معرفی ابزارهای تولید محتوا با هوش مصنوعی
آیا میدانید یکی از سختترین کارها برای صاحبان کسبوکار، تولید محتواهای یونیک و سئو شده است؟ اگر به این موضوع اهمیت ندهید، هیچکس کسبوکار شما را در صفحه اول گوگل نمیبیند. کار زمانی سختتر میشود که هیچکدام از محصولات شما، به فروش نرسد و کسبوکارتان شکست بخورد. پس راهحل چیست؟ تولید محتوا با هوش مصنوعی میتواند یکی از راهحلهای کاربردی و کمهزینه باشد.
در این مطلب ما 16 هوش مصنوعی برای تولید محتوا را به شما معرفی میکنیم. همچنین در ادامه به طور خلاصه خواهیم گفت که کدام ابزارها برای مقاله سئو شده، کدام برای محتواهای کپیرایتینگی، کدام ابزارها رایگان، ترجمه و غیره کاربردیتر هستند. برای شناخت این ابزارها، با ما همراه باشید.
۱۶ تا از بهترین ابزارهای تولید محتوا با هوش مصنوعی
هزینههای تولید محتوا با هوش مصنوعی نسبت به استخدام مترجم، کارشناس محتوا، مدیر محتوا و محتوانویس کمتر است؛ اما رایگان نیست و محدودیت در استفاده از آنها برای کاربران ایرانی وجود دارد. این ابزارهای هوش مصنوعی یا (Artificial intelligence tools) به شما کمک میکند تا بتوانید سریعتر از انسان برای صفحات سایت خود مقاله بهروز و سئوشده تولید کنید.
۱. ابزار تولید محتوا با هوش مصنوعی GrowthBar
اولین نقطه ضعف این سایت این است که دسترسی به صفحه ثبتنام برای کاربران ایرانی قطع است و باید از فیلترشکن استفاده کنید. هیچ راهی برای ثبتنام بهصورت رایگان در این سایت وجود ندارد و حتما باید اشتراک خریداری کنید. برای تولید محتوا با هوش مصنوعی باید از ابزاری استفاده کنید که به زبان فارسی مسلط باشد. سایت Growth bar seo میتواند برای صفحات مختلف مانند توضیحات محصول، مقاله بلاگ پست، ایمیل و غیره محتوا تولید کند. ولی به زبان فارسی مسلط نیست.
هوش مصنوعی این سایت صفحاتی که میتوانید لینکسازی کنید را به شما توصیه میکند. این ابزار یک مقاله طولانی را بررسی میکند و برای شما توضیحات متا تولید خواهد کرد. تحقیق کلمات کلیدی، ایده تولید محتوای متنی جزو امکانات این سایت است. در نهایت این سایت یک اکستنشن کروم هم توسعه داده است که میتوانید آنرا روی مرورگر کروم خود نصب کنید. پلن رایگان این سایت 5 روز و پلن ماهانه آن بیشتر از 20 دلار است.
۲. تولید محتوا با هوش مصنوعی WriteSonic
شما میتوانید به کمک هوش مصنوعی سایت Write Sonic محتوای انگلیسی منحصربهفرد تولید کنید. در این سایت میتوانید از قالبها برای ایجاد طرح محتوا استفاده کنید. اگر بهدنبال توسعه ایدههای تازه هستید، رایتسونیک میتواند نیاز شما را برآورده کند. محتواهای وبلاگی را در عرض چند ثانیه باکیفیت تولید میکند. با IP ایران بهراحتی میتوان از این سایت استفاده کرد و برخی از خدمات سایت Write Sonic رایگان است.
۳. تولید محتو با CopyAI
یکی از مهمترین نکات این سایت، ارائه پلن رایگان برای همیشه است. اما با IP ایران نمیتوان از خدمات این سایت استفاده کرد و برای استفاده باید IP خود را تغییر دهید. شما میتوانید به کمک این ابزار، یک محتوای تبلیغاتی با چندین زبان و حتی زبان فارسی تولید کنید. این سایت امکاناتی چون تولید محتوای محصول، محتوا برای شبکههای اجتماعی و غیره به مخاطبان ارائه میدهد. مهمترین نکته قوت این سایت، پشتیبانی از زبان فارسی است. در انتهای سوالات شما لینک منابع مورد استفاده قرار میگیرد.
٤. Scalenut
یکی دیگر از ابزارهای کاربردی برای تولید محتوا با هوش مصنوعی، Scalenut است که میتوانید به کمک آن محتواهای کوتاه برای کپشن پست شبکههای اجتماعی و محتواهای سئو شده برای صفحات وبلاگ و غیره تولید کنید. در این سایت هیچ پلن رایگانی وجود ندارد و نمیتوان بررسی کرد آیا میتواند با زبان فارسی تولید محتوا کند یا خیر.
پیشنهاد مطالعه: ساخت ویدئو با هوش مصنوعی + معرفی چند ابزار جذاب
٥. Outranking برای تولید محتوا
outranking ابزاری است که افزونه وردپرس آن هم ساخته شده است و بعد از نصب آن در وردپرس، میتوانید از آن برای تولید استراتژی و بازاریابی محتوا استفاده کنید. امکان بهینهسازی محتوا با این ابزار برای کاربران وردپرسی و از طریق سایت آن وجود دارد. در این سایت هیچ پلن رایگانی وجود ندارد و برای استفاده باید اشتراک تهیه کنید.
اگر میخواهید رتبه صفحات شما ارتقا یابد، باید یک استراتژی محتوای خوب طراحی کنید که به کمک سایت Outranking میتوانید به آن برسید. با توجه به اینکه در ایران نمیتوان اشتراک سایتهای خارجی تهیه کرد و این سایت در دسترس کاربران ایرانی قرار ندارد، شما نمیتوانید از خدمات آن استفاده کنید.
٦. Surfer
دومین ابزار برای تولید محتوا با هوش مصنوعی که برای آن افزونه وردپرسی توسعه یافته، Surfer است. به کمک سورفر میتوانید در مورد کلمات کلیدی تحقیق کرده و محتواها را ویرایش کنید. این سایت برای کاربران ایرانی در دسترس است؛ ولی بزرگترین مشکل، حذف پلن رایگان است و برای ثبتنام باید بیش از 50 دلار هزینه کنید. مهمترین هدف این سایت، تولید محتوای مفید است و میتوانید کلمات کلیدی محتواهای ایندکسشده در گوگل را بهراحتی جستجو کنید. یکی دیگر از امکانات Surfer، امکان آپدیت محتوا بهصورت هفتگی است.
٧. ابزار تولید محتوا با هوش مصنوعی Simplified
بهکمک سایت Simplified میتوانید هزینههای تولید محتواهای کسبوکار خود را کاهش دهید. یکی از مزیتهای این سایت، داشتن پلن رایگان است. این سایت نمیتواند محتوا به زبان فارسی تولید کند. از مهمترین امکانات این سایت میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- امکان ساخت تصاویر کارتونی برپایۀ آواتار
- امکان تولید محتوا در قالبهای متفاوت مانند: بلاگ پست، سوشال مدیا پست و غیره
- امکان همکاری در تولید محتوا بهصورت تیمی
- امکان بهینهسازی قسمتهای زیرعنوان، توضیحات متا و غیره.
- امکان استفاده از پلن رایگان
در نهایت باید گفت که در این سایت میتوان موضوع محتوا، عنوان، کلمات کلیدی و تعداد کلمات را وارد کرد و در آخر، محتواهای ساختهشده با AI را ویرایش کرد.
٨. ArticleForge
Article Forge، جزو ابزارهایی است که محتوا را برای شما بهصورت اختصاصی، بعد از دریافت کلمات کلیدی تولید میکند. کیفیت محتواهای این سایت نسبت به دیگر سایتها بیشتر بوده و ممکن است شما بیدرنگ آنرا منتشر کنید. بهتر است در مورد اطلاعات محتوا تحقیق کنید.
سایت آرتیکل فورگ تصاویر، ویدیو و حتی پیوندها را به محتوا اضافه میکند و بهصورت خودکار محتوا را سئو خواهد کرد. محتواهای این سایت از 7 زبان بینالمللی پشتیبانی میکند که زبان فارسی در این لیست نیست. برای استفاده از این سایت، باید اشتراک تهیه کنید.
پیشنهاد مطالعه: معرفی بهترین ربات های هوش مصنوعی (چت بات) حال حاضر
٩. تولید محتوا با Narrato
هویت شما برای تولید محتوا با هوش مصنوعی در سایت ناراتو باید تایید شود. بعد از آن دسترسی شما به سایت فعال میشود و میتوانید محتواهای تولید شده خود را مدیریت کنید. ناراتو محتواهای شما را سئو میکند. بهکمک این ابزار میتوانید محتواهای زیادی برای وبلاگ، تبلیغات، ایمیل، توضیحات محصول و غیره تولید کنید. دستیار هوش مصنوعی این سایت، گرامر، خوانایی و کیفیت محتوا را بررسی میکند. استفاده از این ابزار برای کسبوکارهای تازه تاسیس، رایگان است و سایر باید اشتراک ماهانه تهیه کنند.
١٠. InkforAl برای تولید محتوا
یکی از سایتهایی که در آن اشتراک رایگان وجود ندارد، ink For All است که با آن میتوان ایده جدید برای محتوا تولید کرد. هوش مصنوعی این سایت زیرعناوین محتوا را بهینه میکند و یکی از امکانات سایت اینک فورآل، انتشار سریع محتوا است. اگر بهدنبال سئوی حرفهای محتوا با این سایت هستید، باید هزینه بیشتری در ماه بپردازید و هیچ امکانی برای تست رایگان وجود ندارد.
١١. AI Writer
اگر بهدنبال تولید محتوای بیش از دو هزار کلمهای با هوش مصنوعی هستید، AI Writer، یکی از گزینههای مناسب است. این ابزار برای نوشتن بلاگپست انتخاب مفیدی است. محتواهای تولیدشده توسط این ابزار، سئو میشوند. بزرگترین نقطه ضعف این سایت، نبود پلن رایگان است و باید حتما اشتراک یهصورت ماهانه یا سالانه تهیه کنید.
١٢. Closers Copy
یکی از بهترین ابزارها برای کپی رایتر، Closers Copy است. برای استفاده از این سایت، باید دوره آموزشی سپری کنید. با این ابزار میتوانید محتوای بلاگ پست بهصورت خودکار و سئو شده تولید کنید. در این سایت نمیتوانید اشتراک رایگان تهیه کنید؛ ولی بعد از شارژ حساب، تا 14 روز میتوانید پول خود را پس بگیرید.
پیشنهاد مطالعه: ChatGPT چیست؟ سیر تا پیاز جادوگری به نام چت جی پی تی
١٣. Peppertype
تصور کنید که کسبوکار شما در خصوص فروش تجهیزات خانگی است و شما هیچ دیدگاهی برای تولید محتوا ندارید. ابزار Peppertype مانند یک کارشناس محتوا و مدیر محتوا، مرتبطترین اطلاعات را برای مقالات شما جمعآوری میکند. کار با این ابزار راحت است و شما سریع میتوانید از آن استفاده کنید. این سایت محتواها را از لحاظ گرامر و یونیک بودن بررسی خواهد کرد. برای استفاده از سایت پیپرتایپ باید حتما اشتراک خریداری کنید و کار با آن رایگان نیست. در نهایت باید گفت بیشتر کاربران این سایت، کپیرایترها هستند.
١٤. WriteMe.Ai
اگر بهدنبال افزایش خلاقیت در محتوا هستید، رایتمی، یکی از سایتهای تولید محتوا با هوش مصنوعی است که ویژگیهای قدرتمندی مانند تولید محتوای چندزبانه و سئو شده در اختیار شما قرار میدهد. در حین تولید محتوا، این ابزار آخرین تغییرات را بهصورت خودکار ذخیره میکند. یک افزونه کروم برای کاربران سایت Write Me وجود دارد. این سایت محتواها را به دو نوع کوتاه و طولانی تحویل میدهد. نوشتن ایمیل، پیامک، اعلان، محتوا برای رسانههای اجتماعی و غیره از امکانات این سایت است. در نهایت باید گفت تنها تا حدود دو هزار کلمه میتوانید بهصورت رایگان از رایتمی استفاده کنید.
پیشنهاد مطالعه: معرفی روشها و ابزارهای هوش مصنوعی ویرایش صدا
١٥. NeuralText
اگر دنبال پلتفرمی هستید که بر اساس کلمات کلیدی تولید محتوا کند، Neural Text میتواند نیاز شما را برآورده کند. هوش مصنوعی این ابزار بهصورت خودکار بهترین کلمات کلیدی را برای محتوا انتخاب میکند. استفاده از این سایت برای آیپی ایران امکانپذیر نیست و باید از فیلترشکن استفاده کنید. اشتراک رایگان این سایت قطع شده و برای استفاده باید بهصورت ماهانه و سالانه حساب خود را شارژ کنید.
١٦. Frase
شما با یک دلار میتوانید تا پنج روز از خدمات سایت Frase استفاده کنید. این ابزار با کنسول گوگل ادغام میشود. بعد از پایان کار میتوانید فایلها را بهصورت HTML، PDF یا Excel خروجی بگیرید. کار با این سایت نسبتا دشوار است؛ زیرا رابط کاربری آن به آسانی بقیه ابزارها نیست.
بهترین ابزارهای هوش مصنوعی برای تولید محتوا سئو شده
ممکن است بپرسید چرا محتوای سئو شده در رسیدن برند شما به صفحه اول گوگل تاثیر دارد؟ یک فروشنده محصول با وانت را در نظر بگیرید. او میتواند 3 کار برای فروش محصولات انجام دهد.
- فقط در شهر حرکت کند و بدون استفاده از بلندگو، توجه مردم را به سمت خود جلب کند که احتمال فروش این راننده خیلی کم است.
- راننده در یک مکان خاص بایستد و با بلندگوی خود، محصول درون وانت را معرفی کند. در این صورت امکان فروش او نسبت به راننده اول بیشتر است؛ ولی فقط افراد کمی از خدمات او باخبر میشوند.
- راننده در حین حرکت با بلندگو محصول خود را به مردم معرفی کند. فروش این راننده نسبت به مورد 1 و 2 بیشتر است.
محتوای سئو شده دقیقا مانند رفتار سومین راننده است. شما هم میتوانید مخاطبان زیادی بهطرف خود جذب کنید و هم خدمات خود را بهتر معرفی کنید. برای اینکه فروش کسبوکار شما افزایش پیدا کند، باید محتواهای خود را سئو کنید. اما چگونه؟ با ابزارهای زیر:
- GrowthBar: برای تولید محتوا و سئو
- WriteSonic: برای توسعه ایدهها و ساخت محتوای انگلیسی یونیک
- Scalenut: مخصوص هوش مصنوعی مقاله و سئو
- Surfer: برای سئو محتوا
بهترین ابزارها برای کپی رایتینگ
تصور کنید ما تصمیم داریم یک اپلیکیشن در خصوص آموزش بازاریابی به شما معرفی کنیم. حالا شما دوست دارید پیام ما را در 10 کلمه درک کنید یا در 100 کلمه؟ کپی رایتینگ یک پیام تجاری است که ما را در کوتاهترین زمان به مخاطب معرفی میکند. پس استفاده از هوش مصنوعی برای تولید محتوا بهخصوص کپی رایتینگ بسیار اهمیت دارد. به همین دلیل برای این کار 5 ابزار زیر را برای تولید محتوا با هوش مصنوعی توصیه میشود:
- Neuraltext: ابزار رایگان برای کپی رایتینگ
- Frase: برای محتوای کپیرایتینگ سئوشده
- CopyAI: مورد استفاده برای کپی رایتینگ
- CopyClosers: مدل یادگیری ماشین کپی رایتینگ اختصاصی
- Simplified: برای کپیرایتینگ، ویرایش ویدیو و طراحی گرافیک
پیشنهاد مطالعه: بهترین ابزارهای هوش مصنوعی برای نوشتن مقاله در سال 2023
بهترین ابزارها برای استراتژی، ترجمه و تولید محتوا
فکر کنید قرار است در سایت خود در مورد دیجیتال مارکتینگ آموزش دهید. مخاطب هدف شما کیست و چگونه باید آن را پیدا کنید؟ مخاطب هدف شما چه چیزی برای یادگیری آن، جستجو میکند؟ آیا او جستجو میکند «آموزش دیجیتال مارکتینگ» یا «آموزش یادگیری فتوشاپ»؟ قبل از تولید محتوا، باید یک استراتژی مناسب پیادهسازی کنید و میتوانید از هوش مصنوعیهای زیر بهراحتی یک استراتژی خوب برای کسبوکار خود طراحی و آنرا ترجمه کنید.
- outranking: برای استراتژی محتوا
- articleforge: تولید کننده مقاله سایت
- Narrato: سئوکننده محتوا به همراه بررسی گرامر و خوانایی
- inkforall: مخصوص با ترجمه و نگارش محتوا باهوش مصنوعی بهصورت سئوشده
- AI Writer: مخصوص تولید محتوا
- Peppertype: برای تولید محتوای مجازی
- Ai: برای نوشتن
معرفی ابزارهای رایگان هوش مصنوعی تولید محتوا
باتوجه به خارجی بودن این ابزارها و تحریم حسابهای ایرانی، برای خرید اشتراک ماهانه، باید از حسابهای بینالمللی مانند PayPal استفاده کنید. سختی فرایند ساخت حساب بیناللملی، باعث شده تا ابزارهای رایگان تولید محتوا با هوش مصنوعی را به صورت جداگانه معرفی کنیم. لیست این ابزارهای هوشمند عبارتند از:
- WriteSonic: حدود 2200 کلمه رایگان در ماه
- CopyAI: دارای پلن رایگان به صورت دائمی
- Simplified: رایگان برای همیشه
- Writeme: رایگان تا حدود ۲ هزار کلمه
- NeuralText: رایگان برای همیشه
ابزارهای کاربردی برای زبان فارسی
اگر زبان انگلیسی شما ضعیف باشد و با متنی مثل The best tools for strategy, translation and production مواجه شوید، اصلا نمیتوانید درک کنید که پیام نویسنده چیست و چه کمکی به شما میکند. برای حل این مشکل راهی ندارید جز اینکه متنی که هوش مصنوعی آن را نوشته است کپی کنید و با گوگل ترنسلیت آن را ترجمه کنید. چه اتفاقی میافتد؟ بیش از 1 دقیقه باید هر متنی را ترجمه کنید و زمان شما هدر میرود. اگر هوش مصنوعی بتواند بهصورت خودکار به زبان فارسی محتوا آماده کند، شما میتوانید در زمان خود بسیار صرفهجویی کنید و طول زمان آماده شدن محتوای شما کمتر میشود. در نهایت محتوای شما سریعتر آماده میشود.
در میان تمام ابزارها، ما ابزارهایی رایگان را بررسی کردهایم. Copy AI از ابزارهایی است که از زبان فارسی پشتیبانی میکند. اگر میتوانید متنها را با گوگل ترنسلیت ترجمه کنید یا اینکه از ابزارهای قویتر مانند ChatGPT، Google Bard یا Microsoft Bing استفاده کنید. هر چند سایت Copy AI نسبتا قدرتمند است. یکی از تفاوتهای این سایت با چت جیپیتی، قرار دادن منابع مورد استفاده در پیوست پیامها است.
ابزارهای تولید محتوا با هوش مصنوعی بدون نیاز به فیلترشکن
خطاهای 406 یا به کشور شما خدمات ارائه نمیشود و غیره، از اخطارهایی است که بر سر راه ایرانیان قرار دارد. بههمین دلیل از میان این 16 سایتی که در این مطلب معرفی کردهایم، ابزارهایی که میتوان با IP ایران وارد آن شد را به شما معرفی میکنیم.
- writesonic
- simplified
- articleforge
- writeme
- peppercontent
- closerscopy
- ai-writer
- inkforall
- narrato
- frase
بهترین ابزارهای هوش مصنوعی برای وردپرس
حتما سایت شما با وردپرس ساخته شده و میدانید که پلاگین محبوب Chat GPT هم برای وردپرس توسعه یافته است. در میان 16 ابزار معرفی شده در این محتوا، 4 ابزار زیر برای وردپرس توسعه یافته است.
- Surfer
- Frase
- Outranking
- ArticleForge
چگونه با هوش مصنوعی تولید محتوا کنیم؟
سایتهای زیادی در این صفحه معرفی کردهایم که هر کدام شرایط خاصی ارائه میدهند. برخی از این سایتها در دسترس کاربران ایرانی قرار ندارد و برخی دیگر اشتراک رایگان را حذف کردهاند. یکی از سایتهایی که مانند ChatGPT است و بهصورت رایگان میتوانید از آن استفاده کنید، Copy AI است. این سایت در دسترس کاربران ایرانی قرار ندارد و برای استفاده از ابزارهای تغییر IP ضروری است.
نحوه کار با این ابزار به صورت زیر است:
- وارد سایت Copy AI شوید و در آن ثبتنام کنید.
- به قسمت داشبورد بروید و روی دکمه سبز رنگ New Project کلیک کنید.
- از بین گزینههای Real-Time Search، Long Form Content و Brainstrom ideas، روی یکی از آن کلیک کنید.
- در قسمت Ask orsearch anything متن خود را به زبان فارسی بنویسید و ارسال کنید.
سخن پایانی
برای تولید محتوا با هوش مصنوعی سایتهای زیادی بر بستر وب وجود دارد که با کمترین هزینهها میتوانید یک محتوای یونیک و سئو شده آماده کنید. برخی از این سایتها برای IP ایرانی مسدود است و برخی دیگر هم خرید اشتراک تنها راه استفاده از آن است. یکی از سایتهایی که رایگان است و کاربری آسان دارد، Copy AI است. بعد از ثبتنام در این سایت به قسمت ساخت پروژه بروید و با ابزار چت کنید. ابزار کپی ai از زبان فارسی پشتیبانی میکند و بعد از جستجو در صفحات وب، لینک منابع را در اختیار شما قرار میدهد. تنها مشکل این سایت، مسدود بودن آن روی کاربران ایرانی است.
در سایت مکتب خونه شما میتوانید در دورههای مختلف تولید محتوا مانند تولید محتوا با ChatGPT و آموزش کاربرد چت جیپیتی در سئو شرکت کنید. هر چند رباتهای هوشمصنوعی نسبت به انسان محتوای یونیک خوبی نمینویسند؛ ولی شما میتوانید با کمترین هزینه، صفحات سایت خود را سئو و محتوا برای آن تولید کنید.
آموزش هوش مصنوعی
گسترش سریع هوش مصنوعی (AI) کاربردی غیرقابلانکار در چشمانداز توسعه نرمافزار بر جای گذاشته است. با پیشرفتهای سریع در هوش مصنوعی، یادگیری ماشین، یادگیری عمیق و فناوریهای مرتبط، تأثیر آنها بر جوامع جهانی در حوزههای مختلف خودش را نشان میدهد.
تسلط بر مفاهیم هوش مصنوعی، تکنیکهای یادگیری ماشین و پیچیدگیهای یادگیری عمیق نهتنها بسیار سودمند است، بلکه برای مهندسان نرمافزار مدرن مهارتی بسیار ضروری محسوب میشود. اگر به فکر یادگیری هوش مصنوعی هستید و دوست دارید آن را به صورت کامل و جامع یاد بگیرد هماکنون از طریق دورههای آموزش هوش مصنوعی مکتب خونه میتوانید اولین و مهمترین قدم خود را در این زمینه بردارید.