مقالات دیجیتال مارکتینگ

دیجیتال مارکتر کیست؟

دنیای دیجیتال مارکترها:

دیجیتال مارکتر کیست ؟ در دنیایی که ما زندگی می‌کنیم، روزبه‌روز همه چی در حال تغییر و به روز شدن است. حال این تغییرها برای چه چیزی انجام می‌شود؟

این تغییرات همه روزه به این منظور انجام می‌شود که افراد بتوانند زندگی راحت‌تری را تجربه کنند. یعنی در دنیای امروز افراد هر روز به دنبال راحتی و راحتی و راحتی هستند.

و از آنجایی که این غریضه در میان همه افراد پیدا شده است، برندهای مختلف در جهت راه‌اندازی روش‌هایی برمی‌آیند که بتوانند انسان را به این خواسته‌ای که در زندگی دارد برساند.

از زمان گذشته افراد برای به دست آوردن چیزهایی که نیاز زندگیشان بود، مجبور بودند راه زیادی را طی کنند تا بتوانند سرانجام به یک مرکز خرید کوچکی برسند که آن محصول مورد نیاز را دارد و سپس آن را به سختی خریداری کنند.

اما امروزه پیشرفت به جایی رسیده است که دیگر لازم نیست افراد برای تهیه محصول مورد نظر خود مدت زمان زیادی را تلاش کنند و  به راحتی می‌توانند در خانه پای تلویزیون لم داده و سفارشات خود را از طریق سایت‌های اینترنتی درخواست دهند.

افرادی نیز هستند که به سفارشات آن‌ها به نحو احسنت رسیدگی می‌کنند.

 

دیجیتال مارکتر کیست؟

به مجموعه فروشگاه‌ها و مراکزی که بازاریابی و کسب و کارهای اینترنتی برای مردم فراهم شده است، دیجیتال مارکتینگ و به فردی که این سفارشات را پیگیری می‌کند، دیجیتال مارکتر گفته می‌شود.

در واقع این فرد همان فروشنده است که به صورت اینترنتی به سفارشات افراد رسیدگی می‌کند. شاید عده‌ای تصور کنند که این کار بسیار راحت است و از پس هر کسی برمی‌آید ولی این طور نیست و هر کاری راه و روش و شیوه خاص خود را دارد.

قطعا وقتی از خود می‌پرسید که دیجیتال مارکتر کیست، باید بدانید که این فرد باید دارای مهارت و دانش ویژه در این حرفه باشد.

امروزه دیجیتال مارکتینگ تلاش می‌کند تا کسب و کارهای اینترنتی را رونق دهد و مشتریان بیشتری را جذب کند و به این صورت باعث افزایش فروش خود شود.

 

دیجیتال مارکتر فردی است که باید تمام هوش و حواس خود را در زمینه فروش محصولات به کار ببرد. حال این فرد چگونه می‌تواند برای ارائه این محصولات اقدام کند؟ به راحتی از طریق ارتباط با سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی می‌تواند با مشتری ارتباط برقرار کند. این فرد در واقع یک کارشناس و متخصص حرفه‌ای است که باید افراد را در خریدی که دارند یاری کند و آن‌ها را از سایر جزئیات آگاه کرده و به سوال‌های آن‌ها در رابطه با محصول مورد نظر پاسخ دهند.

ویدیو پیشنهادی :آموزش گوگل آنالیتیکس
آموزش گوگل آنالیتیکس

 

وظایف دیجیتال مارکتر

حال که به این سوال رسیدید که دیجیتال مارکتر کیست، بهتر است بدانید که این فرد وظایف خاصی را به عهده دارد و بدون هیچ تجربه و مهارتی نمی‌تواند وارد این شغل شده و کار خود را آغاز کند. این وظایف مهم شامل موارد زیر است:

  •     بازاریابی محتوایی
  •      سئو و بهینه‌سازی وب‌سایت
  •    بازاریابی شبکه‌های اجتماعی
  •      ایمیل مارکتینگ
  •    بازاریابی عصبی که به معنای افزایش فروش و بهبود تجربه‌ کاری است.
  •   بازاریابی درونگرا
  •   آشنایی با گوگل آنالیتیکس
  •     آشنایی با گوگل ادز
  •    آشنایی با گوگل تگ منیجر
  •   طراحی و تحلیل کمپین‌ها

 

 

این فرد به دلیل اینکه وظایف مهم و پیچیده‌ای را به عهده دارد، ممکن است شرکت مورد نظر به استخدام دو عدد دیجیتال مارکتر اقدام کند.

البته  این وابسته به میزان بودجه این شرکت است. اگر شرکت مورد نظر بودجه کافی را داشته باشد، کارمندان زیادی را استخدام می‌کند که هر یک به نوعی فعالیت‌های خاصی را انجام دهد.

ولی اگر این شرکت بودجه کافی برای این کار را نداشته باشد، تنها یک عدد دیجیتال مارکتر استخدام می‌کند که همه فن حریف باشد و از پس هر کاری به صورت حرفه‌ای برآید.

دیجیتال مارکتر

انواع دیجیتال مارکتر

1.     دیجیتال مارکتر 360 درجه

این فرد، همانطور که از نام آن مشخص است، باید بتواند از پس همه وظایفی که برای این حرفه در نظر گرفته شده است، برآید. همانطور که ابتدا گفته شد، برخی از کسب و کارهای نوپا هزینه کافی برای ایجاد تیم تخصصی ندارند و به همین دلیل تنها به استخدام یک فرد همه‌کاره حرفه‌ای می‌پردازند.

از مهم‌ترین دلایلی که یک فرد می‌تواند در این زمینه مشغول به فعالیت شود، داشتن تجربه کاری است. همچنین این فرد باید بتواند با تمام جزئیاتی اعم از سئو، تولید محتوا، اصول دیجیتال مارکتینگ و غیره که نخست از وظایف این فرد نام برده شد، آگاهی داشته باشد. از وظایف دیجیتال مارکتر 360درجه به شرح زیر است:

  •   جذب مخاطب برای فروش با هدف افزایش کسب و کار و سود بیشتر
  •     برندیگ
  •     افزایش فروش و جلب رضایتمندی مشتری مداری
  •    سعی در بهبود تجربه کار

 

   2. متخصص‌ها

در این زمینه، شرکتی که فعالیت خود را سال‌های زیادی است که آغاز کرده است، برای دیجیتال مارکتینگ خود، افراد متخصصی را استخدام می‌کند و در اصل یک تیم تشکیل می‌دهد.

برای نمونه برای هر بخشی که از وظایف دیجیتال مارکتر 360 درجه است، یک متخصص می‌گیرند و هر بخش را یک نفر باید انجام دهد و دیگر همه کارها به عهده یک نفر نمی‌باشد.

آن‌ها یک تیم تشکیل داده و با همفکری یکدیگر استراتژی‌هایی را تعیین کرده و به صورت حرفه‌ای فعالیت می‌کنند.

دیجیتال مارکتر کیست، فردی است که باید سعی کند در این حرفه‌ای که فعالیت می‌کند، هیمشه به روز باشد و هر مهارت و تکنیکی که برای شغل او ایجاد شده و تاثیرگذار است، را به کار ببرد. برای نمونه فعالیت‌های زیادی مانند تبلیغ‌نویسی، شبکه‌های اجتماعی و غیره می‌تواند در این راه موثر باشد و بدون نیاز به تولید محتوا دیجیتال مارکتر می‌تواند محصولات خود را به اشتراک بگذارد.

باید در این راه هر چیزی که برای این مهارت نیاز است و می‌تواند آن را به سمت پیشرفت و توسعه هدایت کند، یاد گرفته شود.

در این حرفه، چند نکته لازم و ضرروی است که باید آن‌ها را مورد توجه قرار دهید.

این راه و روشی ثابت شده و محکم است که شما را به سمت موفقیت در کار و حرفه خود سوق می‌دهد.

مقاله پیشنهادی : مهارت های دیجیتال مارکتر
مهارت های دیجیتال مارکتر

 

تسلط داشتن به ابزارهای دیجیتال مارکتینگ

تمام نرم‌افزارها و یا سایر ابزارهایی که برای توسعه این شغل اهمیت دارد، باید مورد آموزش قرار گرفته شود و به نوعی بتوانید تسلط کاملی به روی آن داشته باشید و تنها یادگیری آن‌ها کافی نیست و به درد نمی‌خورد. باید بتواند آن را درک کنید و به صورت عالی از این ابزارها استفاده کنید. این فرد باید در جهت ارائه بهترین راه‌حل برای رسیدن به سود بیشتر از طریق این ابزارها تلاش بی وقفه داشته باشد.

 تولید ایده

باید بدانید که بازهم تنها آگاهی و آشنایی شما نسبت به یک ابزار کافی نیست. بلکه باید در استفاده از آن ایده ایجاد کنید و به آن ارزش دهید.

درغیر این صورت، آشنایی با آن ابزارها هیچ ارزشی ندارد. باید با ساختن راه‌حل برای سود و فروش بیشتر و دادن ایده سعی بر این داشته باشید که به این کار رونق دهید و تنها از ابزارها به صورت ساده استفاده نکنید.

تمام این ابزارها به شما اطلاعات می‌دهد ولی آن‌ها بدون استفاده از نبوغ شما هیچ ارزش و سودی ندارند. در واقع این ایده و نبوغ انسان است که باعث ایجاد پیشرفت در هر کاری می‌شود. پس چرا در جایی که لازم است از آن استفاده نکنید.

دیجیتال مارکتر

یادگیری تحلیل اطلاعات

دیجیتال مارکتر کیست، فردی است که باید از تمام اطلاتات سایت و سایر شبکه‌ها آگاهی کسب کند. این فرد باید بداند ترافیک و نرخ تبدیل چه قدر می‌باشد و تمام نقطه‌ضعف‌ها و نقطه‌قوت‌ها را فرا بگیرد حتی باید راهکارهایی را به عنوان افزایش نرخ تبدیل ارائه دهد.

در واقع این فرد نباید بیکار باشد و باید دائما برای به دست آوردن این اطلاعات تلاش کند.

طراحی سایت

باید بتوانید برای رسیدن به موفقیت، در زمینه طراحی سایت ایده‌هایی داشته باشید که در جهت بهبود تجربه کاری و افزایش فروش باشد. طراحی سایت و یا حتی آشنایی با آن در فعالیت دیجیتال مارکتر بسیار موثر است.

پس آموختید که دیجیتال مارکتر کیست و در چه بخش‌هایی تقسیم می‌شود. تمام وظایف ذکر شده از مهم‌ترین کارهایی است که این فرد باید بتواند در این زمینه‌ها تجارب خود را زیاد کند و به یک فرد متخصص تبدیل شود.

و همانطور که ذکر شد، دیجیتال مارکتر 360 درجه باید تمام این وظایف را همه فن حریف باشد ولی متخصص‌ها به این نیازی ندارند و تنها باید در حرفه و کار خود فعالیت کنند.

ویدیو پیشنهادی :آموزش سئو
آموزش سئو

 

عده‌ای از افراد با دیدن این شغل دوست دارند که آن را به دست آورند زیرا تصور می‌کنند که راحت است ولی باید بدانید که اصلا این طور نیست و مهارت‌های خود را دارد که باید در این زمینه تلاش کرد.

امروزه با وجود شرایط اقتصادی همه افراد به دنبال این هستند که کسب و کارهای مهمی راه‌اندازی کنند تا بتوانند شرایط اقتصادی را بالا ببرند.

به همین دلیل شغل دیجیتال مارکتر و شروع دیجیتال مارکتینگ، از عالی‌ترین و جدیدترین فعالیت‌هایی است که سود و افزایش سرمایه زیادی در خود دارد و می‌تواند به کسب و کار رونق دهد.

 

تمام این راه و روش‌هایی که برای این افراد در نظر گرفته شده است، شاید اندکی سخت باشد ولی آن‌ها را به افرادی سخت‌کوش و مستقل تبدیل می‌کند.

از مهم‌ترین ویژگی‌های این شغل این است که در عین و وقتگیر بودن، جذاب است و فرد را خسته نمی‌کند زیرا شغلی است که بر اساس علایق شکل گرفته و فرد می‌تواند در حین کار کردن از شغل خود و فعالیتی که خود مشغول آن است لذت ببرد.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا