اگر دانشجو هستید یا با دانشجویان سروکار دارید، به احتمال زیاد با واژه اپلای هم برخورد داشتهاید. به عنوان مثال از دوستان خود میشنوید که اپلای کردهاند، قصد کردن دارند یا هر جمله دیگری با ... ادامه
اگر دانشجو هستید یا با دانشجویان سروکار دارید، به احتمال زیاد با واژه اپلای هم برخورد داشتهاید. به عنوان مثال از دوستان خود میشنوید که اپلای کردهاند، قصد کردن دارند یا هر جمله دیگری با این کلمه جذاب؛ اما اپلای چیست که امروزه بیشتر از هر زمان دیگری نام آن به گوش ما میخورد؟
اپلای کردن همان درخواست پذیرش برای یک دانشگاه خارجی است. درخواست پذیرش به کلیه اقداماتی گفته میشود که باید برای دریافت پذیرش تحصیلی از یک دانشگاه خارج از کشور انجام دهید. یعنی شما وقتی که تصمیم قطعی به تحصیل در دانشگاههای خارجی گرفتید، برای ورود به آن کشور پروسهای طولانی و قانونی را طی کنید. به این پروسه اپلای میگویند که برای تمام دانشگاههای جهان یکسان نیست.
همانطور که میدانید اپلای کردن یک فرایند طولانی، زمانبر، پرهزینه و حتی سرشار از استرس است. دانستن مراحل اپلای و داشتن یک نقشه راه قطعا به شما کمک بزرگی در طی کردن این پروسه خواهد کرد. مراحل اولیه اپلای کردن به شرح زیر است:
• تصمیمگیری قطعی، برنامهریزی و زمانبندی دقیق
• جستجو در بین کشورهای مختلف
• تهیه فهرستی از رشته و دانشگاههای مورد علاقه
• تهیه فهرستی از الزامات اولیه برای اپلای در رشته و دانشگاه موردنظر
• شرکت در آزمونهای زبان مانند تافل، آیلتس و غیره و دریافت نمره متناسب با دانشگاه و کشور موردنظر
• ارتباط گرفتن با استادهای دانشگاه موردنظر برای دریافت فاند تحصیلی
• تهیه رزومه تحصیلی
• نوشتن انگیزه نامه یا SOP (Statement Of Purpose)
• تکمیل اپلیکیشن آنلاین در سایت دانشگاه موردنظر قبل از ددلاین دانشگاه
• آماده کردن و ترجمه رسمی مدارک تحصیلی و ریزنمرات و ارسال به دانشگاه
• تهیه توصیهنامه از اساتید داخل ایران
• انتظار برای پاسخ دانشگاه مقصد به اپلای شما.
در مرحله آخر ممکن است دانشگاه درخواست شما را admission یا reject کند. درصورت که موفق به دریافت admission شدید، باید مراحل دیگری هم طی کنید:
• پذیرفتن پیشنهاد یا Offer دانشگاه
• انجام اقدامات مرتبط با گرفتن ویزا
• دریافت ویزای تحصیلی
• تهیه بلیط
• ورود به کشور مقصد برای آغاز تحصیل
اگر در حال خواندن این دوره هستید، به احتمال زیاد یا تصمیم به اپلای دارید یا قدم در این راه گذاشتهاید. معمولا سوالی که در ابتدای راه به ذهن افراد میرسد این است که چگونه برای تحصیل اپلای کنیم؟
هدف از برگزاری این دوره آموزشی این است که به سوالات مهم شما در زمینه اپلای کردن پاسخ دهیم. در این دوره شما یک نقشه راه دقیق به دست میآورید که براساس آن میتوانید به راحتی این پروسه طولانی و پراسترس را پشت سر بگذرانید.
دوره آموزش نقشه راه اپلای مناسب چه کسانی است؟
در این دوره آموزشی به صفر تا صد پروسه اپلای میپردازیم. بنابراین شرکت در دوره آموزش نقشه راه اپلای برای افراد زیر مناسب است:
• کسانی که رویای تحصیل در بهترین دانشگاههای جهان را در سر میپرورانند.
• کسانی که علاقهمند به اپلای تحصیلی هستند اما راه و روش آن را نمیدانند.
• کسانی که قصد اپلای در دانشگاههای استرالیا، اروپا، کانادا، آمریکا و سایر کشورهای جهان را دارند.
• کسانی که از شرایط اپلای آگاهی ندارند و از همین حالا میخواهند مقدمات سفر خود را آغاز کنند.
بعد از فراگیری دوره آموزش نقشه راه اپلای چه مهارتهایی کسب خواهید کرد؟
دوره آموزش نقشه راه اپلای همانطور که از اسمش پیداست، مانند یک نقشه واضح شما را به هدفتان میرساند. بعد از گذراندن این دوره شما یاد میگیرید که برای اپلای دقیقا باید چه کارهایی انجام دهید. مهارتهای اپلای تحصیلی که در این دوره فرا خواهید گرفت، عبارتند از:
• با بررسی نمونه رزومه انگلیسی برای اپلای با نحوه نگارش سی وی (CV) آشنا خواهید.
• نوشتن انگیزه نامه برای اپلای یکی از ضروریترین کارهاست. در این دوره با بررسی نمونه انگیزه نامه به این مهارت مهم دست پیدا خواهید.
• در بسیاری از موارد شما باید بتواند یک استاد پیدا کنید و با او ارتباط بگیرید. معمولا راه برقراری ارتباط شما با استاد ایمیل است. در این دوره چگونگی یافتن استاد و نحوه نگارش متن ایمیل اولیه به اساتید را فرا میگیرید.
• آموزش مهارت مصاحبه با استاد و گرفتن فاند تحصیلی مناسب از دیگر نتایج این دوره است.
شرکت در این دوره آموزشی هیچگونه پیشنیازی ندارد. برای فراگیری مباحث این دوره فقط کافی است تصمیم جدی به اپلای گرفته باشید. ما شما را در این مسیر همراهی کرده و هر آنچه که نیاز است شما در این پروسه انجام دهید را ما به شما آموزش میدهیم.
دوره آموزشی نقشه راه اپلای مکتبخونه با همکاری اسکورایز تمام فوت و فن های اپلای را در 11 فصل به شما عزیزان آموزش میدهد.
همچنین برای درک بهتر، نمونههای آماده ایمیل به استاد، نمونه انگیزهنامه )SOP ،)نمونه توصیه نامه، نمونه رزومه و CV را در جلسات مربوطه مورد بررسی قرار میدهیم. علاوه بر موارد فوق، نحوه درخواست فاند تحصیلی بررسی میشود.
هرساله از کشور عزیزمان صدها دانشجو با هدف ادامه تحصیل و اخذ پذیرش تحصیلی، راهی دانشگاههای اروپایی، امریکایی، کانادایی و ... میشوند و این مسیر به نظر سخت و تخصصی را با موفقیت سپری کرده و به هدف خود میرسند. بر هیچکس پوشیده نیست که دانشگاه مقصد برای ارزیابی شما قوانینی دارد و نیاز به مدارکی دارد. این مدارک عموماً کدامها هستند؟ چه اقداماتی قبل از اپلای کردن باید انجام دهیم و چه مدارکی را قبل از ارسال ایمیل به استاد آماده کنیم؟
چرا بعضی از استادها به ایمیل ما جواب نمیدهند؟ چگونه یک ایمیل مناسب برای برقراری ارتباط با استاد بنویسیم؟ آیا واقعاً قبل از ارسال ایمیل حتماً نیاز هست که مدارک خود را به صورت کاملا رسمی آماده کنیم؟ برای اپلای کردن به تافل نیاز دارید یا آیلتس؟ کدام یکی مناسبتر و راحتتر است؟ آیا مدارک زبان اضافی نظیر GMAT و GRE الزامی است؟ چگونه یک رزومه و یا CV خوب برای خود آماده کنیم؟ آیا به انگیزهنامه نیاز داریم؟ یک انگیزهنامه خوب چه ویژگیهایی دارد؟ و سؤالتی ازاین قبیل که باتوجه به سرفصلهای دوره میتوانید هرکدام از سؤالات خود را در بخش مربوطه دنبال کنید.
سرفصلهای دوره:
1 -نقشه راه اپلای
2 -تست اسکورها
3 -نگارش رزومه و سی وی
4 - توصیهنامه برای پذیرش دانشگاه
5 -نگارش انگیزهنامه
6 -مصاحبه با اساتید
7 -پیداکردن استاد و ایمیل به استاد
8 -کمک هزینه تحصیلی
9- اپلای استرالیا
10- اپلای اروپا
11- اپلای کانادا و آمریکا
اطلاعات بیشتر
از مجموع 44 امتیاز
12 نظرنظرات بیشتر
مدرس: جادی میرمیرانی
مدرس: جادی میرمیرانی
مدرس: جادی میرمیرانی
مدرس: جادی میرمیرانی
محمدرضا طیران، دانشآموخته مهندسی انرژی از دانشگاه صنعتی امیرکبیر در تهران است. محمدرضا طیران در اواخر تحصیل برای دانشگاه واترلو کانادا و ایلنویز آمریکا در رشته مدیریت اپلای کرد. ایشان موفق شدند کارهای پذیرش خود را در زمانی فشرده انجام دهند و این تجربه باعث شد تا فعالیت خود را در زمینه مشاوره و ارائه خدمات اپلای ادامه دهند. ایشان از سال ۱۳۹۵ با مجموعه Scorize همکاری دارند. در حال حاضر آقای طیران رئیس هیئتمدیره شرکت هدفسازان بینالملل در زمینه مشاوره اپلای و پذیرش تحصیلی هستند.
اطلاعات بیشتر
اسکورایز
مدرس: محمدرضا طیران
اسکورایز
مدرس: محمدرضا طیران
اسکورایز
مدرس: محمدرضا طیران
اسکورایز
مدرس: محمدرضا طیران