برنامه نویسی و IT

وضعیت بازار کار طراحی وب سایت به چه صورت است

درآمد یک طراح وب سایت

طراحی یا Design یکی از شغل‌های پرطرفدار و پردرآمد در جهان است. طراحی انواع مختلفی دارد از جمله طراحی داخلی، طراحی لباس و یکی از مهم‌ترین طراحی‌ها در دنیای امروز، طراحی صفحات وب است. با شدت گرفتن رقابت در زمینه استارتاپ‌ها و کسب‌وکارهای دیجیتال، این طراحان وب هستند که تفاوت را رقم می‌زنند و به همین خاطر، درآمد نسبتا خوبی به آن‌ها تعلق می‌گیرد. البته رسیدن به این درآمد خوب مستلزم آگاهی از یک سری نکات و هوشمندانه عمل کردن است. در این مقاله قصد داریم به بازار کار طراحی وب سایت پرداخته و راهکارهای موفقیت به‌عنوان یک طراح وب سایت را به شما نشان دهیم.

مقاله پییشنهادی : طراحی وب سایت با پایتون
منظور از طراحی وب سایت با پایتون چیست

 

طراح سایت چه می‌کند؟

هر سایتی که در فضای اینترنت مشاهده می‌کنید، از دو بخش اصلی تشکیل شده است. بخش داخلی یا Back End که اطلاعات کاربران، فایل‌ها و… در آن قرار دارند و توسط برنامه‌نویس وب توسعه داده میشود و بخش ظاهری یا Front End که تمام ویژگی‌های ظاهری سایت را در بر داشته و توسط طراح وب سایت طراحی می‌شود.

 

درآمد یک طراح وب سایت

 

طراحی قدرتمند بخش‌های داخلی سایت باعث می‌شود کاربر سریع‌تر به اهداف خود برسد و رضایت بیشتری از کار با سایت داشته باشد. اما باید توجه داشت که کاربر بلافاصله پس از ورود به سایت، با ویژگی‌های ظاهری آن روبرو خواهد شد و اولین قضاوت او با توجه به این ظاهر شکل خواهد گرفت. پس مهارت و تجربه طراح وب سایت از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

این حساسیت در کنار رقابت سنگین میان کسب‌وکارهای دیجیتال، باعث رونق گرفتن بازار کار طراحی وب سایت شده است. طراحی وب سایت در دنیای امروز تا حدی مهم است که بعضی شرکت‌ها، از یک تیم فقط برای طراحی ظاهری سایت یا اپلیکیشن خود استفاده می‌کنند.

این طراح باید HTML و CSS را به خوبی شناخته و با ابزارهای مختلف طراحی آشنا باشد. بخشی از توانایی طراح هم به استعداد او برمی‌گردد.

مقاله پییشنهادی : آموزش طراحی وب سایت با نرم افزار Dreamweaver
آموزش طراحی وب سایت با نرم افزار Dreamweaver

 

بعضی از افراد برای انتخاب رنگ‌ها و شکل‌های مناسب برای یک صفحه، استعداد ویژه‌ای دارند. این افراد برای ورود به بازار کار طراحی وب سایت از دیگران مناسب‌تر اند، اما این به این معنا نیست که افراد دیگر توانایی این کار را ندارند. چرا که با تمرین و پشتکار و بهره بردن از منابع مناسب، هر چیزی ممکن خواهد شد.

مهارت های طراح وب سایت

برای ورود به بازار کار طراحی وب سایت باید یک سری مهارت را دارا بود. این مهارت‌ها عبارتند از:

آشنایی با اصول طراحی

این اصول در دانشگاه‌ها و دوره‌های طراحی وب آموزش داده می‌شوند و به شما چارچوبی مشخص برای چینش اجزا و رنگ‌بندی‌ها در صفحات وب ارائه می‌دهند. طراحان وب معمولا این مهارت را از ترکیب شرکت در دوره‌های آموزشی و تجربه (آزمون و خطا) به دست می‌آورند. رسیدن به درک اولیه از اصول طراحی قبل از شروع آزمون و خطا یا دوره کارآموزی بسیار مهم است.

تایپوگرافی:

استفاده به‌جا و مناسب از فونت‌ها و ویرایش آن‌ها برای هماهنگ شدن با دیگر اجزای ظاهری سایت یکی از مهم‌ترین مهارت های طراحی وب سایت به شمار می‌رود. فونت می‌تواند پیامی فراتر از متن را به مخاطب منتقل کند. مهارت طراح وب سایت مشخص می‌‎کند که این پیام مثبت خواهد بود یا منفی.

ترکیب بندی:

ترکیب کردن اجزای گرافیکی مثل فونت، شکل، تصویر زمینه، دکمه‌ها و… نیازمند یک درک هنری و سلیقه خوب در چینش است. به این سلیقه خوب در چینش ترکیب بندی گفته می‌شود. ترکیب‌بندی قوی می‌تواند یک صفحه معمولی را به یک صفحه خوب تبدیل کند.

مقاله پییشنهادی : طراحی سایت با جنگو
طراحی سایت با جنگو به چه صورت است

 

تئوری رنگ‌ها:

ظاهر دلپذیر یک صفحه به عوامل مختلفی بستگی دارد. یکی از اساسی‌ترین عوامل برای رسیدن به یک ظاهر زیبا، تسلط به تئوری رنگ ها است. تئوری رنگ ها به ما نشان می‌دهد چگونه از ترکیب رنگ‌ها به رنگ جدید برسیم و چگونه از تداخل رنگ‌ها جلوگیری کنیم. بی‌توجهی به این تئوری می‌تواند ظاهر وب سایت شما را به یک عامل منفی برای کاربر تبدیل کند.

سیستم مدیریت محتوا (CMS):

طراح وب سایت باید به شیوه کار با CMS ها تسلط داشته باشد. این مسئله خصوصا در مورد سایت‌هایی که بخش محتوایی دارند، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

طراحی Responsive:

 طراحی صفحه وب باید به گونه‌ای باشد که در تمام پلتفرم‌ها زیبا دیده شود. تسلط به طراحی Responsive یکی از حیاتی‌ترین مهارت های طراحی وب سایت در دنیای امروز است.

 

درآمد طراح وب سایت در خارج از کشور

UI/UX:

تسلط به مهارت طراحی رابط کاربری و تجربه کاربری به شما کمک می‌‎کند قضاوت کاربر وبسایت را کنترل کنید. در حال حاضر کلاس‌های UI/UX پرطرفدارترین کلاس‌ها در میان طراحان وب سایت به شمار می‌روند.

درآمد طراح وب سایت در خارج از کشور

درآمد طراح وبسایت در ایران یک درآمد قابل قبول و قابل اتکا است. اما آیا همین شرایط در خارج از کشور هم برقرار است؟ باید گفت نه‌تنها این شرایط برقرار است، بلکه بازار کار بسیار بهتری در کشورهای پیشرفته برای طراح وبسایت وجود دارد. در حال حاضر بازار کار طراحی وب سایت در آمریکا، کانادا، انگلیس و… یکی از پرتقاضاترین بازارهای کار است و با توجه به رقابت روزافزون در حوزه دیجیتال، به نظر نمی‌رسد این شرایط به این زودی‌ها دستخوش تغییر شود.

مقاله پییشنهادی : بدون کدنویسی با Adobe Muse وب سایت خود را طراحی کنید
بدون کدنویسی با Adobe Muse وب سایت خود را طراحی کنید

کلام آخر بازار کار طراحی وب سایت

اولین چیزی که  بعد از ورود به یک وبسایت به چشم کاربر می‌آید ظاهر آن است. این ظاهر باید بتواند کاربر را جذب کرده و او را به خوبی راهنمایی کند. طراح وب سایت کسی است که با استفاده از ترکیب ابزار گرافیکی و برنامه‌نویسی، ظاهر وبسایت را به سطح قابل قبولی می‌رساند.

ذر حال حاضر رقابت در حوزه دیجیتال بسیار سنگین است و برندها سعی می‌کنند تجربه‌ی بهتری را به کاربر خود ارائه کنند. برای همین بازار کار طراحی وب سایت در حال حاضر از رونق بسیار خوبی برخوردار است.

شما با یادگیری مهارت های طراحی سایت می‌توانید در ایران یا خارج از ایران، موقعیت‌های شغلی خوب و پردرآمدی را به خود اختصاص دهید. برای آموزش طراحی وب می‌توانید از کلاس‌های دانشگاهی، کتاب‌ها و جزوات موجود در اینترنت و دوره‌های آنلاین مثل دوره‌های طراحی سایت مکتب خونه استفاده کنید.

دوره‌های مکتب خونه با ارائه تمرینات و پروژه‌های عملی به یادگیری عمیق شما کمک کرده و شما را همزمان با آموزش، آماده حضور در بازار کار و رقابت با دیگران می‌کنند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا