سیستم عامل اندروید (Android) امروزه بیشتر از هر زمان دیگری به عنوان سیستم عامل دستگاه های هوشمند (موبایل و تبلت) استفاده میشود به طوری که بیش از 87 درصد از دستگاههای هوشمندی که امروزه تولید میشوند، از سیستم عاملهای اندروید استفاده میکنند. فضای اندروید، این امکان را میدهد تا اپلیکیشن های کارآمدی نوشته شود.
در سراسر جهان، بخش عمده ای از نیازهای مردم، از طریق همین اپلیکیشنها رفع میشود. در ایران نیز، سرعت رشد استفاده از اپلیکیشنها برای زندگی روزمره و ایجاد اپلیکیشن های متنوع، بسیار زیاد است. همین مورد باعث سوقدهی به سمت آموزش اندروید شد.
این رشد، باعث شده، تا مردم نگاه ویژهای به برنامهنویسی با زبان اندروید، پیدا کنند. یادگیری این زبان، به یادگیرنده این امکان را میدهد تا ایدهها و علایق خود را عملی کرده و حتی به آنها به عنوان پروژه های سودزا نگاه کند.
برای اینکه برنامهنویسی اندروید را شروع کنیم، تنها کافی است که یک لپ تاپ و یا سیستم کامپیوتر خانگی میان رده داشته باشیم. البته این مورد را فراموش نکنید که استفاده از سیستمهای کامپیوتری پیشرفته میتواند شما را تا حد بسیار زیادی در زمینه توسعه اپلیکیشن اندرویدی به شما کمک کنند.
یک سیستم خوب خانگی به شما کمک میکند که زمانی که حجم کدنویسی شما بالا رفت، با مشکل خاصی در زمینهی پردازش و بررسی کدها مواجه نشوید. برای اینکه برنامهنویسی اندروید را شروع کنید باید حداقلی سیستمی با رم 3 گیگابایت داشته باشید.
برای اینکه اپلیکیشن اندوریدی خود را طراحی کنید باید در انتخاب زبان برنامهنویسی مناسب، دقت داشته باشید زیرا با تمام زبانهای برنامهنویسی زیر میتوانید برای سیستم عامل اندروید، اپلیکیشن طراحی کنید:
گوگل زبانهای اصلی طراحی اپلیکیشن اندرویدی را جاوا و کاتلین معرفی کرده است و باید بدانید که زبانهای دیگر برنامهنویسی بهصورت پیشفرض توسط سیستم عامل اندروید ساپورت نخواهند شد. برای اینکه از زبانهای دیگر برنامهنویسی برای طراحی اپلیکیشن اندروید استفاده شود، ابزاری وجود دارد که با استفاده از آنها میتوانیم کدها را تبدیل به خروجی قابل نصب در سیستم عامل اندروید نماییم.
برای اینکه بتوانبد راحتتر روند توسعه اپلیکیشن اندرویدی خود را شکل دهید، نیاز به نرمافزارهایی همانند android studio دارید. این نرمافزار دقیقا مثل رابطی بین شما و سیستم شما خواهد یود و دستورات و کدهای مورد نظر را بهسرعت پردازش مینماید.
پیش اینکه شروع به برنامهنویسی اندروید نمایید باید حتما با پیش نیازهای این زبان برنامهنویسی آشنایی لازم را داشته باشید.
در ماه اول آموزش برنامهنویسی ممکن است تا حدودی با مسئلهی کدنویسی ارتباط برقرار نکنید ولی با گذشت زمان و کسب تجربهی بیشتر در این حوزه میتوانید به هدف خود نزدیک شوید.
پس از اینکه با مفاهیم اصلی برنامهنویسی آشنا شدید، بهتر است کار خود را با آموزش برنامهنویسی جاوا شروع کنید. همانطور که میدانید برای اینکه برنامهنویسی اندروید را شروع کنیم باید حتما قبل از آن با برنامهنویسی جاوا آشنایی کافی را داشته باشیم. روی یادگیری زبان جاوا کامل تمرکز کنید و با تمام محیط و ابزار این زبان برنامهنویسی ارتباط لازم را برقرار نمایید.
برای اینکار بد نیست که از آموزش برنامهنویسی جاوا مکتبخونه کمک بگیرید تا کار آموزش جاوا برای شما آسانتر کند و به راحتی بدون سردرگمی در بین منابع آموزشی، برنامهنویسی جاوا را فرا بگیرید.
باید این موضوع را در نظر داشته باشید که آموزش جاوا نباید بهصورتی باشد که وقت زیادی را از شما بگیرید. برای یادگیری جاوا، ابتدا به سراغ متغیرها، حلقهها و جملات شرطی بروید و پس از یادییری این زبان، مستقیم سراغ یادگیری اندروید بروید.
پس از اینکه تسلط لازم را درزبان برنامهنویسی جاوا یافتید، میتوانید آموزش اندروید را شروع کنید.
در یادگیری زبان جاوا متوجه خواهید شد که زبان برنامهنویسی جاوا تنها برای طراحی اپلیکیشن استفاده نمیشود، بلکه از جاوا برای مقاصدی دیگر همچون توسعهی اپلیکیشن نیز بهره گرفته میشود.
ناگفته نماند که برای توسعه اپلیکیشن اندروید از نرمافزارهای توسعه برنامهنویسی یا IDEها استفاده میکنیم.
نصب و راهاندازی اندروید استدیو را به خوبی یاد بگیرید تا با مشکل خاصی روبهرو نشوید. در صورتی که با این موضوع آشنا نباشید و مراحل را قدم به قدم انجام ندهید، ممکن است وقت بسیار زیادی را به تنهایی برای نصب android studio از دست بدهید. به این موضوع نیز باید حتما توجه داشته باشید که امولاتور بر روی cpu amd کار نمیکند.
حتما در زمان یادیگری برنامهنویسی اندروید به صورت تمرینی و پروژه محور یادگیری خود را شروع کنید. این رفتار به شما کمک میکند که زمان یادگیری و روند یادگیری شما بهینه گردد. پس حتما زمانی که کتابخانههای مانند dagger و Rxjavv را یاد گرفتید، آنها را به صورت پروژه برای خود پیادهسازی کنید.
مهدی کاظمی بسیار علاقهمند به برنامهنویسی و خلق محصولات جدید است. گرچه رشتهی دانشگاهی او ریاضی محض بوده ولی طی ۱۴ سال اخیر همیشه درگیر برنامهنویسی در زبانهای مختلف مثل سی پلاس پلاس، پایتون و پی اچ پی بوده است. در دانشگاه بیش از هرچیز به حل مسائل الگوریتمی میپرداخت و مدام در مسابقات برنامه نویسی شرکت میکرد، حاصل شرکت در این مسابقات رتبههای سوم و چهارم مسابقات کشوری، رتبهی اول در مسابقات برنامهنویسی هندوستان و شرکت در مسابقات جهانی روسیه بود. حدود چهار سال است که برنامهنویسی اندروید را به عنوان حرفهی اصلی خود انتخاب کردهاست.
اطلاعات بیشتربرای گذراندن و تکمیل دوره آشنایی با مفاهیم کلی زبان برنامه نویسی جاوا ضروری می باشد.
این دوره طوری طراحی شده است که محتوای آموزشی دوره حول چند پروژه واقعی و کاربردی هستند تا یادگیری دانشجو در طول دوره به کاربردهای عملی تبدیل شود و به این ترتیب بالاترین سطح یادگیری را فراهم نمایند.
شما می توانید از طریق تالار گفتگو با دیگر دانشجویان دوره در ارتباط باشید، شبکه روابط حرفه ای خود را تقویت کنید یا سوالات مرتبط با دوره خود را از دیگر دانشجویان بپرسید.
با قرار گرفتن تمرین ها و آزمون های مختلف در طول دوره، محیطی تعاملی فراهم شده است تا بهره گیری از محتوا و یادگیری بهتر و عمیق تر شود.
در صورت قبولی در دوره، گواهی نامه رسمی پایان دوره توسط مکتبخونه به اسم شما صادر شده و در اختیار شما قرار می گیرد.
در صورت قبولی در دوره، شما میتوانید با وارد کردن اطلاعات آن در بخش دورههای آموزشی رزومهساز «جاب ویژن»، تایید مهارت خود را در قالب اضافه شدن «مدال مهارت» به روزمه آنلاین خود دریافت نمایید. این مدال علاوه بر ایجاد تمایز در نمایش رزومه شما، باعث بالاتر قرار گرفتن آن در لیست انبوه رزومههای ارسالی به کارفرما شده و بدین ترتیب شانس شما را برای استخدام در سازمانهای موفق و پر متقاضی افزایش میدهد.
صفحه
1
از
2