نوشتن مقدمه در رایتینگ آیلتس: نکاتی برای نوشتن مقدمهای عالی در رایتینگ تسک ۲ آیلتس
مقدمه در رایتینگ آیلتس
مقدمه در رایتینگ آیلتس اولین پاراگرافی است که در تسک ۲ باید بنویسید. هدف از نوشتن مقدمه در رایتینگ آیلتس حقیقت نشان دادن این مساله است که مقاله شما چگونه خواهد بود. به همین دلیل شما باید با دقت و مراقبت بیشتری این بخش از مقاله را بنویسید.
هدف از نوشتن یک مقدمه ابتدا معرفی موضوع و سپس بیان این مساله است که خواننده قرار است با چه چیزی در مقاله شما روبرو شود. بدیهی است که مقدمه واضح، منظم و مرتبط با موضوع تاثیر مثبتی بر ممتحن و قضاوت او بگذارد. در حقیقت مقدمه مقاله نمایندهی اصلی کیفیت محتوای آن است.
نحوه نوشتن مقدمه بسته به نوع سوال متفاوت است. با این حال در این یادداشت تلاش شده است که گام به گام نحوه نوشتن یک مقدمه عالی به طور کلی بررسی شود تا بتوانید بهترین نتیجه را در این بخش کسب بکنید.
اشتباههای رایج هنگام نوشتن مقدمه در رایتینگ آیلتس
قبل از هر چیزی باید با ۵ اشتباه رایج که هنگام نوشتن مقدمه باید از آنها اجتناب بکنید آشنا شوید:
۱- سعی در نوشتن جملات خیلی جذاب
هنگام نوشتن مقدمه در رایتینگ آیلتس در استفاده از کلمات جذاب زیادهروی نکنید زیرا برای ممتحن اهمیت ندارد که شما از چند کلمه جذاب و زیبا استفاده کردهاید.
در حقیقت ممتحن به دنبال این است که جملات شما چقدر مرتبط هستند. علاوه بر این تمرکز بیش از حد بر استفاده از کلمات و ترکیبهای پیچیده در بیشتر موارد منجر به نپرداختن به نکات مهمی میشود که باید در مقدمه آورده شوند.
۲- استفاده از جملات بیربط
از آنجایی که شما ۴۰ دقیقه برای تجزیه و تحلیل سوال، نوشتن طرح کلی و ایدهپردازی و نوشتن مقاله زمان دارید نوشتن جملات بیربط نه تنها باعث کاهش نمره شما میشود بلکه ممکن است منجر به ناقص ماندن مقاله شما بشود.
اگر چه محدودیتی از نظر نوشتن تعداد کلمات بیشتر از ۲۵۰ کلمه در نظر گرفته نشده است اما بهتر است که مقاله شما حداکثر ۳۰۰ تا ۳۱۰ کلمه باشد. به همین دلیل شما قادر به نوشتن ۱۵ تا ۱۶ جمله استاندارد و مرتبط با این تعداد کلمه هستید. از این رو با استفاده از جملات بیربط کلمات خود را هدر ندهید. به یاد داشته باشید که جملات مرتبطی که به خوبی موضوع را شرح میدهند نسبت به تعداد کلمه از اهمیت بیشتری برخوردار هستند.
۳- شرح ندادن ایده اصلی (Thesis Statement) هنگام نوشتن مقدمه در رایتینگ آیلتس
ایده اصلی مهمترین بخش نوشتن مقاله در رایتینگ آیلتس است. این در حقیقت جملهای است که تمام مقاله شما را به تصویر میکشد. با خواندن این جمله ممتحن متوجه میشود که مقاله شما قرار است به چه شکلی پیش برود. به همین دلیل به هیچ عنوان هنگام نوشتن مقدمه در رایتینگ آیلتس شرح دادن ایده اصلی خود را فراموش نکنید.
۴- عدم ارائه طرح کلی از مقاله
طرح کلی به عنوان یک راهنما برای ممتحن عمل میکند. هر مقدمه باید شامل بازنویسی سوال، شرح ایده اصلی و طرح کلی مقاله باشد. در صورت ننوشتن هر کدام از این سه جمله در مقدمه رایتینگ آیلتس به دلیل رعایت نکردن دستورالعملهای رایتینگ آزمون آیلتس نمره از دست خواهید داد.
۵- استفاده از زبان غیررسمی هنگام نوشتن مقدمه در رایتینگ آیلتس
زبان شما هنگام نوشتن مقدمه در رایتینگ آیلتس زبان رسمی است. شما باید از عبارات غیررسمی مانندFokl، Gotta، Wanna و Gonna یا اشکال کوتاه شده مانند I’m، He’ll و I’ll اجتناب کنید.
هر زمان که بتوانید از ۵ اشتباه جلوگیری بکنید بدون شک آماده نوشتن یک مقدمه عالی هستید. در ادامه گام به گام نوشتن مقدمه در رایتینگ آیلتس شرح داده شده است. اطمینان حاصل کنید که تمام مراحل را به طور کامل درک کنید.
مراحل نوشتن مقدمه در رایتینگ آیلتس
بیش از ۵ دقیقه صرف نوشتن مقدمه تسک ۲ آیلتس نکنید. همانطور که اشاره شد مقدمه برای هر نوع سوال رایتینگ آیلتس باید شامل ۴۰ تا ۶۰ کلمه در قالب ۳ جمله باشد. نکاتی که باید هنگام نوشتن این ۳ جمله رعایت بکنید در ادامه بررسی شده است.
جمله اول
در جمله اول هنگام نوشتن مقدمه در رایتینگ آیلتس سوال بازنویسیشده را مینویسید. ممتحن به کمک این جمله این مساله را ارزیابی میکند که آیا شما سوال را به درستی درک کردهاید یا خیر.
این جمله در حقیقت چیزی به غیر از بیان سوال به زبان شما نیست. شما این کار را میتوانید به روشهای متفاوت انجام بدهید. برای مثال میتوانید از کلمههای مترادف، شکلهای مختلف کلمه بهره ببرید یا به سراغ تغییر ساختار جمله از نظر دستور زبانی بروید.
در این جمله تلاش کنید که از کلمههای استفاده شده در سوال استفاده نکنید. علاوه بر این هنگام استفاده از کلمههای مترادف به این نکته دقت بکنید که آیا آن مترادف در آن زمینه همان معنی را میدهد که شما میخواهید یا خیر. اگر از صحت مترادف خود اطمینان ندارید وقت خود را از دست ندهید زیرا تکرار چند کلمه از سوال ایرادی ندارد.
جمله دوم
شرحی از ایده اصلی در جمله دوم بیان میکنید. بدون شک این جمله مهمترین جمله هنگام نوشتن مقاله آیلتس تسک ۲ است. این جملهای است که به کمک آن ایده خود را انتقال میدهید. این جمله موقعیت و نگاه شما را در مورد سوال نشان میدهد. علاوه بر این ممتحن از طریق این جمله متوجه خواهد شد که قرار است چگونه نظر خود را توجیه کنید.
به یاد داشته باشید در مقاله تسک ۲ تنها یک شرح ایده اصلی وجود دارد که باید در قسمت مقدمه پس از بازنویسی سوال آورده شود.
جمله سوم
هنگام نوشتن مقدمه در رایتینگ آیلتس شما طرح کلی مقاله خود را در جمله سوم شرح میدهید. این جمله به طور مختصر آن چه را که قرار است در مقاله شما بیان شود را ارائه میدهد. در حقیقت این جمله اتصال مقدمه مقاله شما و متن است.
مثالی از یک مقدمه عالی
برای درک بهتر تمام مواردی که هنگام نوشتن مقدمه در رایتینگ آیلتس باید رعایت بکنید یک مثال در ادامه آورده شده است که به کمک آن تمام آنها را مرور خواهیم کرد.
Globalization is harming people more, rather than doing good. For example, most of the contagious diseases are spreading at an unprecedented faster pace due to advanced global communication.
To what extent do you agree or disagree with this statement?
جمله اول (بازنویسی سوال):
Argument goes that globalization made people worse off rather than making them better off; for instance, transmissible diseases can go global due to globalization.
جمله دوم (شرح ایده اصلی):
This essay disagrees with this argument, and it strongly states that globalization is not harming, rather it is helping us to form united global actions against different adversities.
جمله سوم (بیان طرح کلی):
This essay is going to demonstrate how globalization is helping us more rather than harming.
این سه جمله مطابق با همان ساختار ۳ بخشی نوشته شدهاند. حالا کافی است که این سه جمله را کنار هم بگذارید تا مقدمه شما کامل بشود. علاوه بر این هنگام نوشتن این مقدمه به این مساله توجه شده است که اشتباههای رایجی که باید از آنها اجتناب کرد به کار گرفته نشوند.
مقدمه مقاله در نمره تسک دو نقش بسیار مهمی را ایفا میکند. علاوه بر این به شما کمک میکند که با تمرکز کافی یک متن منسجم بنویسید. در برخی از موارد دیده شده است که پس از شروع نوشتن مقدمه در رایتینگ آیلتس داوطلبان نظر خود را تغییر میدهند. از این رو پس از نوشتن مقدمه پیش از شروع نوشتن متن و نتیجهگیری مقاله مقدمه را دوباره بخوانید تا مطمئن شوید تمام نکات را رعایت کردهاید.