مقالات دیجیتال مارکتینگ

چگونه کارشناس دیجیتال مارکتیگ شویم ؟

چگونه کارشناس دیجیتال مارکتیگ شویم ؟

چگونه کارشناس دیجیتال مارکتیگ شویم ؟ سوالی است که برای علاقه مندان این حوزه پیش می‌آید و ما قصد داریم در این مقاله به آن پاسخ دهیم. هر روز از افرادی که برای خرید به فروشگاه‌ها به صورت حضوری مراجعه می‌کنند کمتر شده و در عوض تعداد بیشتری از افراد به صورت آنلاین خرید می‌کنند.

پس جای تعجب نیست که روز به روز افراد بیشتری درگیر یادگیری بازاریابی دیجیتال می‌شوند. علت این مسئله وجود اقلام بیشتر در فروشگاه‌های انلاین و عملیات راحت‌تر و کم‌دردسرتر ازخرید سنتی است. به همین ترتیب استخدام متخصصان این زمینه توسط مشاغل بیشتر می‌شود.شرح شغل دیجیتال مارکتر

 

هرچه افراد بیشتری برای خرید به اینترنت مراجعه می‌کنند، کسب مهارت‌های بازاریابی دیجیتال تقاضای بیشتری خواهند داشت. برای تبدیل شدن به یک متخصص در این حوزه، حتما نباید یک دوره چهار ساله کسب‌و کار بگذرانید. روش‌های دیگری هم هست. اگر آماده‌اید همین حالا با هم شروع کنیم:

چه چیزی در بازاریابی دیجیتال نقش دارد؟

قبل از اینکه بتوانید به دنیای بازاریابی دیجیتال بروید، باید اجزای مختلف آن را بشناسید. به عنوان مثال، بازاریابی محتوا بهینه سازی موتور جستجو (SEO)، جستجوهای پرداخت شده (PPC) ( مخفف پرداخت به ازای هر کلیک (Pay per click) الگویی از بازاریابی اینترنتی است که به ازای هر کلیک هزینه می‌پردازند.

در اصل این روش برای افزایش بازدید از سایت است(بازاریابی از طریق ایمیل، بازاریابی در شبکه‌های اجتماعی، بازاریابی نمایش دیجیتال، تجزیه و تحلیل وب و گزارش‌گیری وب و بازاریابی تلفن همراه بخش‌هایی است که باید در مورد آن آموزش دیده و بیشتر بیاموزید.

ویدیو پیشنهادی :آموزش دیجیتال مارکتنیگ
آموزش دیجیتال مارکتنیگ

 

بهترین راه برای یادگیری این است که سریع وارد این حوزه‌ها شده و عملی کار انجام دهید. برای شروع کار ابزار زیادی نیاز ندارید، یک رایانه، اینترنت و کمی سرمایه اولیه. حال مینی‌پروژه خود را ساخته و در حین کار آموزش ببینید. هر روز یک ساعت، در عرض یک ماه، یک متخصص کاربلد حوزه هنر بازاریابی دیجیتال می‌شوید. اما نکات زیر را هم در نظر بگیرید.

چگونه کارشناس دیجیتال مارکتیگ شویم ؟

مسیر تبدیل شدن به یک دیجیتال مارکتر حرفه‌ای :

 

  1. موضوعی را پیدا کنید که به آن علاقه دارید و درباره آن وبلاگ نویسی کنید. هزینه دامنه و هاست سالانه -بسته به کار شما- بسیار کم است.
  2. سئو را بشناسید و مقالاتی در بلاگ بنویسید که سئو آن بهینه‌سازی شده باشد.
  3. نرم‌افزار گوگل آنالکتیکس را نصب کنید تا بتوانید بازدید از وبلاگ خود را کنترل کنید.) گوگل آنالیتیکس یک سرویس رایگان توسط گوگل است که آمار بازدید‌کنندگان یک وب‌سایت را نشان می‌دهد. این ابزار برای بازاریابان و وب‌مسترها برای واکاوی وب به کار گرفته می‌شود.این سیستم امکان بررسی و تحلیل ورودی‌ها، صفحات ورودی‌دهنده، کاربران وارد ‌شده، فعالیت‌های کاربران، زمان حضور و مسیر خروجی آن‌ها وهدف‌گذاری مشخص در بازه‌زمانی را ارائه می‌کند. این سرویس می‌تواند گزارش رسیدن به هدف یا عقب ماندن ازآن‌ را گزارش دهد. به این ترتیب، گستره وسیعی از اطلاعات، در اختیار مدیریت سایت قرار خواهد گرفت.)
  4. عنوان برای تایید خوانایی
  5. از سرویس گوگل ادورز استفاده کنید تا بفمید چه کلمات کلیدی به صورت آنلاین مورد جستجو افراد بوده و از این کلمات کلیدی در وبلاگ خود استفاده کنید (گوگل ادز که یک سرویس تبلیغات آنلاین گوگل است، در آن تبلیغ‌کنندگان برای نمایش نسخه‌ی کوتاه شده تبلیغات برای کاربران وب هزینه‌ پرداخت می‌کنند. این سرویس از کوکی‌ها و کلیدواژه‌های استفاده شده دیگر تبلیغ‌کنندگان وبرای تبلیغات از ابزارهای متنوعی استفاده می‌کند).
  6. به نوشتن و انتشار مقالات وبلاگ خود ادامه دهید و سئو را در هر مقاله رعایت کنید.
  7. یک صفحه فیسبوک مخصوص وبلاگ خود درست کنید که جدا از صفحه شخصی شما باشد. حتما مقالات شما درهردو صفحه فیس بوک و صفحه وبلاگ چاپ شوند.
  8. صفحه خود را از طریق فیسبوک تبلیغ کنید، تبلیغاتی که می‌توانید با هزینه‌ای کمتر از ۱۰ دلار انجام دهید.
  9. در وبلاگ و فیسبوک  خود، گزینه پسندیدن، به اشتراک‌گذاری و اشتراک اجتماعی را قرار دهید. افزونه‌های وردپرس اینکار را رایگان انجام می‌دهند.
  10. در سایت‌هایی که سرویس ایمیل مارکتینگ دارند ثبت نام کنید.
  11. با کمک فرم‌های ثبت‌نام از طریق ایمیل در وبلاگ، مشترکین و اطلاعاتشان را حفظ کنید. با داشتن اطلاعات مشترکین، با انتشار هر مطلب جدیدی از طریق ایمیل آنها را مطلع کنید.
  12. برای تبلیغ صفحه فیسبوک از بازاریابی ایمیل استفاده کنید، تا مشترکان ایمیلی افزایش پیدا کند.
  13. برای تبلیغ وبلاگ خود از شبکه‌های اجتماعی دیگر که رایگان یا کم هزینه هستند، استفاده کنید.
  14.  برنامه گوگل ادسنس را بشناسید و با نحوه استفاده از کدهای تبلیغاتی آن آشنا شوید. (گوگل ادسنس یک برنامه تبلیغاتی گوگل است که وب‌سایت‌ها و نرم‌افزارها در این برنامه ثبت‌نام می‌کنند تا روی سایتشان تبلیغات متنی، تصویری و ویدئویی فعّال شود.)
  15. وبلاگ خود را طوری طراحی کنید که استفاده از آن در دستگاه‌های تلفن همراه آسان باشد و از شبکه‌های دیگر هم برای ساخت تبلیغات ویژه تلفن همراه کمک بگیرید.

آیا لازم است دوره خاصی بگذرانید؟

درجه یادگیری افراد متفاوت است. بعضی افراد می‌توانند مقالات آموزشی را آنلاین بخوانند و سریعا آن را عملی کنند. عده‌ای دیگر باید مرحله به مرحله یاد بگیرند. اگر جزو گروه دوم هستید، پس لازم است یک دوره آنلاین در بازاریابی دیجیتال را بگذرانید. منابع مختلفی برای گذراندن دوره‌های آنلاین هست، از جمله:

  • Udemy
  • Google Online Marketing Challenge
  • Coursera

البته سایت‌های زیادی هستند که دوره‌ها و کارگاه‌های رایگان هم ارائه می‌دهند. اما اینکه آیا قابل اعتماد هستند و آیا ارزش وقت گذاشتن دارند، بسته به نظر شما دارد.

در حقیقت با گذراندن این دوره‌ها بیش از یک آموزش ساده سود می‌برید. فقط باید در مورد دوره‌های مختلف تحقیق کنید و تصمیم بگیرید که کدام یک متناسب با نیاز شماست.

ویدیو پیشنهادی :آموزش گوگل آنالیتیکس
آموزش گوگل آنالیتیکس

 

توجه کنید که می‌توانید دوره‌های زیادی بگذرانید. اما این دوره‌ها حتما باید تجارت الکترونیک را هدف قرار دهند. همچنین می‌توانید به صورت آنلاین راهنمای کانال‌های بازاریابی را پیدا کنید.

این راهنما هم معلومات شما را در مورد بازاریابی دیجیتال بیشتر می‌کند هم لیست‌هایی از کلیه کانال‌های بازاریابی، معاملات و خدمات را در اختیار شما قرار می‌دهد.

چگونه کارشناس دیجیتال مارکتیگ شویم ؟

  • خواندن را شروع کنید

اگر واقعاً می‌خواهید یک متخصص بازاریابی دیجیتال شوید، لازم است که تا آنجا که می‌توانید در این مورد مطالعه کنید. سایت‌هایی هستند که شما را در جریان آخرین روند بازاریابی دیجیتال قرار می‌دهند، به دنبال وبلاگ‌هایی باشید که به طور خاص در مورد بازاریابی دیجیتال هستند.

  • هر چیزی یاد می‌گیرید عملی کنید

وقتی که تحقیقات خود را انجام دادید و اصول بازاریابی دیجیتال را درک کردید، آنچه آموخته‌اید را به کار گرفته و عملی کنید. یک وب‌سایت راه اندازی کنید و بازاریابی یک محصول را شروع کنید. لازم نیست کار بزرگی انجام دهید، کافی است شروع کنید. فقط به اندازه‌ای که بتوانید در دنیای مهیج بازاریابی دیجیتال تنی به آب بزنید. وقتی واقعاً مشغول کار شوید، روند کارها را به صورت واقعی می‌بینید و بقیه مطالب را یاد می‌گیرید

 

مقاله پیشنهادی :دیجیتال مارکتر کیست ؟
دیجیتال مارکتر کیست ؟

 

  • خدمات خود را به صورت رایگان ارائه دهید

 

بسیاری از شرکت‌های نوپا و غیرانتفاعی وجود دارند که می‌توانند واقعاً از کمک یک متخصص بازاریابی دیجیتال استفاده کنند، اما بودجه لازم برای استخدام آنها را ندارند.

اینجاست که شما وارد می‌شوید و خدمات خود را به صورت رایگان ارائه دهید. مطمئناً هیچ عایدی نخواهید داشت، اما تجربه و دانشی که کسب می‌کنید همه جا همراه شماست وهمین به شما کمک می‌کند تا فرصت‌های شغلی بیشتری در این زمینه داشته باشید و تجربه‌ی بیشتری کسب کنید. همچنین سازمانی که به آن کمک می‌کنید حتما در آینده در موفقیت شما تاثیرگذار خواهد بود.

در آخر

دنیای بازاریابی مثل یک دریا است. افراد زیادی وارد آن شده یا خارج می‌شوند. رقابت زیاد است. اما همیشه جا برای تازه‌واردها هست. پس نترسید و اقدام کنید.

آموزش اولیه، هدف‌گیری درست و کمی سرمایه اولیه برای شروع کافی است. اما آنچه بعدا پیش می‌آید بستگی به تلاش شما در این دریای بیکران دارد. امیدواریم که توانسته باشیم در این مقاله به سوال چگونه کارشناس دیجیتال مارکتیگ شویم ؟ به خوبی پاسخ داده باشیم و برایتان مفید واقع شده باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا