مقدمه ای بر برنامه نویسی اندروید با پایتون
دلایل زیادی وجود دارد که ممکن است بخاطر آنها شما بخواهید برنامه نویسی اندروید با پایتون را شروع کنید. ساخت برنامه ای که باعث ثروتمند شدن شما شود و تغییری در دنیا ایجاد کند تنها یک انگیزه است بعد از این شروع به یادگیری کدنویسی و استفاده از ابزارهای تولید برنامه است که شما می توانید خودتان این کارها انجام دهید.
برنامه نویسی یک مهارت فوق العاده ای برای یادگیری است و اندروید امکاناتی بیشتری را در این زمینه در اختیار برنامه نویس قرار می دهد و محدودیت های زیادی را در این زمینه حذف کرده است که یک گزینه عالی برای شروع برنامه نویسی اندروید می باشد.
مسئله اینجاست که کدنویسی کردن تحت اندروید زیاد هم کار آسانی نیست. قبل از اینکه بخواهید یک برنامه ساده hello world را بنویسید شما نیاز دارید نرم افزار android studio را همراه با jdk و بقیه امکانات آن دانلود کرده و نصب کنید.
سپس شما باید بدانید که چطور بایستی یک فایل APK ایجاد کنید و مجوزهای مربوط به آن را اعمال کرده و روی گوشی خودتان نصب کنید. حتی قبل از اینکه بتوانید برای خودتان خروجی بگیرید و در صفحه نمایش آن را ببینید شما بایستی با یک سری از بخش ها در این نرم افزار آشنا بشوید.
پایتون یک زبان برنامه نویسی بسیار ساده و ظریف
بنا به دلایل فوق ممکن است. برای شما بسیار جذاب به نظر بیاید. پایتون یک زبان برنامه نویسی بسیار ساده و ظریف است که با ساختاری ساده طراحی شده است.
مهمتر از این کامپایل کردن کدهای شما و تست کردن آنها روی دستگاه اندروید می تواند بسیار سریع انجام شود. پایتون یک زبان برنامه نویسی یکی از سریع ترین روش ها می باشد تا بتوانید برنامه خودتان را تولید و به اجرا برسانید.
علاوه بر این اینها زمانی که شما در برنامه نویسی اندروید با پایتون با ویژگی های بیشتری آشنا می شوید و آنها را بکار می برید شما می توانید از ترفند های شگفت انگیز زیادی درجهت امکانات بخشی به تلفن همراه خود استفاده کنید. در برنامه نویسی اندروید با پایتون کافیست فقط با چند حرکت کوتاه یک برنامه APK کامل ایجاد کنید
پایتون چیست؟
پایتون یک زبان برنامه نویسی نسبتا جدید است که توسط گیدو ون راسوم در سال 1991 طراحی شده است. فلسفه رایج طراحی این زبان قابل فهم بودن آن است به عبارتی دیگر یعنی اینکه حتی یک غیر کد نویس هم بتواند کدهای آن را پیگیری کرده و بفهمد.
پایتون فضای سفید زیادی را مورد استفاده قرار میدهد و باعث استفاده کار آمدی از دستورات می شود این یعنی با تعداد خطوط کمتری از دستورات می تواند کارهای زیادی را انجام دهد.
این سادگی و ظرافت باعث می شود پایتون انتخاب خوبی برای برنامه نویسان جدید باشد. برای شروع، مفسران قابل دسترسی در سیستم عامل های چند وظیفه ای وجود دارند یعنی شما می توانید کدهای خودتان را در ویندوز، مک، لینوکس و اندروید اجرا کنید.
پایتون یکی از زبان های برنامه نویسی اصلی است که شامل طیف گسترده ای از ابزاره های هیجان انگیز می باشد که این زبان را یک زبان ایده آل برای یادگیری کودکان می کند.
شروع کار برنامه نویسی اندروید با پایتون
طبق تعریفات درباره پایتون، چگونه می توانیم کار برنامه نویسی اندروید با پایتون را شروع کنیم؟ اگر شما می خواهید برای برنامه نویسی تحت کامپیوتر از پایتون استفاده کنید می توانید برای شروع نسخه های پایتون 2 و 3 دانلود کنید و مورد استفاده قرار دهید.
اما در این مقاله برنامه نویسی تحت کامپیوتر مد نظر ما نمی باشد و چندان هم مورد توجه قرار نخواهد گرفت. برای شروع برنامه نویسی اندروید با پایتون در یک دستگاه اندروید، شما بهتر است از فعلا از QPython یا QPython 3 استفاده کنید.
QPython در واقع یک موتور اسکریپت برای پایتون 2 می باشد و QPython 3 کدهای پایتون 3 را اجرا می کند.
پایتون یک پروژه در حال پیشرفت است که دائما در حال بهبود و توسعه یافتن می باشد. به منظور اینکه اطمینان حاصل کنید تا کدهای شما به صورت روان و آسان اجرا شوند شما بایستی آخرین نسخه پایتون را نصب کرده باشید که در حال حاضر آخرین نسخه پایتون نسخه 3.7.3 می باشد.
در پرش از نسخه 2 به نسخه 3 پیچیدگی زیادی اعمال نشده است و سازگاری قبلی حفظ شده است یعنی اینکه کدهایی که در نسخه2 نوشته می شوند در نسخه 3 هم قابل اجرا می باشند. اما بخش ناراحت کننده اینجا است که برخی از کتابخانه های محبوب در این ارتقا شکسته شده اند.پ
یک کتابخانه در واقع مجموعه ای از کدهای آماده می باشد و شامل توابعی است که برنامه نویسان بدلیل زمان کم توسعه چنین کدهایی از این کتابخانه های آماده استفاده می کنند تا پروژه خود را سریعا توسعه دهند. اگر شما اولین بارتان است که میخواهید پایتون یاد بگیرید بهتر است از پایتون 3 شروع کنید و همیشه دانش زبان پایتون را بروز نگه دارید.
چرا بهتر است برنامه نویسی اندروید با پایتون انجام شود؟
- پایتون توانایی اجرا در هریک از سیستم عامل های مهم از قبیل لینوکس، یونیکس،ویندوز، مک و غیره را دارد که میتواند گزینه مناسبی برای برنامه نویسی اندروید باشد.
- زبان پایتون، زبانی با مفهوم و هدفدار ارائه می کند تا به شما اجازه دهد برنامه هایی با مقیاس کوچک و بزرگ به صورت رایگان و بدون محدودیت توسعه دهید که در اینجا نتیجه میگیریم برنامه نویسی اندروید با پایتون بسیار ساده انجام می گیرد.
- انواع ابزارهای ارائه شده توسط پایتون برای هر دو گروه توسعه دهندگان و مدیران سیستم وجود دارد یعنی در برنامه نویسی اندروید با پایتون تنوع ابزار زیاد است.
- با توجه به توانایی پایتون برای انعطاف پذیر بودن و پویا بودن ، کاربرانی مانند گوگل، یاهو و آی بی ام از کار کردن با آن لذت می برند پس می توان گفت که برنامه نویسی اندروید با پایتون جالب تر خواهد بود.
- نرخ انتقال و سرعت توسعه در پایتون بسیار بالا می باشد که اجازه می دهد برنامه های مشابه در تمامی پلت فرم ها عمل کنند.
- پایتون برای کار بر روی یک وظیفه خاصی شامل کتابخانه های غنی و بسیاری از بسته های دیگر است پس در محدودیتی در توابع نداریم.
نقش پایتون در توسعه موبایل
توسعه برنامه های موبایل به دلیل گسترش دامنه آن به بخش عمده ای از کسب و کار تبدیل شده است. چهارچوب پلتفرم پایتون در بسیاری از سیستم عامل ها از قبیل اندروید، ویندوز7، لینوکس و مک اجرا می شود.
پایتون یک ابزار عالی برای نوشتن اسکریپت های ساده و برنامه های پیچیده چند نخی می باشد. نکته قابل توجهی که در برنامه نویسی اندروید با پایتون وجود دارد آن است که این فرصت را بدست آورده است تا به صورت رایگان در دسترس باشد و در سطرهای نامحدود در آن کد نویسی انجام می شود.
برنامه نویسان دستگاه های اندرویدی و آیفون برای ارائه یک برنامه تلفن همراه عالی به مشتری خود ، از تعدادی تکنیک توسعه چندسکویی (یعنی قابلیت اجرا در چندین سیستم عامل) استفاده می کنند.
برنامه های کاربردی با استفاده از برنامه نویسی اندروید با پایتون
- برنامه Aarlogic C05/3 : یک برنامه ردیابی PCB از GSM/GPS استفاده می کند که با پایتون توسعه یافته است و با سرورهای نقشه گوگل مورد پشتیبانی قرار گرفته است .
- برنامه Pyroute : یک برنامه نقشه برداری و مسیریابی GPS مناسب برای موبایل می باشد.
- برنامه FoodPlus : یک برنامه موبایل سفارش غذا می باشد که روند فرآیند سفارش غذا و ردیابی را ساده می کند و مخصوص علاقه مندان به غذا با استفاده از برنامه نویسی اندروید با پایتون طراحی شده است.
- برنامه AppBackup : این برنامه دستگاه های IOS را جیلبریک می کند که باعث می شود امکانات پشتیبانی و بازیابی تنظیمات و داده های برنامه فروشگاه موبایل فعال شوند.
برنامه نویسی اندروید با استفاده از کتابخانه Kivy
با محبوبیت گوشی های هوشمند و تبلت ها، برنامه نویسان طالب برنامه نویسی اندروید با پایتون شده اند. به لطف کتابخانه جدید، برنامه نویسان پایتون می توانند در برنامه نویسی اندروید با پایتون با استفاده از کتابخانه kivy برنامه های زیادی را توسعه دهند.
در زمینه برنامه نویسی اندروید با پایتون به دانشی پایه نیاز دارید . در این مقاله ویژگی های کلیدی Kivy را معرفی می شوند و سپس نشان می دهد که چگونه طرح بندی در کیوی و برخی از نمونه های موجود را کشف کنید.
برای اینکه بتوانیم از پایتون برای برنامه نویسی اندروید استفاده کنیم، باید از کتابخانه های برنامه نویسی با عنوان Kivy بهره بگیرید. این کتابخانه یک پلتفرم چند سکویی می باشد که برای برنامه نویسی اندروید با پایتون استفاده می شود. قبل از اینکه شروع به استفاده از این کتابخانه ی برنامه نویسی کنیم، باید حتما اقدام به نصب کتابخانه ی Kivy نماییم.
ممکن است نصب کتابخانه ی Kivy تا حدودی زمان بر و وقت گیر باشد، اما برای توسعه نرم افزار اندرویدی مورد نظر کاملا ضروری می باشد.
Kivy چیست؟
کی وی در برنامه نویسی اندروید یک کتابخانه ای است که به شما اجازه می دهد با استفاده از پایتون برای کامپیوترهای شخصی و موبایل ها برنامه های کاربردی طراحی کنید. این کتابخانه کدهای شما را دریافت می کند و با استفاده از منطق شما برنامه کاربردی مورد نظر را ایجاد می کند سپس فایل apk فوق را تولید می کند.
یکبار برنامه نویسی انجام می شود و چندین بار آن را گسترش می دهیم
یکی از ویژگی های بارز kivy در این است که یک بار در آن کد نویسی می کنید و سپس می توانید در چندین پلتفرم متفاوت از آن استفاده کنید و یا آن را توسعه دهید. هرکسی که تلفن هوشمندی دارد ممکن است با این مشکل روبرو شود که یک برنامه شگفت انگیز در دستگاهی دیگر ببیند و نتواند آن را برای گوشی مخصوص خودش پیدا کند.
حتی بیشتر مواقع شایع می شود که یک برنامه مفید موبایلی تولید می شود که نمونه دسکتاپ آن موجود نمی باشد . در این مواقع هرکسی ممکن است دارای گوشی هوشمند نباشد یا برنامه ای را خواستار باشد که با تمامی دستگاه های آنها در همه زمان ها سازگار باشد.
با kivy در برنامه نویسی اندروید با پایتون شما برای هر پلتفرم نیاز به توسعه دهنده یا برنامه نویس ندارید فقط یک برنامه نویس کافیست تا در تمامی این پلتفرم ها برنامه مورد نظر را تولید کند و به صورت پکیج های جداگانه برای هر برنامه فروشگاهی دستگاه ها استخراج کند پس در برنامه نویسی اندروید با پایتون نیازی نیست که یک برنامه را چندین بار در پلتفرم های متفاوت طراحی کنیم یک بار طراحی می کنیم برای تمامی پلتفرم ها.
مشخصات کلیدی kivy
Kivy در برنامه نویسی اندروید با پایتون برای برنامه های موبایل و دسکتاپ فراتر از یک چارچوب می رود. آن می تواند با سخت افزارهای تمامی دستگاه ها ارتباط برقرار کند و حتی رندرهای پیشرفته ای را انجام دهد. در برنامه نویسی اندروید با پایتون، کی وی به موتورهای رندر دسترسی دارد و حتی میتواند خیلی فراتر از یک برنامه وب ساده عمل کند.
دوربین:
برای گوشی های تلفن های هوشمند امکان وفق دهندگی در اجرا را دارا می باشد. این یکی از نخست الزاماتی است که ما را وادار می کند بجای یک برنامه وب پاسخگو ، برنامه ای نیتیو ایجاد کنیم اگر چه در html5 برای دوربین ها در مرورگرها دربهترین حالت نقطه ضعفی وجود دارد.
ویدئو:
Kivy شامل ماژول هایی برای خواندن و پخش فیلم ها می باشد. درست است که این کار را یک برنامه وب هم میتواند انجام دهد اما تجربه نشان داده است که گاهی اوقات ممکن است ویدئو کیفیتش ضعیف شود. درحالیکه که گوشی های قدیمی ممکن است در این حالت ویدئو را بدون اشغال تمام صفحه پخش کنند یا حافظه ای که قرار است برای پخش این ویدئو استفاده شود بالاتر از سطح انتظار رود.
چند لمسی و چند حرکتی :
Kivy دارای یک ماژول قوی برای ورودی است که اجازه می دهد تا چند لمسی و چند حرکتی در برنامه خود را پیاده سازی کنید.
جلوه های بصری و open GL :
از آنجایی که Kivy در برنامه نویسی اندروید با پایتون به OpenGL دسترسی دارد، می تواند آرایه وسیعی از جلوه های بصری را به صورت کامل با صرف رندر کمی انجام دهد. کیوی همچنین از PyGame استفاده می کند، بنابراین ایجاد بازی ها بسیار ساده تر می شود (اگر چه شما باید کد PyGame موجود را برای Kivy بازنویسی کنید). PyGame دارای ماژول هایی برای طراحی اشکال، رندرینگ، برخورد با رنگ ها و پخش موسیقی می باشد.
درخواست های شبکه غیر همزمان :
یکی از ویژگی های مهم در هر برنامه های بومی حداقل برای افرادی مثل من که در داخل و خارج از ناحیه شبکه سفر می کنند، توانایی تکمیل درخواست ها هنگامی که یک شبکه در دسترس است، می باشد. یعنی من دوست دارم که زمانی که وارد تونل شدم هم روی گوشی خود بتوانم کار انجام دهم و سپس هنگامی که به یک ایستگاهی رسیدم بتوانم تمام کارهای خودم را به همگام سازی کنم و بر روی بانک اطلاعاتی ابری ثبت شوند.
ویژگی های UI
: kivy دارای تعدادی ویجت و کنترل های طراحی شده زیبایی می باشد. شما می توانید بدون دسترسی به یک طراح ، به نمونه های پیش فرض دسترسی پیدا کنید و آنها را امتحان کنید در این حالت برای پیشبرد سریع پروژه شما بسیار مفید خواهد بود.
به چه چیزی برای موفقیت در برنامه نویسی اندروید با پایتون با کتابخانه kivy نیاز دارید؟
شما بایستی یک درک جامعی از پایتون داشته باشید. برای مبتدیان ضروری است که قبل از آغاز یادگیری برنامه نویسی اندروید با پایتون با کتابخانه kivy حتما با پایتون آشنایی کامل را کسب کرده باشند. شما لازم نیست به یک برنامه نویس متخصص پایتون باشید اما شما بایستی به حدی خودتان را برسانید تا به راحتی بتوانید از APIها و اسناد مربوطه در این زبان استفاده کنید.
سلام اموزش اندروید نویسی رو ندارین با پایتون؟
سلام. این مطلب برای شما مفید نبود؟
اصلا ! نحوه شروع اموزش وجود ندارد که باید از کجا و چگونه شروع کنیم …
سلام
ممنون از نظرتون در آینده درخواست شما برای آپدیت مقاله بررسی خواهد شد.
نخیر
داداش من مخم از این چیزا پره میخوام استارت بزنم فقط بگو چجوری شروع کنم با پایتون و کیوی و اینا اگ آشنایی نداشتم ک سایت شمارو باز نمیکردم داش گلم میخوام شروع کنم برنامه نویسی رو
کاش به مضراتش هم اشاره میکردید و حجم فایل های apk که با کیوی و buildozer ساخته میشه رو میگفتید! یه برنامه ساده ارسال و دریافت متن پنجاه مگ حجم داره! پس یادگیری کیوی رو به شخصه به هیچکس پیشنهاد نمیکنم!
سلام.ممنون بابت همراهی شما.
حتما در هفته ی آینده مقاله بروزرسانی می شود و به نکاتی که گفتید اشاره خواهد شد.
نشده که
سلام میشه نحوه کار با buildozer رو کامل توضیح بدید من با کامپایلش که توی وبسایتش گفته شده کلا مشکل دارم
اگر میشه جواب رو به این ایمیل بفرستید hosseininano94@gmail.com
سلام دوست عزیز.
برای تولید محتوای درخواستی شما اقدام شده است . حتمابعد از آماده شدن به شما اطلاع داده خواهد شد.
موفق باشید
پس نظر شما برای اندروید نویسی کدوم زبانه؟
سلام . وقت بخیر
بستگی به نیاز شما و کاری که می خواین انجام بدید باید زبان مورد نظر را انتخاب کنید. یه مقاله در این خصوص حتما می نویسیم.
شما میتونید از خود اندروید یا ری اکت نیتیو یا پایتون استفاده کنید.
موفق باشید
سلام و خسته نباشید
در کل برای طراحی اپلیکیشنی مثل MyIrancell یا آپ یا کافه اینستا با چی شروع کنیم؟
الیته شکی نیست که اینا اپ های سنگینین ولی میخوام رو یه زبانی ایده هامو پیاده کنم که توانایی رندر یه همچین اپ هایی رو داشته باشه
پیشاپیش ممنون بابت راهنمایی
سلام وقت بخیر .
از آموزش اندروید استفاده کنید.
موفق باشید
با سلام
سوال من اینه که بهترین روش برای پکیج کردن برنامه پایتون برای اندروید (ساخت فایل ای پی کی) چیه؟
اگه از کیوی استفاده بشه که خودش پکیج نمیکنه؛ نیاز به بیلدوزر هست یا نیاز به پایتون-فور-اندروید. استفاده از هردوی اینها سخته و بیلدوزر هم که الحمدلله فقط برای لینوکسه. جدیدا با سایت پای موب آشنا شدم که اونم نه لینک دانلود داره، نه آموزش نصب…
در واقع پایتون فقط برای ساخت اسکریپت راحته؛ ساخت یه فایل اجرایی مناسب برای هر پلتفرمی با پایتون سخته. جایی خوندم که حتی برنامه های اجرایی ساخته شده برای ویندوز از پایتون؛ در حقیقت یک مفسر کوچک پایتون همراه فایل اجرایی هست. این مسئله حجم برنامه رو بالا می بره و پوشه های برنامه رو هم شلوغ میکنه.
