معرفی شبیه سازهای اندروید
شبیه سازهای اندروید چیست و چه کاربردی دارد
برای آنکه بتوانیم از برنامه های اندرویدی بر روی کامپیوتر استفاده نماییم باید از یک برنامه شبیه ساز استفاده کنیم. به دلیل تنوع بسیار زیاد شبیه سازهای اندروید، مقالاتی با عنوان معرفی شبیه ساز اندروید می تواند بسیار مفید باشد.
در این مقالات شما می توانید با چند شبیه ساز آشنا شوید و از ویژگی های منفی و مثبت هرکدام اطلاع پیدا کنید. در کنار این مقاله نگاهی به برنامه نویسی اندروید با پایتون نیز خواهیم داشت.
معرفی شبیه ساز اندروید بلو استکس Bluestacks
اگر قصد معرفی یک شبیه سازهای رایگان اندروید داشته باشید نمی توانید از شبیه ساز بلو استکس نامی نبرید. بلو استکس یکی از پر طرفدارترین و قدرتمند ترین برنامه های شبیه ساز می باشد که امکان اجرای برنامه هایی را که سایر شبیه سازها قادر به انجامش نیستند به آسانی بر خواهد آمد.
یکی از نکات مثبت این برنامه آپدیت منظم آن است که در جهت رفع باگ ها و به روزرسانی اندروید انجام می شود. از مشکلات این شبیه ساز می شود به نیازمند بودن آن به یک سخت افزار قوی اشاره نمود.
Bluestacks 4 که در سال 2018 ارائه شد قابلیت بازکردن چندین برنامه را به کاربرانش می دهد. از این رو با استفاده از این شبیه ساز چندین بازی با می توانید به صورت هم زمان در بلو استکس انجام دهید. بلواستک تنظیمان و کلید های ویژه دارد که باعث راحتی استفاده از این شبیه ساز شده است.
اما با تمام مسائلی که گفته شد، باید اشاره کنیم بلو استکس در جدید ترین به روز رسانی خود از (Android 7.1.2 (Nougat پشتیبانی می کند و از سرعت بسیار بالایی برای اجرای برنامه ها بهره می برد. این شبیه ساز به صورت کاملا رایگان می باشد و برای سیستم عامل ویندوز و مک طراحی شده است.
شبیه ساز اندروید اندی – Andy
در معرفی شبیه سازهای android به ایستگاه شبیه ساز اندی رسیده ایم. اندی یکی از قویترین شبیه سازهای اندرویدی بازار می باشد و کاربران زیادی نیز دارد. این شبیه ساز به صورت رایگان در دسترس کاربران قرار گرفته است و جایگزین بسیار مناسبی برای سایر شبیه ساز ها می باشد.
از ویژگی های این شبیه ساز می توان به سازگار بودنش با سیستم عامل های ویندوز و مک اشاره کرد. همچنین به دلیل حجم بسیار پایین این شبیه ساز، برنامه های اندرویدی با سرعت بالایی اجرا خواهند شد. از ویژگی های دیگر اندی میتوان به دارابودن گوگل پلی استور، حالت ذخیره ابری، پشتیبانی از دوربین و میکروفون و پشتیبانی از کنترل پلی استیشن و ایکس باکس اشاره کرد.
معرفی شبیه ساز اندروید AMIDuOS
فقط از شبیه سازهای رایگان نام ببریم. AMIDuOS یک شبیه ساز غیر رایگان می باشد که دارای دو نسخه است. نسخه اول آن از اندروید 4.3 لوبیای ژله ای و نسخه دوم از اندروید 5.0 آبنبات چوبی پشتیبانی می کند اما شاید نقطه ضعف این شبیه ساز غیر رایگان ودن هر دو نسخه آن باشد.
این شبیه ساز بسیار پرقدرت می باشد و برای دسترسی به نسخه دارای اندروید 4.3 باید مبلغ 10 دلار و برای نسخه اندروید 5.0 مبلغ 15 دلار را پرداخت نمایید. با پرداخت این مبالغ دیگر از تبلیغات و خرید های درون برنامه ای خبری نخواهد بود و خواهید توانست اکثر برنامه های اندروید را بر روی این محصول نصب نمایید.
برای آنکه دسترسی بسیار سریع و با قدرت گرافیک بالا داشته باشید این شبیه ساز از شتاب دهنده 3D بهره می برد. پشتیبانی از درایور OpenGL در این شبیه ساز سبب شده است تا بازی های اندرویدی با بالاترین کیفیت به نمایش در آیند. از ویژگی های دیگر این شبیه ساز پشتیبانی از درایور های مختلف لپتاپ و کامپیوتر مانند دوربین، میکروفون، حسگر نور محیطی و …. است که AMIDuOS را به یکی از پرطرفدارترین محصولات بازار تبدیل کرده است.
ARChon – آرکان
در ایستگاه چهارم معرفی android emulators قصد داریم شبیه ساز ARChon را معرفی کنیم. ARChon یک شبیه ساز رایگان می باشد که با سایر شبیه سازها بسیار متفاوت می باشد. ARChon در اصل یک افزونه برای مرورگر کروم می باشد که به کاربرانش اجازه می دهد برنامه های اندرویدی را بر روی مرورگر کروم خود نصب کنند.
راه اندازی و شروع کار با این شبیه ساز کمی دشوار است اما اگر به خوبی آن را فرا گیرید از استفاده از آن لذت خواهید برد. یکی از ویژگی های خاص این محصول سازگاری آن با سیستم عامل های ویندوز، مک او اس و لینوکس می باشد. از معایب این شبیه ساز می شود به عدم اجرای اپلیکیشن های سنگین در آن اشاره کرد.
معرفی شبیه ساز اندروید Droid4X
شبیه ساز Droid4X نیز از نوع رایگان می باشد که بر روی سیستم عامل ویندوز و مک قابل اجرا می باشد. Droid4X از جایگاه ویژه ای بهره می برد که آن را مدیون ویژگی خاص خود یعنی پشتیبانی از افزونه ها می داند.
به بیان دیگر کاربران می توانند با نصب افزونه Droid4X بر روی تلفن همراه خود، تلفن خود را به یک کنترل تبدیل کنند و از شبیه ساز Droid4X در کامپیوتر خود استفاده نمایند. این شبیه ساز جایگزینی شایسته بسیار مناسب برای AMIDuOS می باشد.
معرفی جنی موشن Genymotion
تا کنون به شبیه ساز هایی اشاره شده است که توانایی اجرای بازی ها را برای گیمر ها فراهم آورده اند. اما باید در معرفی شبیه ساز های اندروید به طراحان برنامه های اندرویدی نیز توجه کرد. این طراحان با کمک این شبیه ساز ها می توانند برنامه های طراحی شده خود را تست نمایند و جهت رفع مشکلات آن اقدام نمایند.
جنی موشن یکی از قدرتمند ترین شبیه سازهای اندروید می باشد که با سیستم عامل های ویندوز و مک سازگار است. این شبیه ساز می تواند برنامه های اندرویدی را همانطور که در گوشی اجرا می شود در کامپیوتر نیز اجرا نماید که این ویژگی را دروید نیز می خوانند.
Genymotion برای طراحان اپلیکیشن طراحی شده است تا آنها بتوانند اپلیکیشن های خود را در اندروید های مختلف تست کنند و اشکالات موجود در را به خوبی بررسی و رفع نمایند. به دلیل ویژگی های خاصی که برای طراحان بر روی این شبیه ساز قرار گرفته است این شبیه ساز برای کاربران عادی توصیه نمی شود.
معرفی KoPlayer
شبیه سازهای اندروید برای گیمرها بسیار اهمیت دارد که می توانند بهترین شبیه ساز را برای استفاده انتخاب نمایند. تاکنون چند شبیه ساز را معرفی کرده ایم که از قدرت بالایی برای اجرای برنامه های اندروید برخوردار بودند اما شاید به جرات بتوان گفت KoPlayer بهترین گزینه برای گیمرها است.
این شبیه ساز به صورت اختصاصی برای بازی کردن طراحی شده است و با کمک آن می توانید کیبورد خود را به کنترل بازی تبدیل کنید تا تجربه ای جدید از اندروید را به دست آورید. زمان نصب این شبیه ساز بسیار کم است و به صورت کاملا رایگان عرضه شده است. اما در کنار تمام ویژگی های خاصی که این محصول دارد باید به این موضوع اشاره کرد که این شبیه ساز بسیار جدید بوده و دارای باگ هایی نیز می باشد.
معرفی شبیه ساز اندروید Nox
این شبیه ساز بسیار به بلو استکس شباهت دارد و قطعا نام آن شبیه ساز Nox خواهد بود. محیط نرم افزاری Nox بسیار به بلو استکس شباهت دارد و از قدرت پردازش بالایی نیز برخوردار می باشد به صورتی که بازی آسفالت 8 را به راحتی می توانید در آن اجرا نمایید.
از ویژگی های این شبیه ساز می شود به انتخاب نوع دستگاه و تنظیم نوع رزولوشن اشاره کرد. همچنین این امکان برای کاربر فراهم آمده است تا کیبورد خود را به یک کنترل برای اجرای بازی ها در شبیه ساز تبدیل نماید. Nox را می توانید بر روی تمام نسخه های ویندوز نصب نمایید اما تنها عیب این شبیه ساز را بتوان عدم پشتیبانی از سیستم عامل مک دانست.
شبیه ساز Nox رایگان بوده و برای اجرای آن نیازی به هیچ گونه کرک یا سریال نامبر نخواهید داشت. این شبیه ساز از اندروید 4.4.2 پشتیبانی می کند و کاربر قادر است چندین برنامه را همزمان در این شبیه ساز اجرا نماید.
معرفی MEmu
این شبیه ساز از تراشه های اینتل (Intel) و ای ام دی (AMD) به خوبی پشتیبانی می کند که یک ویژگی بسیار خوب برای گیمرها محسوب می شود. تا اینجا که مطالعه داشته اید مطلب آموزش یادگیری ماشین لرنینگ با پایتون را نیز به شما پیشنهاد می کنیم.
شبیه سازی محیط اندروید های لوبیای ژله ای، کیت کت و آبنبات چوبی از دیگر قابلیت های این شبیه ساز می باشد. MEmu به خوبی با اهداف گیمرها سازگار شده است و از قابلیت های بسیار بالایی برخوردار می باشد. این شبیه ساز نیز فقط از سیستم عامل ویندوز پشتیبانی می کند و از محیطی ساده برخوردار می باشد.
Remix OS Player
یکی از جدیدترین شبیه سازهای اندروید Remix OS Player نام دارد. این شبیه ساز از قدرت بالایی برخوردار می باشد و از منابع کمتری استفاده می کند. با نصب این شبیه ساز دیگر نیازی به استفاده از دیگر گزینه های مشابه نخواهد بود. اندروید موجود در این برنامه مارشمالو نام دارد که این شبیه ساز را از سایر محصولات متفاوت می سازد.
از معایب این محصول می توان از عدم پشتیبانی آن از پردازنده ای ام دی اشاره کرد. همچنین شرکت تولید کننده این شبیه ساز نسخه جدیدی از آن را تا کنون ارائه نکرده است. مراحل نصب آسان و رایگان بودن این محصول در کنار قدرت اجرای برنامه های متنوع از ویژگی های مثبت این شبیه ساز به شمار می آید.
Windroy
Windroy یکی از قدیمی ترین شبیه سازهای اندروید است. این شبیه ساز قدیمی بهترین گزینه برای سیستم عامل قدیمی ویندوز مانند ویندوز 7 می باشد. Windroy به صورت کاملا رایگان عرضه می شود و توانایی اجرای اپلیکیشن های اندروید را به خوبی دارد. اما اگر قصد انجام یک بازی با گرافیک سنگین را دارید ما به شما Windroy را توصیه نمی کنیم.
معرفی شبیه ساز اندروید YouWave
تاکنون شبیه سازهایی که معرفی شده اند رایگان بودند و یا غیر رایگان اما شبیه ساز YouWave دارای دو نسخه رایگان و غیر رایگان می باشد. این محصول در دو اندروید بستنی ساندویچی که نسخه ی رایگان است و اندروید آبنبات چوبی که نسخه غیر رایگان است عرضه می شود.
YouWave یکی از قدیمی ترین شبیه سازهای اندروید می باشد که از دو سیستم عامل ویندوز و مک پشتیبانی می کند و کاربر می تواند برنامه های اندروید را به آسانی در آن اجرا کند. متاسفانه آپدیت جدیدی از شبیه ساز YouWave منتشر نشده است و در سالهای گذشته از حجم کاربران این محصول کاسته شده است. این شبیه ساز قابلیت اجرای برنامه های سنگین را ندارد و از قابلیت های اضافی نیز کاربرانش را بهره مند نخواهد ساخت.
معرفی VirtualBox
تاکنون به مواردی اشاره شده است که به صورت مستقیم می توانستید آنها را اجرا کنید، اما VirtualBox اینگونه نیست. VirtualBox این اجازه را به کاربران خود می دهد تا با در کنار سیستم عامل اصلی از یک سیستم عاملی دیگر نیز کاربر بتواند استفاده نمایید. بنابراین علاوه بر نصب VirtualBox شما نیاز خواهید داشت تا یک فایل ISO سیستم عامل اندروید را نیز نیاز خواهید داشت.
قبل تر به این موضوع اشاره شد که شبیه سازها، از سیستم عامل ویندوز یا مک و حتی هر دو سیستم عامل پشتیبانی می کنند. اما VirtualBox علاوه بر پشتیبانی از سیستم عامل مک و ویندوز، قابلیت پشتیبانی از زیر شاخه های مختلف لینوکس را نیز دارد تا این نظر برتری نسبی نسبت به سایر شبیه سازها داشته باشد.
LeapDroid
LeadDroid تا چند سال قبل یکی از پرطرفدارترین شبیه سازهای اندروید شناخته می شد. تا اینکه آپدیت های نرم افزاری خود را متوقف نمود. با این کار از حجم کاربرانش بسیار کاسته شد و رتبه خود را از دست داد.
با همه اینها اما هنوز هم شما قادر خواهید بود از این شبیه ساز استفاده نمایید و از آن لذت ببرید. این شبیه ساز بیشترین مقدار FPS را به نمایش می گذارد که باعث می شود شما بازی ها را کاملا روان و بدون هیچ ایست یا لگ زدن انجام دهید. همچنین کاربر این امکان را خواهد داشت تا از کیبورد برای انجام بازی ها استفاده کند.
معرفی شبیه ساز اندروید Android Studio
این شبیه ساز Android Studio نام دارد که سازگاری بسیار بالایی با ویندوز 7، 8 و 10 دارد به طوری که کاربر به آسانی می تواند برنامه ها را خیلی روان به اجرا در بیاورد. اما نکته قابل توجه پروسه بسیار مشکل نصب آن می باشد که به هیچ عنوان به کاربران عادی این شبیه ساز را توصیه نمی کنیم.
Android Studio دارای پلاگین هایی نیز می باشد که به طراحان اجازه ساخت اپلیکیشن را می دهد. شبیه سازی که در این برنامه وجود دارد قابلیت های کمتری را نسبت به Genymotion در اختیار کاربر قرار می دهد. اگر طراحان انواع اپلیکیشن های اندروید بخواهند دست به معرفی شبیه سازهای اندرویدی بزنند حتما Android Studio را در اولویت معرفی قرار خواهند داد.
معرفی شبیه ساز اندروید Bliss
Bliss دومین شبیه سازی است که از سیستم عامل لینوکس پشتیبانی می کند. این شبیه ساز در دو مدل عرضه می شود که نوع اول با داشتن حالت سنتی با بیشتر سیستم های عامل سازگار می باشد و نوع دوم نیز x86 Bliss OS با هسته لینوکس کار می کند.
مراحل نصب این محصول بسیار پیچیده است و بر روی ماشین های مجازی قابل نصب می باشد و به همین دلیل به کاربران عادی استفاده از آن توصیه نمی شود و کاربرانی که قصد طراحی اپلیکیشن دارند می توانند از این شبیه ساز استفاده کنند.