برنامه نویسی و ITوردپرس

حذف نام سازنده قالب وردپرس

آیا حذف نام سازنده قالب وردپرس امکان پذیر است؟ بله به راحتی. 40 درصد از وب‌سایت‌های موجود در اینترنت با استفاده از وردپرس ساخته شده‌اند! همین جمله به تنهایی می‌تواند قدرت و نفوذ وردپرس در بین افرادی که می‌خواهند سایتی را برای خود یا کسب‌وکارشان راه‌اندازی کنند، روشن می‌کند. وردپرس با ارائه امکان استفاده از افزونه‌ها و قالب‌های متعدد، به کاربران خود اجازه می‌دهد سایتی با قابلیت‌ها و ظاهری که در ذهن‌شان دارند درست کنند. در کنار این موضوع، امکان درست کردن قالب‌ها و افزونه‌ها برای وردپرس باعث شد تا بسیاری از توسعه‌دهندگان دنیای وب سراغ ایجاد چنین مواردی برای وردپرس بروند و با درج نام خود یا شرکت‌شان در آن‌ها، اسم و رسمی دست و پا کنند.

برای بسیاری از کاربران اصلا اهمیتی ندارد که آیا در پایان قالب‌شان اسمی از توسعه‌دهنده آن وجود دارد یا خیر؛ اما کاربرانی هم وجود دارند که نمی‌خواهند اسمی جز اسم خودشان در تمامی سایت به چشم بخورد؛ پس به سراغ حذف نام سازنده قالب وردپرس می‌روند. ما این خواسته را می‌توانیم بیشتر در سایت‌های فروشگاهی و مخصوصا سایت‌هایی که ورودی بسیار بالایی دارند ببینیم.

در این دوره آموزش وردپرس صفر تا صد طراحی سایت را با وردپرس یاد خواهید گرفت.
TOZIHAT_DALKHWAHاینجا کلیک کنید

البته، باید به این موضوع هم توجه داشته باشید که رعایت حق کپی‌رایت یکی از قوانین استفاده از قالب‌ها است و اگر سازنده آن راضی نباشد، عملا با حذف نام سازنده قالب وردپرس کاری غیرقانونی را انجام داده‌اید؛ ولی خب زیبایی‌شناسی سایت یا یک‌پارچه کردن آن با هویت برند باعث شده است تا بسیاری از شرکت‌ها و افراد به سمت انجام این کار بروند. اما سوال اصلی: چگونه می‌توان نام توسعه‌دهنده قالب وردپرس را با حفظ رفتار حرفه‌ای و احترام به او حذف کرد؟

روش های حذف نام سازنده قالب وردپرس

ما در این مقاله با استفاده از دو روش می‌خواهیم سراغ انجام حذف نام توسعه‌دهنده از قالب برویم: ویرایش دستی کدها و استفاده از افزونه‌ها. ما قصد داریم که هر روش را با جزئیات بررسی کنیم، دستورالعمل‌های واضح و درستی را به شما ارائه می‌دهیم و به شما خواهیم گفت که در طول این فرایند چه خطراتی شما را تهدید می‌کند. علاوه‌براین، در مورد پیام‌های بالقوه حذف نام توسعه‌دهنده، از جمله برندسازی و مخصوصا عدم رعایت حق کپی‌رایت، بحث خواهیم کرد و راه‌حل‌های جایگزینی را برای سفارشی‌سازی بخش قالب سایت ارائه خواهیم داد. در پایان این سفری که با هم خواهیم داشت، تمام این موارد را به خوبی یاد خواهید گرفت و این شما هستید که باید تصمیم بگیرید که آیا باز هم می‌خواهید به حذف نام سازنده قالب وردپرس ادامه دهید یا خیر؛ پس با ما همراه باشید.

روش های حذف نام سازنده قالب وردپرس

حذف نام سازنده قالب وردپرس: پرده‌برداری از قدرت قالب‌های وردپرسی

قالب وردپرسی شما، سنگ‌بنای هویت وب‌سایت‌تان است؛ لباسی که فضای فعالیت شما را به دیگران نشان می‌دهد. درست مانند زمان خریدن لباس برای خود که وقت نسبتا زیادی را صرف آن می‌کنید تا به بهترین گزینه موجود در بازار برسید، قالب‌های وردپرسی عالی هم می‌توانند حضور شما در اینترنت را برجسته‌تر کنند، بازدیدکنندگان بیشتری را به سمت خود بکشانند و در نهایت به شما کمک خواهند کرد تا به اهدافی که برای وب‌سایت خود تعیین کرده‌اید برسید.

دوره پیشنهادی: آموزش وردپرس (WordPress)

دنیای از انتخاب‌ها

زیبایی وردپرس در کتابخانه قالب‌های وسیع آن نهفته است که سلیقه‌ها و نیازهای مختلف را برآورده می‌کند. از طراح‌های شیک و مینیمالیتی گرفته تا قالب‌هایی جذاب و پویا، به شما کمک خواهند کرد تا هویت برندتان را تکمیل کنید و با مخاطبان هدف خود ارتباط برقرار کنید. اصلا فرقی ندارد که به دنبال یک نمونه کار حرفه‌ای هستید یا اینکه می‌خواهید برای خودتان وبلاگ شخصی یا حتی فروشگاه آنلاین داشته باشید، وردپرس همیشه یک قالب درست مانند چیزهایی که در ذهن دارید را در اختیارتان قرار می‌دهد.

پیشنهاد مطالعه: آموزش تغییر نام کاربری و رمز عبور وردپرس

فراتر از زیبایی شناسی

در حالی که جذابیت بصری اهمیت بسیار زیادی دارد، قدرت واقعی یک قالب در قابلیت‌های آن برای بهبود عملکرد وب‌سایت‌تان نهفته است. بسیاری از قالب‌ها با ویژگی‌های از پیش ساخته شده، از جمله فرم‌های تماس با ما، گالری تصاویر و ادغام شدن با شبکه‌های اجتماعی همراه هستند که صرفه‌جویی زیادی را در زمان و هزینه‌ای که می‌خواهید برای یک قالب بپردازید، می‌کنند. علاوه‌براین، قالب‌های متعددی برای گوشی‌های هوشمند بهینه‌سازی شده‌اند و تجربه‌ای یکپارچه را برای بازدیدکنندگان شما بدون در نظر گرفتن اندازه صفحه نمایش‌شان ارائه می‌دهند.

سفارشی‌سازی و خلاقیت‌هایی که کنترل می‌شوند!

یکی از اصلی‌ترین زیبایی‌های قالب‌های وردپرسی در قابلیت شخصی‌سازی آن‌ها نهفته است. شما این اجازه را دارید که آن‌ها را سفارشی کنید و حتی امکان حذف نام سازنده قالب وردپرس از آن را خواهید داشت. اکثر قالب‌ها گزینه‌های سفارشی‌سازی مانند پالت‌های رنگی، انتخاب فونت و تنظیمات کلی را ارائه می‌دهند. برای کاربرانی که به صورت حرفه‌ای‌تر کار می‌‍‌کنند، بسیاری از قالب‌ها با فیلدها و ویجت‌های سفارشی ساخته‌شده‌اند که امکان شخصی‌سازی‌های عمیق‌تر را فراهم می‌آورند.

پرداخت هزینه؛ انتخابی بسیار مهم

با گشت و گذاری در بازار قالب‌های وردپرسی متوجه خواهید شد که هم گزینه‌ها رایگان و هم گزینه‌های پرمیومی وجود دارند که شما برای حذف نام سازنده قالب وردپرس از آن‌ها باید همه جوانب را در نظر بگیرید. در حالی که قالب‌های رایگان بهترین گزینه برای شروع هستند، اما قالب‌های پرمیوم معمولا با ویژگی‌های اضافی، پشتیبانی حرفه‌ای و به‌روزرسانی‌های منظم‌تری همراه هستند. در نهایت، انتخاب‌تان تا حد بسیار زیادی به بودجه شما و سطح سفارشی‌سازی دلخواهی که می‌خواهید داشته باشید، بستگی دارد.

ایجاد یک حضور منسجم آنلاین

به یاد داشته باشید که که قالب شما نقش مهمی را در اکوسیستم کلی وب‌سایت‌تان ایفا می‌کند. نحوه تعامل آن با محتوا، پلاگین‌ها و عناصر برندسازی را در نظر بگیرید و قالبی را انتخاب کنید که هویت کلی برندتان را تکمیل و تجربه کاربری منسجمی را ایجاد کند؛ حتی می‌توانید در این مسیر سراغ حذف نام سازنده قالب وردپرس هم بروید.

سرمایه‌گذاری در آینده وب‌سایت‌تان

انتخاب قالب وردپرسی مناسب یکی از اصلی‌ترین سرمایه‌گذاری‌ها در موفقیت‌تان در اینترنت خواهد بود. انتخاب قالبی که هم از نظر بصری جذاب و هم از نظر عملکردی مناسب باشد، باعث خواهد شد که وب‌سایت خود را برای رشد و تعامل طولانی مدت آماده کنید. این انتخاب، پایه‌ای است که حضورتان در دنیای اینترنت را به بهترین حالت خود می‌رساند.

حذف نام سازنده قالب وردپرس: ورود به دنیای سفارشی‌سازی قالب‌ها

حذف نام سازنده قالب وردپرس یکی از ظریف‌ترین و خطرناک‌ترین کارهایی است که اگر دانش کافی در مورد این موضوع نداشته باشید، احتمالا سایت‌تان با مشکلات متعددی مواجه خواهد شد. همان‌طور که در ابتدای این مقاله هم یک بار به آن اشاره کردیم، آموزش حذف نام طراح قالب وردپرس را از دو روش پیش خواهیم برد.

دوره پیشنهادی: آموزش جامع طراحی سایت با وردپرس

روش اول حذف نام سازنده قالب وردپس: برنامه‌نویسی

برای استفاده از این روش، شما باید به زبان برنامه‌نویسی PHP و زبان‌نشانه‌گذاری HTML و حتی CSS آشنا باشید؛ پس اگر از این دست افراد نیستید، بهتر است که سراغ روش بعدی بروید.

پیدا کردن مکان فایل‌های قالب:

برای استفاده از این روش سراغ فایل‌‌های مربوط به وب‌سایت وردپرسی خود در هاست بروید. معمولا قسمت‌هایی برای مدیریت فایل‌ها در هاست‌های وردپرسی وجود دارند که برای نصب و ایجاد تغییر وردپرس باید از آن‌ها استفاده کنید.

پیدا کردن مکان فایل‌های قالب:

بعد از باز کردن بخش مدیریت فایل‌ها، باید ابتدا به پوشه wp-content و سپس themes بروید. البته، برای دسترسی به محتوای بعضی از سایت‌های وردپرسی که روی انواع دیگر سرورها به جز هاست‌ها نصب شده‌اند باید از کلاینت‌های FTP مانند FileZilla یا Cyberduck استفاده کنید.

شناسایی فایل مورد نظر:

در این قسمت باید با بررسی فایل‌های مربوط به قالب سایت، به دنبال فایل‌هایی بگردید که برای حذف نام سازنده قالب وردپرسی به کارتان می‌آیند. استاندارد خاصی برای مکان یا نوع این فایل‌ها وجود ندارد؛ اما با گشت‌وگذاری در اینترنت می‌توانید به نام آن‌ها برسید.

روش اول حذف نام سازنده قالب وردپس: برنامه‌نویسی

از اصلی‌ترین فایل‌هایی که معمولا برای حذف نام سازنده قالب وردپرسی سراغ آن‌ها می‌روند می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • php: فایل فوتر معمولا محتوا را در پاورقی وب‌سایت نمایش می‌دهد. بیشتر سازندگان قالب‌های وردپرسی از این قسمت برای قرار دادن نام خود در محصولاتشان استفاده می‌کنند.
  • php: برخلاف فوتر، فایل هدر برای نمایش اطلاعات مربوط به قسمت بالایی وب‌سایت است. تعداد بسیار اندکی از طراحان قالب‌های وردپرسی سراغ استفاده از این قسمت می‌روند و معمولا از آن برای نمایش نام خود در نسخه دمو قالب‌شان بهره می‌برند.
  • فایل‌هایی خاص: با وجود دو فایل بالا، اما ممکن است که هنوز هم قسمت‌هایی در سایت وجود داشته باشند که نام سازنده قالب در آن‌ها نمایش داده شود.

پیشنهاد مطالعه: صفحه ساز المنتور در وردپرس چیست؟

ویرایش کد:

با متوجه شدن مکان‌هایی که طراح قالب در آن‌ها نام خود را قرار داده است، باید فایل مربوط به آن‌ها را در یک ویرایشگر متنی مانند vscode یا Notepad++ باز کنید. بعد از باز کردن فایل مورد نظر، قطعه کدی را که نشان‌دهنده نام سازنده تم است را بیابید. معمولا نام سازنده قالب در ادامه عبارت‌هایی مانند Theme by و Powered by همراه با لینک‌هایی برای رفتن به سمت سایت او قرار دارد.

در این قسمت باید فرایند حذف نام سازنده قالب وردپرس را با دقت بالایی انجام دهید و مراقب باشید که کدهای نامرتبط را به صورت تصادفی حذف نکنید. بعد از انجام تمام تغییرات، باید آن‌ها را در فایل دیگری ذخیره کنید.

آزمایش و تایید:

بعد از انجام تمام فرایندهای بالا و جایگزینی فایل‌های تغییریافته در هاست یا سرور، باید از وب‌سایت خود بازدید و بررسی کنید که آیا نام سازنده قالب به درستی حذف شده است یا خیر. در این بخش بهتر است که تمام صفحات سایت خود را باز کنید تا از حذف شدن درست نام سازنده مطمئن شوید.

روش دوم: استفاده از افزونه‌ها

استفاده از افزونه‌ها بهترین، ایمن‌ترین و آسان‌ترین روشی است که می‌توانید از آن‌ها برای ویرایش کدهای سایت خود به صورت غیرمستقیم استفاده کنید. همان‌طور که در قسمت قبلی هم به آن اشاره کردیم، ایجاد تغییرات در کدها برای افرادی که تجربه کافی در برنامه‌نویسی را ندارند، اصلا کار مناسبی نیست؛ پس پیشنهاد می‌دهیم که اگر جزو این دسته از افراد هستید، حتما سراغ افزونه‌ها بروید.

استفاده از افزونه‌ها

قبل از شروع افزونه‌ها، بیایید نگاهی به روند نصب افزونه‌ها برای حذف نام سازنده قالب وردپرس داشته باشیم:

  1. ابتدا به بخش Plugins در داشبورد وردپرس بروید.
  2. روی Add New کلیک کنید و افزونه انتخابی را با نامش جستجو کنید.
  3. افزونه را نصب و فعال کنید.
  4. از طریق منو، به صفحه تنظیمات افزونه‌ها بروید.
  5. تنظیمات را با توجه به نیازهای خود، از جمله مشخص کردن اطلاعاتی که باید حذف و با چه متنی جایگزین شوند، جایگزین کنید.
  6. تغییرات را ذخیره و نتایج مورد نظر را در وب‌سایت خود بررسی کنید.

بهترین افزونه‌ها برای حذف نام سازنده قالب عبارتند از:

Theme Name Changer:

بهترین و کامل‌ترین افزونه‌ای که می‌توانید از آن برای حذف نام سازنده قالب وردپرسی سایت خود استفاده کنید، Theme Name Changer است. از مهم‌ترین مزایا و معایب این افزونه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

مزایا:

  • ساده و کاربرپسند: Theme Name Changer دارای یک رابط کاربری ساده است که حتی افراد مبتدی هم می‌توانند از آن استفاده کنند.
  • گزینه‌های سفارشی‌سازی گوناگون: شما می‌توانید نام نمایش داده شده از سازنده قالب را در مکان‌های مختلف سایت، از جمله پنل‌های مدیریتی، پاورقی و صفحه قالب‌ها، تغییر دهید.
  • سازگاری با اکثر قالب‌ها: این افزوه با اکثر قالب‌های محبوب وردپرسی سازگار است و قابلیت‌های گسترده‌ای را در اختیار شما قرار خواهد داد.
  • سبک و کارآمد در زمینه استفاده از منابع: این افزونه تاثیر بسیار اندکی در مقایسه با رقبای خود روی وب‌سایت شما دارد و آن را به انتخابی ایمن برای محیط‌های با محدویت منابع تبدیل می‌کند.
  • رایگان و اوپن سورس: این افزونه را می‌توان به صورت رایگان دانلود و استفاده کرد و برای همه قابل استفاده است.

معایب:

  • عملکرد محدود: این افزونه در مرحله اول روی تغییر نام قالب تمرکز دارد و گزینه‌های محدودی را برای سفارشی‌سازی بیشتر ارائه می‌دهد.
  • تضادهای احتمالی با سایر افزونه‌ها: در حالی که این افزونه به صورت کلی با بسیاری از افزونه‌ها سازگار است، این امکان وجود دارد تا با افزونه‌های دیگری که اطلاعات قالب را تغییر می‌دهند تداخل داشته باشد.
  • پشتیبانی محدود: Theme Name Changer به عنوان یک افزونه رایگان، پشتیبانی نسبتا محدودتری در مقایسه با رقبای خود دارد.

به صورت کلی، افزونه Theme Name Changer راه‌حلی ساده و موثر برای حذف نام سازنده قالب از سایت است . این افزونه برای کاربرانی ایده‌آل است که می‌خواهند راهی سریع و آسان برای حذف نام سازنده قالب وردپرس داشته باشند و تمایلی به پرداخت هزینه برای انجام این کار را ندارند. با این حال، اگر به قابلیت‌های اضافی یا کنترل کامل‌تری روی سایت خود نیاز دارید، رفتن به سراغ گزینه‌های پریمیوم‌تر می‌تواند گزینه‌ای مناسب‌تر باشد.

دوره پیشنهادی: آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی با چند فروشنده

WP Branding:

WP Branding می‌تواند در کنار کمک به شما برای حذف نام سازنده قالب وردپرس، در زمینه‌هایی مانند ارتقای هویت بصری وب‌سایت‌تان هم نقشی کلیدی داشته باشد. از مهم‌ترین مزایا و معایب این افزونه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

مزایا:

  • کنترل جامع برندسازی: WP Branding به شما اجازه می‌دهد تا طیف گسترده‌ای از عناصر برند خود در سایت‌تان، از جمله نام قالب و اطلاعات نویسنده، لوگو و پس زمینه ورود به سیستم و… را شخصی‌سازی کنید.
  • رابط کاربرپسند: با وجود ویژگی‌های گسترده، این افزونه یک رابط کاربرپسند با دستورالعمل‌های واضحی را به کاربران ارائه می‌دهد.
  • گزینه‌های سفارشی‌‌سازی پیشرفته: برای کاربرانی که علاقه دارند کارهای پیشرفته‌تری را انجام دهند، WP Branding دسترسی به کد‌های سفارشی و امکان تغییر در استایل‌های CSS را فراهم می‌آورد.
  • پشتیبانی از چند زبان: این افزونه از چندین زبان پشتیبانی می‌کند و برای وب‌سایت‌هایی که مخاطبان جهانی دارند، بهترین گزینه است.

معایب:

  • یادگیری نسبتا سخت: در حالی که WP Branding کاربرپسند است، اما یادگیری استفاده از ویژگی‌های زیاد و گسترده آن ممکن است نیاز به زمان نسبتا طولانی داشته باشد.
  • محدودیت‌های نسخه رایگان: نسخه رایگان WP Branding عملکردهای اساسی را به شما ارائه می‌دهد و شما برای استفاده از قابلیت‌های اضافه‌تر باید هزینه اضافه‌تری را بپردازید.
  • تاثیر بالقوه روی عملکرد وب‌سایت: اصلاح چند المان از وب‌سایت با استفاده از WP Branding ممکن است که بر عملکرد کلی آن تاثیر زیادی بگذارد.
  • سازگاری: در حالی که WP Branding با اکثر قالب‌های موجود در بازار سازگار است، اما قبل از نصب مطمئن شوید که قالب شما با این افزونه تداخل نداشته باشد.

WP Branding همان افزونه قدرتمندی است که شما برای کنترل کامل روی برندسازی وب‌سایت‌تان نیاز دارید. ویژگی‌های جامع و رابط کاربرپسند آن باعث شده تا به گزینه‌ای عالی برای حذف نام سازنده قالب وردپرس باشد.

پیشنهاد مطالعه: تگ وردپرس چیست و چه تفاوتی با دسته بندی دارد؟

Remove Footer Credit:

آخرین افزونه‌ای که در این بخش می‌خواهیم سراغ معرفی آن برویم، Remove Footer Credit است. این افزونه با قابلیت‌های خود به شما اجازه می‌دهد تا در سریع‌ترین زمان ممکن امکان حذف نام سازنده قالب وردپرس را داشته باشید. Remove Footer Credit می‌تواند ابزاری ارزشمند برای کاربرانی باشد که به دنبال افزایش زیبایی و تمیزی وب‌سایت خود هستند. از مهم‌ترین مزایا و معایب این افزونه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

مزایا:

  • کارکرد هدفمند: اینکه افزونه Remove Footer Credit روی حذف نام سازنده قالب از پاورقی سایت تمرکز دارد، استفاده از آن را بسیار ساده می‌کند و با ویژگی‌های غیرضروری باعث نمی‌شود تا شما سردرگم شوید.
  • رابط کاربری ساده: Remove Footer Credit دارای یک رابط کاربری ساده با حداقل تنظیمات است که حتی افراد مبتدی هم می‌توانند از آن استفاده کنند.
  • سبک و کارآمد: این افزونه تاثیر کمتری بر عملکرد وب‌سایت دارد و آن را به انتخاب خوبی برای محیط‌های با محدودیت منابع تبدیل می‌کند.
  • رایگان و اوپن سورس: شما می‌توانید این افزونه را به صورت رایگان دانلود و استفاده کنید و در دسترس همه قرار دارد.

معایب:

  • دامنه کاربرد محدود: این افزونه تنها قابلیت حذف نام سازنده قالب وردپرس و امکان حذف آن در قسمت‌های دیگر را ندارد.
  • تصادهای احتمالی با لایسنس قالب: برخی از قالب‌ها ممکن است که اطلاعات لایسنس را در کد‌های مربوط به صفحه‌ها قرار دهند که در این صورت به ویرایش‌های بیشتری نیاز دارید.
  • پشتیبانی محدود: این افزونه به عنوان گزینه‌ای رایگان، اصلا پشتیبانی خوبی ندارد و بهتر است که برای استفاده از قابلیت‌های اضافه‌تر، سراغ گزینه‌های پرمیوم‌تری بروید.

به صورت کلی، افزونه Remove Footer Credit ابزاری ارزشمند برای کاربرانی است که می‌خواهند نام سازنده قالب وردپرسی را حذف کنند. سهولت استفاده، سازگاری بالا و در دسترس بودن رایگان، این افزونه را به انتخابی عالی برای مبتدیان یا کسانی که نیازهای خاص دارند، تبدیل کرده است؛ با این حال، اگر به قابلیت‌های بیشتر یا گزینه‌های سفارشی‌سازی جامع نیاز دارید، گزینه‌های جایگزین بهتری برای آن وجود دارند.

نکته‌های مهم

نکات مهم در رابطه با حذف نام سازنده قالب وردپرس مهم است:

  1. همیشه قبل از هرگونه تغییری از وب‌سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید.
  2. اگر با مشکلاتی مواجه شدید، سراغ راهنمایی‌های مربوط به آن افزونه بروید یا از طریق اینترنت به دنبال روش حل مشکل بگردید.
  3. حذف نام سازنده قالب وردپرس ممکن است باعث نقض قانون کپی رایت شود. قبل از انجام این کار، اطمینان حاصل کنید که از سازنده قالب اجازه انجام این کار را داده است.


در این دوره آموزش وردپرس صفر تا صد طراحی سایت را با وردپرس یاد خواهید گرفت.
TOZIHAT_DALKHWAHاینجا کلیک کنید

جمع‌بندی

ما در این مقاله به روش‌هایی برای حذف نام سازنده قالب وردپرس پرداختیم و به شما گفتیم که از استفاده از قالب‌ها می‌تواند چه تاثیری روی وب‌سایت شما داشته باشند. حذف نام سازنده قالب وردپرس می‌تواند وب‌سایت شما را شخصی‌تر و آن را به چیزی تبدیل کند که در ذهن دارید. با انتخاب روشی که به بهترین وجه با توانایی‌های فنی شما مطابقت دارد، می‌توانید در کنار اطمینان از یکپارچگی و عملکرد عالی سایت‌تان، نام سازنده قالب را هم حذف کنید؛ بنابراین ادامه دهید، سایت خود را سفارشی کنید و سایتی را داشته باشید که بیشترین شباهت را به تصویر ذهنی‌تان دارد.

کامل بهرامی

کامل بهرامی دانش‌آموخته کارشناسی ارشد رشته مهندسی کامپیوتر گرایش نرم‌افزار از دانشگاه ارومیه است. به حوزه کامپیوتر، برنامه‌نویسی و فناوری اطلاعات علاقه‌مند‌ است و هم اکنون به عنوان عضو تیم سئو و مدیر تیم نویسنده‌های مکتب خونه در این مجموعه فعالیت می‌کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا