راحت ترین راههای یادگیری مکالمه زبان انگلیسی
یادگیری هر زبان دریچهای نو به سمت جهانی جدید است. با یادگیری هر زبان جدید درهای ملت و فرهنگی نو به سوی شما باز خواهد شد و امکانات و تجربه های نوینی پیش روی شما قرار خواهد گرفت. زبان انگلیسی در حال حاضر به عنوان زبان علمی در جهان پذیرفته شده است پس اگر قصد زبان آموزی دارید چه بهتر که از یادگیری زبان انگلیسی شروع کنید زیرا که اگر قصد خروج از مرزهای کشورتان به هر دلیلی را داشته باشید، زبان انگلیسی به کمک شما خواهد آمد.
برای شروع یادگیری هر مهارتی در وهله ی اول شما نیاز به هدفگذاری و سپس برنامه ریزی دارید. احتمالا در حال حاضر شما اشتغال به تحصیل آکادمیک دارید که بالاخره بخش قابل توجهی از وقت شما را به خودش اختصاص داده یا اینکه شاغل هستید و بخش زیادی از روز شما با سرکار رفتن اشغال شده است پس لازم دارید اهدف خود را به تفکیک بشناشید و سپس اقدام به یادگیری زبان انگلیسی از راحتترین راههای آن بکنید.
بهترین روش یادگیری مکالمه زبان انگلیسی
قدم اول: طرح این پرسش که اصلا دلیل شما برای یادگیری زبان و انگلیسی حرف زدن چیست؟
ممکن است پاسخهای گوناگونی به این پرسش داشته باشید.
مثل اینکه: میخواهید ارتقا شغلی بگیرید.
در دانشگاه انگلیسی زبان پذیرش بگیرید.
به سفر تفریحی بروید.
از ادبیات آن ملت بهره ببرید و به مکالمه با مردمی از دیگر گوشهی جهان بپردازید.
و هزاران دلیل دیگر که بستگی به زندگی شخصی شما دارد اما بسیار مهم است که به خوبی از آن آگاه باشید زیرا که هرکدام از این دلایل بازهی زمانی شما را برای یادگیری زبان انگلیسی تغییر میدهد.
قدم دوم: با توجه به هدفتان از یادگیری زبان انگلیسی، شما به کدام مهارت بیشتر نیاز دارید. این که به روانی انگلیسی صحبت کنید برای شما در اولویت است یا این که بتوانید به خوبی بنویسید؟
به زبان مادری خودتان توجه کنید. شما به چه ترتیب فارسی آموختهاید؟ اول نوشته اید یا در ابتدا حرف زدهاید؟
اگر به دنبال جواب صحیح میگردید؛ جواب هیچ کدام، است شما در ابتدا به زبان مادری خود گوش دادهاید. پس توصیهی ما هم این است که در ابتدای امر به خوبی در معرض زبان انگلیسی قرار بگیرید و پس بنا بر نیاز خود به به تقویت مهارت مورد نظر خود مثل خوب انگلیسی صحبت کردن بپردازید.
قدم سوم: بررسی شیوههای یادگیری زبان انگلیسی که مطابق با برنامه ی شماست.
راههای زیادی برای یادگیری زبان در جهان امروز فرا روی شما قرار دارد. از کلاسهای خصوصی و غیر خصوصی آموزشگاهها گرفته تا کلاسهای مجازی و آنلاین و حتی اپلیکیشن هایی که به شما امکان میدهد با افراد بومی زبان در ارتباط باشید. شما باید هزینه ها و میزان زمانی که باید درهریک از این شیوه ها بری آموزش بگذارید را به خوبی بررسی کرده و سپس برای رسیدگی به آنها اقدام کنید.
قدم چهارم: منابع مناسب و مورد نظر را پیدا کنید.
خودتان بهتر ازهرکسی میدانید که وضع مکالمه ی زبان انگلیسی و انگلیسی حرف زدنتان در چه وضع و اوضاعی قرار دارد. به همین ترتیب به دنبال منابع خوب و مورد نیازتان باشید. برای مثال اگر خیلی مبدی هستید به سراغ خواندن مقاله های نیویورک تیمز نروید که ناامید شوید و اگر سطح قابل قبولی دارید وقتتان را با خواندن داستانهای سطوح مبتدی تر تلف نکنید زیرا که در این صورت شما اعتماد به نفس کاذب میگیرید و احتمالا دست از تلاش کردن برمیدارید.
