برنامه نویسی و ITوردپرس

بازار کار وردپرس در ایران، درآمد طراحان سایت وردپرسی چقدر است؟

آشنایی با فرصت‌های شغلی مرتبط با وردپرس

درآمد یک وردپرس کار چقدر است؟ راه‌های کسب درآمد از آن چیست؟ بازار کار وردپرس در ایران چگونه است؟

وردپرس یک اسکریپت قوی برای راه اندازی سایت است که با زبان برنامه نویسی php نوشته شده است. امروزه با کمک وردپرس به راحتی می‌توانید سایت خود را راه اندازی و مدیریت کنید. بزرگ‌ترین مزیت وردپرس رایگان بودن آن است از این رو فضای مناسبی برای بازار کار و درآمد از طریق وردپرس فراهم کرده است. برای کسب درآمد از طریق وردپرس تنها تسلط داشتن بر وردپرس کافیست و نیازی نیست که برنامه‌نویس وردپرس باشید.

تمام این دلایل باعث شده است که وردپرس تبدیل به یکی از پرطرفدارترین روش‌های کسب درآمد اینترنتی شود و افراد زیادی به این حوزه جذب شوند. در این نوشته بازار کار وردپرس در ایران و روش‌هایی که با کمک آن‌ها می‌توانید از طریق وردپرس به درآمد برسید را بررسی خواهیم کرد.

 

مقاله پییشنهادی : ساخت بازی اندروید بدون نیاز به برنامه نویسی

 

بازار کار وردپرس در ایران

اولین سوالی که برای افرادی که می‌خواهند وارد این حوزه شوند اینست که بازار کار وردپرس به چه صورت است و چگونه می‌توان در این زمینه درآمد داشت.
به دلیل مزیت‌های بی‌شمار وردپرس طراحان سایت زیادی از این برنامه استفاده می‌کنند که این برنامه را تبدیل به یکی از فراگیرترین برنامه‌های طراحی سایت کرده است.

همان طور که می‌دانید امروزه کسب و کارهای اینترنتی رونق بسیار خوبی دارند به همین دلیل این برنامه در ایران دارای محبوبیت بسیار زیادی است، از این رو بازار کار پررونقی ایجاد شده است که شما هم می‌توایند با تسلط کافی در این زمینه جزوی از آن باشید و درآمدزایی کنید.

علاوه بر مزیت یادگیری راحت این سیستم، وردپرس قابلیت‌ها و ابزارهای متنوعی نیز دارد که کار با آن را آسان‌تر می‌کند. تنوع قالب‌های سایت در این برنامه نیز آن را بیش از پیش محبوب می‌کند.

 

بازار کار وردپرس

 

راه‌های کسب درآمد اینترنتی از طریق وردپرس

بازار کار وردپرس تنوع بالایی دارد که می‌توانید بعد از بررسی گزینه‌های موجود، زمینه‌ی کاری خود را انتخاب کنید و در آن به درآمد برسید. تعدادی از این موقعیت‌های شغلی را در ادامه با هم بررسی می‌کنیم:

 

• کسب درآمد با طراحی سایت

همانطور که قبلا هم اشاره کردیم اولین کاری که می‌توان به وسیله‌ی وردپرس انجام داد و از طریق آن به درآمد رسید، طراحی سایت و مخصوصا سایت‌های فروشگاه‌های اینترنتی است.

امروزه بازاریابی اینترنتی باعث شده عصر جدیدی در زمینه‌ی فروش و توسعه‌ی کسب و کارها آغاز شود. این امر باعث شده است فروشندگان بتوانند مشتریان بیشتر و در نتیجه درآمد بیشتری داشته باشند. به همین دلیل تقاضا برای طراحی سایت های فروشگاهی روز به روز بیشتر می‌شود.
از این رو، طراحی سایت برای افرادی که در زمینه‌ی طراحی سایت با وردپرس مهارت و تسلط بیشتری دارند انتخاب مناسبی است.

 

دوره پیشنهادی: آموزش وردپرس
آموزش پایتون

 

• کسب درآمد با طراحی قالب‌ها

موقعیت شغلی دیگری که در زمینه‌ی وردپرس وجود دارد طراحی قالب‌ یا پوسته است. وردپرس دارای مجموعه‌ای متنوع و جذاب از قالب‌ها است ولی برای سایت‌هایی که می‌خواهند قالب مختص به خود را داشته باشند امکان طراحی قالب وجود دارد.
یک قالب‌ اختصاصی می‌تواند در حکم امضای سایت و معرف فضا و برند آن کسب و کار باشد به همین دلیل محبوبیت طراحی قالب برای سایت‌ها را دست کم نگیرید و اگر علاقه‌مند به این حوزه هستید با کمی خلاقیت تبدیل به یک طراح قالب موفق شوید و از این روش به درآمد برسید.

بازار کار وردپرس

• کسب درآمد با طراحی افزونه‌ها

شرایط مشابه طراحی قالب برای طراحی افزونه‌ها در وردپرس وجود دارد. با وجود افزونه‌های مختلفی که در وردپرس وجود دارد همچنان تقاضا برای طراحی افزونه‌های بیشتر وجود دارد. افزونه‌های جدید علاوه بر قابلیت اختصاصی بودن برای هر برند، باعث ساده‌تر شدن کارها می‌شود به همین دلیل تقاضا در این زمینه بسیار بالاست و اگر بتوانید عرضه‌ی متناسب با این حجم تقاضا داشته باشید درآمد خوبی از این روش به دست می‌آورید.

 

مقاله پییشنهادی : آموزش قدم به قدم پلاگین نویسی وردپرس

 

• کسب درآمد با فارسی سازی قالب‌ها و افزونه‌ها

به دلیل تسلط نداشتن بسیاری از کاربران ایرانی به زبان انگلیسی، فارسی سازی قالب‌ها و افزونه‌های وردپرس بازار کار و درآمد خوبی در ایران دارد.
هر روز سایت‌های زیادی در حال راه اندازی هستند که تمامشان به قالب و افزونه‌ها نیاز دارند. قالب‌های آماده‌ی خارجی گزینه‌های حرفه‌ای برای انتخاب هستند که می‌توانید با فارسی سازی و فروش آن‌ها درآمد خوبی کسب کنید.
تعداد درخواست های افزونه وردپرس نیز مانند قالب ها بسیار زیاد می باشد از این رو در مورد افزونه‌های خارجی نیز شما می‌توانید با فارسی سازی افزونه‌ها و فروش آن‌ها درآمد قابل توجهی به دست بیاورید.

 

• کسب درآمد با تولید محتوا

راه دیگر برای کسب درآمد از وردپرس، تولید محتوا برای سایت‌ها است. این کار علاوه بر درآمد مناسبی که دارد امکان دورکاری را نیز برای شما فراهم می‌کند که می‌تواند برای بسیاری از افراد شرایط ایده‌آلی باشد.
برای تولید محتوا علاوه بر نوشتن مطالب مرتبط و مفید برای سایتها شما باید در زمینه‌ی سئو نیز مهارت داشته باشید تا بتوانید محتوای مناسب شامل نوشته‌ها، عکس‌ها و لینک‌های مفید را به بهترین شکل در اختیار کاربران قرار دهید.

 

• کسب درآمد با آموزش و برگزاری دوره‌های وردپرس

اگر جزو آن دسته افرادی هستید که در رابطه با وردپرس تسلط و تجربه‌ی بالایی دارید می‌توانید از مهارت خود استفاده کنید و آن را در قالب کلا‌س‌ها و دوره‌های آموزشی به کاربران مبتدی و علاقه‌مندانی که می‌خواهند وارد این حوزه شوند آموزش دهید و از این طریق به درآمد بالایی برسید.

 

بازار کار وردپرس

 

میزان درآمد یک وردپرس‌کار چقدر است؟

به طور کلی برای این شغل نمی‌توان یک حقوق مشخص تعیین کرد و عوامل مختلفی مانند مهارت، تجربه و زمینه‌ی کاری روی مقدار دستمزد یک وردپرس‌کار تاثیرگذار است ولی می‌توانیم مقدار میانگین درآمد از وردپرس را بررسی کنیم:

طبیعی است که هر چه تسلط و مهارت شما بیشتر باشد بتوانید توقع درآمد بیشتری داشته باشید ولی برای شروع کار و برای زمانی که شما مبتدی هستید می‌توانید روی درآمد حدود ۳ تا ۵ میلیون تومان برای طراحی سایت با وردپرس حساب کنید. با مهارت و تسلط بیشتر ممکن است بتوانید تا ۳۰ میلیون تومان از وردپرس درآمد داشته باشید.

البته توجه داشته باشید که به جز استخدام در شرکت‌ها برای کار وردپرس می‌توانید به صورت فریلنسری و برای خودتان کار کنید. در این صورت میزان درآمد شما متفاوت و متناسب با پروژه‌هایی که می‌گیرید متغیر خواهد بود، مثلا اگر در ماه سه پروژه‌ی ۳ میلیون تومانی داشته باشید درآمدتان به ۹ میلیون تومان می‌رسد.
همانطور که گفتیم درآمد بازار کار وردپرس به صورت دقیق قابل محاسبه نیست ولی به صورت حدودی می‌توانیم جدول زیر را در این زمینه مبنا قرار دهیم:

 

سطح درآمد فریلنسری (ماهانه) درآمد استخدامی (ماهانه)
مبتدی ۲ تا ۱۰ میلیون تومان ۳ تا ۵ میلیون تومان
مبتدی حرفه ای ۵ تا ۱۵ میلیون تومان ۵ تا ۱۰ میلیون تومان
حرفه ای بالای ۱۵ میلیون تومان ۱۰ تا ۲۰ میلیون تومان

 

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا