معرفی کسب و کارهای خانگی پولساز
کسبوکار خانگی چیست؟ چگونه یک کسبوکار خانگی پردرآمد راه بیاندازیم؟ در این مقاله قصد داریم تا به معرفی کسبوکارهای خانگی پولساز بپردازیم.
بسیاری از افراد تصور میکنند که کار کردن، تنها در صبح زودبیدار شدن و به سرکار رفتن خلاصه میشود. امروزه، افرادی موفق هستند که قادر به شکستن این قانون باشند و به راه اندازی یک کسبوکار خانگی پردرآمد بپردازند.
کسبوکار خانگی چیست؟
یک معلم را در نظر بگیرید که هرروز صبح به مدرسه میرود. فرض کنید که این فرد تصمیم بگیرد که بعد از اتمام ساعت کاری در مدرسه، کار خود را در منزل ادامه دهد. پس میتوان گفت که این فرد با ماندن در منزل، به کسبوکار خانگی روی آورده است.
کسبوکار خانگی برخلاف بیشتر مشاغل بیرون از محیط خانه، ساعت کاری مشخصی ندارد و هر زمان که تمایل به کار داشته باشد، میتواند کارش را انجام دهد.
بیش از ۶۰درصد کسبوکارهای خانگی به سرمایه اولیه نیازی ندارند. ۲۰درصد این نوع از کسبوکارها به سرمایه اولیهای حدود ۵ تا ۱۰ میلیون نیاز دارند و مابقی، بسته به مقیاسی که دارند به سرمایهای حدود ۱۰تا ۱۰۰میلیون نیاز دارند.
تا به حال ایدهای برای یک کسبوکار خانگی پولساز داشتهاید؟ تا آخر این مطالب با ما همراه باشید تا چند کسبوکار خانگی پردرآمد را به شما معرفی کنیم.
کسبوکارهای خانگی در سراسر دنیا به دو دسته اصلی زیر تقسیم میشوند:
- کار کردن در منزل.
- کسبوکار خانگی
کار کردن در منزل:
همه کسانی که در جامعه مشغول به کار هستند، مدیر یا صاحب کسبوکار نمیباشند. در بحث کسبوکار خانگی هم همین داستان وجود دارد. قاعدتا، همه مردم نمیتوانند مدیر کسبوکار خانگی باشند.
بنابراین، کار در منزل همان کاری است که شما براساس مهارت و استعدادی و براساس نیازهای کارفرما، به صورت پروژه قبول میکنید و فعالیت خود را در این حوزه آغاز میکنید.
کسبوکار خانگی:
در این دسته از فعالیتها شما تولیدکننده یا مدیر پروژه هستید و به واسطه همکاری با دیگر افراد، به درآمدزایی میپردازید.
تاریخچه کسبوکار خانگی:
کسبوکارهای خانگی دارای سابقهای دیرینه در ایران هستند. بسیاری از صنایع دستی، در منزل و محل سکونت افراد تولید میشود. بنابراین، این دسته از کسبوکارها پدیدهای نو و جدید نیستند و در طول زمان توسعه پیدا کردهاند.
همچنین، با راهاندازی یک کسبوکار خانگی پردرآمد، کیفیت زندگی فرد ارتقاء پیدا خواهد کرد. در این مشاغل، کار و زندگی با یکدیگر ادغم میشوند و شما میتوانید وقت بیشتری را به خانواده اختصاص دهید.
مزایا کسبوکار خانگی چیست؟
۱) برنامه انعطافپذیر:
برخلاف کسبوکارهای دفتری و اداری، کسبوکار خانگی دارای ساعات کاری منعطف است و میتوانید در طول روز، در خانه، به انجام پروژهها بپردازید و در کنار کار، تفریح و کارهای شخصیتان را نیز انجام دهید.
در صورتی که کارهای اداری تقریبا هر روز، ۸ساعت از وقت شما را میگیرد و فرصت برنامهریزی را برای شما محدود میکند.
۲)کار در محیط دلخواه:
همه افراد بسته به فعالیتی که میکنند، یک محیط دلخواه برای کارشان تصور میکنند. برای مثال، برخی دوست دارند روی مبل دراز بکشیند و با گوشی خود کار انجام دهند. برخی دیگر، ترجیح میدهند که در محیط کار آنها موسیقی آرامشبخش، پخش شود.
از مزیتهای کسبوکار خانگی میتوان به این اشاره کرد که میتوانید فضا کاری را به دلخواه خود انتخاب کنید.
۳)استفاده از لباس راحت:
برای بعضی از افراد، پوشیدن لباس رسمی به مدت ۸ ساعت، کاری آزادهنده است. برخی از مشاغل، نیاز با آزادی جسمی و ذهنی دارند و پوشیدن لباس رسمی، این آزادی را از نیروی کار میگیرد و بازدهی فرد را کاهش میدهد. در حالی که با انجام کسبوکار خانگی، میتوانید با لباس راحتی در محل کار حاضر شوید.
۴)صرفهجویی در هزینهها:
در این دسته از مشاغل، نیازی به صرف هزینه برای حملونقل وجود ندارد. بنابراین، پول بیشتری را میتوانید پسانداز کنید.
۵) زمان بیشتری برای بودن در کنار خانواده و عزیزانتان دارید:
یکی دیگر از مزیتهای کار کردن در منزل این است که میتوانید همیشه در کنار خانواده و عزیزانتان باشید. در حالی که در کارهای دفتری مجبور به ۸ تا ۱۰ ساعت کار در روز میباشید، در پایان روز با خستگی به منزل برمیگردید و وقتی برای تفریح با عزیزانتان باقی نمیماند.
کسبوکار خانگی را از کجا شروع کنیم؟
به طور کلی، شیوههای کسبوکار خانگی را میتوان به چهار دسته زیر تقسیم کرد.
- کسبوکارهای آموزشی.
- کسبوکارهای اشتراکی.
- کسبوکارهای تولیدی.
- کسبوکارهای اینترنتی.
۱)کسب و کار آموزشی چیست؟
شاید در کودکی از شما هم پرسیده باشند که ” علم بهتر است یا ثروت؟” لازم است بدانید که علم همیشه “پولساز” است. میتوانید با عرضه دانش و آموزش علم به دیگران، درآمد کسب کنید. تفاوتی هم ندارد که در چه حوزهای متخصص هستید. تنها کافی است که تخصصتان را به اشتراک گذاشته و از آن درآمد به دست آورید.
یکی از مزیتهای این کسبوکارها این است که میتوانید به صورت غیرحضوری به کسب درآمد مشغول شوید.
۲)کسب و کار اشتراکی چیست؟
یکی دیگر از کسبوکارهای پردرآمد، کسبکار اشتراکی است. در این مشاغل نیازی به سرمایه اولیه یا مهارت خاصی ندارید؛ زیرا، تنها یک بازاریاب و یک واسطه بیین مشتری و فروشنده اصلی میباشید.
این کسبوکار برخلاف سایر کسبوکارها، خیلی در ایران رایج نیست. البته، وجود دارند کسانی که از این راه هزینه زندگی خود را تامین میکنند.
۳)کسبوکار تولیدی چیست؟
یکی از ارکان اصلی در کسبوکارهای خانگی، تولید است که سابقهای طولانی در ایران دارد. این کسبوکارها تعریف سادهای دارند.
“هرچیزی که در منزل تولید شده و به بازار عرضه میشود را کسبوکار تولیدی میگویند.”
کارهای تولیدی دارای مدلهای متفاوتی است و هرکدام نیاز به سرمایه اولیه متفاوتی دارد. کارهای تولیدی وخدماتی در ایران توانسته، در مدتی کوتاه، طرفداران زیادی پیدا کند.
۴) کسبوکار اینترنتی، چقدر سرمایه اولیه نیاز دارد؟
راهاندازی این کسبوکار، نیاز به هیچ سرمایه اولیهای ندارد. تنها هزینهای که باید بکنید، هزینه خرید بستههای اینترنت است.
شما با توجه به رزومه و مهارتی که دارید، میتوانید به سایتهای کاریابی مراجعه کرده و بسته به استعدادی که دارید، همکاری خود را با مدیران و کارفرمایان آغاز کنید.
کسبوکارهای خانگی پردرآمد کدامند؟
۱)تهیه غذا در منزل:
اولین شغل پردرآمدی که قصد معرفی آن را به شما داریم، آشپزی در منزل است. یکی از مهارتهای پولساز در اکثر نقاط جهان، آشپزی و صنعت رستورانداری است.
اغلب مردم به غذاهای خانگی علاقه دارند و این غذاها را به غذای بیشتر رستورانها ترجیح میدهند. برخی دیگر از افراد، زمان کافی برای تهیه یک برنامه غذایی سالم را ندارند. به همین خاطر، به سراغ تهیه غذاهای خانگی از یک جای مطمئن میروند.
اگر در آشپزی مهارت و استعداد داشته باشید، میتوانید تبدیل به یک سرمایهدار در این مسیر شوید.
تصور کنید که فروش شما ۱۰۰پرس غذا در روز است و میانگین قیمت هر پرس، ۳۰هزارتومان باشد. در نتیجه، در پایان ماه درآمد شما حدود ۳میلیون تومان میباشد که تقریبا ۸۰درصد آن سود خالص است.
اکنون حالتی را در نظر بگیرید که با یک شرکت یا سازمان قرارداد امضاء میکنید و فروش شما به ۵۰۰ پرس در روز میسد. در چنین حالتی، چند نیرو در کنا شما شروع به کار میکنند.
۲) ساخت جواهرات و صنایع دستی:
شغلهای مرتبط به صنایع دستی، یک کسبوکار خانگی پردرآمد هستند. سوالی که پیش میآید این است که، آیا با وجود برندهای معتبر و معروف جواهرسازی، کسی جواهرات ساخته شده در خانه را میخرد؟ پاسخ این سوال، بله است. چرا؟ به دو دلیل زیر:
دلیل اول:
بهای تمام شده جواهرات خانگی از قیمت تمام شده در بازار کمتر است. بنابراین، مورد توجه عدهای از مردم قرار میگیرد.
دلیل دوم:
طراح خانگی میتواند از طرحهای متنوع و خلاقیت در این شغل استفاده کند. برندهای معروف، تمام توجه خود را روی تولید محصولات جدید میگذارند. به همین دلیل، فرصت مناسبی در اختیار طراحان دیگر قرار میگیرد که میتوانند با تکیه بر توانایی و استعدادهایشان به سراغ طرحهای جدید بروند.
۳)ارائه خدمات:
همسو با پیشرفت تکنولوژی، وسایل الکتریکی ،تمام زندگی بشر را احاطه کردهاند. در هر خانهای، حداقل یک وسایل الکتریکی وجود دارد و احتمال دارد روزی خراب شوند.
شرایط اقتصادی به گونهای است که دستهای از مردم، در صورت خراب شدن وسایل الکتریکی، تا جای ممکن به تعمیر آن دستگاه روی میآورند.
بنابراین، تعمیر وسایل الکتریکی میتواند یک شغل پردرآمد باشد که برای آن نیاز به سرمایه اولیه ندارید و تنها سرمایه در اینجا، مهارت و یک جعبه ابزار کامل است.
۴) طراحی لباس و خیاطی:
پوشاک یکی از نیازهای اولیه هر انسان است که همیشه برای آن تقاضا وجود دارد. همچنین، طراحی لباس و تولید، یکی از راههای کسب درآمد میباشد.
با گسترش تکنولوژی، دستگاههای متنوعی اختراع شده است که کار را برای اینگونه از مشاغل آسان کرده است؛ مانند: دستگاه تولید جوراب، دستگاه تولید دستکش و…
زمینه پوشاک بسیار گسترده است. برای مثال، شما میتوانید بخشی از پارکینگ منزلتان را تبدیل به یک تولیدی کنید و به عنوان یک خیاط فعالیت خود را در خانه آغاز کنید.
این کسبوکار بسته به نوع فعالیت، نیاز به سرمایه اولیه متفاوتی دارد. به طورکلی، میتوانید با ۵ تا ۱۰ میلیون یک کسبوکار خانگی کوچک راه بیاندازید و ماهانه ۴ تا ۸ میلیون درآمد کسب کنید.
۵)تدریس زبان :
هرساله عدهای وجود دارند که با قصد مهاجرت و یا تحصیل در خارج از کشور، شروع به یادگیری زبان میکنند. برخی دیگر، جهت کار در شرکت یا سازمانها نیاز به یک رزومه قوی دارند. به همین دلیل، به یادگیری زبان روی میآورند.
بنابراین، آموزش زبان انگلیسی یا دیگر زبانها، میتواند باعث کسب درآمد شود.
اما یک مانع در این میان وجود دارد. آن هم وجود آموزشگاههای زبان است که میتوانند به عنوان رقیب شما به حساب بیایند. اما اصلا نگران نباشید!
بسیاری از افرادی که تمایل به یادگیری زبان دارند، وقت کافی جهت شرکت در کلاسهای حضوری را ندارند و این فرصت خوبی برای شما فراهم میکند تا با برگزار کردن کلاسهای خصوصی در خانه و یا کلاسهای آنلاین، به کسب درآمد بپردازید.
امروزه درآمد کلاسهای خصوصی بین ۱۰۰هزارتومان تا ۳۰۰هزارتومان است. تصور کنید که شما در روز سه کلاس به مدت یک ساعت ونیم برگذار میکنید. در این صورت، درآمد شما ۳۰۰ تا ۹۰۰هزارتومان در روز است.
۶)تدریس بورس:
یکی از متداولترین منابع سرمایهگذاری در ایران، بورس است. در سال ۹۹ بیش از ۴میلیون کدبورسی وارد بازار بورس شدند و طبیعتا این تازهواردان به بازار، نیاز به آموزش دارند.
اگر شما یک تحلیلگر ماهر هستید، میتوانید با تدریس این بازار به نوورودان، کسب درآمد کنید. یکی از مزیتهای این کسبوکار خانگی در مقایسه با تدریس موسیقی،زبان و … این است که نیاز به کلاس حضوری نیست و میتوانید با ارائه پکیج یا تدریس آنلاین به ارائه خدمت به دیگران بپردازید.
اگر در فکر کسبوکار خانگی پولساز هستید، تبدیل به یک مدرس بورس شوید.
نتیجه گیری:
به تعداد انسانهای روی کره زمین، ایده برای کسب درآمد و ثروت وجود دارد. یک کسبوکار خانگی مطمئن میتواند تبدیل به یک منبع درآمد مادامالعمر شود و زندگی شما را متحول سازد.
برای راهاندازی یک کسبوکار پولساز، تنها کافی است که از همین امروز اراده کنید و به نیروی مستقل و اراده منحصر به فردتان تکیه کنید.