قدم پنجم: برای خودتان هدفگذاری روزانه داشته باشید.
اهداف بلندمدت معمولا فرمان کار را از دست شما میگیرند. اگر هدف بگذارید که برای یادگیری زبان انگلیسی و رسیدن به راحتترین راه برای یادگیری مکالمه ی زبان انگلیسی شما باید ماهی صد ساعت مطالعه کرده باشید. ذهنتان از این عدد میترسد و احتمالا به خاطر اضطراب شما اصلا اقدام به شروع کار نمیکنید. از طفی احتمالا محاسبه کردن ساعات برایتان کار سختی باشد پس کوتاه و روزانه هدف تعیین کنید. برای مثال روزانه هشت ساعت وقت به یادگیری مکالمه ی زبان انگلیسی اختصاص دهید. این ساعات را یادداشت کنید تا احتساب زمان خود را داشته باشید.
قدم ششم: برای ساعات روزانه ی خود هم برنامه داشته باشید.
تلاش ما ر این جا بر این است که شما را به راحتترین راه یادگیری مکالمه ی زبان انگلیسی هدایت کنیم. بهترین راه حرف زدن از جزئیات و آگاهی از ریز برنامه ها و اهداف است.
شما به خوبی مطلع هستید که پایه ی هر زبانی لغت است پس اگر قصد دارید به بهترین روش یادگیری مکالمه ی زبان دسترسی پیدا کنید؛ لازم است راهی مناسب برای یادگیری لغات آن زبان پیدا کنید، بس مطمئن باشید که به راحتی میتوانید به آن زبان صحبت کنید.
توصیه ی ما در ابتدا برای یادگیری لغات زبان انگلیسی، تکرار و تکرار است. هر مقدار ساعتی را که قصد دارید در طی روزبه یادگیری زبان اختصاص دهید بخش بندی کنید و لااقل یک سوم از آن را برای لغتخوانی کنار بگذارید. انتخابکتاب لغت مناسب دوباره به دو فاکتور اصلی و مهم برمیگردد: اول اینکه هدفتان از یادگیری مکالمه ی زبان انگلیسی چیست. دوم اینکه در چه سظحی قرار دارید. مبتدی هستید یا پیشرفته.
قدم هفتم: در معرض زبان انگلیسی قرار بگیرید.
همان طور که ما برای یادگیری زبان مادری خود در معرض این زبان قرار گرفتهایم تا امکان صحبت کردن به این زبان را پیدا کردهایم.لازم است اکنون شما هم به عنوان یک زبان آموز که قصد یادگیری زبان دیگر را دارید به چنان تسلطی برسید که انگلیسی صحبت کنید؛ به صورت روزانه گوشتان را با زبان انگلیسی همراه کنید.
برای فراهم کردن این شرایط اصلا نگران نباشید که موجهای رادیو و شبکه های تلویزیونی هم قدم شما خواهند بود.
قدم هشتم: دنبال دلیل برای مکالمه ی روزمره باشید.
آن چیز که در یادگیری زبان از اهمیت ویژهای برخوردار است؛ استفاده ی روزمره از زبانی است که می آموزید. زبان علمی نیست که آن را دز گنجه بگذارید و هروقت شد به آن سری بزنید. زبان موجود زنده ای است که برای مادگاری اش در حافظه تان باید کوشا باشید. نظر ما در این جا این است که زبان انگلیسی را به نحوی وارد روزمره ی خود کنید. دوستی پیدا کنید که او هم دغدغه ی انگلیسی حرف زدن داشته باشد، یا با کسی که بومی زبان انگلیسی است ارتباط بگیرید.
قدم نهم: سوال اینجاست که از کجا دوست انگلیسی زبان پیدا کنیم؟
در دنیای اکنون، پیدا کردن چنین ارتباط هایی اصلا به دور از ذهن و مشکل نیست. فاصله ی شما تا معارت با یک فرد انگلیسی زبان و انگلیسی صحبت کردن روزمره با او تنها دانلود و نصب چند اپلیکیشن ساده روی گوشی یا لپتاپ است. بعد شما به راحتی به آدمهای دیگری وصل خواهید شد. بهترین روش یادگیری مکالمه ی زبان انگلیسی، مکالمه داشتن در طی روزمره است.
قدم دهم: انگلیسی یاد گرفتن را وارد تفریحاتتان کنید.
ما هم به اندازهی شما خوب از این مسئله آگاه هستیم که یادگیری مستمر فرساینده خواهد بود. اگر تمام مسیر زبان آموزی خود را با خواندن لغت و درسهای کتاب پر کنید در انتها خسته می شوید و یا از کیفیت خواندن کم میکنید یا از کمیت آن میکاهید فلذا پیشنهاد ما به شما در این جا وارد کردن یادگیری زبان انگلیسی در تفریحاتتان است. برای مثال با آهنگهای انگلیسی شروع کنید در این صورت با یک تیر دو نشان زدهاید هم لغت جدید یاد میگیرید و هم روی مهارت شنیدن کار کردهاید. البته در این جا هم حواستان به سطحی که قرار دارید باشد و به یک باره از آهنگهای سخت شروع نکنید.
پیشنهاد بعدی دیدن فیلم یا سریال است. در ابتدا اگر هنوز گوشتان به قدر کافی تقویت نشده است یه خودتان سخت نگیرید و با زیر نویس انگلیسی شروع کنید. حسن یادگیری لغت از این طریق، آشنایی شما با لغات و اصطلاحات روزمره ی زبان انگلیسی خواهد بود زیرا که شیوه ی صحبت کردن روزمره با شیوه ی نوشتن مقالات و اخبار به هر رو متفاوت است.
قدم یازدهم: رشته ی تخصصی خودتان را در نظر داشته باشید.
فرقی ندارد برای درس خواندن در دانشگاههای انگلیسی زبا یاد میگیرید یا برای کار یا اصلا برای ارتباط گیری روزمره و فعالیتهای شخصیتان، مهم این است که هدف خود را به خوبی و درستی بشناسید زیرا که در هرکدام از این جایگاهها و موقعیتها شما با گروهی از واژگان بسیار بیشتر سایر بخشهای زبان درگیر خواهید بود. برای مثال اگر رشته ی شما ادبیات است بیشترین کلماتی که با آنها در هر زبان دیگیر هم درگیر خواهید شد، واژگان حوزه ی نقد و بلاغت است. پس هدف و تخصص خود را بیشتر در نظر بگیرید.
قدم دوازدهم: نکته برداری و خلاصه نویسی فراموش نشود.
شخصی سازی آن چه یاد میگیرید برای تثبیت آن مطالب در ذهنتان بسیار حائز اهمیت است. پس هر نکته ای که در فرآیند یاد گرفتن زبان انگلیسی می آموزید را به آن طریقی که مناسب میدانید یادداشت کنید. بعدا رجوع کردن به این یادداشتهای شخصی سرعت شما را به یادآوردن آن چه آموخته اید یاری خواهد کرد.
و اما حالا که احتمالا قدمهایتان از همراهی با این متن خسته شده است؛ بیایید که حرفها را جمع بندی کنیم. در ابتدا قرار شد که شما هدفگذاری دقیق داشته باشید و بدانید اصلا برای چه قرار است رنج یادگیری مکامله ی زبان را به خودتان هموار کنید، بعد از آن نوبت انتخاب شیوهی یادگیری است این که در نظر بگیرید چقدر میتوانید هزینه ی زمانی و مالی را به یادگیری مکالمه ی زبان اختصاص دهید و بعد متناسب با آن از بین آموزشگاههای حضوری و یا مجازی یکی را انتخاب کنید. بعد از آن نوبت تمرین و تکرار مستمر و مداوم است. همه ی ما شنیدهایم که زبان فرار است پس برای فرار نکردن اطلاعات از ذهنتان تلاش کنید زبان انگلیسی و مکالمه ی آن را در متن روزمرهی زندگی خود بیاورید از هنگامی که شروع به یادگیری زبان میکنید تصور خود را بر این بگذارید که شما قرار است با دو زبان زندگی کنید به این شیوه مکالمه ی زبان انگلیسی در زندگی شما نهادینه خواهد شد. از امکانات جهان امروز به هیچ وجه غفلت نکنید که هرچه بیشتر از این امکانات استفاده کنید به طور حتم یادگیری برای شما آسانتر خواهد شد. به کتابهای خودآموز حتما نگاهی بیندازید که رستگار خواهید شد از آن جا که شیوههایی برای شخصی سازی یادگیری را از آنها می آموزید.