آموزش کوچك کردن بیني در فتوشاپ با سادهترین بیان
بینی که در مرکز صورت ما قرار دارد و تأثیر بسزایی بر زیبایی چهرهمان میگذارد، برجستهترین بخش صورت محسوب میشود که توجه زیادی را به خود جلب میکند. برای کسانی که کنجکاوند که در صورت انجام عمل بینی چهرهشان چه تغییری خواهد کرد اما در مورد جراحی پلاستیک مردد هستند، کوچک کردن بینی در فتوشاپ بهترین راه است.
در این آموزش کوچك کردن بیني در فتوشاپ با ما همراه باشید تا به بررسی نحوه استفاده از این ابزار برای کوچك کردن بیني در عکس بپردازیم. این آموزش نه تنها برای اهداف شخصی مفید است، بلکه یک مهارت ارزشمند برای هنرمندان و عکاسان دیجیتال محسوب میشود.
آموزش کوچك کردن بیني در فتوشاپ با ۶ مرحله
متأسفانه چهره ما در عکسها با آنچه در آینه میبینیم فرق میکند و اکثر اوقات باید تعداد زیادی عکس بگیریم تا یکی از آنها نظرمان را جلب کند. تنظیم فاصله کانونی اشتباه روی لنز دوربین، نور بد یا زاویه نامطلوب باعث تغییر چهره ما میشود و قسمتهایی مانند بینی را بزرگتر از واقعیت نشان میدهد. خوشبختانه، فتوشاپ در اینجا به کمک ما میآید و با ادیت بینی میتوانیم نتیجهای که انتظار داریم را به دست آوریم.
برای این کار، تنها ابزارهایی که نیاز دارید ابزار Lasso Tool، دستور Free Transform و Healing Brush برای تمیز کردن نقاط ناهموار هستند. این تصویری است که در این آموزش کوچك کردن بیني در فتوشاپ با آن کار خواهیم کرد:
پس از اصلاح فرم بینی در فتوشاپ، نتیجه به شکل زیر خواهد بود:
مرحله اول: انتخاب بینی در فتوشاپ
قبل از شروع آموزش کوچك کردن بیني در فتوشاپ، ابتدا باید بینی فرد را از بقیه تصویر جدا کنیم. ابزار Lasso Tool فتوشاپ برای این کار مورد استفاده قرار میگیرد، بنابراین آن را از پالت Tools انتخاب کرده یا دکمه L روی کیبورد را فشار دهید:
دلیل اینکه ابزار Lasso Tool در اینجا بسیار خوب جواب میدهد این است که دقیقترین ابزار selection در فتوشاپ نیست اما برای این تکنیک، ما نیازی به انتخاب دقیق بینی نداریم. در عوض، همانطور که در تصویر زیر میبینید کافیست به صورت تقریبی اطراف بینی را انتخاب کنید.
مرحله دوم: استفاده از Feather در قسمت انتخابشده
در مرحله بعد باید لبههای انتخابشده را با استفاده از ابزار Feather نرمتر کنیم. برای انجام این کار، به منوی Select در بالای صفحه بروید و Feather را انتخاب کنید. همچنین میتوانید روی صفحه کلید Alt+Ctrl+D (برای ویندوز) و Option+Command+D(برای مک) را فشار دهید. با این کار، پنجره Feather فتوشاپ ظاهر میشود. بسته به اندازه و وضوح تصویر، مقدار شعاع feather را بین ۲۰ تا ۳۰ پیکسل در نظر بگیرید.
OK را بزنید تا اندازه Feather انتخاب و پنجره آن بسته شود.
پیشنهاد مطالعه: آموزش تبدیل فتوشاپ به pdf با چند روش آسان
مرحله سوم آموزش کوچك کردن بیني در فتوشاپ: کپی قسمت انتخابشده در لایه جدید
در این مرحله از آموزش کوچك کردن بیني در فتوشاپ، Ctrl+J (Win) / Command+J (Mac) را فشار دهید تا ناحیه انتخابشده در یک لایه جدید کپی شود.
اکنون اگر به لایههای فتوشاپ نگاه کنید، میتوانید تصویر اصلی را در لایه Background و قسمت بینی جداشده را در یک لایه جدید بالای آن ببینید که فتوشاپ به طور خودکار آن را Layer 1 نامگذاری میکند:
مرحله چهارم: تغییر اندازه بینی با دستور Free Transform
اکنون که بینی در یک لایه جداگانه قرار گرفته است، میتوانیم آموزش کوچک کردن بینی با فتوشاپ را ادامه دهیم و اندازه آن را دستکاری کنیم. برای انجام این کار، از دستور Free Transform فتوشاپ کمک میگیریم. میتوانید همچنین کلید میانبر Ctrl+T (Win) / Command+T (Mac) را فشار دهید تا کادر Free Transform و هندلهای اطراف بینی نشان داده شود:
برای کوچک کردن بینی، تنها کاری که باید انجام دهید این است که هندلهای کناری (مربع های کوچک) را به سمت یکدیگر بکشید. برای کشیدن همزمان هر دو طرف به داخل، کلید(Mac) Alt (Win) / Option را نگه دارید. با این کار، همزمان که یکی از هندلها را میکشید، هندل طرف مقابل نیز به داخل کشیده میشود. هرچه هندلهای کناری را بیشتر به سمت یکدیگر بکشید، بینی نازکتر و کوچکتر میشود:
هر زمان که از ادیت بیني خود راضی بودید، میتوانید برای خروج از کادر Free Transform، Enter (Win) / Return (Mac) را فشار دهید.
در اینجا ما با کشیدن هندلهای Free Transform بینی این خانم را کمی باریکتر و کوتاهتر کردهایم. با این حال، اگر به تصویر دقت کنیم، میتوانیم متوجه شویم که مشکلاتی در آن وجود دارد. خطوط سایه زیر گونههای او (به خصوص در سمت چپ) کمی به هم ریختهاند:
برای رفع این مشکل و تکمیل آموزش کوچك کردن بیني در فتوشاپ، یک بار دیگر هندلهای Free Transform را با Ctrl+T (Win) / Command+T (Mac) باز میکنیم. این بار Shift+Ctrl+Alt (Win) یا Shift+Command+Option (Mac) را نگه میداریم و یکی از هندلهای گوشه پایین را به سمت بیرون میکشیم. همزمان با کشیدن هندل پایینی، هر سه کلید را نگه دارید تا فتوشاپ به طور خودکار هندل گوشه پایینی در سمت مقابل را نیز بکشد و در عین حال، دو هندل گوشه بالایی را در جای خود قفل کند. این کار را ادامه میدهیم تا خطوط سایه زیر گونههای او دیگر شکسته به نظر نرسند:
یک بار دیگر Enter (Win) / Return (Mac) را فشار میدهیم تا تغییرات اعمال شوند. سپس، میتوانیم از دستور Free Transform خارج شویم.
پیشنهاد مطالعه: آموزش ساخت عکس پروفایل با فتوشاپ؛ صفر تا صد
مرحله پنجم: اضافه کردن یک لایه جدید
تنها مشکلی که برای تصویر باقی میماند ناحیه زیر بینی اوست که اکنون کمی به هم ریخته به نظر میرسد:
برای تمیز کردن این ناحیه از Healing Brush استفاده میکنیم. اما قبل از این کار، بهتر است یک لایه جدید بالای Layer 1 اضافه کنیم. برای افزودن یک لایه جدید، کافیست روی نماد New Layer در پایین قسمت لایهها کلیک کنید:
فتوشاپ یک لایه جدید بالای دو لایه موجود اضافه میکند و به طور خودکار نام آن را Layer 2 میگذارد:
مرحله ششم آموزش کوچك کردن بیني در فتوشاپ: تمیز کردن ناحیه با Healing Brush
با اضافه شدن لایه جدید، برنامه ادیت بینی در فتوشاپ Healing Brush را از پالت Tools انتخاب کنید. در فتوشاپ CS2 و CS3، Healing Brush پشت Spot Healing Brush پنهان شده است، بنابراین باید بر روی Spot Healing Brush در پالت Tools کلیک و دکمه ماوس را برای یک یا دو ثانیه پایین نگه دارید، سپس ابزار مورد نظر را از منویی که ظاهر میشود انتخاب کنید:
پس از انتخاب Healing Brush، به نوار Options در بالای صفحه نگاهی بیندازید تا مطمئن شوید که گزینه Sample All Layers را انتخاب کردهاید:
هر زمان که از Healing Brush در یک لایه جداگانه استفاده میکنید، باید این گزینه انتخاب شود. Healing Brush با نمونهبرداری از رنگ، تن و بافت بخشی از تصویر کار میکند، اما از آنجا که کار ما روی یک لایه خالی جدید صورت میگیرد، چیزی برای نمونهبرداری وجود ندارد. با انتخاب گزینه Sample All Layers، فتوشاپ قادر است نه تنها از لایهای که روی آن قرار داریم، بلکه از لایه(های) زیر آن نیز نمونهبرداری کند.
Healing Brush زمانی بهترین عملکرد را دارد که اندازه براش را کمی بزرگتر از ناحیهای که میخواهید روی آن کار انجام دهید تنظیم کنید. میتوانید با استفاده از کلیدهای براکت چپ و راست اندازه براش را به سایز دلخواه خود برسانید. کلید براکت چپ، براش را کوچکتر و کلید براکت سمت راست آن را بزرگتر میکند.
همچنین بهتر است برای دستیابی به بهترین نتیجه، با براش روی نقاط به صورت جدا جدا و متقاطع کلیک کنید. آخرین نکتهای که در مورد Healing Brush باید در نظر داشته باشید این است که از ناحیهای نمونهبرداری کنید که به ناحیه مورد نظر نزدیکتر باشد؛ زیرا نواحی مختلف صورت افراد دارای بافت پوست متفاوتی هستند. برای نمونهبرداری، کلید Alt (Win) / Option (Mac) را نگه دارید و روی نقطهای کلیک کنید که نزدیکترین بافت نسبت به ناحیه مورد نظر را داشته باشد. سپس، کلید Alt/Option را رها و شروع به کلیک روی نواحی زیر بینی کنید که باید تمیز شوند.
البته توجه داشته باشید که بیش از حد از یک نمونه بافت استفاده نکنید تا پترن تکراری روی پوست ایجاد نشود. فرآیند بالا را چند بار تکرار کنید تا طبیعیترین و بهترین نتیجه را به دست آورید. در اینجا آموزش کوچك کردن بیني در فتوشاپ ما به پایان میرسد! به خاطر داشته باشید که هرچه ظریفتر و طبیعیتر کار کنید، فرد حاضر در عکس حتی متوجه نمی شود که چه کار کردهاید. اینکه فرد نتواند تشخیص دهد که دقیقاً چه ویرایشی روی عکس انجام شده که تا این حد چهره او در آن عالی به نظر میرسد، قطعاً مهر تأییدی بر مهارت فتوشاپ شما خواهد بود!
پیشنهاد مطالعه: آموزش طراحی بروشور در فتوشاپ به صورت تصویری
جمعبندی
در این مطلب از مجله مکتب خونه، به آموزش کوچك کردن بیني با فتوشاپ پرداختیم که یکی از پرکاربردترین و محبوبترین مهارتهای کار با این ابزار به شمار میرود. اگر به مهارتهای مشابهی مانند آموزش کوچك کردن بیني در فتوشاپ با گوشی، صاف کردن پوست در فتوشاپ یا آموزش کوچك کردن بیني نيمرخ در فتوشاپ علاقهمند هستید، شرکت در دوره آموزشی کار با فتوشاپ میتواند تمامی این مهارتها و فراتر از آن را به شما آموزش دهد.
آموزش کار با فتوشاپ در مکتب خونه
آموزش کوچك کردن بیني در فتوشاپ تنها یکی از مواردی است که با این نرمافزار کاربردی و جذاب میتوان انجام داد. فتوشاپ دنیایی از امکانات جدید را به روی شما باز میکند که میتوانید با کسب مهارت در این زمینه، از طریق کارهای خلاقانه و ویرایش یا روتوش عکس، درآمد زیادی به دست آورید. برای اینکه کار با فتوشاپ را به صورت حرفهای و تخصصی یاد بگیرید، میتوانید در دورههای آموزش فتوشاپ مکتب خونه شرکت کنید و با کسب مدرک معتبر و مهارتهای فنی تخصصی، استارت فعالیت حرفهای خود و درآمدزایی در این زمینه را بزنید!