آموزش های اپلایمهندسی

صفر تا صد اپلای مهندسی شیمی

صفر تا صد اپلای مهندسی شیمی

مهندسی شیمی یکی از رشته‌های پرطرفدار در بین دانشجویان است و هرساله تعداد زیادی از آنها برای اپلای شدن در دانشگاه‌های خارجی اقدام می‌کنند. اپلای رشته مهندسی شیمی در دانشگاه‌های خارج از کشور دارای جنبه‌های مختلفی است که توجه به هر یک از آنها باعث موفقیت در این مسیر می‌شود. این رشته دارای گرایش‌های مختلف و گوناگونی است که هر یک یا تمامی آنها در دانشگاه‌ها ارائه می‌شوند.

مهندسی شیمی کاربردهای زیادی در زمینه‌های مختلف دارد که طراحی زمینه‌هایی مسائل پیچیده با استفاده از قوانین مهندسی و ریاضی، تولید وسائل مختلف، پیدا کردن راه حل مناسب برای تجزیه و ترکیب مواد و همچنین بازیافت مواد آلی و غیر آلی از طبیعت، ایجاد رابطه بین علوم مهندسی و علوم ریاضیات، مهارت‌های انگیزشی و مدیریتی پروژه‌ها و منابع، توانایی تجاری و خلاقیت بخشی از آنها است. خوب است بدانید رشته مهندسی شیمی کاملاً با رشته شیمی متفاوت است و شرایط اپلای آن نیز تفاوت دارد.

 

مقاله پیشنهادی : ویژگی های یک مهندس مکانیک
ویژگی های یک مهندس مکانیک

 

اپلای مهندسی شیمی در خارج از کشور

اپلای مهندسی شیمی در خارج از کشور در بین دانشجویان طرفداران زیادی دارد. بسیاری از آنها علاقه مند هستند که ارشد مهندسی شیمی یا دکترای خود را از دانشگاه‌های خارجی دریافت کنند. انتخاب دانشگاه مناسب برای اپلای شیمی در این میان از اهمیت زیادی برخوردار است. در بسیاری از کشورهای خارجی زبان تدریس در دانشگاه‌ها به زبان همان کشور است. به‌عنوان مثال در کشور آلمان دروس به زبان آلمانی تدریس می‌شود و داشتن مدرک زبان آلمانی برای اپلای ارشد مهندسی شیمی در این کشور الزامی است. کشورهای مختلف که دانشگاه‌های معتبری برای مهندسی شیمی دارند قوانین مختلفی برای اپلای یا پذیرش دانشجویان دارند. اما آنچه در بین همه آنها مشترک است داشتن نمرات خوب در دروس شیمی، فیزیک، ریاضی و زیست شناسی است.

اپلای مهندسی شیمی

ادامه تحصیل رشته مهندسی شیمی در خارج از کشور

مهندسان شیمی معمولاً قانون‌های مربوط به ریاضی، فیزیک، شیمی، زیست شناسی و… را با یکدیگر ترکیب کرده و مواد شیمیایی جدیدی را تولیدی کنند. موادی مانند داروها، مواد شیمیایی، سوخت، غذا و… فرآیند تولید و طراحی آنها توسط مهندسان شیمی انجام شده است.

مهندسان شیمی مراحل اولیه را برای شناسایی مواد اولیه غذاها، داروها و انواع سوخت را طراحی کرده و سعی می‌کنند این مواد را طراحی و شناسایی کنند. اغلب مهندسان شیمی در کارخانه‌های بزرگ تولید همین مواد و در قسمت‌های بهره وری و کیفیت محصول مشغول به کار می‌شوند تا کاهش هزینه را ایجاد کنند.

 به‌دلیل اهمیت بالای این رشته هر ساله تعداد زیادی مهندس شیمی در دانشگاه‌های خارج از کشور مشغول به تحصیل می‌شوند. در این دانشگاه‌های دانشجویان با فرآیندهای مهندسی پایه و کاربرد آن در پتروشیمی، صنعت پلاستیک، صنعت داروسازی و… آشنا می‌شوند.

برای ادامه تحصیل در ارشد مهندسی شیمی داشتن مدرک کارشناسی شیمی الزامی نیست و بسیاری از دانشگاه‌ها از سایر رشته‌ها و سایر رشته‌های مهندسی نیز پذیرش دارند. مدت زمات تحصیل در مقطع کارشناسی بستگی به کشور و دانشگاهی دارد که قصد تحصیل در آن را دارید و این مدت معمولاً بین ۳ تا ۵ سال است.

 

مقاله پیشنهادی : مهندسی شیمی یا مکانیک
مهندسی شیمی یا مکانیک

 

اپلای رشته مهندسی شیمی

بورسیه رشته مهندسی شیمی در خارج از کشور

افرادی که به دنبال اپلای مهندس شیمی یا ارشد مهندس شیمی در خارج از کشور هستند می‌توانند از بورسیه‌های تحصیلی استفاده کنند تا برخی از هزینه‌های تحصیلی و شخصی خود را تامین کنند.

هم اکنون بسیاری از دانشگاه‌های جهان برای رفاه حال دانشجویان بورسیه‌های مختلفی را در نظر گرفته‌اند که از بودجه دولت، دانشگاه، صندوق رفاه دانشجویی، سرمایه گذاران و مددکاران تأمین می‌شوند و در برخی از موارد تمامی هزینه‌های دانشجو را پوشش می‌دهند. برای برخورداری از این بورسیه‌ها شرایطی لازم است که در ادامه به آنها اشاره می‌شود.

  • بورسیه تشویقی:

این بورسیه برای دانشجویانی است که استعداد بالایی داشته و نمرات خوبی از دورس کسب کرده‌اند. هر دانشجویی که قصد اپلای رشته مهندسی شیمی را دارد چنانچه از نمرات و معدل خوبی برخوردار باشد از این بورسیه می‌تواند استفاده کند.

  • بورسیه ورودی:

این بورسیه نیز به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که تازه به دانشگاه وارد شده‌اند و معدل ترم قبل آنها بالا است.

  • بورسیه تحقیقاتی:

بورسیه تحقیاتی یا RA به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که در کنار درس به کارهای پژوهشی نیز مشغول بوده و مقالات علمی نیز می‌نویسند.

  • بورسیه دستیار مدرس:

این بورسیه که به آن TA نیز گفته می‌شود به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که در کنار درس خواندن به تدریس دانشجویان ترم پایین نیز مشغول هستند.

  • بورسیه کارآموزی:

این بورسیه به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که علاقه مند به کار در هنگام تحصیل هستند. این دانشجویان گاهی در پردیس‌های دانشگاهی و خارج از دانشگاه مشغول به کار می‌شوند.

شرایط اپلای مهندسی شیمی کانادا

تمامی مؤسسات و دانشگاه‌های کانادا دانشکده مهندسی دارند و رشته مهندسی شیمی نیز در اکثر دانشگاه‌های کانادا وجود دارد. برای اپلای مهندس شیمی در مقطع کارشناسی داوطلب باید نمره معدل بالایی داشته باشد و دورس پیش نیازی مانند حسابان، زبان انگلیسی، ریاضی، فیزیک و شیمی را پشت سر گذاشته باشد.

برای اپلای در مقطع ارشد مهندس شیمی و دکترا در کانادا نیاز به مدرک کارشناسی مرتبط و حداقل معدل B+ است. در برخی از دانشگاه‌ها داشتن سابقه کاری مرتبط در محیط‌های مهندسی شیمی از شرایط اپلای در این رشته‌است. پذیرش در دوره دکترا مهندسی شیمی نیز هم از مقطع لیسانس و هم از مقطع فوق لیسانس شدنی است. پذیرش از مقطع لیسانس شامل دانشجویانی می‌شود که در دوره لیسانس تحقیقات و مطالعات گسترده‌ای داشته و مقالات آنها در ژورنال‌های علمی به چاپ رسیده باشد.

 

ویدئو پیشنهادی :  مهندسی شیمی
مهندسی شیمی

 

شرایط و قانون‌های اشتغال مهندسی شیمی در کشور کانادا

افرادی که قصد دارند به‌عنوان مهندس شیمی به کانادا مهاجرت کرده و مشغول به کار شوند خوب است با شرایط کار مهندس شیمی در کانادا آشنا شوند. مدرک تحصیلی فرد باید مهندس شیمی باشد و برای اشتغال افراد تازه کار، حتماً باید لیسانس مهندسی شیمی داشته باشند.

دوره‌های تحصیلی مقطع کارشناسی بین ۴ تا ۵ سال است و شامل دروس مرتبط، آزمایشگاه و مطالعات میدانی است. چنانچه فرد قصد دارد در کانادا به‌عنوان استاد دانشگاه، پرفسور و یا محقق مشغول به کار شود باید تحصیلات تکمیلی در زمینه مهندسی شیمی (ارشد یا دکترا) داشته باشد.

کسب مجوز کار برای مهاجرت مهندس شیمی به کانادا

رشته مهندس شیمی در کانادا جز لیست سیستم اکسپرس اینتری یا ورود سریع است. افرادی که مدرک تحصیلی مرتبط و سابقه کاری خوبی دارند می‌توانند از طریق این سیستم وارد کانادا شده و مشغول به کار شوند. این افراد می‌توانند برای دریافت اقامت دائم کانادا اقدام کنند.

زمینه‌های شغلی متقاضیان اپلای مهندسی شیمی در کانادا

افرادی که از دانشگاه‌های کانادا در رشته مهندسی شیمی دانش آموخته می‌شوند به‌عنوان افراد تازه کار در زمینه توسعه فرآیندها مشغول به کار می‌شوند. در محیط کاری زیر نظر مهندسان باتجربه قرار گرفته و با انجام فعالیت‌های مختلف تجربه کسب کرده و روند کاری شرکت را فرامی‌گیرند.

بعد از کسب تجربه می‌توانند به‌عنوان مهندس ارشد در زمینه مهندسی شیمی فعالیت داشته باشند و معمولاً در این مرحله حقوق و مزایای آنها افزایش پیدا می‌کند. مهندسان شیمی که سابقه کاری بالایی دارند می‌توانند به سمت‌هایی مانند مدیریت محصول یا سرپرستی یک واحد یا محصول منصوب شوند. مهندسان شیمی با سابقه کاری بالا در کانادا در سمت‌هایی مانند مشاوره یا به‌عنوان پیمانکار مستقل یا سرپرست گروه‌های صنعتی بزرگ نیز مشغول به کار می‌شوند.

 

ویدئو پیشنهادی :  مهندسی شیمی
مهندسی شیمی

 

اخذ ویزا برای اپلای رشته مهندسی شیمی

روند اخذ ویزای دانشجویی برای رشته‌های گوناگون در دانشگاه‌ها با هم تفاوت دارد. اما آنچه در این میان اهمیت دارد توجه به زمان بندی دانشگاه مورد نظر برای پذیرش و دریافت ویزا است. باید ویزای خود را به موقع بگیرید تا در زمان تعیین شده به دانشگاه بروید.

اگر مدارک ارائه داده شده اشتباه یا نقصی داشته باشد ممکن است ویزا صادر نشده و تحصیل شما خارج از کشور لغو شود. به همین علت بهتر است قبل از اقدام به اخذ ویزا با مدارک لازم آشنا شده و آنها را بدون عیب و نقص آماده کنید. دفاتر مشاوره در این زمینه می‌توانند شما را راهنمایی کنند. مدارک لازم برای دریافت ویزای دانشجویی و اپلای مهندسی شیمی به شرح زیر است.

  • اخذ نوبت برای رفتن به سفارت و مصاحبه (بیشتر اوقات نوبت دهی به‌صورت آنلاین از طریق سایت سفارت انجام می‌شود)
  • اثبات داشتن تمکن مالی از طریق ارائه حساب‌های بانکی
  • ارائه پذیرش دانشگاه مقصد
  • تعیین کردن محل اقامت در کشور مقصد
  • ارائه مدارک شناسایی (اصل شناسنامه و کارت ملی)
  • ارائه گذرنامه معتبر
  • ارائه ۲ عکس جدید
  • پرداخت هزینه‌های مربوط به صدور ویزای دانشجویی

مدارک لازم برای اپلای مهندسی شیمی در دانشگاه‌های خارج از کشور

مدارک لازم برای اپلای مهندسی شیمی به مقطع تحصیلی و دانشگاه مقصد بستگی دارد. اما مدارک لازم به‌طور کلی در ادامه آمده است. برای اطلاع دقیق برای مدارک مورد نیاز باید به سایت دانشگاه مورد نظر مراجعه کنید.

  • شرکت در آزمون GRE. این مدرک برای اپلای مهندسی شیمی در دانشگاه‌های آمریکا و کانادا ضروری است. اما برای اپلای در دیگر کشورها نیازی به شرکت در این آزمون ندارید.
  • ارائه مدرک زبان. این مدرک برای دانشگاه‌های مختلف متفاوت است. برای رشته مهندسی شیمی نمره زبان تافل نمره ۹۰ و برای آیلتس نمره ۶٫۵ تا ۷ مورد نیاز است.
  • ارائه توصیه نامه
  • ارائه انگیزه نامه (شرح انگیزه از تحصیل در دانشگاه مقصد)
  • ارائه رزومه تحصیلی (ارائه نمرات مقطع متوسطه برای مقطع کارشناسی؛ سوابق کاری و شغلی برای مقاطع بالاتر)
  • ارائه آخرین مدرک تحصیلی و ریز نمرات آن
  • ارائه متن ترجمه شده رسمی آخرین مدرک دانشگاه

دانشگاه معتبر جهان برای اپلای مهندسی شیمی

دانشگاه‌های معتبر و معروف جهان اغلب دانشکده مهندسی دارند و اکثر آنها رشته مهندسی شیمی را ارائه می‌کنند. می‌توان گفت به‌دلیل اهمیت بالای این رشته تحصیلی بسیاری از دانشگاه‌های بزرگ روی آن سرمایه گذاری کرده و سالانه دانشجویان زیادی در این رشته پذیرش می‌کنند.

دانشگاه استنفورد، ماساچوست، تورنتو کانادا، کمبریج انگلیس و جورجیا آمریکا از جمله دانشگاه‌های معتبر در کانادا و آمریکا و دیگر نقاط هستند. این موارد تنها بخشی از دانشگاه‌های معتبر جهان هستند که این رشته را ارائه می‌کنند و دانشگاه‌های معتبر دیگری در اروپا و آسیا نیز رشته مهندسی شیمی را ارائه داده و هر ساله دانشجویان بین المللی زیادی را اپلای می‌کنند.

درآمد مهندسان شیمی خارج از کشور نیز به کشور، مقطع تحصیلی، نوع تخصص، سابقه کاری و رزومه بستگی دارد. درآمد مهندس شیمی در کانادا به‌صورت میانگین ۱۱۰ هزار دلار و در کشور آمریکا نیز در حدود ۱۵۰ هزار دلار است. درآمد مهندس شیمی در کانادا نیز در حدود ۱۳۰ هزار دلار است.

اپلای مهندسی شیمی در کانادا و دیگر کشورهای جهان تفاوت‌هایی با هم دارد. اما داشتن معدل بالا در مقطع کارشناسی، سابقه کاری مرتبط و رزومه قوی عواملی هستند که در اپلای مهندسی شیمی و اپلای ارشد شیمی در دانشگاه‌های مختلف تأثیر مثبتی داشته و روند پذیرش داوطلب را تسریع می‌کنند.

 

ویدئو پیشنهادی :  اپلای
اپلای

 

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا