بهترین گرایش مهندسی مکانیک برای اپلای
کدام گرایش مهندسی مکانیک برای اپلای بهتر است؟
مهندسان مکانیک نیز از جمع افراد علاقهمند به مهاجرت و اپلای جدا نیستند و هر طور شده به دنبال راهی برای رسیدن به این هدف پر چالش هستند؛ یکی از این چالشهای برای مهندسان مکانیک انتخاب بهترین گرایش مهندسی مکانیک برای اپلای است. هر کدام از گرایشهای این رشته به نوبه خود در استفاده و کاربرد در حوزههای مختلف توانمند هستند.
شرایط کاری برای هر یک از گرایشهای مهندسی مکانیک در کشورهای مختلف متفاوت است؛ از طرفی نیاز به نیروی کار در صورتی که اشباع شده یا نشده باشد هم مسئلهای است که افراد قبل از اقدامات اپلای خود باید آن را در نظر داشته باشند، هر چند در تمام دنیا نیاز به نیروی کار متخصص و حرفهای همواره احساس میشود.
بهترین گرایش مهندسی مکانیک برای اپلای
رشتهی مکانیک رشتهای است که همیشه خواهان آن در داخل و خارج از کشور از گذشته تا اکنون وجود داشته است، با توجه به پایهی اصلی این رشته که ریاضیات و فیزیک است افرادی که علاقه به تحصیل در این رشته به ویژه در خارج از کشور دارند باید مهارت خاصی در حل مسائل پیچیده مربوطه داشته باشند.
دانشجویان در این رشته به یادگیری مفاهیم استاتیک، دینامیک، ترمودینامیک، انتقال حرارت و جریان مایعات، مواد و کنترل مشغول میشوند؛ با یادگیری اینگونه مفاهیم دست به ساخت و طراحی سیستمهای مهندسی میزنند. این رشته با تکنولوژی پیش رفته و روشهای استفاده از آن نیز مطابق با نیاز دنیا میباشد.
در مقطع کارشناسی این رشته گرایشهایی با عناوین:
- علوم و تکنولوژی و انرژی
- طراحی
- جامدات
- حرارت و سیالات
- سنجش و کنترل
- سامانههای پیشران
- شبیهسازی محاسباتی
- سیستمهای میکروالکترومکانیکی MEMS
ارائه میشود؛ این گرایشها در همهی دانشگاههای ایران یا خارج از کشور ارائه نمیشود و در صورتی که از مقصد خود مطلع هستید باید از ارائه درس در دانشگاه مودر نظر اطمینان حاصل کنید.
گرایشهای دوره کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک
دانشجویان در صورت تمایل به ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد میتوانند یکی از گرایشهای زیر را در صورتی که دانشگاه مقصد ارائه دهنده آن باشد انتخاب کنند:
- مکاترونیک
- مهندسی بیومکانیکی
- مهندسی چندماشینی
- مهندسی مکانیک پیشرفته
- فناوری فرآیند و انرژی
نکتهای که دانشجویان در انتخاب گرایش خود باید به آن توجه داشته باشند، آینده آن گرایش در کشور مورد نظر و به طور خاص جهان تکنولوژی است؛ چرا که صرف زمان برای گرایشی که کاربرد خود را از به گرایشهای دیگر داده است فقط زمان شما را به هدر داده و دلسردی از تحصیل را موجب میشود.
یکی از گرایشهای پرطرفدار برای ادامه تحصیل در کشورهای خارجی، گرایش سیالات است؛ به این دلیل که این گرایش با دیگر رشتههای مهندسی ارتباط داشته و در همهی حوزه کاربرد گشتردهای دارد اما نمیتوانند بهترین گرایش مهندسی مکانیک برای اپلای باشد چرا که دانشجویان زیادی در سالهای گذشته از نقاط مختلف برای ادامه تحصیل در این گرایش درخواست دادهاند بنابراین میتوان آن را به لحاظ فضای بازار کار نیمه اشباع دانست.
گرایشهایی مانند مکاترونیک و فناوری فرآیند و انرژی میتوانند گزینههای خوبی برای اپلای مهندسان مکانیک باشد؛ به این دلیل که جهان تکنولوژی به سمت پیشرفت در این حوزهها گام برداشته است و دانشگاههای دنیا خیلی از نظر پذیرش دانشجو و همچنین کشورها از نظر نیاز به نیروی کار در این حوزه به تکمیل نشدهاند.
بهترین گرایش مهندسی مکانیک برای اپلای در کانادا
کانادا کشوری است که همیشه از مهاجرین به ویژه مهاجرین تحصیلی استقبال میکند، اگر انتخاب شما برای ادامه تحصیل دانشگاههای کانادا باشد باید این موضوع را بررسی کنید که چه گرایشهایی در این کشور رونق دارند و برای آنها به نیروی کار نیاز است؛ چرا که هرچه نیاز صنعت باشد قطعا روی دانشآموختگان در آن حوزه هم سرمایهگذاریهای خوبی انجام میشود.
حوزههای اصلی که کشور کانادا بر روی آنها تمرکز دارد گرایشهای مکاترونیک، رباتیک، علوم مواد و اتوماسیونسازی است؛ بنابراین برای تحصیل در این کشور به نفع شما است که علایق شما یکی از موارد گفته شده باشد.
معرفی بهترین دانشگاه دنیا در رشته مهندسی مکانیک
دانشگاههای برتر کانادا برای اپلای مهندسی مکانیک
بهترین دانشگاههای کانادا که به ارائه این گرایشها میپردازند، دانشگاههای تورنتو، مک گیل، بریتیش کلمبیا، آلبرتا، مک مستر، واترلو،کلگری، کوئین، وسترن انتاریو و دالهاوزی است؛ هر کدام از این دانشگاهها در شهرهای مختلف کانادا قرار دارند که به تبع انتخاب شهر محل سکونت هم در فرآیند اپلای شما مؤثر است.
برخی از این دانشگاههای با توجه به اینکه جزء دانشگاههای برتر دنیا هستند، داشتن معدل و نمراتی بالا شانس شما را برای پذیرش بیشتر خواهد کرد. این دانشگاهها در کنار آموزشهای تئوری هزینههای خوبی برای فعالیتهای پژوهشی و برنامههای تخصصی میکنند.
فارغالتحصیلان از این دانشگاهها با انتخاب بهترین گرایش مهندسی مکانیک برای اپلای، در کنار آموزشهای آکادمیک باید مهارتهایی را برای جذب و ورود به بازار کار فرا بگیرند مانند: طراحی مهندسی، مدیریت پروژه و نرمافزارهای مربوطه، تسلط به مجموعه آفیس، تسلط به نرمافزارهای طراحی، تجزیه و تحلیل عناصر و کار با نرمافزارهای شبیهسازی
افراد با یادگیری آموزشها و مهارتهای مربوطه، در بازار کار این کشور به فعالیتهایی همچون توسعه دستگاههای مکانیکی، تحقیق و پژوهش، طراحی و آزمایش ماشینآلات مکانیکی و… مشغول میشوند.
کلام پایانی
با انتخاب بهترین گرایش مهندسی مکانیک برای اپلای به کشور کانادا علاوه بر لذت بردن از تحصیل میتوانید مهارتهای خود را ارتقا داده و در بهترین فرصتهای شغلی هم مشغول به کار شوید، پس فراموش نکنید مهم انتخاب صحیح است.