بدبختانه کیوی دیزاینر هم از آخرین نسخه کیوی حذف شده. آیا اصلا یه محیط طراحی گرافیکی پایتون برای ساخت اپ های اندروید و آی او اس وجود داره؟؟
سلام عزیز ممنون از همراهیتون
در کل راه حل سر راست و ساده ای برای این پیدا نشد. ولی میتوان راه حل های زیر رو برای آن پیشنهاد داد.
1-از اونجایی که bUILDOZER فقط مخصوص سیستم عامل لینوکس هست میتوان با استفاده از VMWARE یک سیستم عامل مجازی لینوکس ایجاد کرد و بعد داخل این سیستم عامل مجازی از BUILDOZER استفاده کرد. نحوه نصب یک سیسم عامل جازی لینوکس در VMWARE در لینک زیر گفته شده است.
https:// cybrit.ir/install-ubuntu-on-vmware/
2-روش دوم استفاده از کتابخانه python for android است. نحوه نصب و استفاده از این کتابخانه در آدرس زیر اورده شده.
https:// python-for-android.readthedocs.io/en/latest/
https:// github.com/kivy/python-for-android
3-یه سری ابزار هم برای اجرای پایتون روی اندروید داخل مقاله زیر معرفی شده
https:// towardsdatascience.com/tools-to-run-python-on-android-9060663972b4
https:// kivy.org/doc/stable/guide/packaging-android.html
سلام. ممنون از راهنمایی های شما و ممنون از دوستی که این مقاله رو نوشت.
نصب کامل یه سیستم عامل دیگه روی ماشین مجازی فقط برای ساخت یه فایل apk کمی سنگین نیست؟
به نظر من پایتون با وجود تبلیغات زیادی که براش میشه برای ساخت برنامه های اندروید گزینه مناسب یا حداقل راحتی نیست. فرض کنین یه اپ ساده اندروید بخوایم بسازیم که یه پیام کوتاه رو زمان مشخصی بفرسته. اگه از مفسرهای QPython و QPython3 روی گوشی استفاده کنیم که جواب نمیده. QPython3 هم که الحمدلله دسترسی پیام کوتاه رو تو نسخه های جدیدش متوقف کرده.
توی SoloLearn.com خوندم که ساخت اپ با Buildozer آشفته و همراه با باگ هست.
به نظر من راحت ترین راه برای ساخت اپ اندروید، B4A هست که چون ساده اس طبیعتا مورد تایید اکثر برنامه نویسا نیست.
خوشحالیم که مطلب برنامه نویسی با پایتون برای شما کاربردی واقع شده است. ممنون از اطلاعات مفیدت خشایار عزیز
سلام. .ممنون از مقاله تون. درمورد beeware هم توضیح میذارین؟ و مقایسه اش با kivy.
سلام ممنون از اینکه با ما همراه هستید
حتما در بروز رسانی های آینده، منظور خواهد شد.
سلام خسته نباشید من چندوقت هست که میخوام برنامه نویسی موبایل رو شروع کنم با تحقیق فهمیدم با جاوا و کاتلین میشه نوشت ولی به خاطر کار با اندروید استودیو که سیستم قوی میخواد نمیتونم کار کنم حالا سوالم اینه با پایتون چجوری میشه اپلیکیشن موبایل طراحی کرد یعنی از کجا باید شروع کنم لطفا راهنمایی کنید
برای نوشتن اپلیکشن موبایل چند روش وجود دارد که یکی نوشتن اپ native هست که برای نوشتن آن باید از اندروید(java) و kotlinبرای نوشتن برنامه اندرویدی و objective c برای نوشتن اپ iosاستفاده کرد. یکی از محدودیتهای نوشتن این نوع اپ ها لزوم داشتن سیستم قوی برای برنامه نویسی به نسبت سایر سیستم هاست.
در صورتی که قصد برنامه نویسی به زبان اندروید دارید سه گزینه به عنوان محیط برنامه نویسی وجود دارد.
Android studio که مشهورترین و پراستفاده ترین محیط برنامهنویسی اندروید است.
IntelliJ IDEA که توسط شرکت Jetbrains برای توسعه برنامههای جاوا و اندروید ایجاد شده است.
Eclipse که به نسبت اندروید کم تر استفاده میشود ولی امکان استفاده در سیستم های ضعیف تر را دارد و قابلیت های دو گزینه دیگر را ندارد ولی برای شروع قابل استفاده است.
بنابراین پیشنهاد میشود برای برنامه نویسی اندروید در سیستم های قدیمی و با سخت افزار ضعیف از Eclipse استفاده کنید. همچنین در بعضی از سیستم ها Android studioبرای برنامه نویسی قابل استفاده است ولی به دلیل قابلیت های سخت افزاری پایین امکان اجرای برنامه بر روی شبیه ساز یا emulator وجود ندارد. برای حل این مشکل میتوانید اپلیکیشن خود را بر روی device واقعی تست و اجرا کنید.
راه دیگری برای نوشتن اپلیکیشن استفاده از زبان Javascript و فریمورک ReactNative هست که به نسبت اندروید نیازهای سیستمی کمتری دارد و شما میتوانید سرویس های آنلاینی را برای تمرین کد نویسی پیدا کنید و همچنین به کمک ابزار expo به صورت آنلاین و به کمک یک QR code برنامه رو داخل device خودتون اجرا کنید. در صورتی که بخواهید اپ را داخل شبیه ساز اجرا کنید میتوانید از برنامه Phonegap استفاده کنید .(در صورتی که سیستم شما از قابلیت مجازی سازی پشتیبانی نکند باز هم نمیتوانید اپ را روی شبیه ساز اجرا کنید) در ضمن به کمک ReactNative میتوانید اپ Andrid و ios بنویسید.
روش دیگر استفاده از فریمورک Ionic است که به کمک زبان Javascript و html وCss به شما امکان ایجاد اپلیکیشن موبایل را میدهد .
روش دیگر استفاده از فریمورک kivy و زبان برنامه نویسی پایتون است که نسبت به روش های قبلی جدید تر بوده و کمتر شناخته شده است. برای استفاده از این فریمورک بهتر است که از سیستم عامل لینوکس استفاده شود. چون برخی از قابلیت های این فریمورک مثل biuldozer که برای ساخت فایل apk استفاده میشود روی سیستم عامل ویندوز به درستی کار نمیکند.
برای شروع کار برنامه نویسی با کیوی میتوانید از سایت رسمی آن (kivy.org) پکیج مربوطه را بر اساس نوع ابزار یا سیستم عامل ی که استفاده میکنید انتخاب کرده و دانلود کنید و در صورت امکان طبق دستورالعمل سایت مربوطه عملکرد پکیج را تست کنید
در ادامه لازم است که دانش عمومی درباره برنامه نویسی پایتون داشته باشید که برای یادگیری آن میتوانید به دوره آموزش پایتون و سایت رسمی آموزش پایتون (python.org) مراجعه کنید.
در مرحله بعد پیشنهاد میشود document مربوط به فریمورک kivy را مطالعه کرده و مثالهایی آن را در صورت امکان تست کنید و شروع به کد زدن با این فریمورک نمایید.
همچنین میتوانید در جوامع (community) و سایت های مربوط به کیوی عضو شده و در صورت امکان پروژه های open source که با این زبان تعریف شده اند مشارکت کنید.
لازم به ذکر است که از نظر تقاضای شغلی نیز برنامه نویسی اپ با پایتون به نسبت اندروید و ReactNative موقعیت های شغلی کمتری دارد.
بنابراین پیشنهاد میشود درباره تمام روش های بالا جستجو کنید و بهترین روش و فریمورک را بر اساس علاقه خود و پیشنیازهای سیستمی لازم انتخاب نمایید.
ازپروسسینگ استفاده کنید
شما به Qpython OL که پایتون ۲ و ۳ را باهم در یک برنامه جای داده توجه نکردید؟ آیا آن استاندارد نیست؟
سلام
متوجه منظورتون نمیشم
۹۸ درصد این مطلب بی فایده بود و در نهایت به هیچ نتیجه ای نرسید.
در واقع انگار ۱۰ گرم گوشت رو انداختید تو یه دیگ بررگ آب و آخرشم نه آبی گرم شد، نه هیچی. وقتمون تلف شد.
خیلیییییی پراکنده و مطالب غیر مرتبط و بیخودی .
حسرت بدلم موند یه آموز ایرانی درست ببینم
سلام
ممنون از نظرتون. مجله مکتوب مکمل وب سایت مکتب خونه میباشد و شما میتونید آموزش های جامع تخصصیتر رو از وب سایت مکتب خونه دنبال کنید.
سلام، من از کیوی استفاده کردم و برنامه ای را در پایتون نوشتم ، برای تبدیل به فایل apk ی اندروید ، بیلدوزر را در ماشین مجازی لینوکس اوبونتو (روی وی ام ویر) نصب کردم ولی با ارور sdk manager مواجه میشم و ارورش این هست که sdk manager نصب نیست، در حالی که فایل sdk tools را نصب کردم، ایا ممکن است به خاطر تحریم ها باشد این ارور؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
(هدف من این است که برنامه ای در اندروید داشته باشم و بتوانم متغیری را از پایتون روی لب تاب به برنامه اندروید روی گوشی بفرستم ، برای برنامه اندروید از کیوی و موارد بالا استفاده کردم و با اروری که عرض کرددم مواجه شدم، راه حل دیگری که انجام دادم qpython است که گویا روی گوشی موبایل اجرا نمیشود…)
اگه ممکنه بنده راهنمایی بفرمایید
با تشکر و ممنون
سلام
sdk manager رو بر روی سیستم عامل خود می توانید مشاهده کنید؟
همانطور هم که اشاره کردید، در صورتی که نصب کامل انجام شده و می توانید آن را ببینید، ناشی از مشکلات تحریم می تواند باشد.
ممنونم از پاسخ شما، ببخشید متوجه نشدم که چطور sdk manager را روی سیستم ام ببینم، سوال دیگه ای هم که دارم این هست که اگر مشکل از تحریم هست شما چه پیشنهادی دارید که آی پی رایگان وقوی ای باشه که بتونه کار بکنه
داخل اندروید استودیو در منوی بالا، یک بخشی به نام sdk manager قرار دارد که بر روی آن بزنید، sdk ها و پکیجهایی که نصب شده است را میتوانید مشاهده کنید.
میتونید از طریق سایت “شکن” (داخلی است) و تنظیم dns بر روی ارتباط اینترنت خود از سایتهای تحریمی بدون مشکل استفاده کنید و پکیجها را از طریق خود sdk manager و در داخل android studio دانلود کنید. از نظر سرعت هم، سرعت قابل قبولی دارد.
خیلی خیلی ممنون از پاسخ شما، ببخشید من کلا اندروید استودیو نصب نکردم، بیلدوزر نصب کردم و فایل های sdk و ndk را دانلود کردم ( به علت اینکه فقط میخواستم با بیلدوزر فایل پایتون را به apk اندروید تبدیل کنم)
سلام. برای صفحه جدید در kivy به طوری که اگر یک button کلیک بشه، اون صفحه جدید(با widget های جدید) ایجاد بشه باید چه کار کرد؟
سلام
این لینک میتونه بهتون کمک کنه
https: // kivy.org/doc/stable/api-kivy.uix.screenmanager.html
kivy حجم زیادی و کندی سرعت رو باعث میشه اصلا جالب نیست ولی در پایتون از معدود راه هاس حال حاضره ..
سلام جایی کلاس دارید برای اموزش