زبان خارجی

همه چیز درمورد دانشگاه مونستر

آشنایی با دانشگاه مونستر

احتمالاً شما هم بارها در پی دانشگاهی برتر برای ادامه تحصیل در کشور آلمان صفحات متنوع اینترنتی را زیر و رو کرده‌اید. شاید در میان انواع دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی آلمانی با نام دانشگاه مونستر برخورد کرده باشید. در میان انوع اسامی دانشگاه‌ها، این دانشگاه را می‌توان یکی دیگر از دانشگاه‌ها برتر در کشور آلمان دانست. دانشگاهی که هر ساله دانشجویان بسیاری را به سوی خود جذب می‌کند و با مسلح‌سازی آنان به سلاح پرقدرت دانش، روشنگر مسیر درخشان موفقیت آنان می‌گردد. در محیطی آرام، با حضور اساتید برجسته‌ی انواع رشته‌های تحصیلی، تجربه‌ای جدید را برای دانشجویان رقم خواهد زد.

 

ویدیو پییشنهادی : آموزش زبان آلمانی
آموزش آلمانی

 

شهر مونستر(Münster) در قسمت شمالی ایالت راین شمالی- وستفالیا قرار گرفته است. شهری مستقل و یکی از کلان‌شهرهای آلمانی با جمعیت 300.000 نفر براساس آمار سال 2014 میلادی است. از این تعداد مذکور تعداد 61.500 نفر به عنوان دانشجو در این شهر ساکن می‌باشند. شهر مونستر در کشور آلمان به عنوان پایتخت دوچرخه نیز شناخته می‌شود. بر اساس برخی قوانین ترافیکی، ورود اتوموبیل و موتورسیکلت به مرکز شهر ممنوع اعلام شده است. لذا مردم در این منطقه شهر با دوچرخه یا پیاده رفت‌و‌آمد می‌کنند. در این شهر هم‌چنین دانشگاه‌ و موسسات عالی بسیاری نیز وجود دارد. از این میان می‌توان به دانشگاه مونستر و دانشگاه علوم کاربردی مونستر نیز می‌توان اشاره کرد.

 

دانشگاه مونستر

تاریخچه دانشگاه مونستر

دانشکاه مونستر را در زبان انگلیسی به (University of Münster) و در زبان آلمانی به (Westfälische Wilhelms-Universität Münster) که در زبان آلمانی به اختصار (WWU) نیز شناخته می‌شود. تاسیس این دانشگاه را می‌توان در گذشته‌ی دور در سال 1588 جست. زمانی که ساختمان قدیم این دانشگاه را به عنوان دانشکده ژوسوئیت مونستر (Münster’s Jesuit College) می‌شناختند. البته از سال 1040 تا سال 1773 میلادی این مکان به عنوان صومعه‌ی خواهران لِی (convent of lay sisters) معروف گشت. در ادامه در سال 1780، در این مکان دانشگاه مونستر احداث شد.

 

مقاله پییشنهادی : مهاجرت به آلمان

 

در ابتدا این دانشگاه دارای تنها 4 دانشکده بود که عبارتند از : حقوق، پزشکی، فلسفه و الهیات. در سال 1843، این دانشگاه تحت عنوان آکادی سلطنتی فلسفه و الهیات (در زبان انگلیسی: Royal Theological and Philosophical Academy) و (در زبان آلمانی: Königliche Theologische und Philosophische Akademie) به فعالیت خود ادامه داد و سپس در سال 1907 به دستور امپراتور وقت ویلهلم دوم (Wilhelm II) به نام رسمی دانشگاه مونستر تغییر نام داده است.

دانشکده‌های دانشگاه مونستر

این دانشگاه دارای 15 دانشکده مختلف می‌باشد که به نوبه خود پایه‌ی آموزش هدفمند این دانشگاه محسوب می‌گردد. دانشکده‌های دانشگاه مونستر به ترتیب عبارتند از:

الف- دانشکده الهیات مذهب پروتستان
ب- دانشکده الهیات مذهب کاتولیک
ج- دانشکده حقوق
د- دانشکد تجارت و اقتصاد
ه- دانشکده پزشکی
و- دانشکده آموزش و علوم اجتماعی
ز- دانشکده علوم ورزشی و روان‌شناسی
ح- دانشکده تاریخ و فلسفه
ط- دانشکده فلسفه
ی- دانشکده ریاضیات و علوم کامپیوتری
ک- دانشکده فیزیک
ل- دانشکده شیمی و داروشناسی
م- دانشکده زیست‌شناسی
ن- دانشکده علوم زمین‌شناسی
س-دانشکده موسیقی

دانشگاه مونستر

رتبه دانشگاه مونستر

این دانشگاه را براساس کیفیت زندگی دانشجویی، یکی از بهترین دانشگاه‌ها و شهرهای مناسب برای دانشجویان محترم دانست. در این شهر شما با فستیوال‌های متنوع موسیقی، انواع نمایش‌های تئاتر و نمایشگاه‌های هنری دیدن خواهید کرد. همه‌ی این موارد بر سطح کیفیت زندگی دانشجویی تاثیری متفاوت برجای خواهد گذاشت. در میان افراد برجسته جایزه نوبل که از این دانشگاه فارغ‌التحصیل گشت نیز می‌توان به نام یوهانس گئورگ بدنورتس (Johannes Georg Bednorz) فیزیک‌دان اشاره کرد. ایشان به همراه کارل الکس مولر در سال 1978 به علت کشف ابر رسانایی گرم موفق به دریافت جایزه‌ی نوبل شد.

 

مقاله پییشنهادی : دانشگاه های انگلیسی زبان آلمان

 

برطبق آمار سال 2021 تایمز (با نام کامل انگلیسی The Times Higher Education World University Rankings) این دانشگاه در جایگاه 195 قرار گرفته است. بر اساس آمار دیگری با نام مرکز رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان (World University Rankings) نیز این دانشگاه در جایگاه 200 بر طبق بررسی سال 2016 قرار گرفته است. هم‌چنین براساس آمار و ارقام این مرکز، این دانشگاه در رتبه‌ی 14 در سطح ملی کشور آلمان نیز قرار گرفته است. طبق بررسی میزان رضایت دانشجویان در سطح جهانی در سال 2019 (Global Student Satisfaction Awards 2019) این دانشگاه از امتیاز کل 5 موفق به کسب امتیاز 4.2 در زمینه‌ی کیفیت زندگی دانشجویی (Quality of Student Life) شد.

ثبت‌نام در دانشگاه مونستر

اگر شما هم با مطالعه‌ی توضیحات فوق درباره‌ی دانشگاه مونستر تصمیم به ثبت‌نام در این دانشگاه گرفته‌اید و قصد ادامه تحصیل در مقاطع مختلف دانشگاهی را دارید. شما نیز می‌توانید با تهیه مدارک مذکور زیر نسبت به ثبت‌نام اقدام نمایید. آنچه به صورت فهرست‌وار بیان می‌شود توضیحی کوتاه برای متقاضیان کشورهای غیر اروپایی است. به عبارت دیگر کشورهایی که در اتحادیه های EU(The European Union: اتحادیه اروپا) و EEA (The European Economic Area: منطقه‌ی اقتصادی اروپا)عضویت نداشته باشند.

مدارک مورد نیاز برای ثبت‌نام

مدارک لازم جهت ثبت‌نام به این شرح است:

1- شما با در دست داشتن گواهی‌نامه ثبت‌نام در دانشگاه، اجازه ثبت‌نام دارید.

2- تمامی متقاضیان تحصیل در این دانشگاه می‌بایست تا سطح قابل قبولی به زبان آلمانی تسلط داشته باشند.

شما اجازه دارید حتی پس از اتمام مهلت قانونی نیز نسبت به ارسال گواهینامه زبان آلمانی اقدام نمایید. چنانچه شما گواهینامه تسلط بر زبان آلمانی را ندارید، باید این زبان در برنامه درسی شما گنجانده شود.

3- از متقاضیان انتظار می‌رود در تمامی موارد پیشنهادی برنامه آموزشی این دانشگاه شرکت نمایند. فرم تقاضا را می‌توانید از وبسایت دانشگاه مونستر تهیه نمایید.

4- اگر شما قصد ثبت‌نام در ترم‌های بالاتر را دارید، ابتدا لازم است برنامه‌های آموزشی یا واحدهای گذرانده شده در آن دانشگاه به تأیید دانشگاه مونستر برسد.

5- توجه داشته باشید که هر یک از مراحل دارای مهلت خاصی هستند. برای کسب اطلاعات دقیق‌تر در رابطه با مهلت ثبت‌نامی می‌توانید به وبسایت این دانشگاه مراجعه کنید.

 

دانشگاه مونستر

 

6– شما می‌توانید تا سقف سه نوع موضوع (رشته تحصیلی) تقاضا دهید. البته هر یک را خود می‌بایست اولویت بندی نمایید.

7- پس از تکمیل فرم اینترنتی، شما می‌بایست نسخه چاپی آن را به صورت امضاء شده به این دانشگاه به همراه مدارک مذکور زیر ارسال نمایید.

الف- گواهینامه تسلط بر زبان آلمانی

ب- ارسال رزومه کامل (CV)

ج- گواهینامه صلاحیت پذیرش در دانشگاه : مدارکی مانند پایان دوره دبیرستان، پذیرش در آزمون ورودی دانشگاه و …

د- نسخه چاپی و امضاء شده‌ی فرم‌های اینترنتی فوق‌الذکر.

8- شما هم‌چنین لازم است نسخه‌های برابر اصل تمامی مدارک خود را به دانشگاه مونستر ارسال نمایید. شما می‌توانید با مراجعه به دفاتر اسناد رسمی و استفاده از مهر رسمی نسبت این امورد اقدام نمایید.شما می‌توانید به کنسولگری‌ها، سفارت‌خانه‌ها و دفاتر اسناد رسمی نیز مراجعه نمایید. چنانچه مدارک شما به زبانی غیر از زبان انگلیسی و زبان آلمانی باشد، لازم است که ترجمه آنها را به یکی از زبان‌های انگلیسی، آلمانی و فرانسه تهیه نمایید.

9- فرم تقاضا و سایر مدارک خود را می‌توانید به این آدرس ارسال نمایید.

Westfälische Wilhelms-Universität Münster
Studierendensekretariat
Schlossplatz 2 | 48149 Münster
Germany
Tel.:+49(0)251 832-2236/-4772/-2237

Email: studierendensekretariat@uni-muenster.de

10- پس از دریافت اجازه‌ی پذیرش، شما می‌توانید به دفتر پذیرش دانشجویان به صورت حضوری یا از طریق اینترنت نسبت به انجام ثبت‌نام اقدام نمایید. لازم به ذکر است در کنار برگه پذیرش، تمامی مدارک لازم برای ثبت‌نام نهایی بیان خواهد شد.

11- شما با مراجعه به وبسایت دانشگاه مونستر از میزان شهریه هر یک از ترم‌های تحصیلی اطلاع حاصل نمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا