مهندسی

شرایط اپلای برای کارشناسی ارشد

شرایط اپلای برای کارشناسی ارشد

اخذ مدرک کارشناسی ارشد راهی عالی برای کسب تخصص عمیق و پیشرفت در حرفه خود است. اما برای تعیین اینکه به کدام رشته تحصیلی یا به‌عبارت‌دیگر برنامه تحصیلی علاقه دارید، در صورت صلاحیت و نحوه درخواست خود در آن رشته تحصیلی و مؤسسه یا دانشگاه موردنظر خود، به تحقیقات اولیه نیاز دارید.

فهرست مطالب این نوشته

در این مقاله تا با تشریح الزامات رایج برای استفاده از برنامه‌های کارشناسی ارشد، به‌سهولت انجام اپلای برای کارشناسی ارشد کمک کنیم. همچنین در مورد آمادگی برای موفقیت و الزامات معمول فارغ‌التحصیلی برای برنامه‌های اپلای برای کارشناسی ارشد جزئیات را مطرح خواهیم کرد.

ویدئو پییشنهادی :نقشه راه اپلای-آموزش فوت و فن های اپلای

آیا من واجد شرایط اپلای برای برنامه کارشناسی ارشد هستم؟

درحالی‌که الزامات خاص بر اساس برنامه، مدرک و تحصیلات متفاوت است، اما در مورد پیش نیازها و شرایط موردنیاز نیازمندی‌های مشترکی بین برنامه‌های کارشناسی ارشد وجود دارد.

 

پیش نیازهای اپلای برای کارشناسی ارشد

پیش نیاز های اپلای برای کارشناسی ارشد
پیش نیاز های اپلای برای کارشناسی ارشد

تمام مقاطع کارشناسی ارشد نیاز به اتمام دوره کارشناسی دارند و معمولاً نیاز به معدل 3.0 در مقطع کارشناسی دارند. ورود به بسیاری از این مؤسسات نیز نیاز به شرکت در امتحانات ورودی مانند GRE یا GMAT دارد.

برخی از مؤسسات به حداقل معدل 2.75 نیاز دارند یا در صورت عدم رعایت معیارهای معدل از شما برای شرکت در آزمون ورودی درخواست می‌شود.

پس از آن، می‌توانید پیش‌زمینه‌های متنوعی را پیدا کنید.

برخی از برنامه‌های اپلای کارشناسی ارشد نیاز به مدرک لیسانس خاص دارند یا دوره‌هایی قبل از درخواست باید تکمیل شوند. در اینجا نمونه‌های متداول هر یک آورده شده است.

مقاله پییشنهادی :هر آنچه از دانشگاه کلن باید بدانید  

رشته‌های محبوب کارشناسی ارشد با پیش نیازهای دوره معمول:

 

کارشناسی ارشد حسابداری: دوره‌های خاص حسابداری و حسابرسی متوسط ​​لازم است، اما برای صلاحیت نیازی به داشتن مدرک لیسانس در حسابداری نیست.

کارشناسی ارشد علوم کامپیوتر: دوره‌های ریاضیات، سیستم‌های عملیاتی و علوم کامپیوتر دانش‌آموزان را با مهارت‌های فنی برای تکمیل دوره کارشناسی ارشد در علوم کامپیوتر آماده می‌کند.

کارشناسی ارشد پرستاری: برنامه‌های پرستاری به طور معمول به BSN نیاز دارند، اگرچه برای دانشجویانی که BSN را کسب نکرده‌اند می‌توانند در برنامه‌های RN شرکت کنند.

بسیاری دیگر از دوره‌های کارشناسی ارشد تخصصی، فنی یا پزشکی دارای پیش‌نیاز دوره هستند که باید قبل از درخواست تکمیل شود.

مقاله پییشنهادی :معرفی بهترین رشته‌ها برای اپلای  

رشته‌های محبوب کارشناسی ارشد بدون پیش‌نیاز دوره‌های معمول:

 

کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی یا MBA: MBA یکی از انعطاف‌پذیرترین دوره‌های کارشناسی ارشد است، زیرا در مدیریت مهارت‌های رهبری در بسیاری از عملکردهای تجاری تمرکز دارد.

کارشناسی ارشد مدیریت بهداشت یا MHA: برنامه‌های تحصیلی MHA به‌عنوان مدرک کارشناسی ارشد به طور فزاینده‌ای در حال محبوب شدن است زیرا در موضوعات تخصصی مدیریت در سازمان‌های مراقبت‌های بهداشتی تمرکز دارد.

کارشناسی ارشد مدیریت دولتی یا MPA: MPA برای کسانی ایده‌آل است که علاقه‌مند به کار در بخش دولتی یا سازمان‌های غیرانتفاعی هستند، در این رشته یا برنامه تحصیلی دانشجویان مهارت‌های را می‌آموزند تا به طور مؤثر مسائل بی نظیری را که بر موفقیت و رشد دولت‌ها و سازمان‌های خدمات اجتماعی تأثیر می‌گذارد، حل کنند.

دوره‌های تحصیلی که در زمینه‌های فنی یا تخصصی کمتر نیاز دارند کمتر از مواردی که در بالا ذکر گردید به مدرک کارشناسی مرتبط نیاز دارند. در عوض، در این رشته‌ها معیارهایی مانند توانایی تحصیلی، تجربه حرفه‌ای و خصوصیات شخصی را هنگام بررسی درخواست شما ارزیابی می‌کنند.

 

اکنون‌که اصول را می‌دانید، در اینجا قدم بعدی برای اپلای در رشته یا برنامه تحصیلی موردنظر شما ذکر شده است.

چه مواردی در اپلای برای کارشناسی ارشد مهم است؟ ویژگی‌ها، مزایا و هزینه‌ها را با هم مقایسه کنید تا دانشگاه یا مؤسسه مناسب خود را پیدا کنید.

 

10 مرحله معمول اپلای برای تحصیلات تکمیلی

هر برنامه و مؤسسه شرایط خاص خودش را دارد تا بتوانید برای رشته تحصیلی در یک دوره کارشناسی ارشد اپلای کنید.

مراحل اپلای کارشناسی ارشد
مراحل اپلای کارشناسی ارشد

در اینجا مراحل کلی برای اپلای در دوره کارشناسی ارشد ذکر شده است:

 

  • مشخص کنید که آیا آزمون ورودی لازم است؟

    بسیاری از برنامه‌های تحصیلات تکمیلی به نمرات GRE یا GMAT نیاز دارند. اگر برخی از معیارهای معدل را داشته باشید، برخی از برنامه‌ها از این شرط چشم‌پوشی می‌کنند.

  • کارنامه رسمی مقطع قبلی خود را آماده کنید:

    برای اینکه بتوانید برای مقطع کارشناسی ارشد اپلای کنید و از مزایای بعد از پذیرش برخوردار شوید، با مراجعه به دانشگاه یا مؤسسه مقطع تحصیلی قبلی، ریز نمرات رسمی را دریافت کنید. فرایند درخواست ریز نمرات رسمی تقریباً بین 2 تا 3 هفته طول می‌کشد که وابسته به دانشگاه این زمان متغیر است.

  • مدرک زبان انگلیسی خود را ارائه دهید:

    برای دانشجویان بین‌المللی، اگر انگلیسی زبان اول شما نیست، شما باید مهارت زبان انگلیسی را از طریق کسب نمره مناسب در آزمون‌های آیلتس یا تافل یا موارد مشابهی که در سایت دانشگاه مورد نظرتان اعلام شده است ارائه دهید.

  • رزومه خود را به‌روز کنید:

    با استفاده از رزومه می‌توانید مهارت‌های خود را در زمینه‌های موردنیاز استاد مشاورتان یا مؤسسه مورد نظرتان نشان دهید.

  • تقویت مهارت نگارشی:

    مؤسسات می‌خواهند بدانند که شما مهارت‌های فشرده ارتباطی موردنیاز در برنامه‌های کارشناسی ارشد را دارید، لذا از شما موارد نگارشی خاصی می‌خواهند که باید از عهده نگارش نامه ‌بربیایید.

  • توصیه‌نامه تحصیلی آماده کنید:

    در بسیاری از برنامه‌ها از شما خواسته می‌شود تا داور یا مرجعی ارائه دهید که بتواند با ایشان در خصوص آمادگی تحصیلی و تجربه حرفه‌ای شما صحبت کند. بسیار مهم است که در این زمینه شخص مناسبی را انتخاب در رزومه خود ایشان را معرفی کنید.

البته باید توجه داشته باشید که ایشان را حداقل یک ماه قبل مطلع سازید.

  • برای مصاحبه پذیرش آماده شوید:

    ممکن است از شما بخواهند مصاحبه‌ای را با گروه انتخابی یا تیم پذیرش خود انجام دهید. اطمینان حاصل کنید که آماده مصاحبه در مورد زمینه تحصیلی موردنظرتان هستید، اینکه چرا می‌خواهید در این برنامه شرکت کنید و چرا فکر می‌کنید موفق خواهید شد.

  • درخواست پذیرش را تکمیل کنید:

    مطمئن شوید که درخواست‌های خود را خیلی زودتر از موعد مقرر تکمیل، ارسال و پرداخت می‌کنید.

  • پرونده FAFSA را تنظیم کنید:

    همه دانشجویان باید اپلای رایگان برای کمک به دانشجویان فدرال را برای درنظرگرفتن وام‌های دانشجویی فدرال تکمیل کنند.

  • سایر فرصت‌های دریافت فاند تحصیلی را کاوش کنید:

ببینید آیا کارفرمای شما هزینه بازپرداخت شهریه را ارائه می‌دهد یا صلاحیت دریافت کمک‌هزینه تحصیلی یا بورس تحصیلی توسط سازمان‌های حرفه‌ای را دارید.

برخی از این مراحل و نیازها متفاوت خواهند بود. برای درک هرگونه نیاز خاصی که ممکن است در این لیست نباشد، حتماً درباره هر برنامه و مؤسسه‌ای که درخواست می‌کنید تحقیق کنید.

 

نقاط عطف مهم برای کسب مدرک کارشناسی ارشد

اگر هنوز در برنامه کارشناسی ارشد خود اقدام نکرده‌اید، ممکن است خیلی زود باشد که به بررسی شرایط فارغ‌التحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد بپردازید، بااین‌حال، درک آنچه برای فارغ‌التحصیلی لازم است شما را برای موفقیت آماده می‌کند.

درحالی‌که هر برنامه و مؤسسه تفاوت‌های خاص خود را دارد، شرایط معمول فارغ‌التحصیلی در کارشناسی ارشد شامل موارد زیر است:

  • حداقل معدل 3.0:

    برخلاف برنامه‌های کارشناسی، برای تکمیل مدرک ارشد خود، نیاز به معدل 3 از 4 دارید. اطمینان حاصل کنید که همه تلاش خود را در هر دوره انجام می‌دهید تا مشکلی پیش نیاید.

  • تمام نیازهای دوره را برآورده کنید:

    شما باید در تمامی کلاس‌ها حاضر باشید. تعداد واحد ساعت درس در دوره کارشناسی ارشد به طور معمول بین 30-60 واحد است.

  • پایان‌نامه ارشد خود را تمام و کامل انجام دهید:

    اکثر برنامه‌های کارشناسی ارشد نیاز به یک مقاله یا پروژه نهایی دارند که به‌عنوان نقطه اوج برنامه دوره شما تلقی می‌شود. این پروژه‌ها می‌توانند از مقالات تحقیقاتی گرفته تا پروژه‌های حرفه‌ای باشند که مشکلات دنیای واقعی را برای یک تجارت یا صنعت حل می‌کنند.

به طور معمول، یک پروژه یا پایان‌نامه به‌عنوان بخشی از یک دوره یک ترم قبل از فارغ‌التحصیلی تکمیل می‌شود.

تلاش برای انجام تمام و کمال پروژه ها و پایان نامه های ارشد
تلاش برای انجام تمام و کمال پروژه ها و پایان نامه های ارشد
  • تمام شهریه و هزینه‌های باقیمانده را پرداخت کنید:

    این امر بیشتر از آنچه شما فکر می‌کنید اتفاق می‌افتد. افراد تمام شرایط تحصیل را تکمیل می‌کنند اما نمی‌توانند هزینه‌های نهایی را برای دریافت مدرک خود باید پرداخت کنند. مطمئن شوید که از قبل برنامه‌ریزی می‌کنید و بودجه کافی برای فارغ‌التحصیلی را در اختیار دارید.

پرداخت هزینه ها و شهریه های تحصیلی
پرداخت هزینه ها و شهریه های تحصیلی

اکنون می‌دانید چه مواردی لازم است. بهترین برنامه کارشناسی ارشد را برای خود پیدا کنید.

ارزیابی و درخواست برای کارشناسی ارشد یک‌شبه اتفاق نمی‌افتد. اکثر برنامه‌های کارشناسی ارشد بسیار انتخابی هستند، بنابراین باید برای اطمینان از برنامه موردنظر خود و همچنین تأمین شرایط پذیرش، وقت بگذارید.

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا