زبان خارجی

بهترین رمان‌ های انگلیسی برای تقویت زبان انگلیسی

مزایای خواند رمان های انگلیسی

بی‌شک یکی از روش‌های یادگیری و بهبود زبان انگلیسی، خواندن متون متنوع، بخصوص رمان های ‌انگلیسی به این زبان است. همه‌ی ما واقفیم که خواندن بویژه در زمینه‌ی ادبیات برای تسلط هر چه بیشتر مهارت‌های زبانی باعث شکوفایی ذهنی گردیده و در عین انتقال تجربیات نویسنده ، برغنای دستوری و واژگانی خواننده نیز می افزاید. همین امر چه بسا موجب لذت و خوشحالی بیشتر می‌گردد.ادبیات انگلیسی نیز هم چون دیگر زبان‌های زنده‌ی دنیا سرشار از اشعار، نمایش‌نامه‌ها، داستان‌ها و رمان‌ها است. در این مقاله قصد داریم از میان آنها به بررسی چند رمان ساده‌تر برای زبان‌آموزان بپردازیم. خواندن رمان‌های حجیم ادبیات کلاسیک و معاصر انگلیسی  ممکن است به دلایل مختلف مثل لغات ناآشنا و جدید و یا سبک خاص نویسنده‌ی اثر و… زبان‌آموز مبتدی را از ادامه‌ی آن دلسرد کند. حال فرصت را غنیمت شمرده و به معرفی چند رمان انگلیسی می پردازیم.

 

ویدیو پییشنهادی : آموزش آنلاین زبان انگلیسی
آموزش زبان انگلیسی (Intermediate)

Charlotte’s Web

اولین رمان انگلیسی که می توان نام برد، تار شارلوت به قلم ایی.بی.وایت و چاپ سال ۱۹۵۲ ، رمان دوست‌داشتنی است که همه گرو‌های سنی می‌توانند آن را بفهمند. رمانی خاص با لحنی کودکانه که به نظر بسیاری از بزرگسالان  این کتاب مشهور،  بسیار محبوب است. این کتاب در بخشی از برنامه آموزشی ملی بعضی از مدارس در سراسر دنیا نیز قرار گرفته و بنابراین احتمال زیادی دارد هنگام صحبت درباره‌ی رمان ‌های انگلیسی به این کتاب اشاره شود.

 

 رمان انگلیسی Charlotte's Web

 

Mieko and The 5th Treasure

انتخاب این رمان به علت شهرت و یا مقبولیت آن  نیست بلکه به لحاظ کوتاهی این اثر ،فقط ۷۷ صفحه، و نیز زبان ساده‌ی آن است. نویسنده‌ی  این کتاب، الآنور کوئر، با لحنی ساده و مخصوص جوانان به توصیف کشور ژاپن و فرهنگ آن پرداخته است. این رمان انگلیسی با لحنی احساسی درباره‌ی دختری با نام میکو روایت می‌شود که در طی بمباران جنگی، دستانش آسیب دیده است. این دختر هنرمند و نقاش را به بیرون شهر به مکانی امن نزد مادربزرگ و پدربزرگش می فرستند.

The Outsiders

سومین رمان انگلیسی به بیان موضوعات جدید و مسائل معمول نوجوانان می‌پردازد. این اثر مشهور در سال ۱۹۶۷ به قلم نویسنده‌ی آمریکایی اس. ای. هینتون نوشته شده است. وی در این رمان به نقل دو هفته‌ای از ماجراهای پسری ۱۴ ساله‌ و درگیری‌های وی با هنجار‌های جامعه‌ای پرداخته است که او را غریبه می شناسد. از آنجا که داستان انگلیسی مذکور با جملاتی کوتاه و نسبتا ساده بیان می‌شود زبان‌آموز می‌تواند به راحتی به مطالعه‌ی آن بپردازد.

The House on The Mango Street

   این اثر رمانی بسیار موفق نوشته‌ی ساندرا سیسنروس است  که نخستین بار در سال ۱۹۸۴ به انتشار رسید. این رمان انگلیسی که در سراسر جهان به موفقیت های بزرگی دست یافته و به زبان های بسیاری ترجمه شده است، داستان دختری به نام اسپرانزا کوردرو را روایت می‌کند. وی که در این داستان دختری از تبار آمریکای لاتین است و در شهر شیکاگو بزرگ می شود و با گذشت زمان، جایگاه و شخصیت خود در آینده را در ذهن خلق می‌کند. خانه خیابان مانگو توانسته تحسین منتقدین و مخاطبین سراسر جهان را برانگیزد و با ارائه ی روایتی جذاب و فراموش نشدنی، انسان های بسیاری را تحت تأثیر خود قرار دهد. نکته جالب دیگر این رمان برای زبان‌آموزان کاربرد جملات کوتاه و استفاده‌ی کم از لغات پیچیده و گنگ است به‌طوری که معنای آنها را می‌توان در داخل متن حدس زد.

 

 رمان انگلیسی The House on The Mango St

ویدیو پییشنهادی : آموزش زبان انگلیسی (Intermediate)
آموزش زبان انگلیسی (Intermediate)

۱۳ Reasons Why

در رتبه‌ی بعدی خود رمان انگلیسی «سیزده دلیل برای اینکه…» نوشته‌ی جی اشر را قرار داده‌ایم که در زمره‌ی پرفروش‌ترین‌ کتاب‌های نیویورک تایمز قرار دارد و به ماجرای خودکشی دختری به نام هانا بیکر می‌پردازد. نویسنده با نکات دستوری ساده و لغات نسبتا ساده در جملات کوتاه به بیان داستان می پردازد. قهرمان این رمان به تازگی وارد دبیرستان شده و برای دوست شدن با همکلاسی‌هایش با مشکلات بسیاری روبه‌رو است و در این فرآیند با تعدادی از دانش‌آموزان مدرسه ارتباط برقرار می‌کند اما هر کدام از این روابط به نوعی با شکست مواجه می‌شود و هانا را افسرده می‌کند تا جایی که تصمیم به خودکشی می‌گیرد. اما پیش از این کار، دلایل خود را در ۱۳ کاست ضبط می‌کند. درهر کاست در رابطه با یک نفر سخن گفته است و بعد از مرگش ، نوارها به دست آن اشخاص می‌رسد.

Peter Pan

رمان بعدی کتابی است که تقریبا هرکسی اسم آن را شنیده‌ و یا حداقل به تماشای فیلم و انیمشن آن نشسته است. میزان آشنایی خواننده با رمان های انگلیسی به درک بهتر او از جریان و خط داستانی کمک فراوانی می‌کند. با وجود این که برای کودکان و نوجوانان نگاشته شده است اما هم‌چنان بزرگسالان از خواندن آن لذت می‌برند. در ابتدا جی . ام. بری این رمان را با تاثیر پذیری از خانواده‌ی دوست خود، لوئیوین دیویس، در قالب نمایشنامه و پس از مدتی به شکل رمان تحریر نموده است. پیتر پن داستان پسری است که در سرزمینی تخیلی زندگی می‌کند.

The old man and The sea

نمی‌توان درباره‌ی رمان انگلیسی صحبت کرد ولی سخنی از داستان پیرمرد و دریا به میان نیاورد. این اثر یکی از مشهورترین آثار ادبی کلاسیک است که تقریبا تمامی انگلیسی زبانان در برحه‌ای از حیات خود آن را خوانده اند. بنابراین چنانچه بخواهید درباره‌ی رمان با شخصی صحبت کنید حتما نام این رمان جایی در مکالمه‌تان پیدا خواهد کرد.

این رمان کوتاه  از ارنست همینگوی، نویسنده سرشناس آمریکایی است. این کتاب در سال ۱۹۵۱ در کوبا نوشته شد و در ۱۹۵۲ به چاپ رسید. این اثر را می توان واپسین اثر مهم داستانی همینگوی دانست که در دوره زندگی‌اش به چاپ رسید. این داستان شرح تلاش‌های یک ماهیگیر پیر کوبایی است که در دل دریاهای دور برای به دام انداختن یک نیزه‌ماهی بسیار بزرگ با آن وارد مبارزه‌ی مرگ و زندگی می‌گردد. نوشتن این رمان انگلیسی یکی از دلایل عمده اهدای جایزه ادبی نوبل سال ۱۹۵۴ به ارنست همینگوی بوده‌است. همان‌طور که خود نویسنده اشاره می‌کند، این رمان می‌توانست کتابی با بیش از هزار صفحه باشد. با این حال داستان کتاب کمتر از ۱۰۰ صفحه است. اثری ساده و تراشیده‌شده که فقط اصل موضوع آن با سادگی عمیق در برابر خواننده قرار دارد.

 

رمان انگلیسی The old man and The sea

ویدیو پییشنهادی : TOEFL iBT: Reading
TOEFL iBT: Reading

The Giver

آخرین رمان انگلیسی که در این مقاله به آن اشاره می کنیم، رمان بخشنده است. این رمان از آن جهت که با قوائد دستوری ساده و قابل فهم خود و نیز جملات کوتاه و ساده از پیچیدگی بسیار کاسته، برای زبان‌آموزان بسیار قابل توجه است. این اثر، رمانی مناسب نوجوانان و نوشته لوئیس لوری، نویسنده آمریکایی ادبیات کودک و نوجوان است.هدف خانم لوری در این رمان انگلیسی نشان دادن تقابل میان سنت و مدرنیسم و نکوهش جامعه‌ مدرن است که به عنوان آرمانشهر به نسل جدید معرفی می‌شود. این رمان در سال ۱۹۹۴ موفق  به دریافت جایزه‌ی نیوبری، یکی از بزرگترین جوایز ادبی آمریکا، شده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا