مدیریت

۱۰ ایده کسب و کار پر سود با سرمایه کم

کسب و کار پر سود با سرمایه کم:

کسب و کار پر سود با سرمایه کم : چگونه با سرمایه کم، یک کسب‌وکار پرسود داشته باشیم؟ مکتب‌خونه قصد دارد تا در این مقاله به شما کمک کند تا از نقطه صفر، تبدیل به یک کارآفرین یا سرمایه‌گذار شوید.

امروزه، همه به دنبال راهی برای کسب و کار پر سود با سرمایه کم هستند. حتما می‌شناسید کسانی را که برای گذراندن مخارج زندگی، دو یا سه شغل به طور همزمان دارند.

دسته‌ای از افراد در کودکی به فکر راه‌اندازی کسب‌وکار شخصی می‌باشند، اما هیچ‌وقت به دنبال علاقه‌شان نمی‌روند؛ زیرا، فکر می‌کنند که این کسب‌وکارها نیاز به سرمایه زیادی دارند.

هدف از این مقاله مکتبخونه، ایده دادن برای راه‌اندازی کسب‌وکار پرسود با سرمایه کم است. در ادامه به معرفی کسب‌وکارهای پرسود و شیوه‌های جدید کار خواهیم پرداخت.

 

ویدیو پیشنهادی : آموزش بازار سرمایه
آموزش بازار سرمایه

 

آیا می‌توان با سرمایه کم به راه‌اندازی کسب‌وکار پردرآمد پرداخت؟

یکی از سوالات رایج در ذهن اغلب مردم این است که آیا کسب‌وکار پردرآمد با سرمایه کم امکان پذیر است؟  همه شما اسم Apple Inc شنیده‌اید. شاید جالب باشد که بدانید که این شرکت در ابتدا، یک کسب‌وکار خانگی بود و توسط استیو جابز و استیو وزنیاک از پارکینگ جابز شروع شد. این تنها یک مثال از هزاران مثال برای امکان پذیر بودن کسب درآمد با سرمایه کم بود.

آمازون، مثال دیگری از کسب‌وکار خانگی و اینترنتی است که نشان می‌دهد برای کسب درآمد نیازی به سرمایه هنگفت نیست.

به طورکلی، کسب و کار پر سود با سرمایه کم را می‌توان به دو دسته اصلی تقسیم کرد:

  1. کسب‌وکار اینترنتی
  2. کسب‌وکار در دنیای واقعی

باپیشرفت تکنولوژی، فرصت‌های زیادی برای کسب‌وکار و کارآفرینی فراهم شده است. پس، برای شروع یک کار پردرآمد، نیازی به سرمایه زیاد نیست یا حتی ممکن است که نیاز به هیچ هزینه‌ای نباشد.

بسیاری از افراد به منظور راه‌اندازی کسب و کار پر سود با سرمایه کم، فعالیت‌شان را از خانه شروع می‌کنند؛ زیرا، اکثر مشاغل خانگی نیازی به سرمایه اولیه ندارند و تنها سرمایه شما، مهارت و استعدادتان است. یک شعار اقتصادی جالب است که در در میان تایوانی‌ها رواج دارد که می‌گوید:”هر خانه یک کارخانه و هر کارخانه یک‌خانه!”

برای آگاهی کامل از کسب‌وکارهای خانگی به سراغ مقاله کسب‌وکارهای خانگی پول‌ساز بروید و آن‌را کامل مطالعه کنید تا با کارهای پردرآمدی که می‌توانید در منزل انجام دهید، آشنا شوید.

 

ویدیو پیشنهادی :آموزش سرمایه‌گذاری
آموزش سرمایه‌گذاری

 

مزایا کسب‌وکارهای کوچک با سرمایه کم چیست؟

  1. در کسب‌وکارهای کوچک، خودتان می‌توانید رئیس خودتان باشید.
  2. با هر پیروزی، احساس شعف زیادی خواهید کرد.
  3. در کسب‌وکارهای کوچک و یا خانگی، از آزادی عمل بیشتری برخوردار هستید.
  4. کسب‌وکارهای کوچک نیازی به سرمایه زیاد ندارد. در عین حال، سود زیادی را می‌توانید کسب کنید.
  5. امکان و زمینه رشد این کسب‌وکارها وجود دارد.
  6. نیازی به استخدام نیروی کار زیاد ندارید.
  7. هزینه‌ها به صرفه و قابل کنترل هستند.
  8. مدیریت و برنامه‌ریزی برای کار آسان است.

 

مقاله پیشنهادی : کجا سرمایه گذاری کنیم؟
کجا سرمایه گذاری کنیم؟

 

معایب کسب‌وکارهای کوچک با سرمایه کم چیست؟

  1. مقدار درآمد به دست آمده از این کسب‌وکار، رابطه مستقیمی با میزان کار و فعالیت شما دارد.
  2. از ابتدا نمی‌توانید درآمد خود را پیش‌بینی کنید و یا تضمینی برای کسب‌درآمد و سود وجود ندارد.
  3. شکست‌های مقطعی در این کسب‌وکار می‌تواند خسارات جبران‌ناپذیری را به بار بیاورد.
  4. احتمال ورشکستگی در این مشاغل بالا است.

دسته‌بندی کسب و کار پر سود با سرمایه کم بر اساس حرفه:

  1. کسب‌وکارهای فناوری و اطلاعات.
  2. کسب‌وکارهای خدماتی.
  3. کسب‌وکارهای کامپیوتری.
  4. کسب‌وکارهای واسطه‌گری.
  5. کسب‌وکارهای دانشگاهی.
  6. کسب‌وکارهای خانگی.
  7. کسب‌وکارهای وابسته به موبایل.
  8. کسب‌وکارهای سرمایه‌گذاری.
  9. کسب‌وکارهای تولیدی.

چه‌ کسب‌وکارهایی را می‌توان با سرمایه‌کم انجام داد؟

شاید شما هم تصور می‌کنید که نمی‌توان با سرمایه کم، کسب‌وکاری را راه‌اندازی کرد. در زیر، چند کسب‌وکار پردرآمد با سرمایه کم به شما معرفی کرده‌ایم تا از آن‌ها ایده بگیرید.

کسب و کار پر سود با سرمایه کم

۱)فروشگاه اینترنتی:

با ورود اینترنت به زندگی بشر، امکانات و فرصت‌های زیادی در اختیار بشر قرار گرفته است و انجام‌کارها برای انسان آسان‌تر شده است. یکی از مزایا ادغام زندگی بشر با اینترنت این است که می‌توانید با سرمایه کم، به سراغ راه‌هایی برای کسب درآمد بروید.

برای راه‌اندازی یک فروشگاه کوچک اینترنتی، به سرمایه کمی( چیزی نزدیک به ۱۰ میلیون) نیاز دارید. در این کسب‌وکار، با تولید و فروش زیورآلات، تابلو‌های نقاشی، لباس‌های بافتنی کودک و قلاب‌بافی و … می‌توانید سود زیادی را کسب کنید.

برای گسترش و توسعه فعالیت‌تان، می‌توانید با فروشگاه‌های مختلف همکاری کنید و محصولات آن‌ها را در سایت خود بفروشید.

۲) راه‌اندازی وبلاگ:

می‌توانید در زمینه موردعلاقه و مهارت‌تان وبلاگی راه‌ بی‌اندازید. برای این‌کار باید در آن حوزه، تحقیق کنید و از اطلاعات کافی برخوردار باشید و به صورت مداوم به دنبال تجربیات جدید باشید تا آن‌ها را با دنبال‌کنندگان خود در میان بگذارید.

در این کسب‌وکار، نیاز به رشد و ارتقاء اطلاعات شما است. سپس، در طول زمان و بعد از افزایش دنبال‌کنندگان، می‌توانید تبلیغات شرکت‌ها و سازمان‌های دیگر را در وبلاگ خود قرار دهید.

بهتر است برای افزایش بازدید‌ها، نکات سئو را یاد بگیرید تا در صدر نتایج گوگل قرار بگیرید و مخاطبان زیادی را جذب کنید. برای این‌کار به سرمایه‌ای تقریبا در حدود ۵ میلیون نیاز دارید.

۳) تولید محتوا:

هر کسب‌وکاری برای معرفی محصولات و خدمات‌ خود، نیاز به انتشار یک محتوا قوی در سایت‌ها و شبکه‌های مجازی مختلف دارد.

اگر استعداد نویسندگی دارید، این کسب‌وکار می‌تواند انتخاب خوبی برای شما باشد. این‌کار علاوه بر آنکه یک منبع کسب درآمد است، می‌تواند باعث افزایش علم و اطلاعات شما در حوزه‌های مختلف شود.

برای تولید محتوا نیاز به امکانات زیادی ندارید و می‌توانید به صورت انفرادی، فعالیت خود را آغاز کنید. برای راه‌اندازی این کسب‌وکار، نیاز به یک اینترنت پرسرعت و آشنایی با نرم‌افزار ویرایش عکس دارید.

۴) طراحی وب‌سایت:

یک راه خوب برای کسب‌وکار پردرآمد با سرمایه‌ کم، برای کسانی که به برنامه‌نویسی علاقه‌مند هستند، طراحی وب‌سایت است.

بیشتر کسب‌وکارها به دنبال راه‌اندازی سایت برای تبلیغ محصولات و خدمات خود هستند؛ زیرا، لازم است که انواع کسب‌وکارها با دنیای مدرن همراه شوند.

انواع مشاغل برای راه‌اندازی سایت نیاز به فردی دارند که علم این کار را داشته باشد. پس، اگر علم برنامه‌نویسی و طراحی وب‌سایت را دارید، می‌توانید به صورت پروژه‌ای با شرکت‌ها و مشاغل مختلف شروع به کار کنید و درآمد خوبی کسب کنید. برای این‌کار لازم است که سایتی برای خود راه‌اندازی کنید و در آنجا نمونه‌کارهایتان را قرار دهید و به تبلیغ بپردازید.

سرمایه اولیه این کسب‌وکار، اندک است. تنها لازم است مقدار اندکی سرمایه برای راه‌اندازی سایت شخصی‌تان دارید.

۵)تولید فیلم‌های آموزشی:

امروزه با توسعه علم و مدرن شدن زندگی مردم، مشغله انسان‌ها زیاد شده است و به دنبال راهی آسان برای یادگیری هستند.

بنابراین، اگر مهارت و دانشی دارید، یک دوربین بردارید و به ساخت فیلم‌های آموزشی مشغول شوید. می‌توانید فیلم‌های آموزشی‌تان را روی سایت قرار دهید و درآمد کسب کنید.

برای ساخت فیلم‌های آموزشی باید به رایانه و چند نرم‌افزار کاربردی دسترسی داشته باشید.

ساخت فیلم‌های آموزشی نیازی به سرمایه اولیه زیادی ندارد.

کسب و کار پر سود با سرمایه کم

در بالا چند کسب‌وکار پردرآمد با سرمایه کم را که بتوانید با اینترنت انجام دهید را به شما معرفی کردیم. اکنون قصد داریم تا چند ایده کسب‌وکار برای خانم‌ها را معرفی کنیم تا بتوانند در محیط خانه و در کنار فرزندان به فعالیت و کسب درآمد بپردازند.

۶)پخت غذای خانگی:

اگر به آشپزی علاقه‌دارید و دارای دستپخت خوبی هستید، می‌توانید با پخت غذا در منزل به کسب درآمد مشغول شوید. بعد از گذشت مدتی، می‌توانید با سرویس‌های ارائه دهنده خدمات شروع به همکاری کنید و یا سایتی بسازید و نمونه کارهای موفق خود را در آن قرار دهید.

برای این کسب‌وکار، نیاز به سرمایه اولیه زیادی ندارید. تنها کافی است مقداری سرمایه برای خرید مواد اولیه و بسته‌بندی غذا داشته باشید.

امروزه، گیاهخواری در حال گسترش است. از این رو، با تبحر در عرصه پخت غذاهای گیاهی، می‌توانید مشتریان زیادی را پیدا کنید.

۷)خیاطی:

با اختصاص دادن قسمت کوچکی از خانه به این کار، می‌توانید درآمد خوبی را کسب کنید. برای این کار، تنها به یک چرخ‌خیاطی و مقداری وسایل جهت خیاطی نیاز دارید.

خیاطی و طراحی لباس، ایده‌ای مناسبی برای کسب‌‌وکار پردرآمد با سرمایه کم برای خانم‌های خانه‌دار است.

۸) حسابدار و دفتردار مجازی:

یکی از کسب‌وکارهای که چندسالی است در ایران مرسوم شده است، دفتردار و حسابدار مجازی است. این حسابدارها به طور مستقیم و حضوری به محل کار مراجعه نمی‌کنند و از خانه به انجام امور مالی می‌پردازد.

با توجه به آنلاین شدن بیمه و مالیت در ایران، حسابداری و دفترداری مجازی رواج پیدا کرد.

۹) ساخت و آموزش صنایع دستی:

در این کسب‌وکار می‌توانید از دو روش، درآمد به دست بیاورید. در ابتدا می‌توانید با استفاده از مهارت‌تان، وسایل زیبا خلق کنید و آن‌ها را به فروش بگذارید. راه دوم، تهیه فیلم آموزشی از هنر و آموزش آن به دیگران است.

امروزه راه دوم، پردرآمدتر است و سرمایه کمتری نیاز دارد.

وسایل مورد نیاز برای این کار را می‌توانید با قیمت مناسب از عمده فروشی‌ها تهیه کنید.

۱۰)ادمین رسانه‌های اجتماعی:

یکی از بهترین کسب‌وکارهای خانگی، ادمین و مدیریت رسانه‌های اجتماعی است. مدیریت شبکه‌های احتماعی، یکی از مشاغلی است که همه کسب‌وکارها به آن نیاز دارند و می‌تواند انتخاب مناسبی در زمینه کسب‌وکارهای پردرآمد با سرمایه کم باشد.

در این شغل، باید روابط عمومی بالا با مراجعه‌کنندگان و مشتریان باشید.

نتیجه‌گیری:

برای راه‌اندازی یک کسب‌وکار پردرآمد با سرمایه کم، بی‌نهایت ایده وجود دارد که بسیاری از آن‌ها را می‌توانید در این مقاله و در مقاله “معرفی کسب‌وکارهای خانگی پول‌ساز ” مرور کنید. اکثر این مشاغل به سرمایه کمی نیاز دارند.

اما نکته‌ای که باید به آن توجه کنید این است که هیچ تضمینی برای بازدهی و درآمدزایی ۱۰۰درصد این مشاغل وجود ندارد. برای کسب درآمد باید سطح آگاهی‌تان را افزایش دهید و مطابق با روش‌های نو، پیش بروید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا