کامل و جامع آموزش ارزهای دیجیتال + اعطای گواهینامه معتبر

کامل بهرامی

کامل بهرامی دانش‌آموخته کارشناسی ارشد رشته مهندسی کامپیوتر گرایش نرم‌افزار از دانشگاه ارومیه است. به حوزه کامپیوتر، برنامه‌نویسی و فناوری اطلاعات علاقه‌مند‌ است و هم اکنون به عنوان عضو تیم سئو و مدیر تیم نویسنده‌های مکتب خونه در این مجموعه فعالیت می‌کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا