لینک سازی چه تاثیری بر روی سئو دارد؟
تاثیر لینک سازی داخلی و خارجی در سئو وبسایت
در این مقاله قصد داریم از ساده ترین راه تا پیشرفته ترین حالت ممکن برای لینک سازی، با شما سخن بگوییم. آموزش لینک سازی داخلی و خارجی به شما کمک خواهد کرد که در بحث بهینه سازی وب سایت پیشرفت بسیار زیادی کنید. در ادامه قصد داریم شما را با تاثیر لینک سازی بر سئو آشنا سازیم
با این حال در مورد لینک سازی باید بگوییم که بیشتر روی لینک سازی خارجی تمرکز می شود. اما این مسئله باعث نمی شود که تاثیر لینک سازی داخلی کمرنگ شود.
شما قبل از اینکه فرایند لینک سازی خارجی خود را شروع کنید، یا به اصطلاح بک لینک بگیرید، باید حتما لینک سازی های داخلی وب سایت خود را تقویت نمایید. همین مورد کوچک به منظور تولید اصولی لینک به شما در بالا بردن رتبه ی وب سایت در گوگل، یاری خواهد رساند.
در پایان این مقاله به این نتیجه خواهید رسید که در وهله ی اول چرا باید لینک سازی کرد و لینک سازی چه تاثیری بر روی سئو دارد. پس از آن با فرآیند لینک سازی داخلی و لینک سازی خارجی آشنا خواهید شد.
نکته ی مهم تاثیر لینک سازی بر سئو
وب سایت هایی که توسط کارشناسان سئو بهینه سازی می شوند، دارای لینک سازی های مناسبی نیستند. همین دلیل سبب می شود که شما از این فرصت استفاده کنید. لینک سازی های داخلی یکی از مهم ترین بخش های لینک سازی است که به آن توجه چندانی نمی شود.
خیلی از سئوکارها این مورد را جز تکنیک های سئو نمی دانند و به راحتی از آن می گذرند. این مورد تضمین شده است که شما با استفاده از لینک سازی داخلی می توانید تا حد قابل توجهی آمار بازدید وب سایت خود را بالا ببرید. قطعا باید لینک سازی داخلی را جدی بگیرید.
اگر قصد دارید که وب سایت خود را سئو کنید ما به شما مقاله ی چگونه سایت خود را سئو کنیم را پیشنهاد می کنیم
لینک سازی داخلی با لینک سازی خارجی چه فرقی می کند؟
اولین سوالی که ممکن است برای هر سئوکاری پیش بیاید این است که فرق لینک سازی داخلی با خارجی چیست؟
بخشی از فعالیت هایی که منجر به بالا بردن بازدید وب سایت و گرول شدن توسط روبات های گوگل می شود، به این مربوط می شود که شما چگونه فرآیند لینک سازی داخلی را کاملا مرتبط انجام داده اید. لینک سازی داخلی باید کاملا با پست و کلمه ی کلیدی شما مرتبط باشد.
به تمام لینک هایی که در وب سایت خود به مقاله ها و صفحات هوم پیج و یا برگه های می دهید، لینک سازی داخلی می گویند.
در فرآیند لینک سازی خارجی، هر وب سایت وبلاگی که شما را در هرکدام از صفحات خود لینک نماید، به شما لینک خارجی یا بک لینک داده است.
به تمامی این فعالیت ها که برای لینک سازی خارجی انجام می شود را لینک بیلدینگ می گوییم. این فرآیند تاثیر بسیار زیادی در بین صفحات و پست های شما دارد. پس می توان لینک سازی خارجی را به عنوان عاملی برای بهینه سازی خارجی وب سایت محسوب کرد. به همین راحتی م توانید تاثیر لینک سازی بر سئو را ببینید.
با این حال بک لینک دارای اهمیت خاصی در بالا بردن رتبه ی وب سایت دارد. اما ما در این مقاله قصد داریم شما را با نحوه ی لینک سازی داخلی بیشتر آشنا کنیم.
دلیل با اهمیت بودن لینک سازی داخلی
لینک سازی داخلی به بازدید کنندگان شما این امکان را می دهد که از دیگر صفحات شما هم بازدید نمایند. همچنین به ربات های خزنده ی گوگل کمک می کند که نقش مفیدتری را ایفا کنند. پس نتیجه می گیریم که لینک سازی های داخلی باعث می شوند که میزان ایندکس شدن وبسایت شما بالا رود.
سنجش هایی که برای تعامل کاربری بر روی صفحات انجام می شود را بانس ریت می گویند. هرچه شما لینک سازی داخلی بهتری بر روی صفحات خود انجام داده باشید، از بانس ریت کمتری برخوردار می شوید. بانس ریت پایین نشان دهنده ی این است که کاربر از دیگر صفحات شما نیز بازدید کرده است.
هرچه محتوای جذاب تری داشته باشید، کاربر را ترغیب می کنید که از دیگر مقالات شما نیز استفاده نماید.
نکته ی مهم در مورد سرعت سایت
برای اینکه ایندکس وب سایت خود را بالا برید باید حتما میزان سرعت وب سایت خود را افزایش دهید. با بالا بردن سرعت وب سایت، سبب می شود که رضایت کاربر در زمان بازدید از وب سایت شما افزایش یابد. یا به اصطلاح از تجربه کاربری و user experience بهتری برخوردار شوید.
یکی از اشتباهات که باعث می شود نتایج شما در گوگل افت کند، لینک دادن بیش از حد به لندینگ پیج می باشد. رفتار شما در لینک سازی داخلی باید به گونه ای باشد که لینک سازی های داخلی یکنواختی داشته باشید. یعنی مقاله های جدید نباید لینک های داخلی بیشتری نسبت به مقاله های قدیم داشته باشد.
شما باید برای لینک سازی های خود استراتژی مخصوص خود را داشته باشید و باید حتما مطالب با کیفیتی را تولید کنید. از نظر بیشتر کارشناسان سئو، این موضوع یکی از مهم ترین بخش های لینک سازی داخلی است که باید به شکل اصولی انجام شود.
مطالبی که تولید می کنید سبب می شود که وجه های دیگر مقاله های شما را توسعه دهد. همین مورد باعث می شود که مقالات با کیفیت تر و مناسب تری ار در اختیار مخاطبان خود قرار دهید. قبل از اینکه شروع به لینک سازی نمایید نیاز به استراتژی مناسب برای لینک ها سازی های داخلی خود دارید.
استراتژی تولید محتوا
یکی از مهم ترین بخش هایی که باید در مورد محتوای خود در نظر بگیرید، برنامه ریزی و داشتن استراتژی مناسب برای تولید محتوای شما است. شما باید دقیقا بدانید که چه محتوایی را برای چه منظور منتشر می کنید و زمانی که قصد دارید این محتوا منتشر کنید، کدام روز از ماه است.
اهمیت صفحه ی لندینگ پیج
برای اینکه آمار بازدید وب سایت خود را بالا نگهدارید، بهتر است مقاله هایی که محبوب تر هستند و یا دارای بازدید بالایی هستند را در صفحه ی اصلی وب سایت به آنها لینک دهید تا نرخ ریزش کاربری کمتری داشته باشید. مهم ترین بخشی که در بالا بردن بازدید شما مورد توجه قرار می گیرد صفحه ی لندینگ پیج شما می باشد.
گوگل آنالیتیکس
در این صفحه باید بهترین لینک های خود را قرار دهید تا کاربران را تشویق کنید که آمار بازدید از وب سایت شما را بالا ببرند. برای اینکه از میزان محبوبیت صفحات خود با خبر شوید، می توانید از ابزارهایی مانند گوگل آنالیتیکس استفاده نمایید.
گوگل آنالیتیکس در مورد زیر به شما کمک بسیار زیادی خواهد کرد:
- بیشترین بازدیدها
- طولانی ترین مدت زمان
- بهترین انتخاب برای لینک سازی های داخلی
- ایجاد لینک داخلی به صورت اصولی
آموزش استفاده از گوگل آنالیتیکس به شما کمک خواهد کرد که نحوه ی رفتار کاربران خود را شناسایی نمایید و استراتژی های لازم را برای لینک سازی های داخلی، در نظر بگیرید.
چرا لینک های متنی بهتر از لینک های تنهاست؟
لینک های متنی توسط متن احاطه شده است و این گونه لینک ها را در این مقاله نیز مشاهده خواهید کرد. لینک هایی که در متن قرار می گیرند به موتورهای جستجو کمک می کنند متن قبل و بعد لینک را هم بخوانند.
بد نیست که کلمات کلیدی را نیز لینک دار کنید، البته نه اینطور که گوگل لینک شما را به عنوان اسپم در نظر بگیرید. برای اینکه کلمات کلیدی مناسبی را پیدا کنید، می توانید از آموزش یافتن بهترین کلمات کلیدی کمک بگیرید.
با ما همراه باشید ….