زبان خارجی

مهمترین زبان‌ های دنیا کدامند؟

اهمیت یادگیری زبان‌های جدید

تسلط بر چندین زبان مختلف می‌تواند امکانات و شرایط بهتری را برای موفقیت فرد فراهم کند. اما همه‌ی ما زمان کافی برای یادگیری زبان های  متعدد نداریم، پس بهترین گزینه بررسی زبان‌ها و انتخاب مهم ترین زبان های دنیا جهت یادگیری و استفاده است. از ادامه تحصیل در خارج از کشور گرفته تا حتی استفاده از برخی وسائل الکترونیکی در دنیای مدرن می‌تواند دلیلی بر یادگیری زبان خارجی باشد. در دوره‌ای که پیشرفت‌های علمی لحظه به محظه در سرتاسر جهان صورت می‌گیرد تسلط بر زبان‌های خارجی همانند گذشته امتیاز نیست بلکه سکوی پرتابی در مسیر موفقیت‌های فردی، شغلی و تحصیلی است. دلایل مختلفی را می‌توان برای گزینش صحیح مهم ترین زبان های دنیا ذکر کرد که در این مقاله کوتاه چند مورد را نام می‌بریم.

ویدیوهای پییشنهادی : آموزش نوشتن ایمیل انگلیسی
آموزش گرامر

نکاتی که در انتخاب زبان مقصد باید در ذهن داشته باشید

1- جمعیت

تعداد گویش‌ور یک زبان شاید ساده‌ترین دلیل انتخاب زبانی خاص به عنوان مهم ترین زبان دنیا باشد. اکثر ما ممکن است هنگامی که دلیل انتخاب زبان مورد علاقه مان را بپرسند، ممکن است به جمعیت آن کشور و یا آن منطقه‌ اشاره کنیم. می‌توان گفت یک زبان برای تعدادی زبان مادری است و تعداد دیگر به عنوان زبان دوم انتخاب کرده‌اند ویا در برحه‌ای از تاریخ، به دلایل سیاسی یا نظامی یا فرهنگی تحت تاثیر قرار گرفته باشند و در نتیجه در میان گویش‌وران مسلط آن قرار گرفته‌اند.

2- منطقه جغرافیایی

هنگامی که به یک منطقه خاص به دلایل شغلی یا تفریحی سفر می‌کنید یا هنگامی که در آن منطقه به مدت طولانی اقامت می‌کنید، ممکن است درصدد یادگیری زبان جدید برآیید. در این هنگام منطقه جغرافیایی بر انتخاب شما در گزینش پرکاربردترین زبان های دنیا بی‌تردید اثرگذار خواهد بود. دنیای امروزی تحت تاثیر رقابت‌های تجاری و اقتصادی و سیاسی به مناطق مختلفی تقسیم شده است که بر انتخاب فرد در یادگیری زبان تاثیر قابل توجهی می‌گذارد.

3- کاربرد

مقدار استفاده و کاربرد زبان یکی دیگر از دلایل بررسی و انتخاب مهم ترین زبان های دنیا است. هنگامی که بر زبانی خاص تسلط یابیم، تمایل داریم که از آن بتوانیم هم در داخل کشور و هم در هنگام مسافرت بتوانیم استفاده کنیم. از این جهت شاید بتوان زبان انگلیسی را به لحاظ گستره‌ی کاربردی در اولویت قرار داد.

مهم ترین زبان های دنیا

4- فرصت شغلی

پس از اتمام تحصیلات، اصلی‌ترین دغدغه‌ی هر فرد یافتن شغل دلخواه است. چنانچه هنگام انتخاب زبان دوم، به این مسئله توجه کرده باشیم، از انتخاب خود رضایت خواهیم داشت و با استفاده از آن، دامنه‎ی جستجوی شغلی خود را گسترده‌تر خواهیم کرد.
آنچه تا به اینجا گفتیم، برخی از مواردی بود که می‌تواند در انتخابتان به شما کمک کند. حال به ذکر مهم ترین زبان های دنیا می‌پردازیم که براساس معیار تراکم جمعیت و تعداد گویش‌وران آن زبان انتخاب شده اند.

ویدیوهای پییشنهادی : آموزش ساختن رزومه
آموزش ساختن رزومه

7 زبان مهم دنیا براساس جمعیت

1-  انگلیسی

از آنجا که تعداد زیادی از مردم به زبان انگلیسی صحبت می‌کنند، این زبان را در میان مهم ترین زبان های دنیا قرار داده‌ایم. نزدیک به 375 میلیون نفر در دنیا ، زبان انگلیسی را به عنوان زبان دوم انتخاب کرده‌اند. زبان انگلیسی در 67 کشور به عنوان زبان رسمی شناخته می‌شود و نیز 55% مقالات منتشر شده در اینترنت به این زبان نگاشته شده است. همچنین زبان انگلیسی زبان اول در کشورهای بریتانیا، کانادا و آمریکا است که جزء 10 اقتصاد برتر در میان کشورهای دنیا است.

مقاله پییشنهادی : بهترین کشور های انگلیسی زبان برای مهاجرت

2- چینی ماندارین

کشور چین با جمعیت 1 میلیارد و 393 میلیون نفری، پر جمعیت‌ترین کشور جهان است و تقریبا 70% جمعیت آن به زبان چینی ماندارین صحبت می‌کنند.

 این کشور با رشد اقتصادی بالا، خود را درمیان قدرت‌های اقتصادی جهان قرار داده است به طوری که در سه دهه گذشته 6% رشد را تجربه کرده است. لازم به ذکر است در صورت تداوم این رشد اقتصادی، تصور می‌شود تا سال 2050 اقتصاد برتر در دنیا خواهد شد.

3- اسپانیایی

برپایه‌ی معیار تعداد گویش‌ور، زبان اسپانیایی را به عنوان سومین زبان در میان مهم ترین زبان های دنیا جای داده‌ایم. درحالی که زبان مادری 330 میلیون نفر را تشکیل می‌دهد، حدود 420 میلیون نفر به عنوان زبان دوم این زبان را فراگرفته‌اند.

مهم ترین زبان های دنیا
4- ژاپنی

زبان ژاپنی، از دیگر زبان های  آسیایی است که در میان پرکاربردترین زبان های دنیا جای گرفته است. هر چند که یادگیری این زبان ساده نیست، اما رشد اقتصادی بالا و تجارت قدرتمند این کشور هم چنین زیبایی‌های طبیعی این کشور، می‌تواند مشوق خوبی برای علاقه‌مندان باشد. این کشور مهد تکنولوژی و علوم نوین است بنابراین برای کسانی که در این زمینه مشغول به تحصیل و کار باشند، یادگیری زبان ژاپنی، می‌تواند گزینه‌ی بسیار سودمندی باشد.‎

5- آلمانی

در چند دهه‌ی اخیر کشور آلمان با رشد اقتصادی و قدرت سیاسی و تجاری، جایگاه نخست را در میان کشورهای اروپایی به لحاظ صادرات و تولید به خود اختصاص داده است. از این رو مقصد بسیاری از افراد جویای موفقیت در زمینه‌های شغلی و تحصیلی است.

زبان آلمانی حدود 185 میلیون گویش‌ور در سراسر دنیا دارد.

6- روسی

در میان کشورهای آسیایی و اروپای شرقی، زبان روسی یکی از مهم ترین زبان های دنیا است که تاثیر فراوانی بر فرهنگ این کشورها در طول تاریخ معاصر نهاده است. به لحاظ تولید محتوای اینترنتی، زبان روسی دومین زبان است که مقالات و اطلاعات بسیاری را به این زبان تولید کرده‌اند. هم‌چنین، درحالی که این زبان نزدیک 150 میلیون نفر نیتیو اسپیکر (Native Speaker) دارد، 110 میلیون نفر از آن به عنوان زبان دوم استفاده می‌کنند.

7- فرانسوی

از دیگر زبان هایی که می‌توان در میان کاربردی‌ترین ترین زبان های دنیا قرار داد، زبان فرانسوی است. احتمالا شما هم این زبان را به واسطه‌ی ادبیات غنی این کشور، زبان عشق می‌دانید و درباره‌ی آثار ادبی و فیلم‌های سینمایی رمانتیک اطلاعات بسیاری دارید. اما باید اشاره کنیم که در حقیقت تا قبل از گسترش زبان انگلیسی به واسطه‌ی تسلط جهانی کشور آمریکا، زبان فرانسوی زبان سیاسی بین کشورها بود و بسیاری از گفتگوهای سیاسی به این زبان صورت می‌گرفت و البته امروزه نیز دانشجویان رشته‌های مرتبط با علوم سیاسی، به یادگیری این زبان تلاش می‌کنند. در کنار این موضوع، کشور فرانسه را می‌توان ششمین قدرت اقتصادی جهان دانست. مجموعه این عوامل باعث شده است تا زبان فرانسوی را به عنوان یکی از مهم ترین زبان های دنیا معرفی کنیم.

مهم ترین زبان های دنیا

نتیجه‌گیری

در انتخاب مهم ترین زبان های دنیا عوامل بسیاری تاثیرگذار است و نمی‌توان به ذکر این چند نمونه بسنده کرد. در هنگام انتخاب زبان مناسب جهت یادگیری بهتر است شرایط و نیازهای خود را اولویت قرار داده و با توجه عواملی چون تعداد جمعیت، مناطق جغرافیایی، فرصت‎‌های شغلی و کاربرد آن‌ها تصمیم نهایی را بگیریم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا