مقالات کارآفرینی

معرفی بهترین کارآفرینان دنیا

یک کارآفرین یک آغاز کننده، یک چالشگر و یک پیشرو است. شخصی که چیز جدیدی ایجاد می کند، یا یک ابتکار، یک کسب و کار یا یک شرکت. او آغاز (و گاه پایان) یک سرمایه گذاری، پروژه یا فعالیت است. این کارآفرین ممکن است ایده پرداز نباشد، اما قطعاً کسی است که تصمیم می گیرد این ایده را به واقعیت تبدیل کند.

کارآفرینان چگونه کار می کنند؟

کارآفرینی یکی از منابعی است که اقتصاددانان آن را به عنوان مواد اصلی تولیدی دسته بندی می کنند، سه منبع دیگر زمین/منابع طبیعی، نیروی کار و سرمایه است.

مجموعه آموزش‌های کار آفرینی + اعطای گواهینامه

 

یک کارآفرین سه مورد اول را برای تولید کالا یا ارائه خدمات ترکیب می کند. آنها معمولاً یک طرح تجاری ایجاد می کنند، نیروی کار استخدام می کنند، منابع و منابع مالی را به دست می آورند و رهبری و مدیریت کسب و کار را فراهم می کنند.

سه مانع بر سر راه کارآفرینان

کارآفرینان معمولاً هنگام ساخت شرکت های خود با موانع زیادی روبرو می شوند. سه موردی که بسیاری از آنها به عنوان چالش برانگیزترین آنها ذکر می کنند به شرح زیر است:

  • غلبه بر دیوان سالاری
  • استخدام کردن افراد با استعداد
  • اخذ بودجه

صفات یک کارآفرین موفق

از نظر ویشال، بنیانگذار بیزاین که از کسب و کارهای کوچک حمایت می کند، بهترین کارآفرینان موفق دنیا صفات زیر را دارند:

  •  طرز فکر استراتژیک
  •  مهارتهای مدیریت افراد
  • حفظ اعصاب در طول مسیر
  • ثبات قدم

اما کارآفرینی آسان نیست و قطعاً یک خط شغلی حرفه‌ای، برای انسان های جسور است. با گفتن این جمله ، فرصتی بزرگ برای تغییر بهتر جهان فراهم می‌شود.

اگر یک کارآفرین ریسک نمی کرد، محصولاتی مانند شبکه های اجتماعی، موتورهای جستجو، برنامه های پیام رسان و کیف پول های دیجیتال اختراع نمی شد.

با چالش های جهانی متعدد، جهان به کارآفرینان بیشتر و بهتری نیاز دارد. اما متأسفانه به دلیل عوامل مختلف تجاری مانند افزایش رقابت، کارآفرینی مانند سایر مشاغل پیشرفت نکرده است.

طبق مطالعه ای که توسط CNN انجام شد، تعداد استارت آپ های ایالات متحده در سال 2016 به زیر 40 ساله رسیده بود.

 

طبق آخرین گزارش Forbes ده کارآفرین برتر جهان به شرح زیر می باشد:

1. Jeff Bezos

جف بزوس متولد 1964، بنیانگذار و مدیرعامل تجارت الکترونیکی آمازون است. وی با دارایی خالص 131 میلیارد دلار، در صدر لیست ثروتمندترین کارآفرینان قرار دارد.

وی آمازون را به عنوان یک کتابفروشی آنلاین در سال 1994 تأسیس کرد. پس از آن، دیگر به دنبال بزوس نبود زیرا او مرتباً محصولات جدیدی را اضافه می کرد.

امروز، آمازون نه تنها بزرگترین بستر خرید آنلاین جهان است بلکه در بسیاری از مشاغل دیگر مانند خدمات وب آمازون، الکسا، جنگل، شنیدنی و غیره نیز علاقه های متنوعی دارد.

معرفی بهترین کارآفرینان دنیا

2. Bill Gates

بیل گیتس بنیانگذار شرکت نرم افزاری رایانه های شخصی شرکت مایکروسافت یکی از بهترین کارآفرینان موفق دنیا است. با دارایی خالص 97 میلیارد دلار، گیتس در رده دوم کارآفرینان برتر قرار دارد.

وی به عنوان یکی از پیشگامانی که با استفاده از سیستم عامل “Windows” مایکروسافت، انقلابی در صنعت کامپیوترهای خانگی ایجاد کرد، به طور گسترده ای شناخته می شود.

آموزش کار آفریی و استارتاپ جسورانه

 

مایکروسافت از سال 1975 آغاز به کار کرد، اکنون به شرکت های مختلف از جمله Skype ، LinkedIn ، Yammer ، Microsoft Mobile (قبلاً با نام نوکیا شناخته می شد) علاقه دارد. وی همچنین به طور فعال در پروژه های مختلف خیرخواهانه شرکت دارد.

معرفی بهترین کارآفرینان دنیا

3. Warren Buffett

وارن بافت یکی از موفق ترین سرمایه گذاران عصر ما است. وی با دارایی خالص 82 میلیارد دلار در رتبه 3 این لیست قرار می گیرد.

او مالک Berkshire Hathaway است که بیش از 60 شرکت از جمله Geico & Duracell را در اختیار دارد. وی متعهد شده است كه 99٪ از دارایی خود را به خیریه ها اهدا كند.

معرفی بهترین کارآفرینان دنیا

4. Bernard Arnault

برنارد آرنو هیئت مدیره و مدیرعامل مجتمع مد LVMH، بزرگترین شرکت کالاهای لوکس جهان است. با دارایی خالص 76 میلیارد دلار، او همچنین ثروتمندترین فرد اروپا است. LVMH بیش از 70 مارک تجاری را تحت پوشش خود دارد.

معرفی بهترین کارآفرینان دنیا

5. Carlos Slim Helu

کارلوس اسلیم هلو صاحب America Movil، بزرگترین شرکت مخابرات تلفن همراه مکزیک است. وی با دارایی خالص 64 میلیارد دلار، در شماره 5 این لیست قرار دارد. همچنین، وی در بخشهای دیگر از جمله ساخت و ساز، کالاهای مصرفی، معدن، املاک و مستغلات و رسانه ها شراکت دارد.

معرفی بهترین کارآفرینان دنیا

6. Amancio Ortega

آمانسیو اورتگا بنیانگذار Inditex است که زنجیره مد معروف Zara را اداره می کند. وی با دارایی خالص 63 میلیارد دلار در شماره 6 این لیست قرار دارد. Inditex  هشت مارک دارد و بیش از 7500 فروشگاه عظیم فعال در سراسر جهان دارد.

معرفی بهترین کارآفرینان دنیا

7. Larry Ellison

لری الیسون بنیانگذار شرکت نرم افزاری اوراکل یکی دیگر از بهترین کارآفرینان موفق دنیا است. وی با دارایی خالص 62 میلیارد دلار در شماره 7 این لیست قرار دارد. اوراکل عمدتا در پایگاه های داده CRM است. و با خریداری اخیر NetSuite، یک جهش عظیم در ذخیره سازی اطلاعات در فضای اینترنت (cloud computing) انجام داد.

معرفی بهترین کارآفرینان دنیا

8. Mark Zuckerberg

مارک زاکربرگ بنیانگذار و مدیرعامل معروف شبکه اجتماعی فیس بوک است. وی با دارایی خالص 62 میلیارد دلار ، در رده هشتم این لیست قرار دارد.

خالی از لطف نیست بدانید مارک جوانترین مدیر در این لیست می باشد. از زمان تأسیس در سال 2004، فیس بوک جهش های زیادی داشته است.

 

 

اخیراً ، فیس بوک به ترتیب شبکه های اجتماعی و برنامه های پیام رسان را به نام Instagram & WhatsApp خریداری کرده است. زاکربرگ متعهد شده است که 99٪ از دارایی های فیس بوک خود را به خیریه کمک کند.

معرفی بهترین کارآفرینان دنیا

9. Michael Bloomberg

مایکل بلومبرگ بنیانگذار و مدیر عامل رسانه ای عظیم بلومبرگ است. همانطور که ممکن است بدانید” بلومبرگ همچنین یک شرکت خدمات مالی و نرم افزاری است.

آموزش راه اندازی کسب و کار و واحدهای جدید

 

وی با دارایی خالص 55 میلیارد دلار، در شماره 9 لیست ثروتمندترین کارآفرینان قرار دارد. او همچنین یکی از اعضای “The Giving Pledge” است که در آن متعهد شده است نیمی از ثروت خود را به عنوان خیریه اهدا کند.

معرفی بهترین کارآفرینان دنیا

10. Larry Page

لری پیج بنیانگذار و مدیر عامل شرکت Alphabet Inc، یکی از هلدینگ های گوگل است. گوگل علاوه بر بزرگترین موتور جستجوی جهان، مجموعه ای از سرویس های دیجیتال معروف مانند YouTube ،Maps ،Drive ،Cloud ،Gmail و غیره را در اختیار شما قرار می دهد.

معرفی بهترین کارآفرینان دنیا

لری پیج با دارایی خالص 50 میلیارد دلار در شماره 10 این لیست قرار می گیرد.

اکوسیستم های کارآفرینی

تحقیقی وجود دارد که نشان می دهد اشتغال زایی در سطح بالا، می تواند توسعه اقتصادی را متوقف کند. کارآفرینی، اگر به درستی تنظیم نشود، می تواند منجر به اقدامات ناعادلانه در بازار و فساد شود، و تعداد زیادی از کارآفرینان می توانند نابرابری در درآمد را در جامعه ایجاد کنند.

نتیجه‌گیری 

به طور کلی، کارآفرینی محرک اساسی در نوآوری و رشد اقتصادی است. بنابراین، تقویت کارآفرینی بخش مهمی از استراتژی های رشد اقتصادی بسیاری از دولت های محلی و ملی در سراسر جهان می باشد.

آموزش مدل درآمدی استارت آپ‌ها

 

امیدواریم که در این مقاله با بهترین کارآفرینان موفق دنیا آشنا شده باشید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا