آموزش های اپلای

چگونه برای اپلای استاد پیدا کنیم؟

 چگونه برای اپلای استاد پیدا کنیم؟

استاد برای اپلای
چگونه برای اپلای استاد پیدا کنیم؟

یکی از چالش‌های پیش‌‍رو برای دانشجویانی که قصد اپلای به  دانشگاه‌های خارج از کشور را دارند، پیدا کردن استاد است؛ ارتباط گرفتن با استاد شانس شما را برای پذیرش بالا می‌برد چرا که اساتید نقش مؤثری در انتخاب و پذیرش اپلیکنت‌ها دارند.

بهترین زمان برای ارتباط گرفتن با استاد مورد نظر زمانی است که برای مدارک زبان خود اقدام می‌کنید؛ اما سوال مطرح می‌شود که چگونه برای این کار استاد پیدا کنیم؟، ما در این مطلب قصد داریم روش‌هایی را که برای این پروسه کاربردی هستند را معرفی کنیم.

مشورت کردن

یکی از روش‌هایی که برای انتخاب کردن چیزی که از آن اطلاع نداریم مشورت کردن با دیگران است، در این امر نیز بهتر است دانشجوبان با افرادی که قبلا این مسیرها را طی کرده‌اند و تجربه‌‎دار هستند کمک بگیرند.

می‌توانید با اساتید خود در این باره نیز صحبت کرده و نظر آن‌ها را جویا شوید هرچند ممکن است فکر کنید که اساتید داخل کشور اطلاعی از وضعیت اساتید خارج از کشور ندارند در حالی که اینطور نیست و حتی برخی از اساتید داخلی با اساتید خارجی مکالمه‌ها و مراوده‌های علمی و کاری دارند؛ بنابراین این فرصت را از دست ندهید.

مشورت یکی از بهترین روش‌ها برای کسب مناسب‌تری راه‌حل است بنابراین این روش نیز راهنمای خوبی برای انتخاب استاد خواهد بود.

بسیاری از اساتید داخلی نیز ممکن است در خارج از کشور تحصیل کرده باشند و شناخت خوبی را نسبت با فضای دانشگاه و اساتید آن‌ها داشته باشند یا به علت نوشتن مقالات متعدد به حوزه‌ی کاری اساتید مختلف آشنایی داشته باشند.

توجه داشته باشد چناچه قصد دارید گرایش دیگری را برای ادامه تحصیل خود انتخاب کنید، مقاله‌ای را انتخاب کنید که معتبر باشد زیرا اساتید در بررسی رزومه‌ی شما به تجربه‌ی شما درحوزه‌های مختلف اهمیت خواهد داد.

نکته

نکته‌ی مهمی که در رابطه با پیدا کردن اساتید وجود دارد آن است که برخی از اساتید گرنت‌های بالایی دارند و این توانایی را دارند که هزنیه‌هایی را برای اموری مانند تجهیزات دانشگاهی، خربد منابع علمی و تحقیقاتی بپردازند که این ارائه‌ها برای فاند دانشجویان صرف خواهد شد، این نکته در انتخاب استاد اهمیت دارد.

جستجو در وب‌سایت‌ها

استاد برای اپلای
روش‌های پیدا کردن استاد

روش که اغلب دانشجویان از آن استفاده می‌کنند جستجو در وب‌سایت دانشگاهی است که قصد دارند آن را برای ادامه تحصیل انتخاب کنند؛ می‌توانند با مراجعه به بخش دپارتمان‌های علمی که در وب‌سایت دانشگاه‌ها قرار داده شده‌است درباره‌ی اساتید اطلاعات کسب کنید.

برای این کار کافی است در قسمت منوی وب‌سایت گزینه‌ی Faculties یا Colleges یا Departmens را انتخاب کنید تا رشته‌ی و دانشکده مدنظر خود را پیدا کرده و اساتیدی که مشغول فعالیت هستند را مشاهده کنید.

طبق اطلاعاتی که در صفحه‌ی هر یک از اساتید نوشته شده می‌توانید انتخاب خود را انجام دهید.

تمامی اطلاعاتی که مشخص کننده‌ی سطح علمی استاد مانند تعداد مقالات، شاخص H، میزان ارجاعات، مجلات همکار و کیفیت مقالات، اساتید و دانشگاه‌هایی که با آن استاد همکاری داشته‌اند. سعی کنید در پیدا کردن استاد اطلاعاتی از آن را مطالعه کنید که  به‌روز باشد.

جستجو در مقالات

برای پیدا کردن استاد

با توجه به‌ آن‌که قصد دارید در کدام رشته ادامه تحصیل بدهید مقالاتی را در آن حوزه مطالعه کرده و مطابق با علایق خود نسبت به مقاله‌ی نوشته شده اسامی نویسندگان را یادداشت کنیدة، با این کار می‌توانید به راحتی استاد مورد نظر را پیدا کنید برای اطلاعات مکامل‌تر می‌توانید رزومه‌ی آن‌ را در Googlescholar سرچ کرده و با دقت بیشتر انتخاب خود را انجام دهید.

ویدئو پییشنهادی :چگونه متن ایمیل حرفه‌ای بنویسید؟  

 

جستجو در سایت‌های علمی برای پیدا کردن استاد

بهترین سایت‌ها آکادمیک برای انتخاب استاد مناسب سایت‌هایی مانند: Googlescholar, Academia.edu و Reserchgate.net است که با طبقه‌بندی‌های مختلف فهرستی از اساتید با مجموعه مقالاتشان در اختیار دانشجویان قرار داده‌است، این سایت‌ها جزء مهم‌ترین شبکه‌های اطلاعاتی هستند که داده‌های زیادی را از اساتید و آکادمی‌های مختلف در دسترس قرار می‌دهد؛ بسیاری از اساتید و حتی اساتید داخل کشور نیز در شبکه‌ها پیج دارند.

سایت‌های عمومی مانند گوگل، یاهو و بینگ نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

حتما قبل از آن‌که انتخاب استاد خود را قطعی کنید CV او را مطالعه کرده و با دانشجویانی که قبلا با او در ارتباط بوده‌اند تماس برقرار کرده تا با نحوه‌ی کار کردن آن آشنا شوید، این کار باعث می‌شوید با اطمینان خاطر بیشتری نسبت به انتخاب استاد تصمیم بگیرید.

چگونگی مکاتبه‌ با اساتید برای اپلای

چگونگی مکاتبه‌ی شما با اساتید اهمیت فوق‌العاده‌ای در پذیرش درخواست اپلای شما خواهد داشت، برای این‌کار دقت لازم را در نوشتن رزومه و ایمیل ارسالی و مهارت‌ها و سوابقی که در آن می‌نویسید، داشته باشید؛ یک متن مشخص و یکسان برای اساتید مختلف استفاده نکنید و سعی کنید اصول نگارشی را رعایت کنید.

اگر از بعد از ارسال ایمیل به استاد مورد نظر پاسخی را بعد از گذشت چند هفته دریافت نکردید، حتما برای یادآوری مجدد ایمیل قبلی را باز ارسال کنید.

چگونه متن ایمیل حرفه‌ای بنویسید؟

اگر در مکاتبه با اساتید قدرت متقاعد کردن آن‌ها را داشته باشید که قادر خواهید با مهارت و دانش کافی، همکاری خوبی را دارید شانسخود را برای پذیرش افزایش داده‌اید.

هیچ‌گاه از فرمت ایمیل‌هایی که به این منظور در فضا‌های مجازی وجود دارد، استفاده نکنید چراکه با توجه به تجربه‌ای که استاد در این زمینه دارد متوجه این موضوع خواهد شد.

به هیچ عنوان اگر قصد شما به جزء ادامه تحصیل مهاجرت به کشور دیگری است، آن را در ایمیل خود مطرح نکنید؛ چون امکان دارد استاد مورد نظر برداشتی نسبت به قصد شما از ادامه تحصیل نداشته باشد که این موضوع به ضرر شما تمام خواهد شد.آن آ

نکته‌ی مهم

اگر از استاد خود ایمیلی را مبنی بر موافقت او دریافت کردید، پذیرش خود را تمام شده فرض نکنید؛ چرا که همواره مشکلاتی بر سر راه قرار خواهد گرفت که پروسه را طولانی و گاهی و ناممکن می‌کند به همین علت موافقت استاد شرط لازم اما کافی نیست.

کلام پایانی

انتخاب استاد برای اپلای را می‌توان مهم‌تری قسمت از مراحل این پروسه دانست بنابراین دقت در آن و کسب تجارب دیگران که این مسیر را طی کرده‌اند در انتخاب بهترین گزینه مؤثر خواهد بود؛ توصیه می‌کنیم قبل از آنکه این مرحله را شروع کنید ابتدا حوزه‌‌ی مورد علاقه خود را مشخص کنید.

از طرفی در این مرحله نیز نکاتی حائز اهمیت است که پیشتر به آن اشاره کردیم، چناچه به یکی از این نکات بی‌دقتی بکنید ممکن است شانس خود برای پذیرش با وجود داشتن رزومه‌ای جامع و پر سابقه، از دست بدهید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا