برنامه نویسی و IT

طراحی سایت با جنگو به چه صورت است

طراحی سایت با جنگو چگونه است

طراحی سایت با جنگو: که یکی از فریم ورک‌های پرکاربرد است کاربرد زیادی در بین برنامه نویسان پایتون دارد. توسعه‌دهندگانی که از پایتون برای طراحی وب سایت استفاده می‌کنند نسبت به دیگر فریم ورک‌ها، فریم ورک جنگو را در اولویت قرار می‌دهند.

جنگو به عنوان یک فریم ورک متن باز باعث می‌شود که هزینه توسعه و طراحی سایت بسیار کاهش پیدا کند. استفاده از این فریمورک به برنامه‌نویسان کمک می‌کند تا کدهای پیچیده  و امکانات پیشرفته‌ای را به آسانی به وب سایت‌های خود اضافه کنند. وقتی صحبت از توسعه وب می‌شود، چارچوبی که تصمیم به استفاده از آن دارید بسیار مهم است.

 

ویدیو پییشنهادی : آموزش جنگو (django)
آموزش جنگو (django)

 

جنگو یک چارچوب آزاد و متن باز، با قابلیت‌هایی در سطح بالا است که به زبان ساده و قابل انعطاف و همچنین یادگیری نسبتاً آسان برای برنامه نویسان پایتون نوشته شده است. این فریمورک توسعه وب در ابتدا در سال ۲۰۰۵ منتشر شد، به دلیل سادگی و کاربر پسندانه بودن آن برای مبتدیان و داشتن قابلیت‌های پیشرفته برای کاربران حرفه‌ای از زمان انتشارش تا به الان روز به روز به طرفداران و دوستداران این فریم ورک افزوده شد.  سالانه هزاران برنامه نویس در سراسر دنیا از آن برای طراحی و پیاده‌سازی سایت‌ها استفاده می‌کند.

 

طراحی سایت با جنگو چگونه است

فریم ورک جنگو

فرقی نمی‌کند از چه سیستم عاملی استفاده می‌کنید  از سیستم عامل ویندوز یا مکینتاش یا لینوکس  ویندوز … در هر صورت طراحی سایت با جنگو Django در همه این سیستم عامل‌ها به یک نحو است.  استفاده از این فریمورک یک انتخاب بسیار مناسب برای اکثریت قریب به اتفاق کسانی است که می‌خواهند طراحی وب سایت را امتحان کنند.

قابلیت‌های جنگو برای ساخت برنامه‌های پیشرفته وب بسیار زیاد است. همچنین از دیگر قابلیت‌های منحصر به فرد آن این است که منابع آموزش جنگو در اکثر سایت‌های فارسی زبان و یا سایت‌های رسمی به صورت کاملاً رایگان و در حد پیشرفته وجود دارد.

قابلیت  طراحی مدل در جنگو در هنگام طراحی سایت با جنگو

در طراحی سایت با جنگو ما به قابلیت‌های بسیار پیشرفته و حرفه‌ای دسترسی خواهیم داشت که یکی از این قابلیت‌های پیشرفته طراحی مدل در جنگو است. همه شما مطمئنا با شیءها و کلاس‌ها در برنامه نویسی پیشرفته آشنا هستید. برای مثال در یک پایگاه داده شما می‌توانید یک مدل داشته باشید. در واقع این مدل‌ها نمایی از دیتابیس ما خواهند بود. مدلی که در جنگو تعریف بکنیم حکم یک جدول را برای ما پیدا می‌کنند و دارای سطرها و ستون‌ها یا فیلدها و ردیف‌ها  دقیقاً مانند یک صفحه گسترده خواهند بود.

 

مقاله پییشنهادی : فریم ورک جنگو (Django) چیست؟
فریم ورک جنگو (Django) چیست؟

 

تعریف مدل در جنگو باعث می شود که یک رابط ADMIN دینامیک به صورت خودکار و حرفه‌ای برای سایت شما ساخته شود. این رابط ADMIN دینامیک باعث می‌شود که کاربران سایت بتوانند به راحتی اشیاء مورد نظر خود را به سایت اضافه کرده یا در صورت نیاز آن‌ها را ویرایش یا حذف کنند.

اجازه ندهید که نحو ساده آن، شما را گمراه کند.  Django یک چارچوب بسیار قوی و مؤثر است و توسط بسیاری از بزرگترین وب سایت‌های جهان مورد استفاده قرار گرفته است برای نمونه موزیلا از آن برای تعدادی از وب سایت‌های خود استفاده می کند و همچنین توسط Spotify  Pinterest  Instagram و Onion به کار گرفته شده است بنابراین در ساخت سایت با جنگو اعتماد به نفس داشته باشید و نحو ساده آن شما را گول نزند.

 

قابلیت  طراحی مدل در جنگو در هنگام طراحی سایت با جنگو

معماری MVC در طراحی سایت با جنگو

در طراحی سایت با جنگو  معماری MVC مشکلات بسیاری را حل می‌کند که در هنگام طراحی و توسعه سایت به صورت سنتی وجود دارد. معماری که جنگو بر پایه آن پیاده سازی شده است معماری MVC است. در واقع معماری MVC یکی از روش‌های مرسوم برای توسعه نرم افزارها به شمار می‌رود.

این قابلیت در جنگو باعث می‌شود که بخش‌های مختلف سایت که توسط جنگو پیاده سازی می‌شوند هر کدام بتوانند خودشان به صورت جداگانه کار کنند و اگر هم زمانی نیاز باشد تغییراتی بر روی آن‌ها انجام شود تاثیر بر روی قسمت‌های دیگر نداشته باشد.  جنگو دارای الگوی معماری اختصاصی MVC مخصوص به خود به نام معماری mvt است.

چه زمانی باید از جنگو استفاده کرد؟

طراحی سایت با جنگو برای کسانی که می‌خواهند در سریع‌ترین زمان ممکن به طراحی سایت بپردازند و همچنین یک سایت تمیز و عالی از نظر بهینه سازی کد داشته باشند مناسب است. جنگو به توسعه دهندگان وب کمک می‌کند که بیشتر بر روی جنبه های اساسی طراحی وب سایت تمرکز کنند و از انجام کارهای اضافی و بی مورد پرهیز نمایند. برای ساخت و طراحی وب سایت های مختلف مخصوصاً رسانه های اجتماعی استفاده از جنگو گزینه بسیار مناسبی است.

 

ویدیو پییشنهادی : آموزش پایتون مقدماتی
آموزش پایتون مقدماتی

 

با جنگو شما نیاز ندارید که همه چیز را از اول شروع کنید. کتابخانه های آماده و افزونه های شخص ثالث بسیاری برای راحتی کار توسعه دهندگان جنگو در سراسر اینترنت یافت می شود و به راحتی می توانید قابلیت های بسیار پیچیده و حرفه ای را در کمترین زمان ممکن و با قابلیت های بسیار بالا و کاربردی ایجاد نمایید.

برای کسانی که قصد دارند سایت های مدرن و قوی طراحی کنند، ساخت سایت با جنگو توصیه می شود. جنگو فریم ورک ساختارمند است.  شما را وادار می کند تا به جای روش خودتان، کارها را با روش جنگو انجام دهید . هنگامی که امنیت داده ها در سایت مهم است و همچنین به داده های بسیار زیادی برای دسترسی نیاز دارید ساخت سایت با جنگو می‌تواند گزینه مناسبی باشد.

مقیاس پذیری جنگو از دیگر ویژگی‌هایی است که استفاده از آن را کاربردی‌تر می‌کند. وقتی وب سایتی بخواهید طراحی کنید که بتواند در هر مقیاسی عملکرد مناسبی داشته باشد. برای مثال هرچه بازدید کنندگان سایت بیشتر شود و یا تراکنش‌های سایت افزایش یابد جنگو می‌تواند در عمل بسیار موفق ظاهر شود. در هنگام  ساخت سایت‌های فروشگاهی و سایت‌هایی که نیاز به محاسبات زیاد و پیچیده در آن‌ها است طراحی وب سایت با جنگو گزینه بسیار مناسبی خواهد بود.

 

معماری MVC در طراحی سایت با جنگو

چه زمانی برای طراحی وب سایت مناسب نیست؟

طراحی وب سایت با جنگو در اکثر پروژه‌ها جواب می‌دهد. اما چیزی که وجود دارد این است که اصولاً جنگو ساخته شده است برای انجام پروژه‌ها بزرگ. برای پروژه‌های کوچک استفاده از جنگو به هیچ وجه مناسب نیست و توصیه هم نمی‌شود.

برای ساخت پروژه‌های بزرگ و  بلند مدت که در آن کارایی،  کد، مدیریت داده‌ها و امنیت و همچنین داشتن یک سیستم سازمان‌یافته برای شما در درجه اول اهمیت قرار داشته باشد طراحی سایت با جنگو می‌تواند انتخاب بسیار مناسبی باشد.

سعید هابطی

چند سالی میشه که در زمینه سئو و دیجیتال مارکتینگ در حال فعالیت هستم. به موسیقی و فلسفه علاقه ی خاصی دارم و بیشتر زمان رو صرف مطالعه و نوازندگی می کنم.

نوشته های مشابه

‫9 دیدگاه ها

  1. من نمیدونم فردی که این مقاله رو نوشته چقدر از بحث برنامه نویسی، معماری سیستم های نرم افزاری و … اطلاع داشته اما دقیقا تنها جایی که پایتون به درد نمیخوره پروژه های بزرگه!!!
    به هیچوجه نمیشه یه نرم افزار بزرگ و پیچیده یا Enterprise رو با پایتون نوشت
    برای اینجور نرم افزار باید رفت سراغ زبان هایی با static type checking و امکانات دیگه برای پیاده سازی.

    1. سلام
      بله برای نرم افزارهای سازمانی معمولا از c یا c# استفاده میشه و کمتر از پایتون استفاده میشه.

    2. اتفاقا پایتون به درد پروژه های بزرگ میخوره نمونه هاش گوگل یوتیوب اينستاگرام ناسا که از پایتون استفاده میکنم شما خودتم از برنامه نویسی چیزی نمیدونی بیشتر تحقیق کن
      و برای static type توی پایتون هم میتونید استاتیک تایپ تعریف کنید

    3. شما احتمال بسیار زیاد از برنامه نویسی هیییییچ سر رشته ای نداری که این حرفو میزنی چون اگر اینطوری بود گوگل و اینستاگرام نمیومدن از این زبان استفاده کنن برای پروژه هاشون
      یه سرچ ساده به انگلیسی بزن رنک پایتون توی استفاده پروژه ها رو ببین بلکه متوجه اوضاع بشی

    4. سلام نمیدونم شما چقد با دانش برنامه نویسی اشنایت دارید ولی برید ببینید تمام ابزار های هوش مصنویی که خیلی پیچیده هستن با پایتون نوشته شدن
      حتی اینستاگرام یا تیک توک و یوتوب هم از فریم ورک جنگو استفاده کردن (جیگر برو تحقیق کن ببین بعد بیا حرف بزن)

    1. نه نیازی نیست کامل html و css رو بلد باشی و میتونی برای قالب سایتت به صورت آماده قالب دانلود کنی ((حالا چه پولی چه رایگان))
      فقط کافیه یک آموزش کلی خلاصه از این دوتا بلد باشی که بتونی کدهات رو توی قالب بارگذاری کنی و بدونی چی به چیه نهایت بچهارساعت آموزش کافیه برای استفاده ازشون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا